2012 Şubat Anneleri

Sağol canım benim hoşbuldum Sen de hoşgeldin...
Evet dediğin gibi hazır evdeyim, pazar günü kafam rahat etsin dedim, normalde cumartesi geceleri bitiririm ev işimi ama yarın akşam Serdarım Ortaçımın konserindeyim
Canım sen evde olduğun için yardım etmiyordur tahminimce, çalışsan eminim o da bi işin ucundan tutar.

Sağol tatlım inşallah

Canım sevindim senin için..
Sabahtan kantindi bilmem neydi bir yığın iş vardı...

bende bugün sağlık ocağına gittim..
Bebeğimi dinledim...
Aşıyı vurdurmadım...

Sen temizlik yapmışsın..
Savdın sıranı bana hadi yine iyisin...

Sağol canımmmm...
Temizlik yaptım ama şu an pişmanım bel ağrısından :)) Gece nasıl uyurum bilmiyorum artık.
Aşı niye vurdurmadın canım erken diye mi?

Sıra aynı zamanda bende de ama hiç canım istemiyo temizlik ((

Ooooooo konsere mi gidiyosun oh iyi eğlenceler :)))

Ben de gaz değildir diyorum canım ya,gaz olsa bu kadar maymuna çevirmez insanı.
Zırt pırt olmaz heralde :)))
Ame ben dışarıdan duyamıyorum....Kilom var ya ona bağlıyorum...Eeee biraz yağ tabakası var, onu aşıp da üst katmana ulaşamıyodur :))))

Hehehe sağol tatlım, inşallah eğlenirim, en son Tarkan konserinde kısa boylu olduğum için herkes ellerini havaya kaldırınca koltukaltı terinden bayılcaktım, şimdi havalar serinledi kimse terlemez diye düşünüyorum

Cnm nevanin da erkek olacak ellerine saglik istersen yonetime bildir sen yap guncellemeyi pek sikda giremiyorum bn

Ehehehehhehehehehehe
Hiç gülesim yoktu Azelya Allahtan iyilik bul
Ben çok uzun zamandır konsere gitmedim...Artık eskisi gibi canım da istemiyo yaşlandım sanırım
Bi Sıla'ya gitmek isterim denk gelse...

Ehehehehhehehehehehe
Hiç gülesim yoktu Azelya Allahtan iyilik bul
Ben çok uzun zamandır konsere gitmedim...Artık eskisi gibi canım da istemiyo yaşlandım sanırım
Bi Sıla'ya gitmek isterim denk gelse...

Amin hepimiz inşallah
Aslına bakarsan bende o konserden sonra "yaşlandım, artık beni fasıl paklar" demiştim ama dayanamadım adam çocukluk aşkım japon ya o bakımdan

slmm kızlaarrr.. bende bugünn temizlige baslayacaktım artık sözde:97::97: mutfaga girdimm aksama kadar ancak 3 kavanozz degiştirip bi raf temizleyebildimmm yarına allah kerim.. nasıl temizlenir bilmiyorum yaff en zoru da mutfakk. orayı bitirirsem bütün evi temizlemiş gibi rahatlıcam 2 oda 1 salon mutfak banyo.. 5 günde her gürünü bitirsemm 2 günde ütü camasır yeni düzen. 1 hafta temizlik yapmam lazım yavas yavas:82::82::82: meshurr yesil koltugumdan kıpırdayasım yok. hatimi de bitiremedim:26::26: buraya yazayım tv izleyeyim arada uyuyayımm bütün günn:97::97::97: cok miskin oldum coooookkkkkkk:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Tatlım çok sevindim sormana Sonuçları yarın sabah annem alıcak yine..İçimi ferah tutmaya çalışıyorum.

Doğumgünün kutlu olsun canım, ailenle sevdiklerinle nice uzun seneler diliyorum

Ahhh, aminn aminnn, ne kadar gurur verici birşey, Allah uzun ömürler versin Kemana da bayılırım

AZELYACIGIM İnşallah sonuçların iyi çıkar ayrıca tşkr ederim iyi dileklerin için bir gün gelecek senin oglunda sana ne süprizler yapacak annnesi

Son düzenleme:

kolay gelsin kendini yormadan yap yardım edecek kimse yokmu sana:44::44::44:

Oglum costu genee Babası yalnız bırakıyo bizi ama oglum hep ben burdayım diyo :78:

Yerim onun minnak ayaklarını ellerini nasıl da tekme atıyor, elim ayagım titredi valla resmen hareketlerini ellerimde hissedince

Selam herkese!!!
Sürekli burayı takip ediyorum ama eski yazıları okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum. Ben de şubat annesiyim inşallah. Ankara'dayım. Geçen hafta ultrasyonda kız gibi gördü doktorumuz ama emin olamadı çünkü yaramaz dikkatli bakmamıza fırsat vermeden poposunu döndü bize. Yarın tekrar gideceğiz bakalım. Çok heyecanlı bir bekleyiş. Zaman geçmiyor gibi geliyor. Ama dördüncü aya gelmişiz bile. İlk öğrendiğimiz zamanı hatırlıyorum da bu zamanlar bile hayal gibiydi. Bir de bakmışız ki meleklerimizi kucağımıza almışız.

sen kaç haftalıksın canım?

bende başlıcam sözde..bu ayda bi çıksın diyorum,ay başında başlarım.kapı pencere hep açık bide evin önünde kazı çalışmaları falan heryer toz duman içinde.bende mutfaktan başlayıp hergün 1 odayı yaparım,en son banyo tualetler bitiririm.ama nasıl gözümde büyüyor((

Selam canım.

Allah gonlune gore versin insallah canım. Bilirim o heycanı, ben de cinsiyetini ogrenmeye gidecegim gece sabah olmamıstı bana da =)

Ben 20+1 im canım sen kacıncı haftadasın?

Ay benim mutfagı gorumcem sagolsun geldi tek basına temizledi valla.. Camları falan da kaynanam siliyor. Bana bir tek tozlar kalıyor

2 supurge cekiyorum 2 yerleri siliyorum bi de tozları alıyorum bitiyor benim isim. Haftasonları da camasır utu derkennnn zaman geciyor =)

ohhh iyisin valla.aman yapsınlar kıs boşver,sende ucundan azıcık tutarsın!:))hem hamile halinle nekadar yapabilirsinki..
ne balığı pişirdin?ayy bende bu günlerde balık istiyorum da:))))

benimde valla ama bi yerdenn baslamak lazım ev ev olalı böle pislikk görmediii tek yaptıgım yemek ütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…