2012 Ösys Yerleştirme Sonuçları - Nereleri Kazandık ?

Ya birde kyk'ya 3 ayda mı bir ödeme yapıyoruzayda bir mi?
Harkes farklı bir şey söylüyor :26:

maşallah uçmuş puanlar... kazandığım yerle aramda 30bin fark vardı geçen seneninkine göre şimdi tahminen sondan ikinci olarak girmişim yaa

Evet düşeceğine aksine yükselmiş. Bende 31bin gerime yerleştim Ordu-İktisat iö açıkta kalmayayım dıye yazmıstım ıyıkı yazmısım

Evet düşeceğine aksine yükselmiş. Bende 31bin gerime yerleştim Ordu-İktisat iö açıkta kalmayayım dıye yazmıstım ıyıkı yazmısım

birde kontenjan arttı ya daha da çok düşmesi gerekirdi ama neyse nasibimiz buymuş :26: aynen bende açıkta kalmamak için yazmıştım iyiki yazmışım

Canım ister 3 ayda bir edersin istersen ilk dönemi ödersin vs. o sana kalmış birşey. Kyk yurdu cıkarsa sonucta kayıt olmaya orayada gideceksin gitmişken sorarsın. Bu arada kyk da yazın içinde para veriliyo.

Ona kalmış bir şey değil. Bizim yurtta 3 ayda bir alınıyo kural bu. Ankarada bir arkadaşın aylık yatırılıyo. Ama sen benim param var hepsini yatırayım dersen 1senelik yatırıp indirimden yararlanabiliyorsun.

Kızlar sanırım mf4 yükselmiş
Mesela ben hiç beklemiyodum ama ilk tercihim gelmiş
Mf1 düşmüş sanırım
Mf4'de neredeyse kimse istediği,beklediği yerlere yerleşememiş

çanakkale halkla ilişkiler ve tanıtım geldi ya çok şaşırdım hiç beklemiyordum 2 yıllık çok kararsız kaldım siz ne diyorsunuz??
eğerki illa 4 yıllk bölümüm okumak istiyorum diyorsan gitme ama 2 yıllıkda olur diyorsan bu bölüm çok güsel bende okucam ikinci üniv kapsamında bu bölümÜ:)

Nasıl yükselebiliyor bu sıralamalar anlamadım. :19: Okul istediğim okul olmasa da bölüm hayalimdeki bölüm. :)
Namık Kemal Üniversitesi - Makine Mühendisliği :)

yerleşemedim :( hemde iki puanla gelmedi son tercihim.... kendi sıralamamdan 30-40 bin gerisini yazdım gelmedi :( çok kötüyüm kızlar.. bu ek yerleştirme olayı hakkında bilgisi olan var mı?:14::14::14:

kızlar bn aydın adnan menders ebeliğe yerleştim..
aydında başka olan varmı bakıımm :10:

eğerki illa 4 yıllk bölümüm okumak istiyorum diyorsan gitme ama 2 yıllıkda olur diyorsan bu bölüm çok güsel bende okucam ikinci üniv kapsamında bu bölümÜ:)

Eğer gitmezse seneye sınava girdiğinde yerleştiği için puanı kesilecek . 2 yılı bitirip ardından DGS ye girebilirsin ve TM bölümlerinde kazananlar DGS'de 3.sınıftan başlatılıyor.Son olarak da okuldaki notların yüksek tutup kolay bir şekilde kazanır diye düşünüyorum...

Back
X