2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aysun yaaaaaaa bidenemmmmm valla heeeee iyki varsınn :)) 5:45 de çıkıom cnm :)) ammiinnnnnnnnnnnnnn

maşşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yarın sabahta yap bitanem :))

yaaa varya dövücem sizi benn heeeee aysun yaaaaaa bişi de lüffennn kuşum daha çok var çıkmazki niye boşuna sıkıyosun canını bidenemmm :))

saol bebeğimmm sende iyiki varsınnnn....kafiyeli oldu ama yazdığım heee:D walla bak yukardada yazdım beyinde bitiyo beyinde boşaltın beyninizi dur o yazıyı bulursam yapıştırim buraya...

kızlarrrr ben gidiyorum yarın yokumm hatırltim dedim özleyin beni cepten takip edicem test yapanlar yazsınn cuma görüşürüzzz öpüyorum siziiii :)))

bende çıkıyorum kızlarrrrr...yarın görüşmek üzere...Allah a emanet olun ...öpüldünüz :54::54::54:

herkese günaydın kızlarrrrr...ben dün akşam hafiften kırmızıları gördüm şimdi yeni yeni gelmeye başlıolar...kırmızı kart $kart.gif yedim anlıcanız...nese kısmet her yeni ay yeni umut...tubişim bırakamadım seni bak senle birlikte doğuracam...bi hesaplatim bakalım batım neymiş yazarım sonra...buarada bu ay hep erken geldi bunlar neden acaba...

herkese günaydın kızlarrrrr...ben dün akşam hafiften kırmızıları gördüm şimdi yeni yeni gelmeye başlıolar...kırmızı kart Eki Görüntüle 325005 yedim anlıcanız...nese kısmet her yeni ay yeni umut...tubişim bırakamadım seni bak senle birlikte doğuracam...bi hesaplatim bakalım batım neymiş yazarım sonra...buarada bu ay hep erken geldi bunlar neden acaba...

annem derdi adet günün aşagıya cekiyorsa yani erken oluysann rahim cocuk istermiş...

yeni batım 9 şubat senle aynı tubiş :D takipteyim senii...:9::9: kızlar bişe dicem azda kanama olsa ne gün kırmızıyı gördüysek o günü baz alıyoruz dimi adet başlangıcı olarak..

herkese günaydın kızlarrrrr...ben dün akşam hafiften kırmızıları gördüm şimdi yeni yeni gelmeye başlıolar...kırmızı kart Eki Görüntüle 325005 yedim anlıcanız...nese kısmet her yeni ay yeni umut...tubişim bırakamadım seni bak senle birlikte doğuracam...bi hesaplatim bakalım batım neymiş yazarım sonra...buarada bu ay hep erken geldi bunlar neden acaba...

Herkese günaydıınnn :)))) Canım hayırlısı olsun, en azından fazla ümitlenmeden gelmiş kırmızılarinşallah bi dahaki 9 ay boyunca gelmezler:))) benim daha gelen giden yok :((( 8 gün oldu geçeli ama ilaç ya da iğne kullanmak istemiyorum... Sizce ne yapaym?

Herkese günaydıınnn :)))) Canım hayırlısı olsun, en azından fazla ümitlenmeden gelmiş kırmızılarinşallah bi dahaki 9 ay boyunca gelmezler:))) benim daha gelen giden yok :((( 8 gün oldu geçeli ama ilaç ya da iğne kullanmak istemiyorum... Sizce ne yapaym?

günaydın canımmm....inşallah kısmet bakalımmm...sende bebek yoktu dimi test yaptırmıştın yanlış hatırlamıosam....kesin yoksa ben civan perçemi duymuştum adet söktürücü ama sadece adetliyken içiosun ne varsa söküomuş...kuzenim onu içtikten sonra hamiş kalmış...aslında hazır adetken bendemi içsemki :44: onun dışında bişe bilmiorum canm...ama yinede bi doktora görün o ne dio ona göre hareket et istersen...

günaydın canımmm....inşallah kısmet bakalımmm...sende bebek yoktu dimi test yaptırmıştın yanlış hatırlamıosam....kesin yoksa ben civan perçemi duymuştum adet söktürücü ama sadece adetliyken içiosun ne varsa söküomuş...kuzenim onu içtikten sonra hamiş kalmış...aslında hazır adetken bendemi içsemki :44: onun dışında bişe bilmiorum canm...ama yinede bi doktora görün o ne dio ona göre hareket et istersen...

Doktora gittim zaten cnm, beta 3.6 çıktı ultrasonla baktı, gebelik yok çatlamamış yumurtan var kist görünüyor dedi, bir tane söktürücü iğne, bi de doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullan dedi :((( kist için tamam kullanırım ama söktürücü kullanmak istemiyorum...

hımmm aklında olsun unutma heeee :)) yaa yicem galiba zaten de kendime yol yapıyom işte :)))
yumurtalıklarının geşlişmesi için beslenmeye dikkat tuğbacım ;) adaçayı iç bide.. hamileliği artırdığı söyleniyor östojen içeriyo ya, bu arada kaç kilosun bende 52 yim bi ara 69 dum ünv.de sonra çalışmaya başlaınca verdim 3 yılda verdim ama.. sonrada hep dikkat ettim yürüyorum çok çok

Back
X