2012 Şubat Anneleri

hımm bide şu karışık bende 20haftada normal muayenem var 22 haftada ayrıntılı ultarason var bide bu araya 4 boyutu sokarsam oğlum ses dalgası manyağı olur mu acaba?

normal muayenene gitme bekle ayrıntılıya git .yada bu ikisine git,4 boyutluyu birdahaki aya ertele.
bende çok sık gitmek istiyorum,zararı yok diye biliyorum ama 1 ay içinde bukadar arka arkaya usg ye girmekte belki sakıncalı olur..yinede sen bilirsin?

hayır,sıra olmadığı için falan değil,o haftalarda yapıldığını söyledi bana!2 doz uyguluyorlarmış 2.yi nezaman yapacak sormadım

hımm sağol canım :)) bu ara pek unuttuk bebişi :)) artık muayneler ayda bir olunca daha az konsantre oluyor insan .. bir de benim dr biraz fazla relax..
vitamin çok büyük üçe bölüyorum küçüğü var mı dedim..kusmaların geçti arada bir içsen yeter dedi :)) diğer hamişlerle konuşuyorum onların drları da aksine aksatma diyormuş :))
3 lü testi söylemedi bile :)) tatilden yeni gelmişti biz gittiğimizde ama relax olması hoşuma gidiyor :)) eşim kasıcı o da kasıcı olsaydı çıldırırdım :))
dr eşimi sakinleştiriyorr :)) gerçi eşim değiştirmeyi çok düşündü de ben yakın olduğundan eşime höyytt çektim..

Selam hanımlar

Esim gelicek birazdan ben de balık pisirmeye gidicem napıyorsunuz bir bakıyım dedim, bugun giremedim kk'ya =)

hadi gözün aydın canım..testlerinde iyi çıkar.cinsiyetini de artık birdahaki kontrolde netleştirirsiniz,sağlığı iyi olduktan sonra..

Sagol canim,insallah iyi cikar haftaya alacam sonuclari,sonraki randevum 24ekimde cinsiyet icin sabredebilecekmiyim bilemiyorum,dedigin gibi aslinda saglikli olsunda kiz erkek ne farkeder..

hım çapadan gitsem direk muayene sırası alsam haseki için ordanda 4 boyutluya zeytinburnuna gitsem bak o olur ama muayene olmıycam ayrıntılı ve 4 boyutlu yaparım 2 hafta ara ile

tetanoz 20. haftadayken değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum,sağlık ocağı sanki 20.haftada gel demiştii.. ne zaman için yaptırın dedi size ?

Doktor,20. haftada saglik ocagindan cagiracaklar ozaman yaptirirsin dedi.Sanirim pespese anlatinca karisiklik yarattim

al bendende okadar,benim doktorda rahat.vitamin bile vermedi,sadece kan ilacı verdi,folik asitten sonra.3 lü yapmadı,2 li yaptı birtek.bide ayrıntılıya alıcak işte ekimde.benim eşimde çok rahat,kızıyorum bazen ona .ben çok tedirgin oluyorum,her 15 de bir gidip görmek istiyorum bebeğimi.
sağlık ocağında kalbinide dinlettiler bebeğimin,rahatladım.istediğin zaman gel dinletirim dedi hemşire.bıktırmasam bari!:))

hım çapadan gitsem direk muayene sırası alsam haseki için ordanda 4 boyutluya zeytinburnuna gitsem bak o olur ama muayene olmıycam ayrıntılı ve 4 boyutlu yaparım 2 hafta ara ile

sende benim gibi çok tedirginsin,hiç rahat değilsin anladığım kadarıyla!!!bende öyleyim ..şimdi bi bahene bulup haftaya gitmeyi düşünüyorum,ekime kadar sabredemicem.bahanemde hazır aslında!eşim kızıyo artık bana!

hımm..nie yorum yapamıyomuş beğenmemiş mi
o zaman bu gece dualarım sennle canım ..eminim önemli bişeyiniz yoktur minnoşla

Canım benim çok sağol, Allah razı olsun Doktorum sanırım sağlık ocağının testlerine güvenmiyor :26:

Çok üzüldüm canım Anne sonuçta, şaşırdım böyle yapmasına, inşallah birgün sana haksızlık ettiğini anlar.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Biz dün ayrıntılı usg'ye girdik Rabbime sükür bir sorun görünmedi insallah sonuna kadar böyle saglıklı ve sorunsuz devam ederiz hepimiz...

