• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok şükür kanamam yok ama bugün inanılmaz derecede kasıklarım da ağrı var normal midir ya endişelendim biraz yaşayan var mı
Bugün benim de sinirlenince oldu. Müdüre sinirlenmiştim. Çarpıntı ile birlikte bir süre çok fazla ağrı yaşadım. Umarım normaldir ikimizinki de. Kanama bende de yok.

Kızlar çok şükür kanamam yok ama bugün inanılmaz derecede kasıklarım da ağrı var normal midir ya endişelendim biraz yaşayan var mı
Merhaba, bende de 1 gün gece aşırı sanci şeklinde oldu doktora gittim ve keseyi görmüştüm gecen hafta 5 haftalikken. Doktorum kanama, lekelenme ve tansiyonunu etkilemeyen bir şey ise normaldir cunku rahimde olan bağ dokuları genişliyor bebek yerini hazırlıyor demişti

Kızlar şimdiden kimse heyet raporu vermez değil mi? Müdürüm aşırı anlayışsız ve kaba. Şu ara çıldırmanın eşiğinde bir iş hayatım var ve stresten bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum. Hormonlardan sanırım normalde daha az tepki vereceğim şeylere bile çok sinirlenip çok üzülüyorum. Zaten sürekli bulantım var ayakta bile zor duruyorum. Devlet memuruyum, işi bırakma şansım asla yok. Böbrek taşı vs başka hastalıklarım da çıktı bu süreçte. Buna yönelik uzun süreli heyet raporu alma şansım olur mu özel hastanelerden? Bu konuda bilgisi olan var mı?

9 ekim gibi oluyor 30 günde 1 den hesap ediyor doktorlar çünkü mesela ben oğlumda ovulasyon testi ile takip ediyordum 13 te pik görüp 14 te silik görmüştüm o ay 28 gün olacaktı reglim gebe kalmıştım ona göre de kese ve bebeği görme durumu değişiyor
Tesekkur edıyorum 6 hafta olması lazım o zaman 🌸

Kızlar şimdiden kimse heyet raporu vermez değil mi? Müdürüm aşırı anlayışsız ve kaba. Şu ara çıldırmanın eşiğinde bir iş hayatım var ve stresten bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum. Hormonlardan sanırım normalde daha az tepki vereceğim şeylere bile çok sinirlenip çok üzülüyorum. Zaten sürekli bulantım var ayakta bile zor duruyorum. Devlet memuruyum, işi bırakma şansım asla yok. Böbrek taşı vs başka hastalıklarım da çıktı bu süreçte. Buna yönelik uzun süreli heyet raporu alma şansım olur mu özel hastanelerden? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bence doktorunuzla konuşursanız bi rapor gibi bi şey alırsanız heyete sunulacak verirler. Ama benim deneyimim olmadı belki alan varsa daha iyi yardımcı olur

Back
X