2012 Şubat Anneleri

hoşbulduk kızlar amma kaprisli olduk beaa valla bu hamilelik iyice hassaslaştırdı bizi bugün oğlum fena tepiniyo içerde kızlarrr günden güne hareketleniyo hiperaktif mi olcak ne acaba???

kızlar ya evet nekadar kaprisli ve alıngan olduk dimi!yazık kocalarımıza!düşünsenize burda bile yazışırken kendi kendimize alınıp,kızıyoruz,küsüyoruz falan!:90:

bende işyerinde balenli sütyen giyiyorum, düzgün görünsünler diye.
Evdede penye sütyenler aldım onları takıyorum..
Emzirme sütyeni bende alıyım bi deneyim istiyorum hemde şöyle bir tecrübe ederiz..

Ben sütyen hiç takamıyorum artık çok sıkıyo eskı sütyenlerım buyuk numaraya mı gecsem kı yaa,ama takmak ıstemyorum cok gergın benım gögusler aşırı hasssas.

Ben de evde pek takmazdım eskiden, hele hele yatarken hayatta takamazdım.
ama şimdi penye aldım onu takıyorum, korkuyorum sarkarlar göbeğime filan değerler diye

Bende bazen çok iyi hissediyorum bazen hissetmiyorum.
bazen karnımmı gurulduyor diyorum, değişik bir hal...
Ama kafamıda buna çok takmıyorum..

Ben de takmıyım o zaman...Yani hiç duymadığım gün olmuyor, az da olsa bi tepik yiyorum diye takılmıyorum.
Ama bazen sanki antreman yapıyo velet içeride o kadar çok oluyo

badem yağı tüyleri sertleştiriyor sende kakao yağını bir dene istersen..

Canım tatlı badem yagı hem tüyleri artırıyormuş hemde sert çıkmasına sebep oluyormuş bana acı badem yagı kremini önerdiler

:2:

[sıze=3][/sıze]çocuk gelişim kitabı tavsiye edecek biri war mı acaba?????????[/b]
Canım bana bir arkadaşım bir kitap önerdi HAMİLELİK DOĞUM VE BEBEK BAKIM KİTABI BİRDE HOŞGELDİN BEBEK YAZARI ERDAL KÖROĞLU ALAMDIM BENDE ALACAGIM

o yelken ve bblau

neyse barıştım had!
göğüslerim ugün gerginliğini kaybetti demiştim..niye böyle olduki birden!korkmaya başladım!sizinkiler ne alemde ?

ya galiba bunlar psikolojik
bizde pikolojik deliyiz
benimde karnım büyümüyor artık gibi geliyor

kız seni de öpüp dere gideyimmmmm

öp kıs öppp
ya ayşecik ben balık hafızalıyımda sen ne öğretmeniydin

millet sıkıntıdan patlar ben "s" beden gömleğim yüzünden patlayacam şimdi. sen kimsin ki hem utanmadan 5 ayda 6 kilo alıp bir de üstne kendini eskisi kadar ince sanıyorsun ha? kimsin sen???

bu nasıl bi özgüven sendeki? (kızlar gömleğim o kadar sıkıyor ki beynime kan gitmediğinden şizoya bağlandım kendı kendımle bizzat bendimle kavga edıyorum)

Ben anlamadım valla :26:
Pıtıcık pıtırcık olmuş gibi mi sanki? benim öyle gibi...
Ben de bu ara bebek hareketlerine taktım...
Hiç hissetmiyo değilim ama sanki bi ara daha çok hissediyodum...

Pıtırcık derken kasttettiğin böle tümsekli ben gibi şeylerse öyle değil canımm..
Göğsümüzün bir kahverengi kısmı birde ucu var değilmi tam uç kısmının kökünden hani böle çatlak oluşurya gerginlik olur.. onun gibi o dip kısmında çatlaklık oluşuyor.. Taze deri olduğu belli ama..
Duşa giriyorum krem sürüyorum sonra geçiyor zaten ama böle böle kahverengi kısmı büyümüş oluyor ve zamanla rengide koyulaşacakmış zaten..
Bilmem şimdi anlatabildim mi..

