2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

evetttttttt yaz gelsinnnnnnn denize gidekkkk ohhh mis gibiii...walla tam haftasında aldım izni istesem denk getiremezdim hiç düşünmemiştim bile bunu...bol bol halvet ehehehehehehee:9::9::9::9: aynı zamanlara denk gelio seninle benim yumuşlar halvetlerde geliodur belkim :9::9::9::9::17::17::17::17: iyi uykular bebişimmmmmmmmmm....
evett bende özledim denize girmeyiii :)) ayy hadi bakalım çalışmalar sonuç verir inşallah :)) saol bitanemm valla karnım acıktı oyuzden uyandım yoksa uyumaya devam ederdim :))
oda açık bişey söylemiyo sadece ilaç başladı 30'unda kontrol dedi o kadar şu ayları bi atlatsak:(
cnm sen çok dikkat et ilişki yasak böle durumlarda ve bol bol yatıp hiç kalkmaman gerekiyo :))
Herkese hayırlı cumalar bugün önemli bir gün mübarek gün bugün ikindi ezanına kadar edilen dualar kabul olur inşallah rabbim anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah evlat hasreti yaşatmasın yüce rabbim okuyan herkes amin desin toplu dua hayırlıdır arkadaşlar ben anne adayıyım rabbim bağışlasın bana hayırlısıyla hepimizinde doğurmasını nasip etsin amin....
aminnnnnnnnnnnn cnm aminnnnn
sana canım hayırlı cumalar amin rabbim cümlemize isteyenlre evlat nasipetsin inşlah
kimi kullarının sesini duymamak için alalhım dermiz cebrahil meleğimize isteetğini yap yeterki duymmaayıyaım bu lulun sesini kimi içinde dermiş ki o kululun isteğini biraz daha geç yap sesini duyayaım diye allah sevdiği kulanırı sınar dilleklerinide kabuleylermiş bizde alalhın sevdiği kulardanızdır inşlah allah dualarımızı hayılı zamanda kabuledip yerine getirir inşlah amin

aammmiiinnnnnn allahım hepimiz için en hayırlısını versinnnn

Herkeseze hayılırlı cumalar allah kalbimzden geçen tüm dilekleir kabul eyleisn aminnnnnnnnn ben geçenler dedim değim gibi konuyu takmaya (bebek) karar verdim :) yıl dönümüzde inşlah asilik çıkmsa izmirde tatilde olucaz:):):)
kimbilir belki ozman bebeğimde bizle olur yada gene bizi bekletir ama inşilah herşey hayılıs olur hepimiz için amin

Herkeseze hayılırlı cumalar allah kalbimzden geçen tüm dilekleir kabul eyleisn aminnnnnnnnn ben geçenler dedim değim gibi konuyu takmaya (bebek) karar verdim :) yıl dönümüzde inşlah asilik çıkmsa izmirde tatilde olucaz:):):)
kimbilir belki ozman bebeğimde bizle olur yada gene bizi bekletir ama inşilah herşey hayılıs olur hepimiz için amin

hayırlısı cnm seni içinn ve önceliklede aminnnnnn... evlilik yıl dönümün ne zaman ???

Herkese hayırlı cumalar bugün önemli bir gün mübarek gün bugün ikindi ezanına kadar edilen dualar kabul olur inşallah rabbim anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah evlat hasreti yaşatmasın yüce rabbim okuyan herkes amin desin toplu dua hayırlıdır arkadaşlar ben anne adayıyım rabbim bağışlasın bana hayırlısıyla hepimizinde doğurmasını nasip etsin amin....

allah kalbine göre verir inşlah canım

aminnnnnnnnnnnnnnnnn....dualarım sizlerleee...

evett bende özledim denize girmeyiii :)) ayy hadi bakalım çalışmalar sonuç verir inşallah :)) saol bitanemm valla karnım acıktı oyuzden uyandım yoksa uyumaya devam ederdim :))

cnm sen çok dikkat et ilişki yasak böle durumlarda ve bol bol yatıp hiç kalkmaman gerekiyo :))

aminnnnnnnnnnnn cnm aminnnnn

aammmiiinnnnnn allahım hepimiz için en hayırlısını versinnnn

inşallah bebeğimmmmm;) doyur bakalım karnını ben doyurdum geldimm...:56:

benim artık bu geceden sonrakiii geceleriii iyi degerlendirmemm lazımm..tammm yumurtlama günlerime giriyorum.ayyyyyyyyyyy inşaalh bu ay tutuarr yaws

ben çıkıom kızlar şu maaşları yollayim gelirimm...bitsinde kurtulim artık ...görüşürüz....

bencede insan kendini kaptırmaya korkar heralde bende kaybettim ya hamiş olursam naparım die korkuyla hareket ediom...ister istemez kaybedicemmi acaba korkusu oluyo...ama rahat ol tatlım bişecikler olmucak bu sefer inşallahhh...kendine çok çok dikkat et...inşallah 14 şubat hediyemiz olur gerçekten...bakalım başlayalım tam anlamıyla çalışmalara...sen ne kadar sıklıkla birlikte oldun...bizede fikirlerinden ver...neler yaptın anlatta bizde uygulayalım...yumurtlama takibi için ilaç iğne vs kullandınmı?

