2012 Şubat Anneleri

adesem Allah o kocanı bildiği gibi yapsın inşallah... üzme kendini belkide gerçekten inatlaşmıştır. Benim kocamda sinirlenince öyle inat olur... bebişini düşün tatlım, hiç yüz verme o kaba şeye...

cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar hayırlı olsun tekrar...

Canım ben seve seve yardımcı olurum her konuda ...
Bebek banyosu nasıl yapılır onu bile anlatmıştım azelyama
Ama bugün kayıplara karıştı kendisi...

Ben Graco kullanıyroum...
Gayet sağlam...
Başka almadım 3 üne de kullandım...

evet canım.Rabbim kızımızı sağlıklı sıhatli verdi çok şükür ,şimdi oğlumuzda olacakmış.
İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kucaklarımıza bebişlerimiz.[/QUOTE]

Aminnnnnnnnn

Aynen ben de oyleyim suan 2 gundur cok nadir hareket ediyor dun saadece aksam hareket etti 1-2 kere onun dısında tık yoktu.

Bugun de oglen yemek yedikten sonra biraz canlandı.

benim de hafif dalgalanmalar var bakalım canım şekerli bir açık çay içtim, 2de bisküvi yedim...Hoşuna gitti sanırım keratanın :))))

Bu cep telefonları çıktı mertlik bozuldu…Aslında adese bu olayı pazartesi yaşamış 3 gündür acaba başka gelişmeler olmadı mı adeseye haklı yada haksız olduğunu düşündürecek?
Benim eşim de özel bir şirkette imalat müdürü olarak çalışıyor ve şirkete ait bir telefon kullanıyor. Hattı 7/24 açık olmak zorunda. Ben eşimle 1 yıl aynı şirkette çalıştım ve şirketin genel prensiplerini, çalışma koşullarını, çalışanların ve patronların yaklaşımlarını-tutumlarını iyi biliyorum. İyi ki de orada çalışmışım. Eşim de hep der, eğer bblau ile aynı şirkette çalışmış olmasaydık, şirketin durumunu bilmeseydi benim evliliğim işim sebebiyle çok yara alırdı diye.
Eşimin telefonu sürekli çalar. İnanın abartmıyorum günde belki 250-300 kadar telefon konuşması yapıyordur. Gece gündüz hiç fark etmez ararlar. Arıza olur ararlar. İşçiler yemek yiyecek olur, ne yiyeceğiz diye ararlar. Birileri şantiyeden döner, havaalanından bizi kim karşılasın diye ararlar. Projelerle alakalı müşteriler arar, tedarikçiler arar, taşeronlar arar. Patronlar arar. Bu gece 12 olur, 1 olur, bazen gece 4 olur, bayram günü olur, tatil günü olur, Pazar sabahı 6 olur…
Telefonların yarısı kayıtlıdır, kim olduğu bellidir, bazısı 2005-2006 gibi kısayoldur, kimisi de hiç kayıtlı bile değildir.
Eşim kimi zaman akşam 9-9,30a kadar çalışır kimi geceler gelemez, şirkette sabahlar. Bazen Pazar günü gider.
Telefonu her zaman ortadadır, sesi hiç kısılmamıştır. Tuvalete, banyoya telefonuyla girmez öyle eğer önemli telefon beklemiyorsa.
Benimki her daim titreşimdedir, alışkanlık işte.
Ben bunca humma içerisinde ondan hiç şüphelenmedim, hamdolsun şüphelenmemi gerektirecek hiçbir açığını yakalamadım, olmadı.
Ama eğer o şirkette çalışmış ve durumları biliyor olmasaydım çok papaz olurduk. Çünkü normal şartlar değil yaşananlar.
Kendisine de güvenim sonsuzdur, ama her erkeğin şeytana uyabileceği gerçeğini de kabul eder ve kafamın bir köşesinde tutarım. Asla asla demem.
Bu sebeple de telefonunu kontrol ederim ben o uyuduğunda, banyodayken filan. Kimle konuşulmuş, ne mesaj gelmiş.
Rehberde kimler kayıtlı. Mesaide olduğu akşamlar nadir de olsa dahili telefonundan ararım, şirketten neredeyse herkesi tanıdığım için bir şekilde geriye dönük ne zaman mesai yapıldı, ne oldu kim mesaiye kaldı teyit ederim…
Kontrolü elden bırakmamakta fayda görüyorum….

