- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #2.981
evett bende özledim denize girmeyiii :)) ayy hadi bakalım çalışmalar sonuç verir inşallah :)) saol bitanemm valla karnım acıktı oyuzden uyandım yoksa uyumaya devam ederdim :))evetttttttt yaz gelsinnnnnnn denize gidekkkk ohhh mis gibiii...walla tam haftasında aldım izni istesem denk getiremezdim hiç düşünmemiştim bile bunu...bol bol halvet eheheheheheheeaynı zamanlara denk gelio seninle benim yumuşlar halvetlerde geliodur belkim
iyi uykular bebişimmmmmmmmmm....
cnm sen çok dikkat et ilişki yasak böle durumlarda ve bol bol yatıp hiç kalkmaman gerekiyo :))oda açık bişey söylemiyo sadece ilaç başladı 30'unda kontrol dedi o kadar şu ayları bi atlatsak![]()
aminnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnHerkese hayırlı cumalar bugün önemli bir gün mübarek gün bugün ikindi ezanına kadar edilen dualar kabul olur inşallah rabbim anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah evlat hasreti yaşatmasın yüce rabbim okuyan herkes amin desin toplu dua hayırlıdır arkadaşlar ben anne adayıyım rabbim bağışlasın bana hayırlısıyla hepimizinde doğurmasını nasip etsin amin....
sana canım hayırlı cumalar amin rabbim cümlemize isteyenlre evlat nasipetsin inşlah
kimi kullarının sesini duymamak için alalhım dermiz cebrahil meleğimize isteetğini yap yeterki duymmaayıyaım bu lulun sesini kimi içinde dermiş ki o kululun isteğini biraz daha geç yap sesini duyayaım diye allah sevdiği kulanırı sınar dilleklerinide kabuleylermiş bizde alalhın sevdiği kulardanızdır inşlah allah dualarımızı hayılı zamanda kabuledip yerine getirir inşlah amin
aammmiiinnnnnn allahım hepimiz için en hayırlısını versinnnn