- 6 Temmuz 2010
- 372
- 26
- 118
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #4.081
gunaydin cnm ben usumek disinda iyiyim sen nasilsin
sağol canım çok iyiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin cnm ben usumek disinda iyiyim sen nasilsin
ayy cnm yaaa çok mu ağrıyooo sardınmı peki ??dün işe gidemedim beylikdüzüne gitmek bayaa bir zordu geri döndüm
CNR da mobilya fuarındaydık bende mecbur oraya gittim
çok da zorlandım aslında ayağımı incitmiştim hala geçmedi
ahh cnm ahhh bende öle düşünüyorum maselefffbu arada bende de hiç bir belirti yok sanırım bu ay da olmadı![]()
nieeeee kiii ??? napcan onlarıdemin geldi geri gitti bende kucuk bidonlara elyaf pamuk basiom :))
Ben şimdi 26.11.2011de adet gördüm hamile kaldıgım ay kasım mı aralıkmı?
88 doğumluyum kasım ayında doğmusum 23 yaşındamıyım
çin takviminde 23 yaşında kasım ayında hamiş kalan erkek aralıkta hamiş kalanda kız dıyor.
Ben şimdi 26.11.2011de adet gördüm hamile kaldıgım ay kasım mı aralıkmı?
88 doğumluyum kasım ayında doğmusum 23 yaşındamıyım
çin takviminde 23 yaşında kasım ayında hamiş kalan erkek aralıkta hamiş kalanda kız dıyor.
ayy cnm yaaa çok mu ağrıyooo sardınmı peki ??
ahh cnm ahhh bende öle düşünüyorum maselefff(
nieeeee kiii ??? napcan onları
cnm son adet tarihinden sayılıyo :))seneye bakarsan 24 ama ama aya bakarsan 23 ün içindesin :))
ayy cnm yaaa çok mu ağrıyooo sardınmı peki ??
ahh cnm ahhh bende öle düşünüyorum maselefff(
nieeeee kiii ??? napcan onları
cnm son adet tarihinden sayılıyo :))seneye bakarsan 24 ama ama aya bakarsan 23 ün içindesin :))
kızlar günaydın
hastaneden geliyoruz teyzeleri daha 4.5 haftalıkmışız minicikmişiz fasulye tanesi kadar:)))
2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicez :)
bu arada bişi sorucam kızlar ne kadar sıklıkta gidiliyo doktora 9 ay boyunca acaba?
kızlar günaydın
hastaneden geliyoruz teyzeleri daha 4.5 haftalıkmışız minicikmişiz fasulye tanesi kadar:)))
bu arada bişi sorucam kızlar ne kadar sıklıkta gidiliyo doktora 9 ay boyunca acaba?
canım benim tebrik ederimm.allah kucagıan sağlıkla sıhatle almayı nasip eder inşalah .
ay da bir son aylara doğru sıklasıyormuş
ayyy maşşallah :)) çok sevindim cnmmm :)) mercimeğin büyüyoookızlar günaydın
amannnn boşver hülya yaaa sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsundaaa farketmezz :))son son adet sayılıp 23 sem erkek
yok yılı sayar 24 yaşındaysam kızım olcek heralde:S:S
numuneler gelio onlari minik bidonlara koyuyoz rengrenkler gorsen cok ciciler ole saklioz ornek olarak
kızlar günaydın
kızlar günaydın
esmuzo senin adına çok ama çok sevindimm. hadi bakalım inşallah hep böyle pozitif geçer hamileliğin. ilk denemenizdi değil mi?
ayyy maşşallah :)) çok sevindim cnmmm :)) mercimeğin büyüyooo
amannnn boşver hülya yaaa sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsundaaa farketmezz :))
ayyy tahmin edebiliyorum :)) bu arada ben bugün steak hause yicem galibaaa :))
:))) gunaydin canimmmm nasil gecti gecen korktunmu?
sepya maşallah bebişin büyüyo
benim 6+3 bugün
miğdem hiç bulamnıyoo
bende boş gebeliğe baktım am bulamadım onda bulanıyomu diye
benim öbüründe 5.haftadan itibaren resmen sürünmüştüm...
Bide onda kasık ağrım çoktu bunda belim ağrıyoo daha çok
senin miğden bulanıyormu, ne zamam başladı bulanıyorsa, bide kalp atışını ne zaman duydun...
günaydın canımmm ..gece nasılsı yanlızmıssın korktunmu.
Bende yanlızdım.eşin vardıyalımı çalısıyor yoksam seninde.benımki öyle..
ayyy maşşallah :)) çok sevindim cnmmm :)) mercimeğin büyüyooo
amannnn boşver hülya yaaa sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsundaaa farketmezz :))
ayyy tahmin edebiliyorum :)) bu arada ben bugün steak hause yicem galibaaa :))