2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyy annesi dedin ya bi tuhaf oldum yaa:))

benim adetim 29 günde bir olur buarada internette hesaplayıcılar varya oraya girdim 4 haftalık çıktı benim tahminime göre 3 haftalık galiba :)))
annemde hemen tembihlere başladı senin gbi :)))
biraz daha geçsinde öle gidiyim ben doktora en iyisi...

ilişkide uygun pozisyon nedir hamile bayanlar tecrübelisiniz gebelği kolaylaştıran?

ayyy annesi dedin ya bi tuhaf oldum yaa:))

benim adetim 29 günde bir olur buarada internette hesaplayıcılar varya oraya girdim 4 haftalık çıktı benim tahminime göre 3 haftalık galiba :)))
annemde hemen tembihlere başladı senin gbi :)))
biraz daha geçsinde öle gidiyim ben doktora en iyisi...

esmuzooo çok şükürrr çok sevindim yaaa.Rabbim hayırlı rahat bir hamilielik dönemi geçirtsin inşallah. darısı başımızaa
dua et :D

cnm benim merak etme 2012 bizim senemiz olcak kürler çalışmalar hep birlikte hamiş kalcaz üzme kendini lütfen her yeni doğan güneş yeni bir umut bizim için :))

tugbacım ya dün beta hcg yaptırdım çok umutluydum am negetif çıktı gögüslerimden süt gibi bişi geliyodu prolaktinime baktırdım 19 çıktı ilaç kullandım 2 hafta daha snr yine baktırdım 16 düşmüş ama geçen ay 21 bu ay 24 çıktı normal mi sence ne yapmalıyım

tesekkur ederim cnmmm..daha guzelleri senin olsunn;) yine iyimis 4 de cikmissin..yemek naptinn?
saol bitanem valla int başında kalmışım pilav yaptım kocişebide küçük tavuklar vardı onu kızarttım dünü öle geçirdim yaaa bugunde pazı yada ıspanak alim diyorumözledim de :)) kesin kar yağdı die çok pahalıdır ama :((
gıda zehirlenmesi canım 2 gündür yatıyodum bugün kendime geldim çok şükür..

kızlar yaa böyle yeni hamile olduğunu öğrenenleri görünce o günler aklıma geldi ve yeniden hamile olmak istedim herşeye rağmen:43::43: çok fazla bişey istemiyoruz biz, inşallah sizler ocak bitmeden bende mart sonu gibi hamiş olduğumu öğreniriz:26::26:
cnm beni ogünler çok uzak diil senin için inşallah sende martta tekrar hamiş olucaksın ve allahın izniyle bu sefer kucagına alıcaksın meleğini :))
bayanlaaar hamile bayanlar.. pozisyon önemliymiş ilişkide, en uygunu hangisi sizce? utandım bunu sorarken wala :(
cnm utanmana ne gerek var erkegin üstte kadının altta oldugu pozisyon daha iyi die biliyorum bide boşaldıktan sonra hemen çıkmaması gerekiyormuş...

tugbacım ya dün beta hcg yaptırdım çok umutluydum am negetif çıktı gögüslerimden süt gibi bişi geliyodu prolaktinime baktırdım 19 çıktı ilaç kullandım 2 hafta daha snr yine baktırdım 16 düşmüş ama geçen ay 21 bu ay 24 çıktı normal mi sence ne yapmalıyım

cnm benim üzülmek yokk bu ay olmadı kısmet şubata :)) cnm değerleri bilemedim ben hiç ama bi doktorunla görüş istersen

bu aradaaa koçişle kahvaltı yaptık ve işe gönderdimm düün akşam yanaşmak istedi önemli günlerimiz diilmiydi dedi sen daha uyu o gnlar geçti ben sana söledikçe sen yorgunum uykum var diyodun artık geçti dedim geçen ayda böle yaptın dedim umarım anlamıştırr

kızlarr ben yatmaya gidiyorum biraz uyucamm gelince görüşürüzzz öptümmm :16::16::16::16:

bu aradaaa koçişle kahvaltı yaptık ve işe gönderdimm düün akşam yanaşmak istedi önemli günlerimiz diilmiydi dedi sen daha uyu o gnlar geçti ben sana söledikçe sen yorgunum uykum var diyodun artık geçti dedim geçen ayda böle yaptın dedim umarım anlamıştırr

günaydın canım ah erkekler benimkide öyle tatlım malesef si,garada içiyor üstelik birde :(

canım benım günaydın.. inşallah kocişine ragmen hamile kalmıssındır bu ay.. sen hak edıosun dünya tatlısı bı anne olmayı..

