- Konu Sahibi tugbaemrah
- #3.101
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım benide listeye eklermisiniz 29 yaşındayım bat tarihim 25 ocak umarım pozitif sonuç alırım isteyen bekleyen herkes güzel haberler alır Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve 2 çizgiyi çok net gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip eder inşallah şu an çok mutluyum
![]()
kızlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve 2 çizgiyi çok net gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip eder inşallah şu an çok mutluyum
![]()
hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip eylesin. Darısı başımızaaaaaaaa
Tebrik ederim canim, Allah kucagina almayi da nasip etsin, inshaAllah.
![]()
cok sevindim canim :)) tebrik ederimmm..Allahim saglikli hamilelik nasip etsin kucaginda bulundursun..darisi bizlere...optummm
iyi geceler kızlar...:)bana da ovulasyon günü hakkkında yardımcı olabilirmisiniz acaba..Son üç adet tarihim 14.01-18.12-23.11 Şimdiden teşekkürler..:)
beni de ekleyyinnn beni deee beklenmeyen tARİH 1 ŞUBAT![]()
bende varım kızlar 15 şubat batım inşallah hamile kalırız
kızlar merhaba hoşgeldiniz aramızaa şuanda müsait diilim ama ayrın sabah erkenden listemize ekliyo olucagım yarın listemizde olucaksınız allah bi an önce doldurur göbüşünüzü inşallah :))Merhabalar bende aranıza yeni katıldım benide listeye eklermisiniz 29 yaşındayım bat tarihim 25 ocak umarım pozitif sonuç alırım isteyen bekleyen herkes güzel haberler alır Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
cnm çok sevindim gözün aydınnn allah sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza :))kızlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve 2 çizgiyi çok net gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip eder inşallah şu an çok mutluyum
![]()
tubisimmm hos geldinnn..nasilsin?
iyi geceler kızlar...:)bana da ovulasyon günü hakkkında yardımcı olabilirmisiniz acaba..Son üç adet tarihim 14.01-18.12-23.11 Şimdiden teşekkürler..:)
kızlar merhaba hoşgeldiniz aramızaa şuanda müsait diilim ama ayrın sabah erkenden listemize ekliyo olucagım yarın listemizde olucaksınız allah bi an önce doldurur göbüşünüzü inşallah :))
cnm çok sevindim gözün aydınnn allah sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza :))
hoşbulduk cnm iyyiyim sen napıyosun kocişgeldimi???
napim oturuyom tv izliom geldi kocis ama tık yok dun geceden beri illa benimmi solemem lazim anlamiorum yaa((
belki yorgundur cnm :)) valla bgün kociş dalga geçiyo ben oyun oynuyorum ama olmazki en verimli haftamızz hemen odamıza gitmemiz lazım diyoo az sonra kaçıcam ben yine bilginize sende hadikandır kocişi doğruuuuu odaya![]()
ohhh ne guzelll...senin kocis farkinda benimkinin farkinda olup olmadigini bile bilmiom...baganekkk hep benmi dicemm ondan beklicem walla napimm( olmazsada olmaz kıs cocuguda zor kiss dun ablamdaydim yeni dogan yegenim cok hasta igne yapio ablam enfeksion kapmis buhar makinesiyle buhar veriolar...yavrum gorsen nasil rahatlio ama makinede..
( dusundumde yaz cocugu olsun ayyy
hayırlısı cnm olsunda yaz kış farketmez bizimkide bahar çoçugu olcak inşallah :)) yok öle cnm kızıp beklemek bu hafta senin içinde çok önemli hadi şimdi nazlanma sırası diil bi hamiş kal burnundan fitil fitil getirirsin ben kaçıyorum hadi sendee doğru kocişi kandırmaya
kızlar merhaba hoşgeldiniz aramızaa şuanda müsait diilim ama ayrın sabah erkenden listemize ekliyo olucagım yarın listemizde olucaksınız allah bi an önce doldurur göbüşünüzü inşallah :))
aminnn inşallah. ben bu ay umutluyum sanki yaa. normalde göğüslerim hiç acımaz regl zamanı bile, bikaç gündür dokununcA koltuk altına doğru ağrı hissediyorum
![]()