2012 Şubat Anneleri

eleferanın yaptığı tabloda isimim yoktu sürekli değiştiriliyorsa bilemem çok önemli değil ama bu tarz şeyler beraberliği bozuyor insanları kırıyor hiçççççççç gerek yok bence

tatlım yeni gelenler demiyor aktif olmayanlar diyor. ayda bi kere girilipp bakıpp cıkılıcaksa dedigi dogru oyelken in. burda günü gününe hersey paylasılıyor. hadi hergün girme de 3 günde 4 günde bir gir. bunda alıncak bişi yok.. hepimizin adı listede duruyor bende hergün girmiyorum ama fırsat buldukca giripp kendimi hatırlatıyorum. tabloyla ilgilenenn arkadaslar da büyük bi sabırla kim ne dese güncelliyor. sohbetleri okumaya degil sohbet etmeye geldinizz mutlaka zaten girip cıkarsanız arada silinmezsinizz kesinlikle

eleferanın yaptığı tabloda isimim yoktu sürekli değiştiriliyorsa bilemem çok önemli değil ama bu tarz şeyler beraberliği bozuyor insanları kırıyor hiçççççççç gerek yok bence

En son yaptığı tabloyu gördün mü geçmişi okuyup?
Biz takip etmesi zor olduğundan silinsin gelmeyenler dedik, senin üstüne bile alınmana gerek yoktu. Ama hak verirsin ki biri giriyor ekle beni diyor, ee sonra?? cinsiyetini bile gelip yazmaya tenezzül etmemiş, ee biz doğurduğunu hiç öğrenemicez o zaman.Yani böyle gelip yaşıyor mu ne yapıyor haber vermeyenleri sildi o da haklı olarak.
Beraberlik bozulmaz sen insanlarla diyaloğunu devam ettirdiğin sürece, sonuçta paylaşmak için burdayız, ve kişi gelip paylaşım yapmıyorsa silinmesi de normal.

hastahanene güveniyorsan sorun olmaz cnm bence. sonucta tıp fakültelerinde asistanlarda cevrende olucak rahat edemeyebilirsin

Senin yaptığın listede herkes varıd azeyla.cümbür cemaatttık kime ne zararımız vardı öle kalsaydı bence yaniiii

Güzelim o tablo 70 kişilikti ya, güncelleme yapması bile o kadar zor oluyordu ki inan..Yani eleferanın yaptığı zor iş, burda paylaşım yapaıyor çoğu zaman liste düzeltcem diye, ben de o sıkıntıya giremediğimden bıraktım zaten..Bana kalsa hiç liste olmasın, kimse alınmasın kimse de yorulmasın.Ama gelenek olmuş işte her ayın tablosu var, bizde de olsun diye yapılmış birşey.

ayyyyy dünyammm babasıylaa barısmısssss tattlım gözünaydınnn.. yavas yavass esinede alısacaklar merak etme. yeter ki seni mutlu ettiginden emin olsunlar.cok sevindimm seninn adınaa.. bebegininn uguruu bunlarr ona dua et bol bol

Hadi yaaa
Gözünaydın fıstık, bebek doğmadan uğurlu geldi bak

ben cıkıyodumm emmme dayanamadım slm veriyimmmdatlumm sen ticker ı yaparken uzunlugu cm ye cevirmeyi unutmussun sanırımm.. bebiginn boyu ondan garip ölcülerde yazıyo:44::44::44: gerci bişi farketmez hadi iyi aksamlarrr

mrb canım .....
anca bu kadar becerebildim
1 yıl boyunca hep adet tickere yapınca bunu beceremedim pek

hastahanene güveniyorsan sorun olmaz cnm bence. sonucta tıp fakültelerinde asistanlarda cevrende olucak rahat edemeyebilirsin

EVT YAA tıp fakultelerindede ders konusu gibi işliyorlar seni:)rahatsız edici gereçkten benim gibi kan sulandırıcı kullanana varsa yada bildğiniz bu şekilde sağlıkla doğuran fikir belirtirseniz çok sevinirim ben şuan şubat annelerinde bu sorunu yaşayan tekim galiba

oooo sizi bu saatte görmek ne güzel bende kimse olmaz diye
girmezdim...bugün gezmedeydim bakiim neler olmuş die girdim

bu arada hayırdır ne testi yapıyon kiii:18:

Eşim kursta ben de gireyim dedim :))
Canım sağlık ocağında tahlil yapmışlardı bana, sarılık geçirdinmi, hepatit b aşısı oldun mu diye sordular sonuçlarımı alınca.Bi kadın doğum uzmanına yorumlattır dediler yine de.İdrar yolu enfeksiyonu da çıkmış..Biz de doktora verdik sonuçları kendi doktoruma, o da "ben bunlara yorum yapmam, yarın gel testleri burda yapalım" dedi, sabah hastaneye gidicem işte kan vericem yine, karaciğer tahlili felan istemiş, neyim var tam olarak ben de bilmiom yani, dualarınızı bekliyorum

Kan sulandırıcı hiç kullanmadım ben :26: bblau burda olsaydı kesin uzun uzun anlatırdı :)

Neden riskli doğum olacağını düşünüyorsun ki?

Neden riskli doğum olacağını düşünüyorsun ki?

iki düşük ve kürtajdan sonra araştırdılar kanda pıhtılaşma çıkmıştı kısaca özetliyim ne yapcaz dedik 9 ay boyunca aspirin ve iğne dediler şimdi hergün iğne vuruluyorum ve kanım çok sulandı kan aldırınca bile maşşllahı var ameliyat esnasında riskli bir durum olurmu diye düşünüyorum pek bilinmeyen bir rahatsızlık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…