- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.261
hoşbulduk kızlar amma kaprisli olduk beaa valla bu hamilelik iyice hassaslaştırdı bizi bugün oğlum fena tepiniyo içerde kızlarrr günden güne hareketleniyo hiperaktif mi olcak ne acaba???
Valla ben eve gider gitmez ilk işim duşa girip kremlenmek sonra takmıyorum sütyen felan ..
Rahat edemiyorum diye..
Emzirme sütyeni aldım onlar penye oluyor rahat diye ama onuda şimdi giyemem badilerde çok kötü görünüyor ve uçları belli oluyor..
Anca kışın gömleklerin hırkaların altından giyebilirim heralde..
Oh bak şimdi rahatladım. Çünkü bende de belirgin bi büyüme yok ve şimdi onu kafama takmak üzereydim
Ben sütyen hiç takamıyorum artık çok sıkıyo eskı sütyenlerım buyuk numaraya mı gecsem kı yaa,ama takmak ıstemyorum cok gergın benım gögusler aşırı hasssas.
Valla ben eve gider gitmez ilk işim duşa girip kremlenmek sonra takmıyorum sütyen felan ..
Rahat edemiyorum diye..
Emzirme sütyeni aldım onlar penye oluyor rahat diye ama onuda şimdi giyemem badilerde çok kötü görünüyor ve uçları belli oluyor..
Anca kışın gömleklerin hırkaların altından giyebilirim heralde..
Bende bazen çok iyi hissediyorum bazen hissetmiyorum.
bazen karnımmı gurulduyor diyorum, değişik bir hal...
Ama kafamıda buna çok takmıyorum..
badem yağı tüyleri sertleştiriyor sende kakao yağını bir dene istersen..
Canım bana bir arkadaşım bir kitap önerdi HAMİLELİK DOĞUM VE BEBEK BAKIM KİTABI BİRDE HOŞGELDİN BEBEK YAZARI ERDAL KÖROĞLU ALAMDIM BENDE ALACAGIM:2:
[sıze=3][/sıze]çocuk gelişim kitabı tavsiye edecek biri war mı acaba?????????[/b]
kızlar bu size soracağım 50. aynı soru olacak. altına benim gibi işeyen var mı? çişimi tutamıyorum((
o yelken ve bblau
neyse barıştım had!
göğüslerim ugün gerginliğini kaybetti demiştim..niye böyle olduki birden!korkmaya başladım!sizinkiler ne alemde ?
kız seni de öpüp dere gideyimmmmm
Ben anlamadım valla :26:
Pıtıcık pıtırcık olmuş gibi mi sanki? benim öyle gibi...
Ben de bu ara bebek hareketlerine taktım...
Hiç hissetmiyo değilim ama sanki bi ara daha çok hissediyodum...
kızlar bu size soracağım 50. aynı soru olacak. altına benim gibi işeyen var mı? çişimi tutamıyorum((
Ben de evde pek takmazdım eskiden, hele hele yatarken hayatta takamazdım.
ama şimdi penye aldım onu takıyorum, korkuyorum sarkarlar göbeğime filan değerler diye
Ben de takmıyım o zaman...Yani hiç duymadığım gün olmuyor, az da olsa bi tepik yiyorum diye takılmıyorum.
Ama bazen sanki antreman yapıyo velet içeride o kadar çok oluyo
millet sıkıntıdan patlar ben "s" beden gömleğim yüzünden patlayacam şimdi. sen kimsin ki hem utanmadan 5 ayda 6 kilo alıp bir de üstne kendini eskisi kadar ince sanıyorsun ha? kimsin sen???
bu nasıl bi özgüven sendeki? (kızlar gömleğim o kadar sıkıyor ki beynime kan gitmediğinden şizoya bağlandım kendı kendımle bizzat bendimle kavga edıyorum)
oh be..senden duyunca bende rahatladım şimdi..))))))
millet sıkıntıdan patlar ben "s" beden gömleğim yüzünden patlayacam şimdi. sen kimsin ki hem utanmadan 5 ayda 6 kilo alıp bir de üstne kendini eskisi kadar ince sanıyorsun ha? kimsin sen???
bu nasıl bi özgüven sendeki? (kızlar gömleğim o kadar sıkıyor ki beynime kan gitmediğinden şizoya bağlandım kendı kendımle bizzat bendimle kavga edıyorum)
Merhaba kızlar ne güzel bir topic olmuş :) yazdıklarınızı genelde okumaya çalışıyorum fakat yazmaya pek fırsatım olmadı ,inşallah bundan sonra yazabilirim.
benim 2,5 yaşında bir kızım var 2009 mart annesiyim. şuanda ikinci çocuğuma hamileyim ve kısmetse 2012 şubat annesi olacağım sizler gibi :)) inşallah hepimizin hamileliği güzel ve sağlıklı geçer. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. (Amin )
canımcım bende çok sık tuvalete gidiyorum ama tutamama gibi bişey olmadı.
Gerçekten tutamıyormusun, biraz sıvı alımınımı azaltsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?