- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.901
canım mesajın gelebilmesi için turkcellden bebeğim uygulamasıydı galiba
onu yapıyorsun
ee ben çok yedim ilk zamanlar hurma hemde hergün 2-3 tane yiyodum
yememek mi gerekiyomuş :26:
aanladım cnm. biz dört gözle cıkıntıdn klistoris mi oluscak testis mi düscek diye bekledigimizden merak uyandırdın bendebizimde 16+2 ydi ama sise kapagına fıstık dikmiş gibi bi cıkıntı vardı. ama testis yoktu:26: 1 hafta sonra görcezz bakalım nelerr degişmiş orda
tatlım türkcell den üye oluyosun.. hamile yaz 7365 e gönder. sonrası geliyor zaten ücretsiz.
şişe kapağına fıstık nasıl benzetmeydi öyleerkek o zaman kesin..
Açıkçası hiç aklıma gelmemişti, değiştirmedim de..:26:
Ben henuz kendımı tam anlamı ıle adapte edemedım kız anası olacagıma.
Hele bır daha gıdelım, netlessın durum yazarım.
ınsallah senın ıcınde hayırlısı olur canım.
Bır an once netlesse de, saldırsak magazalara dimi ama.
Azelyam ya ne oldu sana?
Ben konuyu kacırdım, neyın var?
Ben henuz kendımı tam anlamı ıle adapte edemedım kız anası olacagıma.
Hele bır daha gıdelım, netlessın durum yazarım.
ınsallah senın ıcınde hayırlısı olur canım.
Bır an once netlesse de, saldırsak magazalara dimi ama.
Azelyam ya ne oldu sana?
Ben konuyu kacırdım, neyın var?
canım mesajın gelebilmesi için turkcellden bebeğim uygulamasıydı galiba
onu yapıyorsun
ee ben çok yedim ilk zamanlar hurma hemde hergün 2-3 tane yiyodum
yememek mi gerekiyomuş :26:
Canım sağol sorduğun için,
Ben sağlık ocağında kan ve idrar vermiştim, bugün sonuçlar çıktı, tiroid düşük, sarılık oldun mu, idrar yolu enfeksiyonu var vs. birçok şey dediler..Canım sıkıldı benimde.Kendi doktorum sağlık ocağının testlerini yorumlamadı, yarın beni yanına çağırdı kendi hastanesinde yaptıracak testleri..Umarım kötü birşey çıkmaz.Bebeğimi etkilemesinde bana ne olursa olsun
yaa bayaa yarım lt likk siselerin mavi kapakları varya .. onu koymuslarr oraya üstüne de fıstık dikmişlerdoktor kız dedi ama . emin misiniz deyince de yani cıkıntı var ama sanki pipi kadar büyük degil dedi. bende acaba pipi olması için ne kadar büyük olmalı diyemedim.testis de yok klistoris de yok. sen bekle biraz bana kız gibi geldi dedi. altında tek cizgi var dedi ne demekse. bırak onu da ben bunu herkese böle anlatıyorum ya esim dedi ki gecen anlatma söyle her yerde cocuk erkek olsa ilerde pipisi hala kücük mü diye sorcaklar rezil ettin cocugu didi
Selam kızlar...
Onca alıntı yaptım yine çıkmadı....
İlk yazışımda alıntılayamıyorum hep...
Siz neler kaynattınız bakalım?
Bugünün konusu ne?
Selam kızlar...
Onca alıntı yaptım yine çıkmadı....
İlk yazışımda alıntılayamıyorum hep...
Siz neler kaynattınız bakalım?
Bugünün konusu ne?
Ben sağlık ocağında kan ve idrar vermiştim, bugün sonuçlar çıktı, tiroid düşük, sarılık oldun mu, idrar yolu enfeksiyonu var vs. birçok şey dediler..Canım sıkıldı benimde.Kendi doktorum sağlık ocağının testlerini yorumlamadı, yarın beni yanına çağırdı kendi hastanesinde yaptıracak testleri..Umarım kötü birşey çıkmaz.Bebeğimi etkilemesinde bana ne olursa olsun
Moralini bozma canım ya.
Bak bana bir de şey demişlerdi, testi yapan makinadan makinaya da değişiyormuş çıkan değerler.
Mesela aynı hafta içinde devlet hastanesinin lab.ındaki makina tsh'ımı 3 okurken, üniversite hastanesininki 1,8 okudu.
Hoşgeldin julia robetsımBugüün mühim konusu bebeğimiz bizim kulaklıktan dinlediğimiz müziği duyar mı sorusuydu :) Net bir sonuca varamadık.
Merak etme canım benım, hıc bırseycık olmaz.
Ne sana ne de bebegıne, Rabbım ıkınıze de korur.
Enfeksıyon cok da korkulacak bırsey degıl zaten.
Bak, bendede az mıktarda varmıs, bakterılerım bıle var...
Ama doktorum korkulacak bırsey olmadıgını, bebegıme su asamada zarar vermeyecegını soyledı.
ılacımı aldım, artık bol bol su ıcmeye de gayret edıyorum, ınsallah gececek.
Tiroıdım benımde dusuk, bunun ıcınde ılac kullandım.
Sımdı ılacım bıttı, bır daha sormadım doktoruma, alacak mıyım dıye.
Bunlar gebelıkte olası durumlar.
Ama ınsallah bebegımıze zarar verecek turden degıller, en azından oyle dıyor doktorum.
Sende ıcını ferah tut, yarın hersey ıyı olacak.
yaa bayaa yarım lt likk siselerin mavi kapakları varya .. onu koymuslarr oraya üstüne de fıstık dikmişlerdoktor kız dedi ama . emin misiniz deyince de yani cıkıntı var ama sanki pipi kadar büyük degil dedi. bende acaba pipi olması için ne kadar büyük olmalı diyemedim.testis de yok klistoris de yok. sen bekle biraz bana kız gibi geldi dedi. altında tek cizgi var dedi ne demekse. bırak onu da ben bunu herkese böle anlatıyorum ya esim dedi ki gecen anlatma söyle her yerde cocuk erkek olsa ilerde pipisi hala kücük mü diye sorcaklar rezil ettin cocugu didi
He evet bi de kulaklık meselesi vardı
azcık bebekler için mozart dinledim ama uykum geldi cidden bebekler içinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?