2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tubişim nereye kayboldunnnn canımmm...fazla sesin çıkmadı bugünnn hayrola bişemi olduu??

hmmmm bende geçen hamişliğinde tiksindim dicen sandım ahaaa:53::33: dedim bişi var bu kısdaa :34: bencede ayran iç hülya daha çok uykun gelir...:D yokmu biraz uzanabileceğin bi yer orda öğlen aralarında uzansana...ben öle yapıodum acaip uyku basıodu...geçiodum patronlardan birinin odaya yatıodum accık:1::1::1::1:
yok cnm yaa nerdeeee :)))
sepya sen iştemisin masa başımı çalışıyon...
Masa başı çalışmak nasıl birşey acaba?

ben okulda bir oraya bir buraya koşturuyorum.
zaten benim öğrencilerim genç artık. aşkları tasaları dertleri bitmez...
ders dışı bide bunlar var...

yinede özledim... yerim onları...
beni öğrenciler sever ama notum kıt diye biraz bozuluyorlar her sınav sonunda.... :) öss sorusu soruyor diye adımı çıkarmışlar...
aaaa sen öğretmendin dimiii ne öğretmenisin kıl olurdum notu kıt hocalara :(( sözüm meclisten dışarı :))
şu hamburgeri nasıl yersiniz bilmem .
Ben hiç hoşlanşmıyorum kendisinden hele patates kızartmasından aman allahım o yağ kokusu beni mahvediyor.
Bir kere yedim son yememdi oda:)
yediğim günün akşamı hatanede aldım solugu.midemi bozuyor benim.birde müthiş sağlıksız bence.
yaaaa gitt yaaa sen hayatın lezzetlerini nasıl sevmezsinnn harika şeylerrr onlarrrr :)) hele bide barbekü sosla offf deyme keyfime :))
hülya kim abooooo

kız siz hep gerçek isminizi biliyonuz mu?
kim tiksindi
kim ayran içmek istemiş
ben ingiliz kaldım neyse
benim kafada contalar gevşedi gideyim evi toplayayım hala toplamadım 1 gün kocam gelmedi dengem şaştı..
ben akşam korkudan ölüyom o bana gelmiş beni özledinmi değerimi anladınmı?
kendine pay çıkartma dedim sende pay ver o zaman diyooo...
zavallım yazık 2 güzel söz söyleyim diye uğraştı ama benim korkudan karnıma ağrı girdi onumu düşündüm neyse akşam gelince derim artık...
:))
cnmmm hülyaaaa sepya :)) evet bikaç kişi gerçek isimlerimizi biliyozz :)) sende söle seninde bilelim :)) ayy kıyamamm demekki hiç belli etmiyon kocişi özledini :))

evet canım ayran meyve suyu kullanmıyorum.
Evet sende bence tiksin yeme öyle şeyleri.dengeli ve güzel beslen
yaaa bi hamiş kalim yine öle beslenmeye çalışıcam :))
EVET CANIM ASLAN SÜTÜ İÇESİM GELDİ

YOK CANIM BEN MEYVE SUYU KULLANMIYORUM ASLAN SÜTÜ ALAYIM :p

YOK CANIM BENİM NERDEEE ÖYLE UZANACAGIM Bİ YER.AMİRİMİZİN VAR AMA ODA HEP ODASINDA:)

EVET CANIM MASA BAŞI ÇALIŞIYORUM HER İŞİN ZORLUGU OLDUGU GİBİ BU İŞİNDE ZORLUGU VAR.AMA ŞÜKÜRLER OLSUN O YIGUN GÜNLERİ GEÇİRDİK
aslan sütü mütü yok sana cnmmm senin aslan sütün aysununda sölediği gibi ayrannn :))
soda içilirmi kıss hamişkeneee...bilmiom soruom haa...ama ben içmiodum walla...
maden suyu diilmi o zaten :))
tubişim nereye kayboldunnnn canımmm...fazla sesin çıkmadı bugünnn hayrola bişemi olduu??

