- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.321
İyiyim canım tesekkur ederim, sen nasılsın?
diyeceksiniz ki yine mi sen ve dertlerin ama o kadar bunaldım ki size de yazmazsam sanırım depresyona gireceğim.
pazartesi günü küçüğüm okula başlayacak ya hazırlandık hep birlikte evden çıkacağız .hatta kızlarım çıktılar bizi arabada bekliyorlar.tam o sırada eşimin tlf.çaldı.(tlf hep sessizdedir.neden diye 1-2 kez sordum kendisi bi bürokratı koruyor onun yanında tlf .çalması hoş olmuyor dedi ben de çok kurcalamadım)sessiz tlf çalarken derinden gelen bi ses olur titreme gibi.telefonuna baksana dedim yoooo çalmadı dedi.aaa olur mu çaldı dedim.tlf eline aldı hemen cebine koydu yok çalmamış dedi.bi bakayım dedim hayır dedi.ısrar ettikçe kaçtı.odadan çıkıp banyoya girmeye çalıştı.arkadan üstüne atladım görseniz halimi gülerdiniz.yakaladım odaya çektim, kapıyı kilitledim.bu odadan o numaraya bakmadan çıkarsam karnımdakinin ölüsünü öpeyim bu gece eve gelmem dedim.siktir ol dedi.(hayvan)telefonu elinden kaptım üstüme taladı vber diye o sırada yere düştüm üstüme çıktı.nasıl yalvarıyorum bak ben bu şüpheyle yaşayamam yalvarırırm ayağının altını öpeyim nolur diyorum da kesinlikle pes etmiyor.en sonunda tlf elimden aldı ve duvara fırlatıp parçaladı.
sorarım size dostlar ben böylesi bi adama nasıl çocuk doğururum nasıl bu evde kalırım nasıl onun suratına bakarım.başımı alıp gideyim diyorum nereye gideyim.babam yeni öldü annemin acısı kendine yeter kadın dayanamaz.
3 gündür ağlıyorum bana yazık değil mi.insan 12 yıllık eşine bunu yapar mı?kesin bişeyler karıştırıyor ama ısrarla inkar ediyor.tlf çalmadı sein psikolojin normal değil abartıyorsun diyo öküz.peki çalmadıda neden göstermedin diyorum inatlaştın benimle diyo.çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
arkadaşlar kız olduğu kesinleşti...şimdi doktordan geldim.[/QUO
gözün aydın,hayırlı olsuunn..
Benimle aynı düşünüyorsun değil mi sende bu konuda canım?
Sen doktora ne zaman gideceksin birde gülüm
Ayyyy çok teşekkür edrimson adet tarihim 1 mayıs, cinsiyet erkek.......
arkadaşlar kız olduğu kesinleşti...şimdi doktordan geldim.
diyeceksiniz ki yine mi sen ve dertlerin ama o kadar bunaldım ki size de yazmazsam sanırım depresyona gireceğim.
pazartesi günü küçüğüm okula başlayacak ya hazırlandık hep birlikte evden çıkacağız .hatta kızlarım çıktılar bizi arabada bekliyorlar.tam o sırada eşimin tlf.çaldı.(tlf hep sessizdedir.neden diye 1-2 kez sordum kendisi bi bürokratı koruyor onun yanında tlf .çalması hoş olmuyor dedi ben de çok kurcalamadım)sessiz tlf çalarken derinden gelen bi ses olur titreme gibi.telefonuna baksana dedim yoooo çalmadı dedi.aaa olur mu çaldı dedim.tlf eline aldı hemen cebine koydu yok çalmamış dedi.bi bakayım dedim hayır dedi.ısrar ettikçe kaçtı.odadan çıkıp banyoya girmeye çalıştı.arkadan üstüne atladım görseniz halimi gülerdiniz.yakaladım odaya çektim, kapıyı kilitledim.bu odadan o numaraya bakmadan çıkarsam karnımdakinin ölüsünü öpeyim bu gece eve gelmem dedim.siktir ol dedi.(hayvan)telefonu elinden kaptım üstüme taladı vber diye o sırada yere düştüm üstüme çıktı.nasıl yalvarıyorum bak ben bu şüpheyle yaşayamam yalvarırırm ayağının altını öpeyim nolur diyorum da kesinlikle pes etmiyor.en sonunda tlf elimden aldı ve duvara fırlatıp parçaladı.
