2012 Şubat Anneleri

elefera paylaşımın çok güzelmiş 25 den sonra ince sesleri duyarmış bebek bende öyle duydum ama hala gözleri kapalıymış kuzumun oyy oyyy :26:

bana asm den sürekli mesj geliyor ve 3 gün önceki msj da artık onunla konusabilirsiniz müzik dinletebilirsiniz diyodu. tickerın altında da kalp atıslarımı duydugu yazıyor. ben national geograpgic te 25 ten sonra gözlerini actıgını izlemiştim cnm

bblau nın kızı benim gelinim olucak, ben daha cinsiyetini ogrenmeden talip olmustum

Gelinime sulanmayın valla yakarım

olmaz ama biz daha yakınız istemeye biz gidicez önce .. şaka bi yana çocuklarımız yıllar sonra birbirine aşık olsa bizde desek aa bende şubat annelerinde kk daydım sendemi falan senin rumuz neydi diye dünür olsak..

Ama da asm den geliyor mesaj Gecen haftadan itibaren muzik dinletebilirsiniz artık duyabiliyor diye mesaj geldi.

Her yerde aynı bilgi yok herkes farklı birseyler soyluyor..

Bence muzik sesini duyuyorlar cunku oglum gercekten muzik sesine tepki veriyor. ( Begendiklerine )

oğluma sorarım inş.. allahım bitane versin iyi huylu olsun...şimdilik bblauda gözüm ama oda cazgır kaynana oğlumu üzer müzer.

Ne cazgırlığımı gördün kız

Asm nekine?

kızımı eklemişsiniz teşekkür ederiz
Rıca ederım canım.

Ayy cok guldum, o adam he
Benım kızımda babasına 'o kadınla mı...' dıyecek acaba?

Maydonoz erken doğuma mı sebep oluyorki?
Dün salatada yedim :26:
Oyle bılıyorum canım.
Ben korkumdan yemıyorum.
Bırde hurma.
Aslında faydalı ama son haftalarda yenılmesı onerı
lıyor.

İlk 3 aylık dönemde yenilmemeli diye biliyorum ben, düşüğe sebebiyet verebiliyormuş, rahmi kasıyoruş mandonoz öyle okumuştum.
Ama o tehlikeli dönemden sonra yenilebilir diye biliyordum ben.
Evet, galıba ılk 3 ay.
Ama dedım ya ben korkumdan hıc yemıyorum.

kızınnn hiç cıkıntısı yok muydu cnm??? ne zaman gittin doktora???

Gostermedı kı doktor.
Benım de aklıma gelmedı sormak.
16+1 dık gıttıgımızde.

elefera paylaşımın çok güzelmiş 25 den sonra ince sesleri duyarmış bebek bende öyle duydum ama hala gözleri kapalıymış kuzumun oyy oyyy :26:

Sagol canım.
Benımde hosuma gıttı, paylasmak ıstedım.
Meger tamda bebeklerımızın bızlerı duyup-duymadıgı konusuluyormus.
ısabet oldu boylece.

:44: her bebekte farklımı? acaba

ama national ın ki genel bir belgesel.. yani suanda tiz sesleri alıyor bebek 20. haftada. yani bende öyle biliyorum. cünkü 6. ayın sonunda yani 24_25 inci hafta gibi gözlerini actıgı cok net kalmıstı aklımda. acaba ultrasonda gözleri acık yakalayabilir miyiz diye

pıtırcık ya bizim diğer topik karışmış epey oluyo ya girmeyeli görüştüklerin varmı aslıyrt funda ne yapıyormuss???

aanladım cnm. biz dört gözle cıkıntıdn klistoris mi oluscak testis mi düscek diye bekledigimizden merak uyandırdın bende bizimde 16+2 ydi ama sise kapagına fıstık dikmiş gibi bi cıkıntı vardı. ama testis yoktu:26: 1 hafta sonra görcezz bakalım nelerr degişmiş orda

Bana niye gelmiyo ama ordan :26:
Bana da gelsin :44:

canım mesajın gelebilmesi için turkcellden bebeğim uygulamasıydı galiba
onu yapıyorsun

[Oyle bılıyorum canım.
Ben korkumdan yemıyorum.
Bırde hurma.
Aslında faydalı ama son haftalarda yenılmesı onerı
lıyor.

ee ben çok yedim ilk zamanlar hurma hemde hergün 2-3 tane yiyodum
yememek mi gerekiyomuş :26:

şişe kapağına fıstık nasıl benzetmeydi öyle erkek o zaman kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…