hmmmm demek sade maden suyu :26::26:Allah kolaylık versin cnm şimdiden..evet gelir heralde birazdan tubiş...

yok kuşum yaa biraz yoğunuz ben kendimi burda bırakıyorum ama sistem atıyo :((

tuğba benim branşım biraz farklı biliyormusun bilmiyorum.

yapı tasarımı öğretmeniyim(inşaat teknolojisi)

bizden mezun olan mimar, inşaat müh. yada onların yanında çalışan teknik eleman yada benim gibi öğretmen oluyoooo

çizim yaptırıyoruz sınıfın yarısı ite kaka geçti...
maliyet hesapları diye bir dersim var 20 kişiden 4 kişi geçti gerisi kaldı...
hiç acımam yok devamsızlık yapan ve ilgisiz davranan helede kopya çekene...

ama normalde çok severim onları ben aşk başka iş başka diyorum onlara 2 gelince göbek atıyorlar...
hatta sıfır gelmesinde 1 gelsin diye dua eden bile var...

ama 3 sınavdanda sözlülerdende 100 alan öğrencimde var...
ya biz bunları mezun ettiğimizde mimar mühendis olcaklar bu çalışmayla olmaz üniversiteye hazırlıyorum onları ben...
çok emek veriyorum emeğimin karşılığınıda istiyorum..
ayy anlattım ya şimdi özledim kocamanlar ama benim için bebek gibiler...

mrblar.moralim çok bozuk kızlar.dün kontrole gittim.dr usg ile bakti bebek var ama sağlıklımı diye bakalım dedi.radyolojiye yönlendirdi.alttan muayne etti bebeğin var ama kalp atışı çok az dedi.1 dk da 28 çıktı.bebeği kaybediyorsun dedi.yarın bidaha kalp atışını dinleyecek büyük ihtimalle kurtaj yaparız dedi.kalp atışının artması olurmu acaba.bi umut varmı sizce .daha önce böyle yaşayan varmı.lütfen

yaaa bi hamiş kalim yine öle beslenmeye çalışıcam :))

aslan sütü mütü yok sana cnmmm senin aslan sütün aysununda sölediği gibi ayrannn :))

maden suyu diilmi o zaten :))

yok kuşum yaa biraz yoğunuz ben kendimi burda bırakıyorum ama sistem atıyo :((

ayyy 25 dakikadır ablamla konusuodum sistem atmış geri geldim..:D o çorludada ösledim walla yeğenim anne anne diomuş onu dedirtmeye çalıştımm:D:D he kız soda ve maden suyu aynı şeler :D ama hülyanın dediği meyveli sodalar sanırım içilmicek olanlar...

mrblar.moralim çok bozuk kızlar.dün kontrole gittim.dr usg ile bakti bebek var ama sağlıklımı diye bakalım dedi.radyolojiye yönlendirdi.alttan muayne etti bebeğin var ama kalp atışı çok az dedi.1 dk da 28 çıktı.bebeği kaybediyorsun dedi.yarın bidaha kalp atışını dinleyecek büyük ihtimalle kurtaj yaparız dedi.kalp atışının artması olurmu acaba.bi umut varmı sizce .daha önce böyle yaşayan varmı.lütfen

Moralini bozma canım aklına güzel şeyler inş. güzel şeyler olur

canım senin bebeğin ne kadarlıkki...inan o konuda bilgim yok ama başka bi doktorada görün istersen...moralini yüksek tut...olumsuz düşünme...bebişide etkileme sakın...umut her zaman vardır canım bunuda unutma ;)

saol cnm.6+2 günlük.inş umut vardır.

bebek kalp atışlarını 7 ve 8.haftalarda görenlerde var belki geç döllenme olmustur ve ondan öyle gözüküodur canım..içini ferah tut emi...tabiki umut vardır...umutsuz yaşanmaz...moralini yüksek tut ama..üzülüpte bebişinide üzme emi...

saol cnm.6+2 günlük.inş umut vardır.

bebek kalp atışlarını 7 ve 8.haftalarda görenlerde var belki geç döllenme olmustur ve ondan öyle gözüküodur canım..içini ferah tut emi...tabiki umut vardır...umutsuz yaşanmaz...moralini yüksek tut ama..üzülüpte bebişinide üzme emi...

tuğba benim branşım biraz farklı biliyormusun bilmiyorum.

yapı tasarımı öğretmeniyim(inşaat teknolojisi)

bizden mezun olan mimar, inşaat müh. yada onların yanında çalışan teknik eleman yada benim gibi öğretmen oluyoooo

çizim yaptırıyoruz sınıfın yarısı ite kaka geçti...
maliyet hesapları diye bir dersim var 20 kişiden 4 kişi geçti gerisi kaldı...
hiç acımam yok devamsızlık yapan ve ilgisiz davranan helede kopya çekene...

ama normalde çok severim onları ben aşk başka iş başka diyorum onlara 2 gelince göbek atıyorlar...
hatta sıfır gelmesinde 1 gelsin diye dua eden bile var...

ama 3 sınavdanda sözlülerdende 100 alan öğrencimde var...
ya biz bunları mezun ettiğimizde mimar mühendis olcaklar bu çalışmayla olmaz üniversiteye hazırlıyorum onları ben...
çok emek veriyorum emeğimin karşılığınıda istiyorum..
ayy anlattım ya şimdi özledim kocamanlar ama benim için bebek gibiler...
anladım cnmm :))) tabi sende haklısın :))
cnm üzme hemen kendini hemen başka bi doktora git bu gibi durumlarda öle tek doktora gidilmez merak etme sen bebiş seninle :))
ayyy 25 dakikadır ablamla konusuodum sistem atmış geri geldim..:D o çorludada ösledim walla yeğenim anne anne diomuş onu dedirtmeye çalıştımm:D:D he kız soda ve maden suyu aynı şeler :D ama hülyanın dediği meyveli sodalar sanırım içilmicek olanlar...

heee söledimi peki :)) hımmm ozamn hülyaaa yok öle şeeylerr :20::20::20:

bu arada herkese merhaba..:)
bu gün izmirde kar var...::))ve her köşe dolu kardan adam yapanlar kar topu oynayanlar bu gün herkes çocuk oldu ee kaç senedir kar görmemişizz..:)Ama ben naptın gittim düştüm Alllahtan dizimin üzerine düştüm bacağımda ayrılabilirdi Allah korusun..Ama çok şükür bir şey yok ve ilk aklıma gelen şey daha belli değil ama bebek oldu acaba varsa bişey olmuşmudur diye..:(?

anladım cnmm :))) tabi sende haklısın :))

cnm üzme hemen kendini hemen başka bi doktora git bu gibi durumlarda öle tek doktora gidilmez merak etme sen bebiş seninle :))

heee söledimi peki :)) hımmm ozamn hülyaaa yok öle şeeylerr :20::20::20:

söledi bi kere annii dedi sıpaaa teyzesinin bitanesiii yaaa...bıdık bıdıkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:hülya zaten sadesini içiomuş doktoru içebilirsin demiş...yasak olan meyveli sodalar ;)

bu arada herkese merhaba..:)
bu gün izmirde kar var...::))ve her köşe dolu kardan adam yapanlar kar topu oynayanlar bu gün herkes çocuk oldu ee kaç senedir kar görmemişizz..:)Ama ben naptın gittim düştüm Alllahtan dizimin üzerine düştüm bacağımda ayrılabilirdi Allah korusun..Ama çok şükür bir şey yok ve ilk aklıma gelen şey daha belli değil ama bebek oldu acaba varsa bişey olmuşmudur diye..:(?

merhaba cnmmm...aman dikkat et!! bişe olmamıştır cnm inşallah dizinin üstüne düşmüşsün neseki...geçmiş olsun

Back
X