- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.221
slm kızlar benide eklerseniz sevinirim bende 18+3 günlük hamleyim. son adet tarihim 15 mayıs doğum 19 yada 20 şubet diyor doktor cinsiyeti kız lütfen tablonuza benide ekleyin hepinizi öpüyorum.
o zaman okuma.
ya o değil de millet bize bozuldu galiba baksana topikte kimse kalmadı.
[ı]oooo... Kapatacagım sıteyı hepınıze, en sonunda goreceksınız.
Yetısemıyorum yahu yazdıklarınıza.
Az yavas olun, gidin dınlenın, calısın, ne bılım bırseylerle ugrasın.
Hızla okuyacagım dıye beynım allak bullak oluyor.
Bır yıgın ıs benı beklıyor zaten.
oyelkenım, cok sevındım canım kızlarının olacagına.
ınsallah kesındır, ama oncelıkle ınsallah hayırlı evlatlar olurlar.
Ve saglıkla dogarlar.
Canım çok sağol inşallah
dunyam; zamanla sende nasıl davranmak gerektıgını cozeceksın.
Su an hem cok gencsın hem de daha yenı evlısın.
Vakıt ılerledıkce degıl esının aılesıne, esıne karsı dahı tavırların degısecek.
Hayırlısı olur ınsallah senın ıcın.
[/ı]
öncelikle şöyle söyleyeyim, ben dünyamın durumuna garipsediğimi belirten bir yorum yapmadım.
Bilakis,dünyamın eşi ve eşinin ailesi çok tipik,çok harcıalem tipler.
O kadar çok var ki aynı vaziyette aileler...şaşırtıcı değil hiç...
Ben olsam şöyle yapardım dünyam diyemiyorum sadece, çünkü koşullarımız aynı değil, bir kere herşeyi geç bir tarafa, ben 31 yaşındayım o 19.
Ben gençlik yıllarını geride bırakıp orta yaşa doğru basamak tırmanmaya başlamışım, dünyam daha çocuk.
Benim ortaya koyacağım otorite ve katı duruşla onunki bir olamaz ki.
Fikir veriyoruz yoksa neden vermeyelim.
Hayat ve yaşananlar çok grift ve birbirine benzemiyor diyorum ben, o yüzden "ben olsam..." ile başlayan cümlelerde başarılı olamayabilirim diyorum.
Ha yine de hayat tecrübemize,görüp geçirdiğimize göre birşeyler çiziktirmeye çalışıyoruz.
Ama bazı durumlar hassas diyorum. Dediğim sadece bu...
Herkese saygılıyım, her fikre.
ben bu yoruma bayıldım.
:) mesele dunyamla adese meselesi değil. Ben daha kapsamlı bakıyorum olaya.
Benim anlamadığım mesele dünyam'ın soyledıkleri. Görümcesi dayak yiyor, eşi de dayak atana dayak atmaya gidiyor? Neden çünkü kardeşini dövmüş bi adam var ortada. Bu olayı nasıl halletmeye çalışıyor? Dövmeye gitmeye çalışarak. Dunyam önune geçiyor (ki ıyı yapmış) çekil senı de doverım dıyor. (şakadan demiş dunyam bır de) sonra dunyam dıyor ki; ama haketti kaşıntısı vardı..(
ben buna anlam veremıyorum. Dunyamın boyle sürüsüne bereket erkeğin himayesi altında kadınların bi şekilde ezilmesini, ezileceğini alttan alttan destekleyen yorumu var. çanak tutarmış gibi de tavırları. Ha madem açık olacaz o halde soylıyım dünyama kızıyorum. Dunyamda kendını ezdırebılecek bi karakter var. O'nu saf ve temız buluyorum. Ama benı o'nun bu tarz yorumları kadar da geren başka biri de yok.
Farkında bıle degıl bence yazdıklarının. Kocası doktorra gıtmesıne ızın vermıyor bizim kız karalar baglıyor... En nıhayetınde de bi şekilde yapacagını yapıyor ama kocasından işitmediği azar kalmıyor.
