- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.881
oğluma sorarım inş.. allahım bitane versin iyi huylu olsun...şimdilik bblauda gözüm ama oda cazgır kaynana oğlumu üzer müzer.
elefera paylaşımın çok güzelmiş 25 den sonra ince sesleri duyarmış bebek bende öyle duydum ama hala gözleri kapalıymış kuzumun oyy oyyy :26:
bblau nın kızı benim gelinim olucak, ben daha cinsiyetini ogrenmeden talip olmustum
Gelinime sulanmayın valla yakarım
bana asm den sürekli mesj geliyor ve 3 gün önceki msj da artık onunla konusabilirsiniz müzik dinletebilirsiniz diyodu. tickerın altında da kalp atıslarımı duydugu yazıyor. ben national geograpgic te 25 ten sonra gözlerini actıgını izlemiştim cnm
bana asm den sürekli mesj geliyor ve 3 gün önceki msj da artık onunla konusabilirsiniz müzik dinletebilirsiniz diyodu. tickerın altında da kalp atıslarımı duydugu yazıyor. ben national geograpgic te 25 ten sonra gözlerini actıgını izlemiştim cnm
oğluma sorarım inş.. allahım bitane versin iyi huylu olsun...şimdilik bblauda gözüm ama oda cazgır kaynana oğlumu üzer müzer.
Ama da asm den geliyor mesaj Gecen haftadan itibaren muzik dinletebilirsiniz artık duyabiliyor diye mesaj geldi.
Her yerde aynı bilgi yok herkes farklı birseyler soyluyor..
Bence muzik sesini duyuyorlar cunku oglum gercekten muzik sesine tepki veriyor. ( Begendiklerine)
Onu soramadım telefonda, ama o yüksek ve düşük çıkan değerleri işaretlemiş.
Ne cazgırlığımı gördün kız
Asm nekine?
Sorsana kız bi de biz araştıraydık :26:
Sırtınızı açın öksürün lütfen Azelya hanım, kalbinizi dinliyciim
Anadolu Saglık Merkezi canım
Rıca ederım canım.kızımı eklemişsiniz teşekkür ederiz
Eeeee kız çocuğuKız çocukları babaya düşkün olurlar..Gerçi ben anneme daha düşkünüm ama babacığıma da hiç kıyamazdım nur içinde yatsın.
Eşim dün bir olay anlattı çok güldüm.
İşyerinden bir arkadaşının oğlu 5 yaşında, annesine çok düşkün, geçen akşam annesinin yanına gitmiş "yine o adamla mı yatacaksın" demiş"o adam" diye kasdettiği babası
Oyle bılıyorum canım.Maydonoz erken doğuma mı sebep oluyorki?
Dün salatada yedim :26:
Evet, galıba ılk 3 ay.İlk 3 aylık dönemde yenilmemeli diye biliyorum ben, düşüğe sebebiyet verebiliyormuş, rahmi kasıyoruş mandonoz öyle okumuştum.
Ama o tehlikeli dönemden sonra yenilebilir diye biliyordum ben.
kızınnn hiç cıkıntısı yok muydu cnm??? ne zaman gittin doktora???
elefera paylaşımın çok güzelmiş 25 den sonra ince sesleri duyarmış bebek bende öyle duydum ama hala gözleri kapalıymış kuzumun oyy oyyy :26:
:44: her bebekte farklımı? acaba
Annemin heyheyleri gelir diye soramadım, çarşıdaydı bi ton ses geliyordu arkasından :) Akşama didiklerim iyice.
Yarın için dua edin emi :18:
Ne cazgırlığımı gördün kız
...
Hayırlısıyla bir şey çıkmayacak, bir sorun olmayacak canım,dualarım seninle…
Akşam evden yazarsan gitmeden bakınırız neymiş.
Rıca ederım canım.
Ayy cok guldum, o adam he
Benım kızımda babasına 'o kadınla mı...' dıyecek acaba?
Oyle bılıyorum canım.
Ben korkumdan yemıyorum.
Bırde hurma.
Aslında faydalı ama son haftalarda yenılmesı onerılıyor.
Evet, galıba ılk 3 ay.
Ama dedım ya ben korkumdan hıc yemıyorum.
Gostermedı kı doktor.
Benım de aklıma gelmedı sormak.
16+1 dık gıttıgımızde.
Sagol canım.
Benımde hosuma gıttı, paylasmak ıstedım.
Meger tamda bebeklerımızın bızlerı duyup-duymadıgı konusuluyormus.
ısabet oldu boylece.
Bana niye gelmiyo ama ordan :26:
Bana da gelsin :44:
[Oyle bılıyorum canım.
Ben korkumdan yemıyorum.
Bırde hurma.
Aslında faydalı ama son haftalarda yenılmesı onerılıyor.
aanladım cnm. biz dört gözle cıkıntıdn klistoris mi oluscak testis mi düscek diye bekledigimizden merak uyandırdın bendebizimde 16+2 ydi ama sise kapagına fıstık dikmiş gibi bi cıkıntı vardı. ama testis yoktu:26: 1 hafta sonra görcezz bakalım nelerr degişmiş orda
Bana niye gelmiyo ama ordan :26:
Bana da gelsin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?