- Konu Sahibi tugbaemrah
- #3.641
yaaaa avatarımdaki gibii olmak istiyorummmm :))
inşallah tatlımmmmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya evet biraz pahalı bi hastane doğumu orada yapapmam heralde etica nasıl bilgin varmı fiyatları ile ilgili ??
merhaba cnmm sen 5.5 aylikmi yoksa haftalikmiydi ben haftalik die hatirliom yanlisda hatirlio olabilirim kusura bakma..bende kullandim.hamile oldugumu ogrendim ertesi hafta kanamam oldu ilaca basladim.12 haftalik olana kadar kullan dedi doktorum.kullandim biraktik sonra tekrar oldu ..sana tavsiyem kendine dikkat et camasir dahi sererken cirpma camasiri..ben cok tez canliyim kipir kipir hizli kalkardim oturdugum yerden isyerinde kosardim bile bazen...uzanirdim bazi yerlere bana cok uzak gelmezdi bise olmaz derdim...sen kendini yorma dinlen ve anne karninda bebekle ilgili cok iyi bilgi sahibi bi doktora git incelesinler...sakin canini sıkma bebiside uzme annesi...bebisin seninle...ona ve kendine ii bak emi...opuldunn..
hülyacımmm bitanemmm hoşgeldin azaldımı yoğunluğunuz birazz :))
aammmiinnnnn :)))inşallah tatlımmmmm.
günaydınn cnmm aynı istanbul ozaman :))günaydınn kızlarrr..:)İzmir soğuuk çook soğuukk..:))
ayyy inşallah ne kadar şeker duruyoo bayıldım yaaa :))olacak inş. az kaldı bizde doldurcaz göbüşleri
cnm bi doktorunla görüş eger çok tehlikeliyse rapor al yat derim benn ama karar senin ben hiç dinlenmedim 1 gün yattım sonra fellik fellik gezdim şimdi kızıyorum kendimetşk kızlar.yanlış yazmışım şimdi farkettim.5*5.5 haftalık.çalışıyorum.dinlenmem zor gibi.işten mi çıksam ne yapsam ya.
yok canım neredeee?
aammmiinnnnn :)))
günaydınn cnmm aynı istanbul ozaman :))
ayyy inşallah ne kadar şeker duruyoo bayıldım yaaa :))
cnm bi doktorunla görüş eger çok tehlikeliyse rapor al yat derim benn ama karar senin ben hiç dinlenmedim 1 gün yattım sonra fellik fellik gezdim şimdi kızıyorum kendime(
ayyy kıyamam yaaaa bidenem nasıl hissediyosun kendini varmı bi değişiklik tahlillerini falan yaptırdınmı ??
,
yok canım henuz yaptırmadım haftaya gıdecegım ınşalalh kıpırdayamıyorum ki biryere
özel hastaneye ya onlar yaptırmıyormuşlar ben ısteyecgım işre dr arayacagım .
doğum evındemı yaptırsam acaba ya bilemedim.
tubişş midemde hafifcikten yanmalar var meyveli soda içebilirmiyim sadeyi içemiyorumda.
eneeeemmm benimde ovulasyon günlerim bitmiş :)
geçen hafta dr 3 gün rapor verdi ama sadece 1 günü kullanabildim.çarşamba yine kontrole gitcem.inş ozamana kadar bişey olmaz da sonra bakalım dediğin gibi kötü olursa mecburen çıkarım.daha 2 gün var ve benim kanamam hafifte olsa devam ediyor.ufffff
cnm yaaa nie sen o halde işe gidiyosunn bence hemen izin al ve bekleme sen git doktora çok mu kanaman peki ???
moonriver sen nasılsın kuşum sende neler oluyo varmı bi değişiklik bebişi görmeye gittinizmi ???