Gözünaydın canım maşallah

Azelya 11de gidecekti değil mi doktora?
Hemen çıkarmı acaba sonuçları?

Tatlım çok sevindim sormana Sonuçları yarın sabah annem alıcak yine..İçimi ferah tutmaya çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar..
Hastaneden geliyorum..
Çok şükür 3 lü test sonuçlarımızda risk düşük çıktı..
Çok şükür Rabbime..

Gözünaydın canım senin de

Çok güzel moral vermişsin canım, inşallah hayırlısıyla ben de normal istiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hepinize hayırlı cumalar olsun anneler ve bebişleri ben bugun çok mutluyum dogum günüm oglum biraz önce aradı aglattı eşek beni

Doğumgünün kutlu olsun canım, ailenle sevdiklerinle nice uzun seneler diliyorum

Gülümseyerek okudum yazdıklarını :)) Birebir aynısını yaşıyorum çünkü...Ve bende senin gibi inanmakta güçlük çekiyorum, kime söylesem anlatsam "bebeğini hissediyorsun" dedi, doktor dahil..Çok şükür bugünleri gördük canım Dün akşam slow bir müzik dinlettik eşimle bebeğimize...Müzik çalarken hiç tepki vermedi, müziği 2 dakika sonra durdurduk ve 30 saniye içinde tekmesini hissettik, inanılmaz bir andı ya, eşimde hissettiğinde daha çok seviniyorum :)) Sanki "devam et" der gibi tepki verdi

Ahhh, aminn aminnn, ne kadar gurur verici birşey, Allah uzun ömürler versin Kemana da bayılırım

Ohhhh maşallah canım, bi yere giderken nazar boncuğu takıverin, ben alıcam alıcam hep unutuyorum ya.

Azelyanın kan sonuçları çıktımı, doktor ne dedi acep merak ettim..

Azelya Tatlım seni merak ettik, insallah güzel sonuclar cıkmıstır...

arkadaslar azelyadan haberi olan varmı? bugün doktora gidecekti.geçmişin hepsine bakamadım

bende pek giremedim bugün ama
değişik bir şey yok
azelya gelmedi doktordan hepsi bu

Sagol canım yanıtın ıcın.
Belkıde evıne gıttı, dınlenıyordur.
ınsallah yarın guzel haberlerle gelır.

tannsel, pikepolat, Nazome, oyelken, elefera ve bblau Hepinize teşekkür ederim, beni hatırlamanız, unutmamanız çok hoşuma gitti, Allah hepimizden razı olsun.
Dün patronumdan izin isteyince tüm gün izin verdi, bende gittim kanımı idrarımı verdim, çıktık dışarlarda dolaştık biraz annemle..
Sonra eve geldim, nevresimimi ütüledim değiştirdim, çamaşır yıkadım, astım kurudu topla, ütüle evi sil süpür derken sizlere anca yazabiliyorum..Yalnız yorulmuşum belim ağrıyor.

Oyelken canım inşallah yarın ikizlerin cinsiyetini öğrenirsin çok merak ediyorum ve tahminim kız

Tatlım çok sevindim sormana Sonuçları yarın sabah annem alıcak yine..İçimi ferah tutmaya çalışıyorum.

Hadi canım hayırlı haberler inşallah...Doktorun peki herhangi bir yorum yapmadı mı?

Ben de inanamıyorum canım,gazdır gibime geliyor bazen.Hatta afedersin bu tip şeyleri hissettikten sonra hemen lavaboya koşuyorum gaz çıkarayım diye ama yok...Gaz olsa bu kadar sık olmaz diyorum,aylardır neden olmuyor da şimdi oluyor diyorum.
Ben şöyle birşey yaşadım,geçen sabah eşim işe giderken vedalaştık, sonra karnımı sevdi kızına da hoşçakal dedi, aradan 1-2 saniye geçmesiyle birlikte tekme geldi.İnanılmazdı,babasına tepki verdi :)))
Ama eşim hiç tekme anını yakalayamadı o hissedemedi henüz...Benim biraz fazla kilom da var tekmeleri dışarıdan gözle gören arkadaşlarımız varmış ama biz daha göremedik, kilodan olabilir...

