- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.281
bblau ve tansel
sağolun ..benimde kahverengi kısmında pıtırcıklar var gibi!
ama göğüslerimde öyle çok çok belirgin bi büyüme yok.eskiye göre biraz daha dolgun ama!hoşuma gitmiyo değil!
Merhaba kızlar ne güzel bir topic olmuş :) yazdıklarınızı genelde okumaya çalışıyorum fakat yazmaya pek fırsatım olmadı ,inşallah bundan sonra yazabilirim.
benim 2,5 yaşında bir kızım var 2009 mart annesiyim. şuanda ikinci çocuğuma hamileyim ve kısmetse 2012 şubat annesi olacağım sizler gibi :)) inşallah hepimizin hamileliği güzel ve sağlıklı geçer. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. (Amin )
çtiğim su miktarı sanırım 3 litre falan günde. vücudum inanılmaz su tutuyor farkındayım. haftaiçi kilomla haftasonu kilomda 2 kilo fark edıyor. burdan anladım bunu. (kendımı de yıyecem bı gun kendı kendıne tanı koymalar falan) iş yerınde 0.5 litrelik su şişemi 4-5 kere dolduruyorum ve evde içtiğim cabası. ama haftasonu o kadar su içmiyorum. tartıda haftaiçnden daha düşük kiloda çıkıyorum hep...
tutamıorum derken; atıyorum hapşıracam ve o sıra bacaklarımı çarpraz yapamayacagım bi konumdaysam hiç kaçarı yok bildiğin kaçırıyorum altımadaha 2 gün önce avm de oldu. rezil oldum sandım çünkü baya baya bacaklarımdan sızdı. annemle telde konuşuyordum hapşırdım olan olduı
allahtan eşofman gıymıştım ve içi de pamuklu gıbıydı emdi hemen. tabi hemen eve gitmek zorunda kaldık... iş yerınde falan da kaçırıyorum bazen(
Merhaba kızlar ne güzel bir topic olmuş :) yazdıklarınızı genelde okumaya çalışıyorum fakat yazmaya pek fırsatım olmadı ,inşallah bundan sonra yazabilirim.
benim 2,5 yaşında bir kızım var 2009 mart annesiyim. şuanda ikinci çocuğuma hamileyim ve kısmetse 2012 şubat annesi olacağım sizler gibi :)) inşallah hepimizin hamileliği güzel ve sağlıklı geçer. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. (Amin )
benim çok fena büyüdüler 80 takıyodum 90 takıyorum şu anda ve uçları hiç yokken fındık kadar çıktı kg almadım ki daha hiç anlamadım valla heralde doğurana kadar 100 takcam
benim çok fena büyüdüler 80 takıyodum 90 takıyorum şu anda ve uçları hiç yokken fındık kadar çıktı kg almadım ki daha hiç anlamadım valla heralde doğurana kadar 100 takcam
kimse yokmuuuuuuuuuu selam verdim kimse duymadı uyuyamı kaldınız
benimde benimde uçları var,ama göğüsler hala pek büyük değil..
sen hiç mi kilo almadın!ne güzeeell..ben 4.5 ayda 4 kilo almışım bile!!!
ya varya ben çok korkuyorum halimizden kaç kg ile tamamlıycaz die doğumdan sonra atabilcez mi kglarıasıl doğum yapınca sütten dolayı büyük olcak..
bende bol giyinmeyi hiç sevmem öyle kocaman memelerlede dar giyinemem..
Anamm hamilelik değiştiriyor bünyeyi...
bende 5 ayda 5 kilo aldım... Çok abartıda yemiyorum anlamıyorumki...
Eleviti içmiyorum artık...
Güldürdün beni şeker....
Bende normalde 38 40 beden giyinirim, şimdi varya birşey alsam XXL alıyorum:)
Dar giydiğimde acayip sıkışıyorum..,
Hatta dün kocanın pijamasını giydim yattım...
Adam benden kaçacak vallahi..
Pıtırcık derken kasttettiğin böle tümsekli ben gibi şeylerse öyle değil canımm..
Göğsümüzün bir kahverengi kısmı birde ucu var değilmi tam uç kısmının kökünden hani böle çatlak oluşurya gerginlik olur.. onun gibi o dip kısmında çatlaklık oluşuyor.. Taze deri olduğu belli ama..
Duşa giriyorum krem sürüyorum sonra geçiyor zaten ama böle böle kahverengi kısmı büyümüş oluyor ve zamanla rengide koyulaşacakmış zaten..
Bilmem şimdi anlatabildim mi..
Bebek hareketlerini bende ara ara hissediyorum bir kaç hafta önce daha çok hissediyorum cnm..
Pazartesi kontrole gitcem kısmetse iple çekiyorum günleri haftaları..
çtiğim su miktarı sanırım 3 litre falan günde. vücudum inanılmaz su tutuyor farkındayım. haftaiçi kilomla haftasonu kilomda 2 kilo fark edıyor. burdan anladım bunu. (kendımı de yıyecem bı gun kendı kendıne tanı koymalar falan) iş yerınde 0.5 litrelik su şişemi 4-5 kere dolduruyorum ve evde içtiğim cabası. ama haftasonu o kadar su içmiyorum. tartıda haftaiçnden daha düşük kiloda çıkıyorum hep...
tutamıorum derken; atıyorum hapşıracam ve o sıra bacaklarımı çarpraz yapamayacagım bi konumdaysam hiç kaçarı yok bildiğin kaçırıyorum altımadaha 2 gün önce avm de oldu. rezil oldum sandım çünkü baya baya bacaklarımdan sızdı. annemle telde konuşuyordum hapşırdım olan olduı
allahtan eşofman gıymıştım ve içi de pamuklu gıbıydı emdi hemen. tabi hemen eve gitmek zorunda kaldık... iş yerınde falan da kaçırıyorum bazen(
ya varya ben çok korkuyorum halimizden kaç kg ile tamamlıycaz die doğumdan sonra atabilcez mi kgları
selam cnm hoşgeldinnnn
s beden mi seni kınıyorum :82:
Ben diğer 49tanesini görmemişim yoksa bu soruyu kaçırmazdım.
Nasıl tutamıyosun mesela tulevete mi yetişemiyosun?
Bana da oluyo da...Contalar sızdırıyo sanırsam...
Oh bak birbirimizi ağırladık
Güldürdün beni şeker....
Bende normalde 38 40 beden giyinirim, şimdi varya birşey alsam XXL alıyorum:)
Dar giydiğimde acayip sıkışıyorum..,
Hatta dün kocanın pijamasını giydim yattım...
Adam benden kaçacak vallahi..
İlk kez duyuyorum..:S
Doktoruna sormadın mı?
Birde hamilelikten sonra mı oldu bu?
Bugün normal doğum ve sezeryanın avantaj ve dezavantajlarını okudum netten ve normal doğum yapanlarda idrar kaçırmasının olabileceğini yazıyordu ama senin bildiğim kadarıylada ilk doğumun olacak :S
Bende 5 kilo aldım..
Bende çok fazla yemiyorum ama çok acıkıyorum..
Gece tuvalete kalktığımda bile bazen kendimi çok aç hissediyorum..
Uyuyamayınca gidip bir bardak süt içiyorum.
Bende 5 kilo aldım..
Bende çok fazla yemiyorum ama çok acıkıyorum..
Gece tuvalete kalktığımda bile bazen kendimi çok aç hissediyorum..
Uyuyamayınca gidip bir bardak süt içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?