afiyet olsun bidenem ..kis calis yinede bellimi olur benim kocisde dioki eski karilar yumurtlama gunumu biliomus onlar gibi ol dio..ama dun yumurtlama gunumdu testte yaptim cift cizgi cikti kocise dedim annende kalmak yok isimiz var dedim.onlar kalin dediler cunku ..bana kalsa kalirdimda isimiz vardi :))) sabah kocisi ise birakip geri geldim kayinanneme:)))

canım benım günaydın.. inşallah kocişine ragmen hamile kalmıssındır bu ay.. sen hak edıosun dünya tatlısı bı anne olmayı..
günaydın bitanemmm inşallahhh sende çok hakediyosun anne olmayıı eminimki enkısa zamnda dolcak göbüşlerimiz :))
günaydın canım ah erkekler benimkide öyle tatlım malesef si,garada içiyor üstelik birde :(
aynen ölee allahtan biz siğara içmiyoruzz yeşilaycıyızz hiç sevmem kokusunu...
afiyet olsun bidenem ..kis calis yinede bellimi olur benim kocisde dioki eski karilar yumurtlama gunumu biliomus onlar gibi ol dio..ama dun yumurtlama gunumdu testte yaptim cift cizgi cikti kocise dedim annende kalmak yok isimiz var dedim.onlar kalin dediler cunku ..bana kalsa kalirdimda isimiz vardi :))) sabah kocisi ise birakip geri geldim kayinanneme:)))

çok saol bidenem :)) olabilir ama onlar eminim hergün yaptıkları için zaten gerek kalmıyodur biz çalışıyoruz yoruluyoruz hergün görüşemiyoruz ...

günaydın bitanemmm inşallahhh sende çok hakediyosun anne olmayıı eminimki enkısa zamnda dolcak göbüşlerimiz :))

aynen ölee allahtan biz siğara içmiyoruzz yeşilaycıyızz hiç sevmem kokusunu...

çok saol bidenem :)) olabilir ama onlar eminim hergün yaptıkları için zaten gerek kalmıyodur biz çalışıyoruz yoruluyoruz hergün görüşemiyoruz ...

amaninnn hergun yapiomudur kis onlar? ? eski karilar gibi dio ya oda eski erkekler gibi olsun ozaman iyi beslensin mesela abur cubur yiyoz hep eskinin gidasiyla simdi ki alinan gidalar birmi sanki..

amaninnn hergun yapiomudur kis onlar? ? eski karilar gibi dio ya oda eski erkekler gibi olsun ozaman iyi beslensin mesela abur cubur yiyoz hep eskinin gidasiyla simdi ki alinan gidalar birmi sanki..

aynen öle sende ona öle de bence önceden burgerking yoktu abur cubur yoktu daha sağlıklılardı :)) yaa biliyosun onlarda çocuk çok önemliolsun die çok uğraşıyolardır :))

opppssss yaaa daha evi temizlicem yeme yapıcammm offf yaaa hiç yapasım yok akşama kadar yatsam o arada elimi şıklatsam ve tüm işler yapılsa :))

aynen öle sende ona öle de bence önceden burgerking yoktu abur cubur yoktu daha sağlıklılardı :)) yaa biliyosun onlarda çocuk çok önemliolsun die çok uğraşıyolardır :))

hmmm iyi bakem soleyim onuda gezmeye gidiom ben realee burda hava super yaa yakio sicak

opppssss yaaa daha evi temizlicem yeme yapıcammm offf yaaa hiç yapasım yok akşama kadar yatsam o arada elimi şıklatsam ve tüm işler yapılsa :))

oyyy kiyamamm bende yemek yapcam sadece aksama evim temis neseki karniyarik yapacam..o dedigin keske olsa yawww şıklativersek parmagi hersy hazir olsa :)))

hmmm iyi bakem soleyim onuda gezmeye gidiom ben realee burda hava super yaa yakio sicak
yaa negüzel burası okadar soğukki anlatamam :(( bende evi toparlıcam dışarı çıkıcam pazara kadar kendi başıma sıkılıyorum ama napim mecburen :))
oyyy kiyamamm bende yemek yapcam sadece aksama evim temis neseki karniyarik yapacam..o dedigin keske olsa yawww şıklativersek parmagi hersy hazir olsa :)))
ahhh ahhh keşkeee ben yavaş yavaş başlim yoksa oturup kalcammm
tubisimmm ben cikiomm sarjim bitioo gorusuruz canimm optummm

tamam bitanemmm görüşürüzzzz

tubişimm naptınnn temisledinmi evini canım?

evet cnm temizledim şimdide yemeklerle uğraşıyorumm ıspanak yapıcam börek ve köstebek pasta yaptım bide çorba pilav var zatenn ohhh 2 gün rahatım valla :)) yarın akşama kadar yatıcam inşallah :))
sen neler yaptın baya ii dinlendin ve gezdimn iii oldu sana bu tatil :))

Back
X