- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.301
diyeceksiniz ki yine mi sen ve dertlerin ama o kadar bunaldım ki size de yazmazsam sanırım depresyona gireceğim.
pazartesi günü küçüğüm okula başlayacak ya hazırlandık hep birlikte evden çıkacağız .hatta kızlarım çıktılar bizi arabada bekliyorlar.tam o sırada eşimin tlf.çaldı.(tlf hep sessizdedir.neden diye 1-2 kez sordum kendisi bi bürokratı koruyor onun yanında tlf .çalması hoş olmuyor dedi ben de çok kurcalamadım)sessiz tlf çalarken derinden gelen bi ses olur titreme gibi.telefonuna baksana dedim yoooo çalmadı dedi.aaa olur mu çaldı dedim.tlf eline aldı hemen cebine koydu yok çalmamış dedi.bi bakayım dedim hayır dedi.ısrar ettikçe kaçtı.odadan çıkıp banyoya girmeye çalıştı.arkadan üstüne atladım görseniz halimi gülerdiniz.yakaladım odaya çektim, kapıyı kilitledim.bu odadan o numaraya bakmadan çıkarsam karnımdakinin ölüsünü öpeyim bu gece eve gelmem dedim.siktir ol dedi.(hayvan)telefonu elinden kaptım üstüme taladı vber diye o sırada yere düştüm üstüme çıktı.nasıl yalvarıyorum bak ben bu şüpheyle yaşayamam yalvarırırm ayağının altını öpeyim nolur diyorum da kesinlikle pes etmiyor.en sonunda tlf elimden aldı ve duvara fırlatıp parçaladı.
sorarım size dostlar ben böylesi bi adama nasıl çocuk doğururum nasıl bu evde kalırım nasıl onun suratına bakarım.başımı alıp gideyim diyorum nereye gideyim.babam yeni öldü annemin acısı kendine yeter kadın dayanamaz.
3 gündür ağlıyorum bana yazık değil mi.insan 12 yıllık eşine bunu yapar mı?kesin bişeyler karıştırıyor ama ısrarla inkar ediyor.tlf çalmadı sein psikolojin normal değil abartıyorsun diyo öküz.peki çalmadıda neden göstermedin diyorum inatlaştın benimle diyo.çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
Atlamışım be tatlım, bitiremedim şu lanet çeviriyi....:84:
İşler de yoğunlaştı bir yandan. Döndü bizim İtalyanlar tatilden, işler başladı kıpırdanmaya...
diyeceksiniz ki yine mi sen ve dertlerin ama o kadar bunaldım ki size de yazmazsam sanırım depresyona gireceğim.
pazartesi günü küçüğüm okula başlayacak ya hazırlandık hep birlikte evden çıkacağız .hatta kızlarım çıktılar bizi arabada bekliyorlar.tam o sırada eşimin tlf.çaldı.(tlf hep sessizdedir.neden diye 1-2 kez sordum kendisi bi bürokratı koruyor onun yanında tlf .çalması hoş olmuyor dedi ben de çok kurcalamadım)sessiz tlf çalarken derinden gelen bi ses olur titreme gibi.telefonuna baksana dedim yoooo çalmadı dedi.aaa olur mu çaldı dedim.tlf eline aldı hemen cebine koydu yok çalmamış dedi.bi bakayım dedim hayır dedi.ısrar ettikçe kaçtı.odadan çıkıp banyoya girmeye çalıştı.arkadan üstüne atladım görseniz halimi gülerdiniz.yakaladım odaya çektim, kapıyı kilitledim.bu odadan o numaraya bakmadan çıkarsam karnımdakinin ölüsünü öpeyim bu gece eve gelmem dedim.siktir ol dedi.(hayvan)telefonu elinden kaptım üstüme taladı vber diye o sırada yere düştüm üstüme çıktı.nasıl yalvarıyorum bak ben bu şüpheyle yaşayamam yalvarırırm ayağının altını öpeyim nolur diyorum da kesinlikle pes etmiyor.en sonunda tlf elimden aldı ve duvara fırlatıp parçaladı.
sorarım size dostlar ben böylesi bi adama nasıl çocuk doğururum nasıl bu evde kalırım nasıl onun suratına bakarım.başımı alıp gideyim diyorum nereye gideyim.babam yeni öldü annemin acısı kendine yeter kadın dayanamaz.
