Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya birde kyk'ya 3 ayda mı bir ödeme yapıyoruzayda bir mi?
Harkes farklı bir şey söylüyor :26:
Kimi 1 kimi 3 canım. Yurda göre değişiyor.
Onları nasıl öğrenebiliyoruz peki :26:
maşallah uçmuş puanlar... kazandığım yerle aramda 30bin fark vardı geçen seneninkine göre şimdi tahminen sondan ikinci olarak girmişim yaa
Evet düşeceğine aksine yükselmiş. Bende 31bin gerime yerleştim Ordu-İktisat iö açıkta kalmayayım dıye yazmıstım ıyıkı yazmısım
Canım ister 3 ayda bir edersin istersen ilk dönemi ödersin vs. o sana kalmış birşey. Kyk yurdu cıkarsa sonucta kayıt olmaya orayada gideceksin gitmişken sorarsın. Bu arada kyk da yazın içinde para veriliyo.
hoşgeldin komşu olduk, ben de sınıf ögr. 2 sınıf :)
eğerki illa 4 yıllk bölümüm okumak istiyorum diyorsan gitme ama 2 yıllıkda olur diyorsan bu bölüm çok güsel bende okucam ikinci üniv kapsamında bu bölümÜ:)çanakkale halkla ilişkiler ve tanıtım geldi ya çok şaşırdım hiç beklemiyordum 2 yıllık çok kararsız kaldım siz ne diyorsunuz??
Herkes için hayırlısı olsun inşallah.
Ben de İstanbul Üniversitesi-Kimya![]()
eğerki illa 4 yıllk bölümüm okumak istiyorum diyorsan gitme ama 2 yıllıkda olur diyorsan bu bölüm çok güsel bende okucam ikinci üniv kapsamında bu bölümÜ:)