- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.201
:2:
[sıze=3][/sıze]çocuk gelişim kitabı tavsiye edecek biri war mı acaba?????????[/b]
Bayılırsın tabeeee seniiiiiiii gidi seniiiiHemşirem benim
Seni çarpan cümleyi bile söylerim şimdi :76:
Bana bir kitap vermişti arkadaşım anne ve çocuk muydu neydi, ama okuyamadım çok sıkıldım :44:
kafa aynı yönde işlediği için çarpanlarımız da bölenlerimiz de aynı zaar. :)
Yanı yazarı kim?Anlatımı mı sıkıcı,sen mı okumaktan sıkıldıgın ıcın bıraktın?
Bencilce oldu biraz biliyorum ama o an icimden gecen oydu. Belki dayak yememesi lazımdı ama gene de kocasını biliyor sonucta deli dolu birisi. Ne zaman ne yapacagı belli olmayan dengesizin teki.. Ona gore davranmalıydı. Her gun her gun insan annesinin evine gelir mi? Evde bir de gelin var yani.
Adese olayı anlattığında ne yapacağım ben ne olur yardım edın kızlar yazmıstı.Doğal olarak herkes de kendı fıkrını belırttı o kadar...Bunun ahkam kesmek oldugunu hıc de dusunmuyorum,kımse adeseye git hemen bosan ya da affetmek zorundasın demedı,ben olsaydım yerınde bunu yapardım dıyerek genelde empatı yapıldı.Zaten adese ilk anlattıgında da ben de aldattıgına emın olmustum ama hemen bısuru cıkıntı yorum gelmıstı neden üstüne gıdıyorsun gibi.Burda bır gercek var ''dost acı söyler'' .Siz tesellı etmek yerıne gercek fıkrınızı yazarsınız,tahmınımce burdakı cogu ınsan da zaten 20 yaş üstü olgun kadınlar.Kımse ''aa kadınlar kulubundekı topıkte bana bosan dedıler,hemen bosanayım''demeyecek ..O kadar abartmayın yani..Herkes kendı hayatını yasar ve bılır,ewlılık de sadece ıkı kısılıktır.Neler yasadıgını,ne kadar emek werdıgını,ne badıreler atlattıklarını da sadece adese bılır ve bunlara göre de o karar werır.Annesını uzmek de ıstemıyor,babasını da yenı kaybetmıs .Butun bunlar da onun sebepleri...
kafa aynı yönde işlediği için çarpanlarımız da bölenlerimiz de aynı zaar. :)
Ben pek didaktik kitaplar sevmiyorum, sanırım ben sıkıldım.
Annemin evinde de bir çok çocuk gelişim kitapları vardır, ben bakıp söyleyeyim istersen sana.
Adese olayı anlattığında ne yapacağım ben ne olur yardım edın kızlar yazmıstı.Doğal olarak herkes de kendı fıkrını belırttı o kadar...Bunun ahkam kesmek oldugunu hıc de dusunmuyorum,kımse adeseye git hemen bosan ya da affetmek zorundasın demedı,ben olsaydım yerınde bunu yapardım dıyerek genelde empatı yapıldı.Zaten adese ilk anlattıgında da ben de aldattıgına emın olmustum ama hemen bısuru cıkıntı yorum gelmıstı neden üstüne gıdıyorsun gibi.Burda bır gercek var ''dost acı söyler'' .Siz tesellı etmek yerıne gercek fıkrınızı yazarsınız,tahmınımce burdakı cogu ınsan da zaten 20 yaş üstü olgun kadınlar.Kımse ''aa kadınlar kulubundekı topıkte bana bosan dedıler,hemen bosanayım''demeyecek ..O kadar abartmayın yani..Herkes kendı hayatını yasar ve bılır,ewlılık de sadece ıkı kısılıktır.Neler yasadıgını,ne kadar emek werdıgını,ne badıreler atlattıklarını da sadece adese bılır ve bunlara göre de o karar werır.Annesını uzmek de ıstemıyor,babasını da yenı kaybetmıs .Butun bunlar da onun sebepleri...
Dur Bin Muhteşem Güneş'i alayım da netten tam olsun o zaman
Ahanda bende bu yorumu beğendim işte!!!
Ağzına sağlık bacım...
Kitap istemişsin canım evde benim kitaplar akşam yazarım tamam mı adlarını?
Amin Maalouf severmisin kız hemşire?
görümcenin yanlışı var ya da yok diyemem çünkü evinin içini bilmiyorum.. dört duvar arasında ne olur ne biter bu beni ilgilendirmez..
ben sadece senin , bir kadın olarak söylediklerine şaşırdım..
kocası dengesizdi ona göre davranmalı filan demeni de garipsedim açıkçası ..kadının dayak yememesi için kocasının suyuna gitme fikrine tamamen karşıyım.. böyle bir şey yok..
ben senin yukarda yazdıklarından şöyle bir şey çıkardım.. bunları burda bir şeyler paylaşıyoruz diye yazıyorum.. asla kırmak değil istediğim.. niyetim sadece içimden geçenleri sana anlatmak..
mesela sen eşine kızdığın için gizlice doktora gitmiştin, sonra da korkmuştun aynı hastaneye gidersem eşim öğrenicek filan diye..
eşin orda öğrenseydi ve sana el kaldırsaydı o zaman hakkettim çünkü ona yalan söyledim mi diyecektin?
al kız al. o kitaptaki hangi kadına bayılacagını da biliyorum. hatta geçen yaz ne yaptın o'nu bile biliyorum ben.:)))
yüzüncü ad. :))
doğunun limanları.
severim pötükarem. de artık eskısı kadar kıtap okuyamıyorum. kıtaba ayırdıgım vakıtlerı artık dızıler aldı. popüler külturun bi modelı oldum bende :) ehehehhee
Ehehehehehe
verdim şimdi siparişi hafta sonuna kadar gelir hadi bakalım meraklandım
valla diyorum ya o kadar kitap okumuşluğum vardır ben hayatımda böyle bi kitap okumadım. ben hiç bi kitapta kimse görmesin diye gözyaşlarımı bu kadar saklanmadım. geceleri eşim uyuduktan sonra okuyordum düşün. sırf dalga geçmesin diye. ya karakterlerin çok gerçekci olmasından ötürü ya da doğu kadınlarının, kabullenilmiş kaderlerini böylesine yaşamalarından etkilendim bilemedim.
bak sana bır de bi film tavsiye edeyim.
cennetin çocukları. (Bacheha-Ye Aseman ) izle ve dağıl... off offf
Ya buara psikolojim hassas zati çok dağılmam inşallah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?