3 gündür ağlıyorum bana yazık değil mi.insan 12 yıllık eşine bunu yapar mı?kesin bişeyler karıştırıyor ama ısrarla inkar ediyor.tlf çalmadı sein psikolojin normal değil abartıyorsun diyo öküz.peki çalmadıda neden göstermedin diyorum inatlaştın benimle diyo.çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
Olsun simdi gordun ya daha ne isterim kiiiiiiiiiiiii
Kızın nasıl? İyi bakıyor musun gelinime
Aysebahar'cım esim de ben de 3 tane istiyoruz ama bakalım sartlar ne gosterecek.
Esim sadece istiyor. Bakalım bu dogdugunda yardım edecek mi ilgilenecek mi? Ona gore onumuzdeki maclara bakıcaz
Olsun simdi gordun ya daha ne isterim kiiiiiiiiiiiii
Kızın nasıl? İyi bakıyor musun gelinime
Aysebahar'cım esim de ben de 3 tane istiyoruz ama bakalım sartlar ne gosterecek.
Esim sadece istiyor. Bakalım bu dogdugunda yardım edecek mi ilgilenecek mi? Ona gore onumuzdeki maclara bakıcaz
Kızım inşallah iyidir canım ya...2 gündür hareketleri hissediyorum amasanki normal zamana göre daha az.
Gazdan diyorum belki de...
Ben de3 tane isterim ama yaşım elvermez sanırsam
http://lmtf.lilypie.com/EPqQp3.png
canım sende aynı şekildeözel mesajlara giriyosun yukarıda formda gezindiğimiz yerde sol tarafta ordan profilimi düzenle diyorsun sol sutundan ve çizelge satırına bu linki kopyalayıp kaydediyorsun hepsi bu
Kızım inşallah iyidir canım ya...2 gündür hareketleri hissediyorum amasanki normal zamana göre daha az.
Gazdan diyorum belki de...
Ben de3 tane isterim ama yaşım elvermez sanırsam
Kızlar iki gündür rüyamda çocuk görür oldum..
Piskolojim bozuldu sanırım
Dün ablamın bebişini görmüştüm bu gecede kendi çocuğumu gördüm kucağımda..
Böyle sarılık olmuş oluyor annemde diyor eşine söyle gitrsin bir altın taksın..
Kafayı yedim sanırım..
Hayırlara inşallah..
selam kızlar bugun sadece takııpteyım
aysebahar harıkasın yazına bayıldım ogllusun hayırlı olsun
elefera ıns ıyı haberlerle gelırsın ve ılıskınız kokunden duzelır bu sefer
esınden suphelenen arkadasım aranızdakı bag ne durumda bır kadın bunu anlar zaten baska suphelendıgın bısey varmı belkı sana kızmıstır tlf bakıyorsn dıye
ınsallah herkesın esı huzuru bebegı sapasağlamdır
ben ders arasında eve gelıyorum bakıyorum sızı takıp etmek bıle yetıyor selamlar herkesee
kızlar bakın bu sitede hamile kıyafetlerinde indirim varmış, NE ALIRSAN 15 TL | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |
ayy canım ya film izler gibi bi solukta okudum yazdıklarını.
canım öyle yaşım çok büyük değil ama yaptığımız iş dolayısıyla her türlü insanla muhatap oluyoruz.
Şüphe edecek bi şey yok ki canım benim.Yanlış anlama ne olur ama adam açıkı açık bi işlker karıştırıyor.
erkekleri yatakta bassan bile inkar etmenin yollarını ararlar.
Sen sakinleş biraz ne olur.(çok zayıf bi ihtimal ama seni inandırmasını engellersin hiç olmazsa...)
ohhh be barıştığınıza çok sevindim.ıtıraf edıyor ama neye yarar kı.
'Sen ara yıne de, ıyılık sende kalsın' dıyor.
Tamam ıyı hosda, onlarda bu kez kendılerını bırsey sanıyor.
ınsallah uzun zaman etkılı olur.
Bu sabahta bır maıl gonderdım, henuz affedemedıgımı yazdım.
Gorunurde affetmıs gıbı davranacagım ama ıcten ıce hep hıssettırecegım ona ne kadar kırıldıgımı.
Belkı bıraz aklını basına toplar.
Tesekkur ederım canım.
ınsallah yasamayız, kımse yasamasın.
Belkı ınat etmeseydım aramam dıye, bu kadar uzamazdı.
Ama yıne de o lafları sarf etmesının haklı bır yanı yok.
Dunyam80nasılsın seker?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?