- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.421
Hııııı kakasını yaptı
Biraz tehlikeliymiş galiba kakasını yapması….
hım normal yani 142 tl hangi hastaneye gitmiştinyanlış hatırlamıyorsam 180 tl verdim ben
32.haftadan sonra çok geç değilmi renkli için?geriye ne kalacak ki zaten bebeğimizin doğması için?
Doktor cok komik ya,5,5 kg almisim doktora cok almismiyim dedim eh biraz yani normalde alman gerekenin 2 kati diyerek guldu.Biraz dikkat et dedi Benim nerdeyse hic bulantim olmadi sanirim ondan kilo aldim 65 kg dum simdi 70,5 neyseki boy var yoksa yuvarlanarak gezinirdim son ay :)
nerde okudum hatırlayamadım ama ,sanırım kk daydı yine.normal doğum yapan kadınlar bile doğum anında çişlerini ve kakalarını yapıyorlarmış,altlarına yani!!!!ıkınırken çıkıveriyo demekki!:))
gülsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi!!!ben çok utanırdım herhalde!ama doktor ve emşireler doğal karşılıyormuş,alışıkmışlar böyle durumlara!
hım normal yani 142 tl hangi hastaneye gitmiştin
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar iyi tatiller
medical parka gittim ben
Doktordan geldiiikkk
Bugun dra gittik 3 lu test icin dr 4lu test yapalim hem daha iyi dedi
ultrason olcumlerimiz iyi cikti
Bebisimin olculeri,organlari cok sukur iyi
Kocaman bir cikolata yemistim gitmeden once
Ama bizimki oyle bir kivrilmiski yusyuvarlak nerdeyse bacaklari yine kapamis
Heryeri oynuyor ama bacaklari hic acmiyor,1-2 saniye acinca dr cikinti yok kiz gibi ama kesin konusamam dedi
Benim tabloda erkek yazmistik basta cunku baska bir dr oyle demisti,benim de icime kiz doguyor zaten dr da kiz diye kaydetti
Bir ay sonrasina detayli ultrason 4 boyutlu icin bakirkoy ultramede yonlendirdi cd veriyorlarmis daha aramadim fiyati bilmiyorum henuz
Tabi bende eksik olmayan idrar yolu enfeksiyonu yine cikti ve augmentin verdi
kramplar icin de magnezyum positive,Tetanoz asini yaptir dedi.COk kilo almis oldugum icin duzenli yuruyus yap hamurisi yeme dedi.$lu teste 114 tl verdik malesef.Hizmet hastanesi bizi nerdeyse soydu ama onemli degil druma cok guveniyorum
Bebegimi gormek ne guzel bir duygu yaaa,bide opup koklasam..Sizler de iyisiniz sanirim simdi geldigim icin gecmisi okuyamadim herkese selamlar
hımm normalmiş fiyatı o saman hastane sınıfının üstünde oralar ii ilgi alaka?
hım normal yani 142 tl hangi hastaneye gitmiştin
valla bencede çok geçte işte nasıl bir zihniyetse doktordaki yani yarım elma gönül alma misali en azından renkli bir foto vermek demekki amacı ama ben dayanamam bi dahaki aya giderim doktora bakalım ne diycek
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar iyi tatiller
Bulantın olmadığındandır canım, ben 16. haftada hiç kilo alamamıştım.
Ama şimdi iştahımın maşallahı var da dengelemeye çalışıyorum kendimi :))))
Bebek yapmış ama kakayı.Daha doğmadan :)))
Bulantın olmadığındandır canım, ben 16. haftada hiç kilo alamamıştım.
Ama şimdi iştahımın maşallahı var da dengelemeye çalışıyorum kendimi :))))
Bebek yapmış ama kakayı.Daha doğmadan :)))
tetanoz 20. haftadayken değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum,sağlık ocağı sanki 20.haftada gel demiştii.. ne zaman için yaptırın dedi size ?Doktordan geldiiikkk
Bugun dra gittik 3 lu test icin dr 4lu test yapalim hem daha iyi dedi
ultrason olcumlerimiz iyi cikti
Bebisimin olculeri,organlari cok sukur iyi
Kocaman bir cikolata yemistim gitmeden once
Ama bizimki oyle bir kivrilmiski yusyuvarlak nerdeyse bacaklari yine kapamis
Heryeri oynuyor ama bacaklari hic acmiyor,1-2 saniye acinca dr cikinti yok kiz gibi ama kesin konusamam dedi
Benim tabloda erkek yazmistik basta cunku baska bir dr oyle demisti,benim de icime kiz doguyor zaten dr da kiz diye kaydetti
Bir ay sonrasina detayli ultrason 4 boyutlu icin bakirkoy ultramede yonlendirdi cd veriyorlarmis daha aramadim fiyati bilmiyorum henuz
Tabi bende eksik olmayan idrar yolu enfeksiyonu yine cikti ve augmentin verdi
kramplar icin de magnezyum positive,Tetanoz asini yaptir dedi.COk kilo almis oldugum icin duzenli yuruyus yap hamurisi yeme dedi.$lu teste 114 tl verdik malesef.Hizmet hastanesi bizi nerdeyse soydu ama onemli degil druma cok guveniyorum
Bebegimi gormek ne guzel bir duygu yaaa,bide opup koklasam..Sizler de iyisiniz sanirim simdi geldigim icin gecmisi okuyamadim herkese selamlar
tetanoz 20. haftadayken değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum,sağlık ocağı sanki 20.haftada gel demiştii.. ne zaman için yaptırın dedi size ?
valla cnm hastaneye diyecek laf yok beni bütçe olrak biraz aşar ama o yüzden 1000tlye kadar düşünüyorum doğumumu özel sigortam olsa olurdu ama daha fazla kendimi zorlamak istememben memnunum doktorumdan ve hastaneden herhangi bir sıkıntı olmazsa doğumu da orda yapıcam
bende geçen hafta 16+3 te gittim.birdahaki kontrolü 1 ay sonra verdi.hem ayrıntılı bakacak,hem renkli,hemde cd verecek.yani 20+ larda gitmiş olucam!bencede sende 1 ay sonra git.
bende geçen hafta 16+3 te gittim.birdahaki kontrolü 1 ay sonra verdi.hem ayrıntılı bakacak,hem renkli,hemde cd verecek.yani 20+ larda gitmiş olucam!bencede sende 1 ay sonra git.
ben salı günü gittim sağlık ocağına,aşı için tam 1 1y sonraya gün verdi,yani ayın 14 üne.21.haftamda olucam kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?