2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

:( dün işe gidemedim beylikdüzüne gitmek bayaa bir zordu geri döndüm
CNR da mobilya fuarındaydık bende mecbur oraya gittim
çok da zorlandım aslında ayağımı incitmiştim hala geçmedi
ayy cnm yaaa çok mu ağrıyooo sardınmı peki ??
bu arada bende de hiç bir belirti yok sanırım bu ay da olmadı :5:
ahh cnm ahhh bende öle düşünüyorum maselefff :((

demin geldi geri gitti bende kucuk bidonlara elyaf pamuk basiom :))
nieeeee kiii ??? napcan onları
Ben şimdi 26.11.2011de adet gördüm hamile kaldıgım ay kasım mı aralıkmı?
88 doğumluyum kasım ayında doğmusum 23 yaşındamıyım
çin takviminde 23 yaşında kasım ayında hamiş kalan erkek aralıkta hamiş kalanda kız dıyor.

cnm son adet tarihinden sayılıyo :))seneye bakarsan 24 ama ama aya bakarsan 23 ün içindesin :))

Ben şimdi 26.11.2011de adet gördüm hamile kaldıgım ay kasım mı aralıkmı?
88 doğumluyum kasım ayında doğmusum 23 yaşındamıyım
çin takviminde 23 yaşında kasım ayında hamiş kalan erkek aralıkta hamiş kalanda kız dıyor.

aralik bence cnm

kızlar günaydın

hastaneden geliyoruz teyzeleri daha 4.5 haftalıkmışız minicikmişiz fasulye tanesi kadar:)))
2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicez :)
bu arada bişi sorucam kızlar ne kadar sıklıkta gidiliyo doktora 9 ay boyunca acaba?

cnm son adet tarihinden sayılıyo :))seneye bakarsan 24 ama ama aya bakarsan 23 ün içindesin :))

son son adet sayılıp 23 sem erkek
yok yılı sayar 24 yaşındaysam kızım olcek heralde:S:S

numuneler gelio onlari minik bidonlara koyuyoz rengrenkler gorsen cok ciciler ole saklioz ornek olarak

kızlar günaydın

hastaneden geliyoruz teyzeleri daha 4.5 haftalıkmışız minicikmişiz fasulye tanesi kadar:)))
bu arada bişi sorucam kızlar ne kadar sıklıkta gidiliyo doktora 9 ay boyunca acaba?

canım benim tebrik ederimm.allah kucagıan sağlıkla sıhatle almayı nasip eder inşalah .
ay da bir son aylara doğru sıklasıyormuş

kızlar günaydın

oyyyy yeyim onu bennn:)) maasallah annesi...walla ilk onceleri ayda bir zon zamanlara dogru 15 gunde bir gidilio..

maşallah bir kaç gün de ne çok dolmuş hamile listemizzz :10:
benim 1 şubattı ama malesef 2 gün erken kırmızıları gördüm ve böylece çok heveslenmedim :18:
gerçi 2 gün akıntı 3.gün kahverengi bir kaç damla bişi geldi. eşim hala benim hamile olabileceğime inanıyo. sürekli dikkat et , belki hala hamile olabilirsin diyo ama ben artık inanmıyorum. ne göğüs ağrısı kaldı ne bişey. gerçi halsizlik ve uyku isteği hala devam ediyor ama bunu da havalara bağlıyorum.
bakalım artık, hayırlısı...

canım benim tebrik ederimm.allah kucagıan sağlıkla sıhatle almayı nasip eder inşalah .
ay da bir son aylara doğru sıklasıyormuş

sepya maşallah bebişin büyüyo
benim 6+3 bugün
miğdem hiç bulamnıyoo
bende boş gebeliğe baktım am bulamadım onda bulanıyomu diye
benim öbüründe 5.haftadan itibaren resmen sürünmüştüm...
bide onda kasık ağrım çoktu bunda belim ağrıyoo daha çok

senin miğden bulanıyormu, ne zamam başladı bulanıyorsa, bide kalp atışını ne zaman duydun...

kızlar günaydın

ayyy maşşallah :)) çok sevindim cnmmm :)) mercimeğin büyüyooo
son son adet sayılıp 23 sem erkek
yok yılı sayar 24 yaşındaysam kızım olcek heralde:S:S
amannnn boşver hülya yaaa sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsundaaa farketmezz :))
numuneler gelio onlari minik bidonlara koyuyoz rengrenkler gorsen cok ciciler ole saklioz ornek olarak

ayyy tahmin edebiliyorum :)) bu arada ben bugün steak hause yicem galibaaa :))

kızlar günaydın

Tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasiip etsin

kızlar günaydın

esmuzo senin adına çok ama çok sevindimm. hadi bakalım inşallah hep böyle pozitif geçer hamileliğin. ilk denemenizdi değil mi?

amannnn boşver hülya yaaa sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsundaaa farketmezz :))

ye canim afiet olsunnn canin cekmesin belki bisiler vardir;) tubisim biz ne zaman test yapcaz insallah test yapmadan gelmezler kirmizilar gecen ayki gibi..

benim de adet tarihim 1 şubattı ama iki gün erken kırmızlar gelince, heveslenmemem gerektiğini anladım.
gerçi eşim hala hamile olabileceğimden şüpheleniyo. ilk iki günden sonra 3.gün kahverengi bi kaç damla gördüm sadece. ama yine de sanmıyorum ben ne göğüs ağrısı kaldı ne bişey. sadece halsizlik ve uyku isteği devam ediyor bunu da havalara bağlıyorum ben.
yoruldum artık yaa.düşünmek istemiyorum artık.

sepya maşallah bebişin büyüyo
benim 6+3 bugün
miğdem hiç bulamnıyoo
bende boş gebeliğe baktım am bulamadım onda bulanıyomu diye
benim öbüründe 5.haftadan itibaren resmen sürünmüştüm...
Bide onda kasık ağrım çoktu bunda belim ağrıyoo daha çok

senin miğden bulanıyormu, ne zamam başladı bulanıyorsa, bide kalp atışını ne zaman duydun...

canım benim migde bulantılarım ocak ayının 15den beri vardı.ama buara dahada yogunlaştı
ocagın 25sinde gittim ben dr dr 7,5 haftalık dedi ozamn duydum kalp atışlarını.
Seninde 1 hafta sonra felan duyulur canım heralde.
Vallaha bendede kasık agrısı var karnımda agrıyor ara ara ayaklarına dikkat et bu soguk havalrda bilmiyorum çalısıyormusun ama amn dikkat.bol bol c vıtamını meyva sebze tüket
benim bır kaç gündür karnımın çok gergin oldugunu hissediyorum özellikle akşamları çok şiş gibime gelıyor.

günaydın canımmm ..gece nasılsı yanlızmıssın korktunmu.
Bende yanlızdım.eşin vardıyalımı çalısıyor yoksam seninde.benımki öyle..

yok canım benimki vardiyalı değil...
kıştan dolayı mahsur kaldılar...

ben korkuyorum evde tek başımayken gece kabus görüyorum bazen uyanınca geçmiyo etkisi bide evde yalnızsam daha kötü olur diye daha yatmadan korktum dün gece

ama Allahtan hiç uyanmadım
gerçi 2 de yattım 6 da kalktım :)

öyle canım benim için hiç farketmiyor eli ayagı düzgün sağlıklı olsunda.
Nedicem sen öle hepimize birden alıntılarla nasıl cevap yazıyorsun?

Back
X