2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba cnmm sen 5.5 aylikmi yoksa haftalikmiydi ben haftalik die hatirliom yanlisda hatirlio olabilirim kusura bakma..bende kullandim.hamile oldugumu ogrendim ertesi hafta kanamam oldu ilaca basladim.12 haftalik olana kadar kullan dedi doktorum.kullandim biraktik sonra tekrar oldu ..sana tavsiyem kendine dikkat et camasir dahi sererken cirpma camasiri..ben cok tez canliyim kipir kipir hizli kalkardim oturdugum yerden isyerinde kosardim bile bazen...uzanirdim bazi yerlere bana cok uzak gelmezdi bise olmaz derdim...sen kendini yorma dinlen ve anne karninda bebekle ilgili cok iyi bilgi sahibi bi doktora git incelesinler...sakin canini sıkma bebiside uzme annesi...bebisin seninle...ona ve kendine ii bak emi...opuldunn..

tşk kızlar.yanlış yazmışım şimdi farkettim.5*5.5 haftalık.çalışıyorum.dinlenmem zor gibi.işten mi çıksam ne yapsam ya.

inşallah tatlımmmmm.
aammmiinnnnn :)))
günaydınn kızlarrr..:)İzmir soğuuk çook soğuukk..:))
günaydınn cnmm aynı istanbul ozaman :))
olacak inş. az kaldı bizde doldurcaz göbüşleri
ayyy inşallah ne kadar şeker duruyoo bayıldım yaaa :))
tşk kızlar.yanlış yazmışım şimdi farkettim.5*5.5 haftalık.çalışıyorum.dinlenmem zor gibi.işten mi çıksam ne yapsam ya.
cnm bi doktorunla görüş eger çok tehlikeliyse rapor al yat derim benn ama karar senin ben hiç dinlenmedim 1 gün yattım sonra fellik fellik gezdim şimdi kızıyorum kendime :((
yok canım neredeee?

ayyy kıyamam yaaaa bidenem nasıl hissediyosun kendini varmı bi değişiklik tahlillerini falan yaptırdınmı ??

aammmiinnnnn :)))

günaydınn cnmm aynı istanbul ozaman :))

ayyy inşallah ne kadar şeker duruyoo bayıldım yaaa :))

cnm bi doktorunla görüş eger çok tehlikeliyse rapor al yat derim benn ama karar senin ben hiç dinlenmedim 1 gün yattım sonra fellik fellik gezdim şimdi kızıyorum kendime :((

ayyy kıyamam yaaaa bidenem nasıl hissediyosun kendini varmı bi değişiklik tahlillerini falan yaptırdınmı ??

,

yok canım henuz yaptırmadım haftaya gıdecegım ınşalalh kıpırdayamıyorum ki biryere

,

yok canım henuz yaptırmadım haftaya gıdecegım ınşalalh kıpırdayamıyorum ki biryere

özel hastaneye ya onlar yaptırmıyormuşlar ben ısteyecgım işre dr arayacagım .

doğum evındemı yaptırsam acaba ya bilemedim.

bende özele gitmiştim ama hepsini yapıyolar sadece biraz pahalı istersen devlet hastanesine git ordada beleşş yapıyolar bütün testleri zaten bi kan alıcaklar 1 de idrar :))

moonriver sen nasılsın kuşum sende neler oluyo varmı bi değişiklik bebişi görmeye gittinizmi ???

geçen hafta dr 3 gün rapor verdi ama sadece 1 günü kullanabildim.çarşamba yine kontrole gitcem.inş ozamana kadar bişey olmaz da sonra bakalım dediğin gibi kötü olursa mecburen çıkarım.daha 2 gün var ve benim kanamam hafifte olsa devam ediyor.ufffff

geçen hafta dr 3 gün rapor verdi ama sadece 1 günü kullanabildim.çarşamba yine kontrole gitcem.inş ozamana kadar bişey olmaz da sonra bakalım dediğin gibi kötü olursa mecburen çıkarım.daha 2 gün var ve benim kanamam hafifte olsa devam ediyor.ufffff

cnm yaaa nie sen o halde işe gidiyosunn bence hemen izin al ve bekleme sen git doktora çok mu kanaman peki ???

moonriver sen nasılsın kuşum sende neler oluyo varmı bi değişiklik bebişi görmeye gittinizmi ???

Canim, ben hic iyi degilim. Midem cok agriyor, bulantilarim cok fazla, gun icinde hic bir shey yemiyorum desem yalan olmaz. Ne yersem cikariyorum. Yarin doktora gitcem bunun icin. Bi de bu gun sabah uyandigimda camashirimda 2 damla kahverengi akinti gordum cok korktum, hastaneye filan gittim, kendi ultrason makineleriyle baktilar, bebek iyi filan dediler, kalp atishlari varmish. Ama normal ultrason icin gitsen iyi olur dediler, ben de gun aldim, yarin gidicem inshallah. Ama benim bebish daha cok kucuk ya, kalp atishlarini gormezsem bu sefer de bunu dert edicem kendime, 2 hafta sonra gitmeyi dushunuyordum :18:

Back
X