Tüm gün izinli olduğunu tahmin ettim canım.Akşama kadar da ara ara güncelleyerek baktım,bekledim.İşler yoğundu fazla yazamadım ama gelirsen göreyim istedim. Gelmeyince herhalde dışarıda oyalandı dedim.
Eve gelince de hemen baktım,gelmişsin :)))
Ben de yarın temizlik yapayım diyorum, iyice pislik götürmeden evi

Doktorum endişelenme, genelde gebelikte bu tür pürüzler oluyor hepsinin de çözümü var dedi, rahatladım biraz.Yarın sonuçları almaya gidince daha net bilgi alabilirim sanırım.
Biz tekmeyi yakalamak için yarım saat eşimin elini karnımda bekletiyoruz
Demek kızçen babasına şimdiden aşık ki sesine tepki veriyor maşallah
Temizlik yaparken benim gibi çok ayakta durmamaya çalış, ben ütü felanda yaptım, belim ağrıyor şimdi, ama temizlik yapıncada insanın içi rahat oluyor yaw

Tatlım umarım yarın güzel sonuclar alırsın... Kendini cok yorma ama seker...

Evet babamıza aşığız sanırım :))) Ay kıyamam ben ona
Ben ütüyü oturarak yapıyorum onda bile belim ağrıyo...Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri temizlik yapmadım,eşim yaptı,annem yaptı,kayınvalidem yaptı...Zaten bana da yasaktı ama artık tehlikem yok Allahın izniyle,kendimi fazla zorlamadan,dinlene dinlene yapmam lazım...Eşim yapma ben hallederim diyo ama yazık o da çok yoğun çalışıyo...Aslında bi yardımcı alsam çok iyi olacak ama ayarlayamadım işte birini...Şimdi halim varken yapayım bakalım da ilerleyen zamanlarda Allah kerim :))

Evet dinlene dinlene yap, eşin süpürge işini yapsa yeter zaten, sende yavaş yavaş toz alırsın
Ben eşimin yaptığı işle yetinemiyorum, benimkisinin eli yatkın değil, yerleri dalgalı siler hiç hoşuma gitmez Onun için hep süpürge içini ona veririm

Ben de süpürge tutmaktan nefret ederim, süpürge işini hep eşime satarım o yüzden
Eşimin eli çok yatkındır çok titizdir,maşallah diyeyim
Memlekete gitsem kalıp dönsem evi bıraktığım gibi hatta daha da temiz tertipli bulurum...
Biz ilk bu eve taşındığımızda rahmetli babacığım hasta oldu,ağırlaştı....Eşyaları içeri attık ben memlekete gittim,geldiğimde eşim herşeyi yerleştirmiş, evi tertiplemiş, düzene oturtmuştu...
Gelir elinden bu tip işler,ama bu ara çok yorgun yazık,bi de temizlik yaptırsam yıkılır mazallah

Ohh ohh şanslısın vallahi maşallah diyelim nazara gelmesin
Eğer baya kapsamlı bir temizlik yapacaksan olmadı birini tutarsın canım..

Azelya'cım hosgeldin.

İnsallah iyi sonuclar alırsın yarın tahlillerinde. Ben de temizlik yaptıgımda felaket bel agrısı cekiyorum. Aslında pek birsey de yapmıyorum ama supurge cekerken bir ileri bir geri herhalde belim zorlanıyor. Bir de fazla ayakta kalmaya gelmiyorum ben de. O yuzden dinlene dinlene parca parca yapmaya calısıyorum herseyi. Ama benim evde olmam da bir avantaj sanırım sen hazır buun evdeyim hepsini cıkarayım demissin sanırım.

Keske benim kocam da sizin gibi olsa kızlar. Evde is yapamam bazen canım istemez toz gorsun 2 gun sonra yuzume vurur elini dahi kaldırmaz.

Bblau'cum
aynı seyleri ben de yasıyorum. Gaz oldugu zaman cıkarıyorum cunku ben ordan anlıyorum bebegin hareketleri oldugunu.
Ve gercekten dısarıdan bakınca bazen goruluyor gozle karnının oynadıgı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…