2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tubisimmm geldim evdeyim oturuom tv izliom..kocisde yatak odasinda laptopta gorev basinda :( yarin guzel haberlerini bekliom bebegim hic telas stres yapma bisicik cikmicak bak gorursun
.hamis oldugunu ogrenirmissin bide Allahhhhhh ne guzelll...:)))) kizlarrrrrrr sizler napiosunuz ne var ne yok?

tugbacım yeni gördüm bende yazını geçmiş olsun inşallah önemli bir sorunla karşılaşmazsın..:(En yakın zamanda Doktorunla paylaş canım..

inşallah cnm yarın öğrenicez artık ama korkmaya başladım ya tedavi olmam gerekiyosa ve bebeğe ara vermem grekiyosa :((

tubisimmm geldim evdeyim oturuom tv izliom..kocisde yatak odasinda laptopta gorev basinda :( yarin guzel haberlerini bekliom bebegim hic telas stres yapma bisicik cikmicak bak gorursun
.hamis oldugunu ogrenirmissin bide Allahhhhhh ne guzelll...:)))) kizlarrrrrrr sizler napiosunuz ne var ne yok?

peki hiç görüşmedinizmi kocişleeee ???? yaa inşallah cnmm güzel haberler alırım inşallahhh herşey temizdir ... malesef cnm o imkansızzzz ben bu durumda ara vericem galiba :((

inşallah cnm yarın öğrenicez artık ama korkmaya başladım ya tedavi olmam gerekiyosa ve bebeğe ara vermem grekiyosa :((

tubacimmm canim cigerimm bebegim dusunme bole seyler iyi dusun nerden cikariosun iyice psikolojini etkilicen calismalar sürüo yapma bole kiziom bak:20:

Son düzenleme:
peki hiç görüşmedinizmi kocişleeee ???? yaa inşallah cnmm güzel haberler alırım inşallahhh herşey temizdir ... malesef cnm o imkansızzzz ben bu durumda ara vericem galiba :((

beraber gitmistik zaten kocisle...nerden cikarion canim ara vermeyi falan...insallah guzel haberlerle gelceksin buraya yarin...olumsuz dusunmee cnm..iyi düsün iyi olsun oki ;)

beraber gitmistik zaten kocisle...nerden cikarion canim ara vermeyi falan...insallah guzel haberlerle gelceksin buraya yarin...olumsuz dusunmee cnm..iyi düsün iyi olsun oki ;)
görüşmeden kastım o diildi cnm :))) yaaa şuanda varya okadar ytedirginim ve korkuyorum ki bi anda herşey mahvolmuş gibi :(((
canım kötü düşünme kötüyü çağırm aya aaa pozitif düşüncez inşlah kortuğun gibi değildir canım

kötü düşünmemeye öalışıyorum ama off biran önce yarın olsunn daa öğrenim herşeyiii

görüşmeden kastım o diildi cnm :))) yaaa şuanda varya okadar ytedirginim ve korkuyorum ki bi anda herşey mahvolmuş gibi :(((

kötü düşünmemeye öalışıyorum ama off biran önce yarın olsunn daa öğrenim herşeyiii

bitanecim benim unut o sonucu yarin doktora gidene kadar mahvolacak bisi yok ac oyun oyna sirinleri yada baska bisilerle ugras hatta burayada girme durmadan hatirliosin cunku...ama.en guzeli dusunme cnm..haaaa bizim o is olmadi daha..:(( bakim birazdan sut buhari yapcam napcak :))

ben cikiom kizlar kahve yaptim icecez tubis sonrada sut buhari sonra tamadir bu is sanirim :)))) hadi bakalim hayirlisi

tugbaemrah canım kötü düşünme sakın. Allah korktuğuna uğratmasın hem herşeyde vardır bir hayır daha doktorla konuşmadan kötü düşünme. Herşeyin bir vakti zamanı var sen ne kadar canını sıksanda boş dua et hayırlısını dile.

bitanecim benim unut o sonucu yarin doktora gidene kadar mahvolacak bisi yok ac oyun oyna sirinleri yada baska bisilerle ugras hatta burayada girme durmadan hatirliosin cunku...ama.en guzeli dusunme cnm..haaaa bizim o is olmadi daha..:(( bakim birazdan sut buhari yapcam napcak :))

gerçektenmiiiiii yaaa nasıl yapcannnn ayyy hadi bakalım inşallah tutucak bu ay senin :))) yaa burda oynayamıom kiii cnm ne olursa olsun doktorla konuşmadan rahatlayamıcam :((

ben cikiom kizlar kahve yaptim icecez tubis sonrada sut buhari sonra tamadir bu is sanirim :)))) hadi bakalim hayirlisi
hadi hayırlısı bakalımmm iyi şanslarrrrr :))
tugbaemrah canım kötü düşünme sakın. Allah korktuğuna uğratmasın hem herşeyde vardır bir hayır daha doktorla konuşmadan kötü düşünme. Herşeyin bir vakti zamanı var sen ne kadar canını sıksanda boş dua et hayırlısını dile.

aminnn cnmm evet herşeyde bi hayır vardır :))

offf yaaa şuanda sinirlerim alt üst test sonucumu paylaşıyorumm :(((
Tugba hanım iyi günler, Smear de herhangi bir habis hücre yok, ama kondilom-siğil ve rahim ağzı kanseri olasılığını arttıran, human papilloma virüs dediğimiz bir virüsün varlığını indirekt olarak yansıtan koilositotik değişiklikler izlenmiş. Bu konudaki takip açısından jinekoloğunuz ile iletişime geçmelisiniz.. Saygı ile. Doç. Dr. Muammer DOĞAN

canım çok geçmiş olsun bence endişelenmene gerek yok.olasığın olasığının(indirekt:dolaylı olarak) olabileceğinden bahsediyor dıdısının dıdısı yani...şu sitedekileri oku canım http://tr.wikipedia.org/wiki/İnsan_papilloma_virüsü kadınların %70-%80 ninde hayatlarında bir kere görüldüğünden filan bahsediyor.bence düzenli olarak yılda bir kez filan kontrol yaptırırsın,virüs oluşursursa düşünürsün ki anladığım kadarıyla aşısı da varmış...

