ben düşükten sonra gittim genel bi kontrol oldu genetik tahliller falan yapıldı ondan o kadar tuttu...ne semineri ki bu anlamadım seminere katılınca ne oluyo?inşallah canımmm hamiş olursam tanışırız haberleşiriz burdan randevu aldıgımızda bilgisini veririz birbirimize

ayyyy inşallah bu ay hamiş olurum yaaa...
hımmm anladım.ama sen ebru tarımı boşver canım.aşılama yada
tüp bebek tedavisine başlıcak olanlaraöncesinden seminer veriliyor bilgilendirme amaçlı ona katılmazsan zaten tedaviye başlayamıyosun bu arada eşinle birlikte gidiyosun seminere.sonra adetinin 3. gününe randevu alıp tedaviye başlıyosun.ilk önce testler yapılıyo rahim filmi falan sonuclar çıknca ona göre tedavi uyguluyorlar.sen giderken daha önce yaptırdığın sonuçlarıda götür belki gerek duymazlar tekrar.bide canım ben eşime keçi boynuzu suyu kaynatıp içirdim aşılamadan 20 gün önce başladım içirmeye yani.faydası olduğunu düşünüyorum zaten bülent bey böyle yararlı olduğunu düşündüğü şeyleri tavsiye ediyo diğer doktorlar gibi değil anlayacağın.inş sende kalırsın canım dua ediyorum herkese.görüşürz tabi ki benim mesela bu ayın 30 da randevum var.allah izin verirse ordayım :)
tabiki kızlarrr herşeyin hayırlısı olsunnn...üzülmek yok stres yokkk...bolbol dua edelimm...Rabbim bizede elbet birgün nasip edecek...sabredeceğiz...dün namaz kıldım...ölen bebişim içinde kıldım sonra yasin okudum...hepinize dua ettim...yolladım...
güzel bi noktaya değinmişsin canım eee ne de olsa yer ggök duayla.allaha sığın inan herşeyin hayırlısını veriyor rabbim
bende geldimm ama düşük tehdidi dedi doktorum korkuyorum

bu bebeği eşimde bende çok istiyoruz lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bu arada insanın aynı duyguyu yaşadığı kişilerle paylaşması çok güzel hepinize teşekkürler
allah yardımcın olsun canım.dilerim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini