- Konu Sahibi tugbaemrah
- #4.161
merhaba aysun nasılsın sen hep burdasın heralde işyerinde falanmı giriyosun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba aysun nasılsın sen hep burdasın heralde işyerinde falanmı giriyosun.
merhaba cnmmm...aman dikkat et!! bişe olmamıştır cnm inşallah dizinin üstüne düşmüşsün neseki...geçmiş olsun
cnm 7 buçuk falandı geldim eve şimdide bi duşaldım iyi geldi :)) sen neler yaptın?? sonuç daha gelmedi yarın sabah ulaşmaya çalışcam doktora olmazsa pazartesi için randevu alırım :))tubisim nerdesinnnn vardinmi eve ..sonuc ne oldu merakta birakma...gelmeye calisicam yine mucuk
cnm 7 buçuk falandı geldim eve şimdide bi duşaldım iyi geldi :)) sen neler yaptın?? sonuç daha gelmedi yarın sabah ulaşmaya çalışcam doktora olmazsa pazartesi için randevu alırım :))
ohhhh sihhatler olsun cnm...gec varmissin yaaa( randevu al kisss ise gitmezsin ne gusell sonucu alsan bile al..dinlen evde gitmek istemion yaa..buarada benim kasiklarim agrio su anda ..arada bi agri girio ...
saol cnmm :)) bu ara çok izin aldım malesef tam gün vermezler ki( yaa benim de başladı az az ağrılar birrazda akıntım var :)) bakalım 1 hafta kaldı inşallah yerleşiyodur kuzucuklar :))
hosbulduk bidenem..olsun vermesinler sen yarin doktorla halledersen randevuyu al gitme yat evde :)) walla aksam sol kasigimdan belimin yan tarafina agri girdi o anda bide sol gogsum agridi..ahhh noluyo lan dedim sesli demisim yanimdaki noldu diodu:))) insallah tubisimmm insallahh yerlesiolardirr..yarabbim bizimde yuzumuzu guldursunn..aminnnnnn
kiss cadiii sirinleri kurtardinmi gargamel ve kedisinden ( ayyy neydi kedinin adi aklima gelmedi) :)))
aminncnm inşallahhh :)) bugün aynısı bendede olsu masada oturuyodum kasıklarımda şimşekler çaktı gibi oldu kaldım öleee :)) ayyy hadiiyaa :)) gün sayıyoruz biran önce gelsin ayın 9 u :)) aysun bu ay yapıyozmu birlikte testi 9 u sabahı
ayyyy insallah yaaaaaa :))) noliyi kis bizeee ...yapioz tabiiiii erken gelmezler insallahhhh gelmezlersede hiiiiccccccc gelmezler insallahhhhh :))) heralde sarmandi kiss simdi sorarim google amcaya :))
sor bakalım geogle amcaya :)) ayyy bilemedim noluyo ki acep bizee .. ayyy inşallahhh gelmezlerrrr onun yerinee bebiş gelsin :))
ay kizzzz azman mis :))))) nerde geldi aklinaa sarman? göbüşüme gel bebisimmm diecem hep
ayyy nerden bilimm kız aklıma öle geldiii ama yaklaşmışım :)) ayy bende öle dicem göbüşümüze gellin bebişlerrrr....
ebetttttt ebettttt gobusumuze gelin bebislerrr ama bizi terketmeyinn bidaha oluymuuuu(
merak etme sen bu sefer geliceklerr hiçççç gitmiceklerrr :)) allah izin verdiği sürece bizimle olucaklar :))