- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.641
Bır haftada o kadar artmıs mı kılosu
ben 2 ayrı
özele gıdıyorum bırı 22. haftadan sonra dıyor 160 tl
diğeri 18 22 arası 130 tl ama kendı doktorun ıstek kagıdı verecek zaten yoksa yapmıyorlar
valla benimki 185 ti 16+1 de.. 16+3 te ultrasona girdik 215 gr dı cnm..demek kii artıyolarr.. ben,mkide sisko olcakk galiba didimm ama doktorr normall didi.. zaten herseye normal diyo ama ben 4 veya 4.5 kg bi bebek dogurmak istemiyorum yani topac cinsinden
benimkide 16+2 de 200 gr'dı.doktorum fazla yada az demedi.
benimkide hiç bişey demiyor yaa!
valla benimki 185 ti 16+1 de.. 16+3 te ultrasona girdik 215 gr dı cnm..demek kii artıyolarr.. ben,mkide sisko olcakk galiba didimm ama doktorr normall didi.. zaten herseye normal diyo ama ben 4 veya 4.5 kg bi bebek dogurmak istemiyorum yani topac cinsinden
eleferacımmm benimm sat 2 mayıs..
bana da demedi.. benn sisko mu olcak bu cocuk 2 günde kilo mu alınır dedim diye dedi. bide 4 boyuluda bacakları tombik tombikk duruyo..masallahh bizimki dogmadann bogum bogumm olmuss dogunca ne olcak acaba diorumm herkes gülüyo:26::26: belli gercii yiyorum içiyorumm bende bişi yokk göbek aldı basını gidiyo.. hatta ilk zaman bende 2 kg da götürdü. simdidenn sömürüyo annesinii sagolsunnn
bana da demedi.. benn sisko mu olcak bu cocuk 2 günde kilo mu alınır dedim diye dedi. bide 4 boyuluda bacakları tombik tombikk duruyo..masallahh bizimki dogmadann bogum bogumm olmuss dogunca ne olcak acaba diorumm herkes gülüyo:26::26: belli gercii yiyorum içiyorumm bende bişi yokk göbek aldı basını gidiyo.. hatta ilk zaman bende 2 kg da götürdü. simdidenn sömürüyo annesinii sagolsunnn
Rabbım yardımcın olsun adesem.
Hakkınızda hayırlı olan olsun.
Bırlıkte kalacaksanız, Rabbım bugunlerı unutturacak kadar guzel gunler yasamayı nasıp etsın.
ınsallah esın yaptıgı hatanın farkına varır ve bundan boyle sana ve yavrularınıza sımsıkı sarılır.
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
allah razı olsun.
kızlar kusura bakmayın birden çıkmak zorunda kaldım ,komşularım uğradılar da.ilgilenip de yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.benim için dua ederseniz sevinirim.
azelyacım geçmiş olsun sonuçların iyi çıkmış bende vardı hamileyken karaciger yaglanması korkma ve endişelenme biraz beslenmene dikkat edeceksin dogumdan sonra eski beslenme alışkanlıklarına dönüyosun erken dogum filanda olmadı üstelik çok riskli bir gebelik geçirdigim halde doktorlar herzamanki gibi en kötü ihtimali söyler:80::80::81:
azelyam geçmiş olsun bende dün akşam fenalaştım ama çok şükür midemdeydi sorun acı biberden sonra erikte yiyince çok kötü oldum ..oğlumu görmek bütün moralimi düzeltti..göbişli bir oğlum var..çok şükür herşeyi yerinde...elleri kolları kıpır kıpır..sırt üstü yatıyor..suyu falan yerinde inş bi aksilik olmaz böyle gider..gözümün önünde oğlum..çok mutlu oldum..onu görmek herşeyi unutturuyor...bu arada tansiyonum hep 11 e 7 çıkıyo düşük..aman yüksek olmazsında...canım oğlum yaa..bide isim bulabilsem sana
kızlar selamlar bugün giremedim sabah 2 tane iş grüşmem wardı.gittim geldimm..pazartesi işe başlıoummçok rahat bir iş olucak benim için en azından ewdeki gibi sıkılmıcaammm babamız gtürdü getirdi bizi saolsun yorulmadıktaa.... acayip oynadı bugün artık tam anlamıyla hissedioum prensesimi babası da hissedio ve çok hoşuna gdioo dün sürekli kulağı karnımdaydı anneannemiz aradıı kızıma bi sürü şey almışş mini tütü etek bile almış saolsun çok sewindik..akşam serdar ortaçın konserine gitcezz kızımla inşş.adamın sahnesi çok güsell sewioumm..babamzı bekliouzz
geçmişi okudum adese cim çok üzüldüm olanlara Allah kimsenin başına wermesin.. ama kocan tam dayaklık yaa nasıl yapabilir böyle bişeyi hemde sen hamileyken....yüz werme burnu sürtülsünn iicee... inş herşey senin için hayırlı olsun canım sen hiç sıkma canını bırak o delirsinn
Hepımızden ınsallah.