50 defa dedım yıne dıyorum, yetişme tarzlarımız çok farklı evet, muhtemelen dunyamın da boyle olmasının sebebı aılesınden gormüşlüğü. Dunyamın yaşadıkları hakkında kendısıne çok yorum yapmışımdır. Hatta bana düşmeyecegını bıle bıle akıl vermişliğim de vardır. Ama adesenın durumu farklı. Adese dişli bi hatun belli. Yaşı olgun, yaşayıp görmüş. Kendı ayakları ustunde durabılecek bı tip.
Dunyam ne kadar kırılgansa, adese de bı o kadar kırılgan
dunyam ne kadar alıngansa adese de
ama aralareındakı fark çok bariz ortada.
Biri evimizin ufak kızı gıbıyken
hanı gizli gizli annesının topuklu ayakkabılarını gıyen
biri de bı o kadar sağlam yere basan biri bence.
O yuzden dunyamla adeseye akıl vermeyı aynı kefeye koyamıyorum.
adese olayı anlattığında ne yapacağım ben ne olur yardım edın kızlar yazmıstı.doğal olarak herkes de kendı fıkrını belırttı o kadar...bunun ahkam kesmek oldugunu hıc de dusunmuyorum,kımse adeseye git hemen bosan ya da affetmek zorundasın demedı,ben olsaydım yerınde bunu yapardım dıyerek genelde empatı yapıldı.zaten adese ilk anlattıgında da ben de aldattıgına emın olmustum ama hemen bısuru cıkıntı yorum gelmıstı neden üstüne gıdıyorsun gibi.burda bır gercek var ''dost acı söyler'' .siz tesellı etmek yerıne gercek fıkrınızı yazarsınız,tahmınımce burdakı cogu ınsan da zaten 20 yaş üstü olgun kadınlar.kımse ''aa kadınlar kulubundekı topıkte bana bosan dedıler,hemen bosanayım''demeyecek ..o kadar abartmayın yani..herkes kendı hayatını yasar ve bılır,ewlılık de sadece ıkı kısılıktır.neler yasadıgını,ne kadar emek werdıgını,ne badıreler atlattıklarını da sadece adese bılır ve bunlara göre de o karar werır.annesını uzmek de ıstemıyor,babasını da yenı kaybetmıs .butun bunlar da onun sebepleri...
Benim ayakkabı indirime girmiş alsammı ki sizce
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/a...2011_yaz_ayakkabi_clemente_inf_cvs/ADI-U45844
slm kızlar benide eklerseniz sevinirim bende 18+3 günlük hamleyim. son adet tarihim 15 mayıs doğum 19 yada 20 şubet diyor doktor cinsiyeti kız lütfen tablonuza benide ekleyin hepinizi öpüyorum.
link açılmadı bakamadım.
kızlar madem herkes aynı şeyi söylüyor
uzatmaya da gerek yok bence
Zaten stoklarda da kalmamış...E-bebek'te adidas bebek ürünlerinden indirim var ama yağmalamışlar :26:
günaydın güzel anneler..
bebişlere alışverişler başlamış, arabalar alınmış..
benim bebek arabasında kafam karışık kızlar ya..
şimdi şubat ta doğum yapıcaz. hava soğuk bebişler ortalama 2 ay evde olucaklar..
araba o yüzden erken değil mi? nisan, mayıs gibi almak daha mantıklı değil mi?
kafam karıştı :26: :26:
haa pembiş olanı dıyorsun hatırladım. süperdi onlar ya.. bende c.tesi baktım adidas eşofman. kızlar için harıkayken erkekler için de bı o kadar korkunçtu burdakıler almadım.
Aaaa ama kızlar sizler böyle alışveriş yapıp aldıklarınızdan bahsedince kendimi kötü hisseder oldum..
Zaten uykumda geldi..
Benim de uykum var
Ne olcek bu halimiz yahu?
Kafamda bir dünya soru var .. Yaklaşık bir sene sonra nerde nasıl olcağız acep?
Benim ayaklarım yanıyo ya ayakkabının içinde :26:
Geceleri fosur fosur uyduğumuz halde hala uykumuz varsa seneye yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?