2012 Şubat Anneleri

Adese olayı anlattığında ne yapacağım ben ne olur yardım edın kızlar yazmıstı.Doğal olarak herkes de kendı fıkrını belırttı o kadar...Bunun ahkam kesmek oldugunu hıc de dusunmuyorum,kımse adeseye git hemen bosan ya da affetmek zorundasın demedı,ben olsaydım yerınde bunu yapardım dıyerek genelde empatı yapıldı.Zaten adese ilk anlattıgında da ben de aldattıgına emın olmustum ama hemen bısuru cıkıntı yorum gelmıstı neden üstüne gıdıyorsun gibi.Burda bır gercek var ''dost acı söyler'' .Siz tesellı etmek yerıne gercek fıkrınızı yazarsınız,tahmınımce burdakı cogu ınsan da zaten 20 yaş üstü olgun kadınlar.Kımse ''aa kadınlar kulubundekı topıkte bana bosan dedıler,hemen bosanayım''demeyecek ..O kadar abartmayın yani..Herkes kendı hayatını yasar ve bılır,ewlılık de sadece ıkı kısılıktır.Neler yasadıgını,ne kadar emek werdıgını,ne badıreler atlattıklarını da sadece adese bılır ve bunlara göre de o karar werır.Annesını uzmek de ıstemıyor,babasını da yenı kaybetmıs .Butun bunlar da onun sebepleri...

görümcenin yanlışı var ya da yok diyemem çünkü evinin içini bilmiyorum.. dört duvar arasında ne olur ne biter bu beni ilgilendirmez..
ben sadece senin , bir kadın olarak söylediklerine şaşırdım..

kocası dengesizdi ona göre davranmalı filan demeni de garipsedim açıkçası ..kadının dayak yememesi için kocasının suyuna gitme fikrine tamamen karşıyım.. böyle bir şey yok..

ben senin yukarda yazdıklarından şöyle bir şey çıkardım.. bunları burda bir şeyler paylaşıyoruz diye yazıyorum.. asla kırmak değil istediğim.. niyetim sadece içimden geçenleri sana anlatmak..

mesela sen eşine kızdığın için gizlice doktora gitmiştin, sonra da korkmuştun aynı hastaneye gidersem eşim öğrenicek filan diye..
eşin orda öğrenseydi ve sana el kaldırsaydı o zaman hakkettim çünkü ona yalan söyledim mi diyecektin?

Son düzenleme:

Ahanda bende bu yorumu beğendim işte!!!
Ağzına sağlık bacım...

Kitap istemişsin canım evde benim kitaplar akşam yazarım tamam mı adlarını?

şekerim burda kimse kalkıp akıl verenlere ahkam kesıyorsunuz demedi. anlatmaya çalıştı-m-(k) anlatamadı-m- (k) sanırım. şöyle örneklyeyim.

daha dün yaşanmış bi olay ben çok şaşırdım mesela. kardeşim eşim ben ve kardeşimin sevgilisi bizim evde (söylemesi ayıp canınız istemesın ne olur) mantı yiyoruz. eşim mantısının üstüne yoğurdugunu koydu, üstüne tereyağında erittiğim salça ve bilumum baharatı serpti.

ben aynı eşkilde yaptım.
kardeşimin sevgilisi de .

ama kardeşim ilk; salçayı koyup yoğurdu oyle koyduu. napıyorsun sen be dedım ilk yoğurt koyulu dedım "alla alla duvarda yazmayan öyle bi kural mı varmış. benim tercihim de bu" dedi.

anlatabılıyor muyum? mesele tercih meselesi. adese elbette akıl istemiş, çıkıp herkes kendince empati kurup ben şöyle yapardım ben böyle yapardım demiş. olası, olabılır. ama ben ve bblua bu konuda özellikle de böyle hassas bı konuda adese'nin bu derdine (ki bence çok büyük bi dert) yorum yapmamayı tercih ettk. çünkü mahrem, özel ve hassas. kırılgan ve çok ince düşünülmesi gereken ayrıntılar var bana göre. yanlış yönlendirmekten korkarım diye sustum. kaldı ki, ayşebahar'ın ılk yazdıgı yoruma bayıldım zaten. düşüncesini kendıme daha yakın hissesttiğim için katılıyorum bıle dedım ayşebahara. elbet benim de bu konu hakkında bı fıkrım var ama söylemekten çekinirim. ama duruşumu da bellli ederim.

hem zaten mesele kardeşimin salça üzerine yoğurt koyma meselesi kadar basit değil. tıpkı hayatın herkese adil olmadığı gibi. :)))

Dur Bin Muhteşem Güneş'i alayım da netten tam olsun o zaman

al kız al. o kitaptaki hangi kadına bayılacagını da biliyorum. hatta geçen yaz ne yaptın o'nu bile biliyorum ben.:)))

bu yoruma puanım 10 kanka!

İşte buuuuuuu
Ayrıca Semerkant, yolların başlangıcı, tanios kayası :)
Ay dur ben doğunun limanlarını da alayım, biri kaftilemiş kitabımı baştan okuyım onu :))))

Ehehehehehe
verdim şimdi siparişi hafta sonuna kadar gelir hadi bakalım meraklandım

valla diyorum ya o kadar kitap okumuşluğum vardır ben hayatımda böyle bi kitap okumadım. ben hiç bi kitapta kimse görmesin diye gözyaşlarımı bu kadar saklanmadım. geceleri eşim uyuduktan sonra okuyordum düşün. sırf dalga geçmesin diye. ya karakterlerin çok gerçekci olmasından ötürü ya da doğu kadınlarının, kabullenilmiş kaderlerini böylesine yaşamalarından etkilendim bilemedim.

bak sana bır de bi film tavsiye edeyim.

cennetin çocukları. (Bacheha-Ye Aseman ) izle ve dağıl... off offf

Ya buara psikolojim hassas zati çok dağılmam inşallah :26:

slm kızlar benide eklerseniz sevinirim bende 18+3 günlük hamleyim. son adet tarihim 15 mayıs doğum 19 yada 20 şubet diyor doktor cinsiyeti kız lütfen tablonuza benide ekleyin hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…