Bebek hareketlerini bende ara ara hissediyorum bir kaç hafta önce daha çok hissediyorum cnm..
Pazartesi kontrole gitcem kısmetse iple çekiyorum günleri haftaları..

kızlar bu size soracağım 50. aynı soru olacak. altına benim gibi işeyen var mı? çişimi tutamıyorum ((

vaarya şuan güldürdün beni!ama yanlış anlama sakın neolur!sayfanın yukarısına doğru ilerlerken böyle bi soruyu okuyunca tutamadım kendimi!.))))
altımı işemedim henüz,evdeyim belki ondan gelince hemen gidiveriyorum!ama sık tualete çıkıyorum.
sen öksürürken veya hapşururken mi kaçırıyorsun canım????

hele böyle tatlı şeyler yiyince nasıl hareketleniyor ..

s beden mi seni kınıyorum :82:

kızlar bu size soracağım 50. aynı soru olacak. altına benim gibi işeyen var mı? çişimi tutamıyorum ((

Ben diğer 49tanesini görmemişim yoksa bu soruyu kaçırmazdım.
Nasıl tutamıyosun mesela tulevete mi yetişemiyosun?
Bana da oluyo da...Contalar sızdırıyo sanırsam...

oh be..senden duyunca bende rahatladım şimdi..))))))

Oh bak birbirimizi ağırladık

Güldürdün beni şeker....
Bende normalde 38 40 beden giyinirim, şimdi varya birşey alsam XXL alıyorum:)
Dar giydiğimde acayip sıkışıyorum..,
Hatta dün kocanın pijamasını giydim yattım...
Adam benden kaçacak vallahi..

İlk kez duyuyorum..:S
Doktoruna sormadın mı?
Birde hamilelikten sonra mı oldu bu?

Bugün normal doğum ve sezeryanın avantaj ve dezavantajlarını okudum netten ve normal doğum yapanlarda idrar kaçırmasının olabileceğini yazıyordu ama senin bildiğim kadarıylada ilk doğumun olacak :S

Merhaba kızlar ne güzel bir topic olmuş :) yazdıklarınızı genelde okumaya çalışıyorum fakat yazmaya pek fırsatım olmadı ,inşallah bundan sonra yazabilirim.
benim 2,5 yaşında bir kızım var 2009 mart annesiyim. şuanda ikinci çocuğuma hamileyim ve kısmetse 2012 şubat annesi olacağım sizler gibi :)) inşallah hepimizin hamileliği güzel ve sağlıklı geçer. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. (Amin )

Teşekkür ederiz ve hep bekleriz...
tecrübeli annelerede ihtiyacımız var...

canımcım bende çok sık tuvalete gidiyorum ama tutamama gibi bişey olmadı.
Gerçekten tutamıyormusun, biraz sıvı alımınımı azaltsan

çtiğim su miktarı sanırım 3 litre falan günde. vücudum inanılmaz su tutuyor farkındayım. haftaiçi kilomla haftasonu kilomda 2 kilo fark edıyor. burdan anladım bunu. (kendımı de yıyecem bı gun kendı kendıne tanı koymalar falan) iş yerınde 0.5 litrelik su şişemi 4-5 kere dolduruyorum ve evde içtiğim cabası. ama haftasonu o kadar su içmiyorum. tartıda haftaiçnden daha düşük kiloda çıkıyorum hep...

tutamıorum derken; atıyorum hapşıracam ve o sıra bacaklarımı çarpraz yapamayacagım bi konumdaysam hiç kaçarı yok bildiğin kaçırıyorum altıma daha 2 gün önce avm de oldu. rezil oldum sandım çünkü baya baya bacaklarımdan sızdı. annemle telde konuşuyordum hapşırdım olan olduı

allahtan eşofman gıymıştım ve içi de pamuklu gıbıydı emdi hemen. tabi hemen eve gitmek zorunda kaldık... iş yerınde falan da kaçırıyorum bazen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…