2012 Şubat Anneleri

slm kızlar benide eklerseniz sevinirim bende 18+3 günlük hamleyim. son adet tarihim 15 mayıs doğum 19 yada 20 şubet diyor doktor cinsiyeti kız lütfen tablonuza benide ekleyin hepinizi öpüyorum.

Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin

o zaman okuma.

ya o değil de millet bize bozuldu galiba baksana topikte kimse kalmadı.

Aldım ama dayanamam okurum :)))
Niye bozulsunlar kız kötü bieşy demedik ki? Fikrimizi dedik, herkes diyo ama :26:

kızlar madem herkes aynı şeyi söylüyor
uzatmaya da gerek yok bence

slm kızlar benide eklerseniz sevinirim bende 18+3 günlük hamleyim. son adet tarihim 15 mayıs doğum 19 yada 20 şubet diyor doktor cinsiyeti kız lütfen tablonuza benide ekleyin hepinizi öpüyorum.

slm..hoşgeldin..seninle aynıyız canım:))
ayy sayfalarıda şöyle bi okuyuverdim de annecikler arasında küçük bi yanlış anlaşılmalar olmuş galiba!
sanal ortamda olmamıza ve hamile olmamıza bağlayalım.sonuçta burda herkes iyi niyetiyle birşeyler yazmaya çalışıyordur eminim!

bu arada şey dicem benim göğüslerimin gerginliği bugün hiiiç yok,bide yumuşadılar sanki birden!!!!!bu durum beni korkutuyo ya!!!acaba bişey mi oldu!zaten
arak ontrole gitmemek için kendimi zor tutuyorum,bide böyle olunca iyice tedirgin oldum?
sizin göğüsleriniz ne alemde?(

Zaten stoklarda da kalmamış...E-bebek'te adidas bebek ürünlerinden indirim var ama yağmalamışlar :26:

haa pembiş olanı dıyorsun hatırladım. süperdi onlar ya.. bende c.tesi baktım adidas eşofman. kızlar için harıkayken erkekler için de bı o kadar korkunçtu burdakıler almadım.

Ben 2 gün evde otursam patlıyorum, 2 ay evde oturabileceğimi hiç zannetmiyorum. Sarıp sarmalayıp çıkarırım diye düşünüyorum. Hem sonrasında masraflar da olacak, doğum parasının ödenmesi filan derken, şimdiden alıp yavaş yavaş ödeyelim diyoruz biz. Ama sanki kendime otomobil alıyormuşum gibi, bir sürü detayını düşünmekten karar verip de alamadım 1 aydır

haa pembiş olanı dıyorsun hatırladım. süperdi onlar ya.. bende c.tesi baktım adidas eşofman. kızlar için harıkayken erkekler için de bı o kadar korkunçtu burdakıler almadım.

E-bebek'e bak istersen.Eşofman da vardı.
O pembişleri diyorum ama 25,5 numarası kalmış bi tek o da en az 3 yaşındaki çocuğa filan olur heralde...
Tüketmişler

Aaaa ama kızlar sizler böyle alışveriş yapıp aldıklarınızdan bahsedince kendimi kötü hisseder oldum..

Zaten uykumda geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…