tatlım ben geçen ay korunmadım ama gününde olmadı galiba

bu ay yumurtlama takibi yaptırdım. tavsiye ederim. çünkü çatladığı günü biliyorsun. öbür türlü o günlere denk gelmesi için 2 günde bir birlikte olman gerek. o zamanda mutlaka bir engel çıkıyooo

anlatayım sana

bu ay adetin 2.günü doktora gittim klomen verdi 5 gün kullandım. adetimin 12.günü yumurtalar 15-16mm idi. doktor büyümüşler pazartesi akşam çatlatma iğnesi ol salı çarşamba ilişkiye gir sonra gün aşırı 36 saat içinde çatlama olur dedi.
ama benim daha pazar gününden kasıklarımda çok ağrı vardı. kendimce 36 saatin erken zamanlarında çatlıycak heralde dedim.
sonra iğneyi pazartesi akşamı vuruldum.
iğneden sonra
7.saat
27.saat
36.saat
52.saat birliktelik oldu sonrada daha olmadı

aslında 36 dan sonra söylüyor bazı doktorlar...

şükürki tutmuş...

çatlama gününü bilmek çok önemli...

Allahım inşallah sizlerede nasip eder.
Ama öyle havalarda uçmuyorum. normal hayattan kopmuyorum. geçen sefer ağzım fena yandı...

hamile kalmak istiyoruz hepimiz tabi ama önemli olan kucağımıza alabilmek...
inşallah yaşarız hepimiz...

bu arada tatile girdik...
ohbeee sabah erken kalkmak yokkk...

bide yumurtlama takibi 200 tl filan en pahalı yerlerde bile...
ben brüksel tüp bebek yücel karaman da yaptırdım...
gerçi yücel bey yabancı ülkeye gitti hüsamettin bey devam etti...

ŞİMDİ BEN BU DOKTORLARDA DEVAMMI EDEYİM YOKSA BİR PERİNATOLOGMU BULAYIM BİLMİYORUM...
doktor arayışına girdim. önümüzdeki cuma gidebilirim yada pazartesi...

benim artık bu geceden sonrakiii geceleriii iyi degerlendirmemm lazımm..tammm yumurtlama günlerime giriyorum.ayyyyyyyyyyy inşaalh bu ay tutuarr yaws
hadi bakalım hayırlısıı :))) tutucak inşallah gelsinn bebeişş :))
ben çıkıom kızlar şu maaşları yollayim gelirimm...bitsinde kurtulim artık ...görüşürüz....
tamam bidenemmm :))
mayısın 4de canım çok var daha:)amin
hımmmuhtemelen o tarhte hamiş olucan cnm hediyeniz geliyo bence :))

ŞİMDİ BEN BU DOKTORLARDA DEVAMMI EDEYİM YOKSA BİR PERİNATOLOGMU BULAYIM BİLMİYORUM...

ohhh süpper valla ya dinlen :)) hadi bakalım git doktorada keseni gör bizede güzel haberler verr :))

ben yumurtlamıyormuyum ondan mı olmuyor dedim geçen ay ve testleirni aldım sonra geldiği gün yaptım 31ocak pozitif çıktı ogün birlikde olduk eşimle sonra pazartesi tekrar test yaptım ikinci çizgi çok kırmızı olmasa belirgin bir krmızıydı :)ama adet oldum malesef

inşlahhhhh canım seninkide bu ay gelir bnce çok bekletme seni aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn moralim tavanda şuan

süper cnm moralinin tavanda olması inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alıcaz :)) inşallah hiç birimizi bekletmez bizim bebişler hai ama çok nazlandılar gelsinler artık :))

kızlarr ben kaçıyorum yemek yapmam lazımmm öpüyorum sizzziii :)))
aysun giremezsem iyitatiller bidenem sana telden ara ara gel özletme kendini olurmu???

YÜce Allah (c.c) şöyle buyurmaktadır: "Ey insanlar!
Siz nasıl oluyor da Allah'a isyan ediyorsunuz? Halbuki siz daha güneşin verdiği hararete feryat ediyorsunuz, cehennemin ateşine nasıl dayanacaksınız?
İSYAN ETMEYİP SABRETMELİYİZ HERŞEYİN EN GÜZELİ YARAN BİLİR BİZ KİMİZ Kİ OYÜZDEN DERDİNİ VEREN ALLAH ELBET ÇARESİNİDE VERİR BİZ ERDİMİZE DERMAN ARARKEN UMUTSUZLUĞA DÜŞÜP KENDİMİZ YIPRATMAYALIM NEGİLİRSEN ALLAHTAN GELİR BU İNNACIMIZ SONSUZ OÜYÜZDEN DUAEDİP BEKLEMEK KALIYOR BİZE İYİ AKŞAMLAR HERKEZE

Back
X