2012 Şubat Anneleri

Bır haftada o kadar artmıs mı kılosu

valla benimki 185 ti 16+1 de.. 16+3 te ultrasona girdik 215 gr dı cnm..demek kii artıyolarr.. ben,mkide sisko olcakk galiba didimm ama doktorr normall didi.. zaten herseye normal diyo ama ben 4 veya 4.5 kg bi bebek dogurmak istemiyorum yani topac cinsinden

ben 2 ayrı
özele gıdıyorum bırı 22. haftadan sonra dıyor 160 tl
diğeri 18 22 arası 130 tl ama kendı doktorun ıstek kagıdı verecek zaten yoksa yapmıyorlar

teşekkür ederim canım cevabın için. kendi dr.um kime istek kağıdı verecek aynı hastanede ayrıntılı usg var zaten yineden böle isşlemlerden geçmek zorundamı? yani sölemek yetmiyormu?

benimkide 16+2 de 200 gr'dı.doktorum fazla yada az demedi.
benimkide hiç bişey demiyor yaa!

benimkide 16+2 de 200 gr'dı.doktorum fazla yada az demedi.
benimkide hiç bişey demiyor yaa!

bana da demedi.. benn sisko mu olcak bu cocuk 2 günde kilo mu alınır dedim diye dedi. bide 4 boyuluda bacakları tombik tombikk duruyo.. masallahh bizimki dogmadann bogum bogumm olmuss dogunca ne olcak acaba diorumm herkes gülüyo:26::26: belli gercii yiyorum içiyorumm bende bişi yokk göbek aldı basını gidiyo.. hatta ilk zaman bende 2 kg da götürdü. simdidenn sömürüyo annesinii sagolsunnn

eleferacımmm benimm sat 2 mayıs..

Canımcım, senın bılgılerde neden hep hata yapıyorum cozemedım
Tahmını dogum tarıhı dogru mu pekı?

Benım kuzumun kılosu hakkında bılgım yok henuz
Doktor 'cok kucuk, soyleyemem' dedı.

Aslında 18. haftadan sonra hızla buyuduklerını bılıyorum.
Ama ne bılım bır an sasırdım.
Aslında gram gram buyuyor ama ne bılım sankı kocaman olmus gıbı geldı senın tosun

bende 2-3 kilo vermiştim ilk başlarda.şimdi oları geri aldım,bide üzerine başka kiloda aldım!:)))))
ayy maşallah seni tontoşunada..ben hiç 4 boyutlu görmedim,ekimde görücem ama allah kısmet ederse

bende 2-3 kilo vermiştim ilk başlarda.şimdi oları geri aldım,bide üzerine başka kiloda aldım!:)))))
ayy maşallah seni tontoşunada..ben hiç 4 boyutlu görmedim,ekimde görücem ama allah kısmet ederse

kızlar kusura bakmayın birden çıkmak zorunda kaldım ,komşularım uğradılar da.ilgilenip de yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.benim için dua ederseniz sevinirim.

Rabbım yardımcın olsun adesem.
Hakkınızda hayırlı olan olsun.
Bırlıkte kalacaksanız, Rabbım bugunlerı unutturacak kadar guzel gunler yasamayı nasıp etsın.
ınsallah esın yaptıgı hatanın farkına varır ve bundan boyle sana ve yavrularınıza sımsıkı sarılır.

güzel dileklerin için teşekkür ederim.
allah razı olsun.

güzel dileklerin için teşekkür ederim.
allah razı olsun.

Hepımızden ınsallah.

Ben de evıme gıdeyım artık.
Sırt agrısından oluyorum, dınlenırım bıraz.

Hepınız ve meleklerınız Allah a emanet olun.
ınsallah pazartesı gunu her bırınız guzel haberler yazarsınız.

Opuldunuz guzel anne adayları...

kızlar selamlar bugün giremedim sabah 2 tane iş grüşmem wardı.gittim geldimm..pazartesi işe başlıoumm çok rahat bir iş olucak benim için en azından ewdeki gibi sıkılmıcaammm babamız gtürdü getirdi bizi saolsun yorulmadıktaa.... acayip oynadı bugün artık tam anlamıyla hissedioum prensesimi babası da hissedio ve çok hoşuna gdioo dün sürekli kulağı karnımdaydıanneannemiz aradıı kızıma bi sürü şey almışş mini tütü etek bile almış saolsun çok sewindik..akşam serdar ortaçın konserine gitcezz kızımla inşş.adamın sahnesi çok güsell sewioumm..babamzı bekliouzz

geçmişi okudum adese cim çok üzüldüm olanlara Allah kimsenin başına wermesin.. ama kocan tam dayaklık yaa nasıl yapabilir böyle bişeyi hemde sen hamileyken....yüz werme burnu sürtülsünn iicee... inş herşey senin için hayırlı olsun canım sen hiç sıkma canını bırak o delirsinn

kızlar kusura bakmayın birden çıkmak zorunda kaldım ,komşularım uğradılar da.ilgilenip de yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.benim için dua ederseniz sevinirim.

dularaımdasın canım..zaman herşeyin ilacıdır..gör bak herşey zmaanla nasıl düzelicek.allh sağlık sıhat versin..
bu sabrının mükafatınıda elbet bir gün alacaksın canım..

Sağol laylacım, sözlerin içimi rahatlattı, çok teşekkür ederim.

Sağol canım, gözünaydın senin de Göbüşlü oğlunu yirim senin

Anaaaaaa biz de konserdeyiz, bari dikkat edeyim hamile birini görürsem bu demet derim
Hayırlı olsun canım işin bu arada.

Hoşçakal canım kendine iyi bak

ayy banadaa 4 boyutluda öle geldii.. hatta bigün önce normal ultrasonda basasadıgan düzz dönemedi ya bi türlüü. kafası sıkıstıı heralde dedim ısrarlaa.. doktor da yok cnmm inatcı sadece didi. doktordan cıktıkk esime dedim ki kesin kafası sıkıstıı cocugun 40 dk ugrastıkk sadece kolları bacakları salladı dönemedi cocugum ertesi günn 4 boyutluda bu sefer içeri sıgmıcak galiba dedim.. doktor gayet rahat dedi. bence hiçç rahat degill sıkısmıss gibi duruyo dedimm.. adamcagız da güldü bana ne desin. ama ekledigim 4 boyutlu resim var ya ona baktıkca sanki cocuk kocaman bi bebkmişş yani kucagıma alsam sevebilirmişimm gibi geliyo.. halbuki daha 215 gr dı o zaman bizim nescafe paketi kadarr:90::90::90::90: tahmini dogum tarihi de 2 subat görünüo cnmm.. hatta ben ocak annesi de olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…