2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

dedektif tubisss naptinnn bakemm nasil gidiyoo oyun
oynamadım bugünnn :))) oturuyorum kocişte kurtlar vadisini syrediyo
aminnn insallah bebisimmm...usuyom ben yaaa klima hic isitmadiii:(( mesaj atcam sana ozelden birazdan oki

yaaaa bende üşüyomcnm bizde kombi var ama ısıtmıyo ayarını çok açsan 300 den aşagı gelmiyo :(( ok

denemedim konusmayi tubisimm oncekileride az cok biliosun o nedenle cesaret edemiom ..ona biraktim diom ama bisi yok biliosun..o nedenle kafama takilio..beklicem bakalimm napcek

oynamadım bugünnn :))) oturuyorum kocişte kurtlar vadisini syrediyo

yaaaa bende üşüyomcnm bizde kombi var ama ısıtmıyo ayarını çok açsan 300 den aşagı gelmiyo :(( ok

aaa ne guzel kombi varmiss..o kadar cok geliomu yaaa...heryer sicaciktir ne guzel sizde ama usuyomussun..bizde kombi olacak...anladin sen onu :))) simdi mutfaga gitsem donuom ama seneye baglanacakmis ev sahibi soledi :))) bebisde olursa rahat olur walla demi ;)

denemedim konusmayi tubisimm oncekileride az cok biliosun o nedenle cesaret edemiom ..ona biraktim diom ama bisi yok biliosun..o nedenle kafama takilio..beklicem bakalimm napcek

anlıyorum cnm üstüne gitme ozamn kendi haline bırak olanlardan oda etkilendi biliyosun eminim bi nedeni vardır... sen üzme kendini bebişler göbüşe gelince herşey de yoluna gircek ozamn onlar isticekler biz olmaz dicez

aaa ne guzel kombi varmiss..o kadar cok geliomu yaaa...heryer sicaciktir ne guzel sizde ama usuyomussun..bizde kombi olacak...anladin sen onu :))) simdi mutfaga gitsem donuom ama seneye baglanacakmis ev sahibi soledi :))) bebisde olursa rahat olur walla demi ;)

yaaaa evet bebek olunca iyi ama 700 kira verince 300 fatura ödemek çok koyuyoo oyuzden fazla yakmıyoruz sadece haftasonu ve akşamları ufo var onla idare ediyoruz ... yaa cnmben biraz sogugum o olaya nie bilmiyom :(( kociş yaklaşmasa ben yaklaşmam :(((

anlıyorum cnm üstüne gitme ozamn kendi haline bırak olanlardan oda etkilendi biliyosun eminim bi nedeni vardır... sen üzme kendini bebişler göbüşe gelince herşey de yoluna gircek ozamn onlar isticekler biz olmaz dicez

ehe ehe :))) aynen walla ...gitmiom ustune zaten ben kendi kendimi yiyom.sadece...dusunmucemde tamamm bebisimm

yaaaa evet bebek olunca iyi ama 700 kira verince 300 fatura ödemek çok koyuyoo oyuzden fazla yakmıyoruz sadece haftasonu ve akşamları ufo var onla idare ediyoruz ... yaa cnmben biraz sogugum o olaya nie bilmiyom :(( kociş yaklaşmasa ben yaklaşmam :(((

haklisin walla ole oluuo..ah bi evimiz olsa calismicam bi muddet walla ahdim var...bende o olaya sogugum kiss sadece bebis icin bu kadar istiom yoksa bende yaklasmam..

haklisin walla ole oluuo..ah bi evimiz olsa calismicam bi muddet walla ahdim var...bende o olaya sogugum kiss sadece bebis icin bu kadar istiom yoksa bende yaklasmam..

cnm dün laptop kafayı yediği için kapandı bidaha açamadım çok ısındı galiba :)) ayyy bende sorun hp bende sanıyodum ama anlıyorum ki kadınların %60 ı bu olaya pek sıcak diil :)) yaa ben ilişkiye daha duyguusal bakıyorum sarılım öpim gözlerine bakim falan :)) ama evlilikte pek mümkün diil seni özledim hadi yatalım bu olaya karşıyım özlem bu diil yaa :((

cnm dün laptop kafayı yediği için kapandı bidaha açamadım çok ısındı galiba :)) ayyy bende sorun hp bende sanıyodum ama anlıyorum ki kadınların %60 ı bu olaya pek sıcak diil :)) yaa ben ilişkiye daha duyguusal bakıyorum sarılım öpim gözlerine bakim falan :)) ama evlilikte pek mümkün diil seni özledim hadi yatalım bu olaya karşıyım özlem bu diil yaa :((

onemli degil cnmm benide kocis cagirdi sonra ciktim zaten.. aynen canim onu yaptinmi bitiyo hersey zaten..gunaydin bu arada cmmm..hayyola erkencisinnn..

gunaydin kizlarrr...hayirli cumalar dileyerek mevlid kandilinizide kutluyorum..bu mubarek gunde Allah butun dualarimizi kabul etsin insallah...aminnn

mrblar.moralim çok bozuk kızlar.dün kontrole gittim.dr usg ile bakti bebek var ama sağlıklımı diye bakalım dedi.radyolojiye yönlendirdi.alttan muayne etti bebeğin var ama kalp atışı çok az dedi.1 dk da 28 çıktı.bebeği kaybediyorsun dedi.yarın bidaha kalp atışını dinleyecek büyük ihtimalle kurtaj yaparız dedi.kalp atışının artması olurmu acaba.bi umut varmı sizce .daha önce böyle yaşayan varmı.lütfen

canımm geçmiş olsun ve çokk üzüldümmm.rabbim hakkında hayırlısını versin.belki bugun daha farklı olur heeşey

günaydın seraycım nbr kıss napıon özledim seni walla yakalamışken seni yazayım dedim :34:

iyi yaptin cnm gecendede geldin gordum hatta bizim hurrem sultanmi dedim cvp glmedi..sen nasilsinn..walla bende osledimm..gelmiosun bayagdir diger topige?

BENCE ŞİMDİDEN DÜZGÜN BESLEN ETKILER BUNYEYI CANIM FOLIK ASİT İÇİYORSN AMA DENGELI BESLENMIYON .NASIL OLCAK
cnm zaten dikkatli besleniyorum sadece ara ara hammurger yiyorum onun dılında öle yemeklerinde ev yemegi çorba salata falan yiyorum hergün 1 kase yoğurdumu asla eksik etmem :))bu da benim ödülüm olsunnnn :)) olmazmı??
gunaydin kizlarrr...hayirli cumalar dileyerek mevlid kandilinizide kutluyorum..bu mubarek gunde Allah butun dualarimizi kabul etsin insallah...aminnn

günaydınn bitanemmm hayırlı cumalarrr ve hayırlı kandilllerr Allahım tüm dualrımızı kabul etsin önce sağlık sonrada sağlıklı birer bebiş nasip etsin bize :))
AAMMİİİNNNN....

ayyy 25 dakikadır ablamla konusuodum sistem atmış geri geldim..:d o çorludada ösledim walla yeğenim anne anne diomuş onu dedirtmeye çalıştımm:d:d he kız soda ve maden suyu aynı şeler :d ama hülyanın dediği meyveli sodalar sanırım içilmicek olanlar...

evet canım meyveli sodalar için dıyorum

günaydın kızlar mevlit kandiliniz mübarek olsun inşallah herkezin duaları kabul olur hayırlı cumalarrrr herkezede [aşk olsun serayım slm verdik niye cvp vermion syf 419 da:43:]

Back
X