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun bence endişelenmene gerek yok.olasığın olasığının(indirekt:dolaylı olarak) olabileceğinden bahsediyor dıdısının dıdısı yani...şu sitedekileri oku canım İnsan papilloma virüsü - Vikipedi kadınların %70-%80 ninde hayatlarında bir kere görüldüğünden filan bahsediyor.bence düzenli olarak yılda bir kez filan kontrol yaptırırsın,virüs oluşursursa düşünürsün ki anladığım kadarıyla aşısı da varmış...

inşallah öledir cnm içimi rahat tutmaya çalışıyorum b,iraz kaşıntım var belki ondan çıkmıştır diyorum ama yarın ögrenicem inşallah herşeyi gelip hemen bilgi veriyor olucagım size :)) bana dua edin lüffeenn bebek çalışmalarını ertelemek istemiyorum :))

inşallah canım hayırlı haberlerle dönersin sakın korkma en kötü bilgi bilgisizlikten iyidir bunu unutma bebeğe ara verme konusu için de hemen karamsar düşünme daha hiçbirşey belli değil.Tutkı böyle bi tehlike var önlemine almış tedavini olduktan sonra Sağlıklı sıhhatli bebeğini karşılamış olursun ..Ama bence kötü bir şey çıkmayacak inşallah tedbir amaçlı olduğunu düşünüyorum ..Bazende biliyosun böyle kıst var diyolar bilmem ur var diyorlar bide bakiyolar aslında hamileymişsin..:)hayal kuracaksan kötü değil böyle güzel hayaller kur..:P

inşallah canım hayırlı haberlerle dönersin sakın korkma en kötü bilgi bilgisizlikten iyidir bunu unutma bebeğe ara verme konusu için de hemen karamsar düşünme daha hiçbirşey belli değil.Tutkı böyle bi tehlike var önlemine almış tedavini olduktan sonra Sağlıklı sıhhatli bebeğini karşılamış olursun ..Ama bence kötü bir şey çıkmayacak inşallah tedbir amaçlı olduğunu düşünüyorum ..Bazende biliyosun böyle kıst var diyolar bilmem ur var diyorlar bide bakiyolar aslında hamileymişsin..:)hayal kuracaksan kötü değil böyle güzel hayaller kur..:P

ayyy cnm varyaaa içime su serptin çok saol yorumun için :))) yanlız bende bir kist var ve gerçekten kist hatta alıcaktı aldırtmadın hamiş diilim çünkü bat 9 şubat daha çok var :)) doğru sölüyosun zaten bilgisiz kalmamak için bukadar ugrasıyorum ya hamiş kalıp yeniden bu sorunlardan kaybetsem ozamn daha kötü olurdum şimdi önlemimi alıyorum sağlıklı sağlıklı bebeiş sahibi olucam inşallah :))

kızlar bu arada benim bhcg değeri geçen sene yaşamış olduğum ikiz düşüğümün değerleriyle aynı gidiyor,yani haftaya çift kese görebiliriz;inşallah Rabbimin izniyle bu sefer kucağıma alırım.Rabbim burdaki herkese güzel hamişlikler nasip eder inş.size tavsiyem -YA MÜBDİ,YA VARİS,YA BARİ,YA HALIK-bu esmaları dilinizden düşürmeyin...

canım uygunsuz bi zamanda rahatsız ediyor olabilirim ama bişey sorcaktım da..:P bu süt buharını daha önce okumustum ama tam olarak nasıl yapılıyo anlamadım sen nasıl yapcan ben de yapayım bari bugün..:)kendimizi bi süte yatırmadığımız kaldı yakında rahmimizi sütle terbiye edip öyle koycaz kocişlerin önüne...:)))

kızlar bu arada benim bhcg değeri geçen sene yaşamış olduğum ikiz düşüğümün değerleriyle aynı gidiyor,yani haftaya çift kese görebiliriz;inşallah Rabbimin izniyle bu sefer kucağıma alırım.Rabbim burdaki herkese güzel hamişlikler nasip eder inş.size tavsiyem -YA MÜBDİ,YA VARİS,YA BARİ,YA HALIK-bu esmaları dilinizden düşürmeyin...

ayyy harikaaaa ikizlere bayılıyorumm inşallah öyledir Allahım banada nasip etsin inşallah ikiz bebiş bi taşla iki kuş..:)Tabi nasıl bakabileceksem ikisine birden..:)

ayyyy süperrrr ne güzelll iki bebeiş gelcek inşallahhh hadi bakalım güzel haberler ver inşallah bize :))
canım uygunsuz bi zamanda rahatsız ediyor olabilirim ama bişey sorcaktım da..:P bu süt buharını daha önce okumustum ama tam olarak nasıl yapılıyo anlamadım sen nasıl yapcan ben de yapayım bari bugün..:)kendimizi bi süte yatırmadığımız kaldı yakında rahmimizi sütle terbiye edip öyle koycaz kocişlerin önüne...:)))

ayyyyy ne güldüm yaaaaa :60::60::60: doğru sölüyosun valla yakında onuda yapcaz önce kendimizi süte yatırcaz sonra suncaz kocişlere :))

Back
X