- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.301
elevit kilo aldırıyo diye bende duydum!hatta kullanan arkadaşlarım son aylarda bıraktık demilerdi,iyice şişirmiş demekki onlarıda!ben henüz 2 haftadır içiyorum,ama acayip iştahımı açtı!
Ben 18 haftalık filan hamileyken tam 2 kilo almıştım.
Diyetisyenim artık doğuma kadar gelmene gerek yok dedi.
Ben de zıvanadan çıktım.Çok yemedim ama tatlı ve beyaz ekmek yiyorum bu ara.
Hiç tartılmadım 2-3 haftadır ama şiştiğimi hissediyorum((
Çok sık acıkıyorum ben de.
Elevit içenler sabah kahvaltıdan sonra mı içiyosunuz?
Onu acaba gece yatarkene alsak iştahı azcık keser mi?
Ama benim acıkma atakları daha çok akşama doğru,akşamla gece arası
Elevit içenler sabah kahvaltıdan sonra mı içiyosunuz?
Onu acaba gece yatarkene alsak iştahı azcık keser mi?
Ama benim acıkma atakları daha çok akşama doğru,akşamla gece arası…
Bende 5 kilo aldım..
Bende çok fazla yemiyorum ama çok acıkıyorum..
Gece tuvalete kalktığımda bile bazen kendimi çok aç hissediyorum..
Uyuyamayınca gidip bir bardak süt içiyorum.
kızlar bende bir baş agrısı var anlatamam hergün insanın başı ağrırmı yaaaa ilaçta içmek istemiyorum akşam görümcemi aradım bu arada görümcem ebe hemşire ona sordum tansiyonda da oluyormuş sık sık tansiyonuna bak dedi yüksekse doktoruna git ciddi olabilir dedi merak ediyorum sizlerde de varmı?
eleveti bende duydum kg yaptığını o yüzden decavit kullanıyorum iştah falan açmıyo öteki türlü adamı pompalıyolar normal doğuramasın die sezeryana teşvik
çtiğim su miktarı sanırım 3 litre falan günde. vücudum inanılmaz su tutuyor farkındayım. haftaiçi kilomla haftasonu kilomda 2 kilo fark edıyor. burdan anladım bunu. (kendımı de yıyecem bı gun kendı kendıne tanı koymalar falan) iş yerınde 0.5 litrelik su şişemi 4-5 kere dolduruyorum ve evde içtiğim cabası. ama haftasonu o kadar su içmiyorum. tartıda haftaiçnden daha düşük kiloda çıkıyorum hep...
tutamıorum derken; atıyorum hapşıracam ve o sıra bacaklarımı çarpraz yapamayacagım bi konumdaysam hiç kaçarı yok bildiğin kaçırıyorum altımadaha 2 gün önce avm de oldu. rezil oldum sandım çünkü baya baya bacaklarımdan sızdı. annemle telde konuşuyordum hapşırdım olan olduı
allahtan eşofman gıymıştım ve içi de pamuklu gıbıydı emdi hemen. tabi hemen eve gitmek zorunda kaldık... iş yerınde falan da kaçırıyorum bazen(
Bende baş ağrısı olmuyor, sen tansiyonu ihmal etme..
kızlar bende bir baş agrısı var anlatamam hergün insanın başı ağrırmı yaaaa ilaçta içmek istemiyorum akşam görümcemi aradım bu arada görümcem ebe hemşire ona sordum tansiyonda da oluyormuş sık sık tansiyonuna bak dedi yüksekse doktoruna git ciddi olabilir dedi merak ediyorum sizlerde de varmı?
benim doktorum aslında eleviti vermedi!sadece kan hapı yazdı.gyr... unuttum şimdi gerisini(kalkıp bakmaya üşendim.))
eleviti ben ıdrsr ettim yazdırdım,herkes kullanıyor siz niye yazmıyorsunuz diye!
al sana elevit!şimdiden etkisini göstermeye başladı demekk(
benim hiç başım ağırmadı diyebilirim..hatta hemşire ikidir tansiyonum ölçtüğünde 14 falan çıkıyor,ona rağmen ağırdığını bilmem!
yyüksek tansiyonda genelde ense de ağırırmış!
bahsekonu kiloysa benden dertlisi olamaz zair...
açılın kızlar bıraz dert yanayım...
52 ile hamile kaldım 58 oldum. şu an bildiğiniz marıo kardeşler kıvamındayım. topitop gibiyim. en boy bir derler ya ahahahaha öyle gibiyim biraz. ama işin garip olanı hala eski kotlarımı gıyebılıyor, hala eskı sutyenlerımı takıyorum. gören aaaaa sadece karnın var dıyor ama benım aynada gördüğün küçük ama enlemesıne kocaman bi fil yavrusu((
utanıyorum(
hayatım boyunca 54 kilodan yukarıya çıkmadım. hamile kaldıktan sonra tartıldığımda direk 55 olmuştum. hayatımın en buyuk şoklarından bırıyd sanırım. daha o nu sindiremeden 56 derken 57 derken 58... gece tartılsam kesın 60'a vururum yemınle.
işin anlamadığım kısmı da cidden 3 ay kusmama bişey yıyememe rağmen bu kadar kıloyu nasıl aldıgım! şimdi de baya baya dıkkat edıyorum. ama yok anam tartıda hiç sabit bı sayı goremedım daha.
52 ile hamile kaldım 58 oldum. şu an bildiğiniz marıo kardeşler kıvamındayım. topitop gibiyim. en boy bir derler ya ahahahaha öyle gibiyim biraz. ama işin garip olanı hala eski kotlarımı gıyebılıyor, hala eskı sutyenlerımı takıyorum. gören aaaaa sadece karnın var dıyor ama benım aynada gördüğün küçük ama enlemesıne kocaman bi fil yavrusu((
utanıyorum(
hayatım boyunca 54 kilodan yukarıya çıkmadım. hamile kaldıktan sonra tartıldığımda direk 55 olmuştum. hayatımın en buyuk şoklarından bırıyd sanırım. daha o nu sindiremeden 56 derken 57 derken 58... gece tartılsam kesın 60'a vururum yemınle.
işin anlamadığım kısmı da cidden 3 ay kusmama bişey yıyememe rağmen bu kadar kıloyu nasıl aldıgım! şimdi de baya baya dıkkat edıyorum. ama yok anam tartıda hiç sabit bı sayı goremedım daha.
utanıyorum(
Doktora gittigimde sormak istiyorum ama ay sonu randevum telefon etmekte istemedim
bazende vucutta ödem oluyor..
amannnnn ne yapalım doğumdn sonra 2011 şubat anneleri zayıflıyor diye topik açarız... Zayıflarız herhal:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?