2012 Şubat Anneleri

Hııııı kakasını yaptı
Biraz tehlikeliymiş galiba kakasını yapması….

nerde okudum hatırlayamadım ama ,sanırım kk daydı yine.normal doğum yapan kadınlar bile doğum anında çişlerini ve kakalarını yapıyorlarmış,altlarına yani!!!!ıkınırken çıkıveriyo demekki!:))
gülsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi!!!ben çok utanırdım herhalde!ama doktor ve emşireler doğal karşılıyormuş,alışıkmışlar böyle durumlara!

yanlış hatırlamıyorsam 180 tl verdim ben
hım normal yani 142 tl hangi hastaneye gitmiştin
32.haftadan sonra çok geç değilmi renkli için?geriye ne kalacak ki zaten bebeğimizin doğması için?

valla bencede çok geçte işte nasıl bir zihniyetse doktordaki yani yarım elma gönül alma misali en azından renkli bir foto vermek demekki amacı ama ben dayanamam bi dahaki aya giderim doktora bakalım ne diycek

Bulantın olmadığındandır canım, ben 16. haftada hiç kilo alamamıştım.
Ama şimdi iştahımın maşallahı var da dengelemeye çalışıyorum kendimi :))))

Bebek yapmış ama kakayı.Daha doğmadan :)))

hadi gözün aydın canım..testlerinde iyi çıkar.cinsiyetini de artık birdahaki kontrolde netleştirirsiniz,sağlığı iyi olduktan sonra..

bende geçen hafta 16+3 te gittim.birdahaki kontrolü 1 ay sonra verdi.hem ayrıntılı bakacak,hem renkli,hemde cd verecek.yani 20+ larda gitmiş olucam!bencede sende 1 ay sonra git.

tetanoz 20. haftadayken değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum,sağlık ocağı sanki 20.haftada gel demiştii.. ne zaman için yaptırın dedi size ?

ben memnunum doktorumdan ve hastaneden herhangi bir sıkıntı olmazsa doğumu da orda yapıcam
valla cnm hastaneye diyecek laf yok beni bütçe olrak biraz aşar ama o yüzden 1000tlye kadar düşünüyorum doğumumu özel sigortam olsa olurdu ama daha fazla kendimi zorlamak istemem
bende geçen hafta 16+3 te gittim.birdahaki kontrolü 1 ay sonra verdi.hem ayrıntılı bakacak,hem renkli,hemde cd verecek.yani 20+ larda gitmiş olucam!bencede sende 1 ay sonra git.

hımmm bende 15+6 da gittim muayeneye şimdi daha almadım direk başka hastanede gircem 4 boyuta ama kendi muayenemede gitcem eşim ultrason manyağı oldun diycek ufff ayrıntılıya ne zamn gitcem bilemiyorum

hımm bide şu karışık bende 20haftada normal muayenem var 22 haftada ayrıntılı ultarason var bide bu araya 4 boyutu sokarsam oğlum ses dalgası manyağı olur mu acaba?

kızlar benim aklıma bir şey takılıyor..
daha çok erken ama işte sorun ediyor insan..
geçtiğimiz sene kpss ye girmiştim 86 almıştım,tercih yapmamıştım, bebek yapıcam diye..
fakat diğer kpss 2013 eylülde sanıyordum 2012 deymiş.. yani tekrar gireceğim ve ben 2013 te diye seviniyordum çünkü veledim 2 yaşında olacaktı şimdi ise işe başlama süresinde yaklaşık 1 yaşında olacak..
ama memuriyet maaşlarını biliyorsunuz , bakıcı ya da kreş nasıl olacak onu düşünüyorum..
ALES e girsem yaklaşık 500 tl daha fazla alacağım fakat bölümümden dolayı üniversitede açık bulabilceğimi zannetmiyorum ,yani işe başlamam sakat olacak..
özel sektör ise kadını maymun yapıyorrr... akşam 7 lere 8lere kadar çalış ctesi çalış ... bir de stress...

acaba bakıcı ya da kres ücretleri ne kadardır ? tüm çalıştıgımı bebişimin bakıcısına vereceksem onu niye kendimden mahrum edeyim .. ama etmezsem diğer kpss 2 yıl sonra ben ne zaman hayata başlayacağım..

küçük yerleri yazasım geliyor ailemin yakınlarına :)) eşimde gelir benle :)) o kendine bir yer açar :)) ben de tatlı tatlı çalışırım

ne kadar zor istanbulda yaşam??

geleceğiniz hakkında planlarınız neler ?? var mı benim gibi endişeli arkadaşlar ??

aslında 2 dil biliyorum bir tanede yarım :) bunları kullanmanın yolunu bulmalıyımm ama köpek gibi çalıştırmadan istemiyor özel sektör insanıı ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…