sorarım size dostlar ben böylesi bi adama nasıl çocuk doğururum nasıl bu evde kalırım nasıl onun suratına bakarım.başımı alıp gideyim diyorum nereye gideyim.babam yeni öldü annemin acısı kendine yeter kadın dayanamaz.
3 gündür ağlıyorum bana yazık değil mi.insan 12 yıllık eşine bunu yapar mı?kesin bişeyler karıştırıyor ama ısrarla inkar ediyor.tlf çalmadı sein psikolojin normal değil abartıyorsun diyo öküz.peki çalmadıda neden göstermedin diyorum inatlaştın benimle diyo.çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
kızlar bakın bu sitede hamile kıyafetlerinde indirim varmış, NE ALIRSAN 15 TL | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |
hayırlı olsun güzel bebişin ...arkadaşlar kız olduğu kesinleşti...şimdi doktordan geldim.
Psikolojinizin bozuk olması çok doğal,ama bence senin yapman gereken böyle birşey olmamış gibi davranmak ve gizlice kontorllere başlamak olmalı ,o wcye gidince vs.gizlice bak telefonuna mutlaka .Ama belli etme,kendini de yıpratma.İyi haberlerini beklerım.
Yanlış yönlendirmek istemem arkadaşı ama aynen sana katılıyorum.Ne telefonuymuşta böyle gözü döndü karısı görcek die.
Bence de resti çek bebişim.Bide kendini sakın hırpalama...
ayşebahar ben dün gittim.oğlumuz olacakmış bizimde.Kesinleştirdik bizde.pipiyi falan ne varsa gösterdi.
ben dr. ye dedim ki 'dr. bey ,arkadaşlardan duyuyorum yok 21. haftaya kadar erkekti kız oldu,yok 25. haftaya kadar erkekti kız oldu die....yani değişme olmasın dedim.'dr. da bizde insanız yanılabiliriz ama genelde net görebilirim ded.
işin komiği eşimde atladı.'dr. bey millet internetten yazıyo,bizim hanım da hemen atlıyo demez mi?'
bayağı güldüm orda.
kesin dedi en son .kapattık cinsiyet konusunu.
senin bebeğine de çoook sevindim.Hayırlı sağlıklı olsun inşallah..
Canım benim sağol ...
Teşekkürler yeniden..
Çok sevindim biliyor musun?
Adese kesinlikle doğru hissediyorsun canım
Kadın hisseder biliyor musun?
12 yıllık evlilikte telefonuna bakıyorum diye sinirlenip parçalayacak tlfu?
Kızlar size bunun neresi mantıklı geliyor?
Adese bak canım hamilesin
Takma sinirlenme umursama eşini lütfen..
Çok ciddiyim umursama onu...
Yokmuş gibi davran bakalım bir iki gün...
8 yıllık evliyim tlfum ulu orta durur
eşiminde
ne sessizde bırakırım ne başka modda
toplantılarım hariç tabiiii
kadının üzerine çıkmış..
Gözü dönmüş o kadar yani..
Korkudan bence...
canım ben çok beğendim ama evim hamile kıyafeti kaynıyor biliyor musun
4 tane olunca
normal kıyafetim yok benim
Canım barışmanıza çok sevindim her evde oluyo bazen böyle şeyler
aileler biraz rahat bıraksa ne güzel geçinicez ama maalesef kurtuluş yok
sen en iyisini yapmışsın bebeğinin hatrına affetmişsin inşallah eşinde
yaptığı yanlışların farkına varır ve bi daha yapmaz seni ve bebeğini üzmez
Merhaba bayanlar..
