2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm benim hoşgeldinnn :))) aminnnnnnnnnn sen güzel güzel dogurucan bizdee arkandan gelcez :))

seraycım sen nasılsın herşey yolundadır umarım buara hep boşladım sizleri ama müthiş yogunuz canım.

seraycım sen nasılsın herşey yolundadır umarım buara hep boşladım sizleri ama müthiş yogunuz canım.

iyi sayilir kuzucumm calisma olmuo fazla ondan muzdaribim kismet diorum alisveristeyim simdi unutmusum telde neti kapamayi tubisin dedigi gibi :))kendine cok ii bak canimm yormamaya calis fazla kendini optum

iyi sayilir kuzucumm calisma olmuo fazla ondan muzdaribim kismet diorum alisveristeyim simdi unutmusum telde neti kapamayi tubisin dedigi gibi :))kendine cok ii bak canimm yormamaya calis fazla kendini optum

kısmet canım ne yapcan benımde oluyordu öyle .
alışveriştesin hee izinlisin ohh ne güzelll

tamam cnm inşallah sesinide duymak nasip olur :)) sen yine otur bi konuş istersen bende metraklı diilim hergün hergün de ama yapcak pek bişi yok :)) tamam bitanemm çok öptüm seniii belki kar dolayısıyla erken çıkabiliriz :))

insallah canimmmm insallahhh ohhh kar yagincada bole sansiniz oluo demi aa yollar kalabalik oluodur ayni kapiya cikiodur..burasi super gunes varr;)) usumuozda ..

ohh ALLAHIMA bin şükürrr yimegimiii yidimm geldimm.....................

ben geldimmm otobusteyimm bitti alisveriss gorumcemin bebisine minicik cici bi etek bide citcitli badi aldim kendime gomlek aldim kayinannemde bluz aldi :))) simdide kayinanneme gidiomm :))) ohh rahatladim walla.

ve as :) yazıyorum çok kısa dedi uzattm bende :D
evet bende o suratları sırf kısa oldugu için çoğalttım :) nslsnz kızlar? seraay bi seni tanıyorum burda burası yepyeni bi grup olmuş:) tuğba çıktı sanırım, ben diğer bebeğini kaybedenler grubuna takılıyorum sürekli şimdi orası boş geziniyorum biraz size takılmak istedimm:16::16:

Back
X