Ben de evıme gıdeyım artık.
Sırt agrısından oluyorum, dınlenırım bıraz.
Hepınız ve meleklerınız Allah a emanet olun.
ınsallah pazartesı gunu her bırınız guzel haberler yazarsınız.
Opuldunuz guzel anne adayları...
kızlar selamlar bugün giremedim sabah 2 tane iş grüşmem wardı.gittim geldimm..pazartesi işe başlıoummçok rahat bir iş olucak benim için en azından ewdeki gibi sıkılmıcaammm babamız gtürdü getirdi bizi saolsun yorulmadıktaa.... acayip oynadı bugün artık tam anlamıyla hissedioum prensesimi babası da hissedio ve çok hoşuna gdioo dün sürekli kulağı karnımdaydı anneannemiz aradıı kızıma bi sürü şey almışş mini tütü etek bile almış saolsun çok sewindik..akşam serdar ortaçın konserine gitcezz kızımla inşş.adamın sahnesi çok güsell sewioumm..babamzı bekliouzz
geçmişi okudum adese cim çok üzüldüm olanlara Allah kimsenin başına wermesin.. ama kocan tam dayaklık yaa nasıl yapabilir böyle bişeyi hemde sen hamileyken....yüz werme burnu sürtülsünn iicee... inş herşey senin için hayırlı olsun canım sen hiç sıkma canını bırak o delirsinn[/Q
öncelikle işlerin hayırlı olsun canım..
iyi valla bööyle hamile halinle iş bulabildin!özel sektör biraz zor iş verir hamileye.bende çok sıkıldım evde ama hamileyim diye hiç biryere baş vurmuyorum.anne kız işe gideceksiniz,ne güzel:))
Sağol laylacım, sözlerin içimi rahatlattı, çok teşekkür ederim.
Sağol canım, gözünaydın senin deGöbüşlü oğlunu yirim senin
Anaaaaaa biz de konserdeyiz, bari dikkat edeyim hamile birini görürsem bu demet derim
Hayırlı olsun canım işin bu arada.
saol cnm benimm ama göbüşüm hala yok maaleseff ama ben seni grürüm belkiien son geçen sene serdarın konserine gtmiştim çok harikaydı..bu sene kızımda war karnımdaa binlerce dansöz waaaaaaar dyip oynarız artık
geçmişi okudum adese cim çok üzüldüm olanlara Allah kimsenin başına wermesin.. ama kocan tam dayaklık yaa nasıl yapabilir böyle bişeyi hemde sen hamileyken....yüz werme burnu sürtülsünn iicee... inş herşey senin için hayırlı olsun canım sen hiç sıkma canını bırak o delirsinn[/Q
öncelikle işlerin hayırlı olsun canım..
iyi valla bööyle hamile halinle iş bulabildin!özel sektör biraz zor iş verir hamileye.bende çok sıkıldım evde ama hamileyim diye hiç biryere baş vurmuyorum.anne kız işe gideceksiniz,ne güzel:))
saol cnm benimm göbüşüm daha çıkmadı için şanslıyım biras galiba zaten geçici olcak benim için ama zaman geçer en azından:87:
Canımcım, senın bılgılerde neden hep hata yapıyorum cozemedım
Tahmını dogum tarıhı dogru mu pekı?
Benım kuzumun kılosu hakkında bılgım yok henuz
Doktor 'cok kucuk, soyleyemem' dedı.
Aslında 18. haftadan sonra hızla buyuduklerını bılıyorum.
Ama ne bılım bır an sasırdım.
Aslında gram gram buyuyor ama ne bılım sankı kocaman olmus gıbı geldı senın tosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?