Eleferacım dün kötü bir gün geçirmişsin sanırım..
Ama geçmiş çok şükür..
Rabbim yuvalarımızadan huzuru eksik etmesin..
Bılıyorum canım benım hak vermedıgını.,öyle dememeliydi,ben eşine hak veriyor değilim!heleki bu hassas döneminde hiç iyi etmemiş.
hihihi:)) maddi yaptırım uygulamanada bayıldım!iyi fikir!değerlendirmek lazım!.))
bende eşime diyorum bana doğum hediyesi ne alıcan diye!!!:))
Canım çok sevindim, söylemiştik zaten arkadaşlarla da biliyorsun, bir anlık öfkeyle söylemiştir diye.
Kırgınlığını belli etmen iyi olmuş, hatasını anlaması, itiraf etmesi güzel.
Ama halen ailesine yaptırım uygulayamaması da tipik erkek davranışı.
Sen de artık politik ol. Kendini ve bebeğini üzme, yeri gelir he de geç ama bildiğini yap.
Sürekli başına kakma sözlerinle, tavırlarınla hissettir kırgınlığını.
Nacizane yorumum tabi benim bu...
Kapıstık yıne esımle, evden gıt fılan dedı.elefera, canım tam nedir anlamadım ama umarım daha iyisindir, simdi en önemli sey bebegin tatlım minik kusunu üzme annesi, umarım daha iyi hissediyorsundur tatlım...
Canım aranızın düzelmesine sevindim...
Ama inan söyledikleri affedilecek şeyler değil..
Kaç yaşında eşin?
Elefera; esinle aranızın duzelmesine cok sevindim canım. Kızgınlık anında soylenmis sozler oldugu belliydi zaten.
Sen daha fazla kafana takma bunları artık daha iyi anlayacaktır seni diye dusunuyorum.
benim adım tuğba bertuğyu bende çok istedim eşim ben beğenmedim dedi bizde eymen ismine karar verdik
canım benim gözümüz aydın ben çok üzüldüm dün allah biliyo ya dua ettim bol bol melekler korusun sevginizi demişsin ya kırgınlığımı daha farklı yollardan belli etcem die güselim bence uzatma erkekler bir konuyu uzattıkça bokunu çıkarıyolar bişeyi unut gitsin geriye dönüp bakma kökten silemessin belki kırgınlıklarını ama eğer uzatırsanda adamı soğutursun deneyimlerimle konuşuyorum biz ne kadar fedakar olursak erkeklerde o kadar oluyo ben eşime 2 adım geliyorum eşim 4 adım atıyo buna inan bu böyledir ki hakketen çok zor bir eşim var karakter olrak çok kolay mutlu olur ama ama ikna etmek çok zordur önyargılı biri ben başardıysam sizlerde başarırsınız mutluluğun sırrı güler yüz tatlı dil bakın çok sinirlenince hamur işi yapıyorum yemeğe veriyorum kendimi kafamı dağıtıyorum oda olmayacak gibiyse bir kağıda içimi döküp yırtıp atıyorum inanın ben kazandım yine sonuçta bağırıp çağırdım trip attım surat astım kızdım ama bunlar etki etmiyo yine sonuçta üzülen bizler oluyoruz bende böyle yapmaya karar verdim ve %500 başarılı ne ben üzülüyorum nede başkasını üzüyorum içimdekileri döküyorum öfkemden arınıyorum bitiyo gidiyo
s
elefera ıns ıyı haberlerle gelırsın ve ılıskınız kokunden duzelır bu sefer
Cok sagol canım benım.ohhh be barıştığınıza çok sevindim.
ama eşine sakin olduğu zamanda tatlı dille son söylenecek lafları başta söylememesi gerektiği söyle bence canım.
herkes kocasıyla çoook mutlu olsun inşallah...
Hayırlara cıksın insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?