Ben de 17 Şubat'ta bebeğimi doğuracağım inşallah ,ama 17 hafta 5 günlük olduğu halde hala kıpırdadığını hissetmedim Nasıl hissedeceğim,bir sorun yoktur değil mi?

Bence hissetmen için daha erken..
Ben 19 . haftanın içerisindeyim ama daha tam hissedemiyorum..
20. haftadan sonra net bir şekilde hissedildiği söyleniyor..

Canım daha erken. Ben 14+3te bir kez hissettikten sonra 19. Haftaya kadar hiç hissetmedim sonra.
İlk bebeklerde daha geç hissediliyormuş. Biraz da kilo varsa gecikiyormuş.2-3 haftaya kadar duyarsın sanırım.
Ben hamile kıyafetini baştan beridir kullanıyorum. Hamile pantolonum var, birkaç tane de hamile tişörtüm.
Hamile pantolonlarıyla çok rahat ettim, daha 2 kg aldım ama sığmıyor eski pantolonlar bana.

arkadaşlar kız olduğu kesinleşti...şimdi doktordan geldim.

Canım gözün aydın. Kızçeler çoğaldı maşallah

canım benim doktorum 20. haftadan sonra hissedeceğimiiz söyledi, bence normaldir. Kontrollerine giidyorsan bir sorun yoksa takılma buna...

hamile giysisi ben hemen almaya başaldım. Normal kıyafetlerim çok dar olduğu için artık çoğunu giyemiyorum..Bide çok hoşuma gidiyor hamile kıyafeti almak. Geçen LCW hamile kot pantolonu aldım çok rahat bence bi bak..

Eteğe bayıldım...
Güle güle giy canım

Her gün 1 defa hisset dedi doktorum

[B]CAnım sağol kuzum...
Ne olur üzme kendini...
NAz yap koca yaramazına![/B]

mesajımı iki kez atmışım değiştireyim dedim
ticker için lilypie babygagaya bak canım
ana konuda da yazıyor
elefera bu konuda defalarca yazdı..
msjlarında var...
yapamazsan sat bilgileri ver ben yapayım canım umut33

Son düzenleme:
ilk hamileliğimde bebeğin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım

şuan 4 aylık hamileyim, yazdıklarınızı okurken kendimi yalnız hissetmiyorum ve korkularım azalıyor :)
sat: 8 mayıs, muhtemel doğum tarihi : 12 şubat
bebek cinsiyeti erkek gibi gözüküyomuş

benide ekler misiniz ??

17 haftalıkken kıpırdamaya başladı ve ne zaman uzansam hemen başlıyor ama tekme gibi birşey hissetmedim
tek sıkıntım zaman geçmiyor..

hoşgeldin o zaman ,madem kımse yenı gelenlere bırsey yazmıyor.kendıme yazayım !!

Teşekkür ederim Ayşecim..

Canım ya çok ucuz biliyor musun?
Ben ilk hamişliğimde 110 tlye aldım..
Canım kocacım bana aldı da aldı..

kızlar ben olsam saldırırdım siteye
15 tl ye düşmüş..
Sağol tansell
Benim bile alasım geldi...

Hoşgeldin canım

hoşgeldin o zaman ,madem kımse yenı gelenlere bırsey yazmıyor.kendıme yazayım !!

Canım ben gördüm seni...
Okuyorum da sürekli..
Hoşgeldin bebeğim..
Bende kimse yazmayınca alınıyorum..

Tekrar diyorum ben sana cevap yazdım..
Sabah...
İstersen bulup eklerim bakkkk

arkadaşlar kız olduğu kesinleşti...şimdi doktordan geldim.
gözün aydın cnm allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
leader rica etsem bir tanede bana yaparmısın çok heveslendim satım 13 mayıs cinsiyet kız şimdiden çok tşk ederim tansel bu arada meslektaşmışız bende öğretmenim
hemen yaptım beklettiğim için üzgünüm geçmişi okudum
http://lmtf.lilypie.com/i9eDp3.png
şimdi bunu forum takipin altında özel mesajlar bölüm var sol tarafta oraya gir sol sütunda profilimi düzenle var göreceksin gir çizelge satırını bul ve linki kopyala yapıştır canım
Hadi gozun aydın canım. Kız anneleri de git gide artmaya basladı. Bizim oglanlara yetisecekler nerdeyse

kızlar çoğalıyo gelin adayları fazlalaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…