- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.021
yeni gelenleri kim dışlıyor söyler misin arkadaşım? Burda yeni gelenlere herkes hoşgeldin diyor, ticker yapımında daha geçen gün 2 arkadaşım kendini paraladı, yapılan iyilikleri yok sayıp yeniler dışlanıyor diyemezsin.kaldı ki listeden silinenler yeni gelenler değil, silinenler ne zamandır topiğe uğramayanlar..umarım ikisi arasında ayrımı anlarsın.
sen dikkatli baktın mı canım tabloya? Senin silinmemen gerektiği zaten yeni üye olduğun söylendi, geçmişi okursan bu dediklerimi bulursun, son güncellenen tabloda da ismin vardı.
Ben iki gün önce bu topiğe katıldım ve doğal olarak bütün Şubat anneleri gibi ismimin listede olması gerektiğini düşünüyorum .Madem yeni gelenleri dışlamak istiyorsun oyelken o zaman neden topiği yeni üyelere kapatmadınız??Biz yeni görüp girmiş olamaz mıyız,o zaman sadece sizin sohbetleri okumaya mı geldik bu topiğe?Bence çok yanlış düşünüyorsun.
eleferanın yaptığı tabloda isimim yoktu sürekli değiştiriliyorsa bilemem çok önemli değil ama bu tarz şeyler beraberliği bozuyor insanları kırıyor hiçççççççç gerek yok bence
Birşeyler paylaşmak isteyen şubat annelerine bir sorum olacak.ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorumve özel hastaneye gidiyorum fakat düşünüyorumda doğum için tıp fakültesinimi terciih etmeliyim bu riskli bir doğummu olacak acaba çok kafama takıyorum
Senin yaptığın listede herkes varıd azeyla.cümbür cemaatttık kime ne zararımız vardı öle kalsaydı bence yaniiii
ayyyyy dünyammm babasıylaa barısmıssssstattlım gözünaydınnn.. yavas yavass esinede alısacaklar merak etme. yeter ki seni mutlu ettiginden emin olsunlar.cok sevindimm seninn adınaa.. bebegininn uguruu bunlarr ona dua et bol bol
Hadi yaaa
Gözünaydın fıstık, bebek doğmadan uğurlu geldi bak
azelyamm sen ne zman testi tekrarr ediceksinn yarın mı?? simdi cıkıyorum gece okurum artıkköpüyorumm hepicciiniziii bebegimde atta gitcek diee heraldee costu içerde resmenn yada simpsonları sevdi
,pişştttt
Evet tatlım yarın sabah tekrarlıcam.Kendine iyi bak öptüm
,
Napin kııız
pişştttt
ben cıkıyodumm emmme dayanamadım slm veriyimmmdatlumm sen ticker ı yaparken uzunlugu cm ye cevirmeyi unutmussun sanırımm.. bebiginn boyu ondan garip ölcülerde yazıyo:44::44::44: gerci bişi farketmez hadi iyi aksamlarrr
hastahanene güveniyorsan sorun olmaz cnm bence. sonucta tıp fakültelerinde asistanlarda cevrende olucak rahat edemeyebilirsin
oooo sizi bu saatte görmek ne güzel bende kimse olmaz diye
girmezdim...bugün gezmedeydim bakiim neler olmuş die girdim
bu arada hayırdır ne testi yapıyon kiii:18:
EVT YAA tıp fakultelerindede ders konusu gibi işliyorlar seni:)rahatsız edici gereçkten benim gibi kan sulandırıcı kullanana varsa yada bildğiniz bu şekilde sağlıkla doğuran fikir belirtirseniz çok sevinirim ben şuan şubat annelerinde bu sorunu yaşayan tekim galiba
Birşeyler paylaşmak isteyen şubat annelerine bir sorum olacak.ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorumve özel hastaneye gidiyorum fakat düşünüyorumda doğum için tıp fakültesinimi terciih etmeliyim bu riskli bir doğummu olacak acaba çok kafama takıyorum
Neden riskli doğum olacağını düşünüyorsun ki?
Kan sulandırıcı hiç kullanmadım ben :26: bblau burda olsaydı kesin uzun uzun anlatırdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?