2012 Şubat Anneleri

Ben ilk gebelik zamanlarında neredeyse 18-19 tansiyonlara çıktım ama başımın ağrıdığını bilmem.
Yüksek tansiyonda baş ağrımaz, ense kökü ağrır, tepe kısmı yanar-ağrır.
Gebelerde baş ağrısı görülen bir durum. Bende de birkaç gündür var, tansiyonum da düşük seyrediyor...

Benim doktor takip ettiği için pek her hafta tartılmıyordum...
Diyetisyene gidiyordum, vücut ve metabolizma analizi yapıyordu...Ama artık tutsam iyi...

bakalım inşallah su toplamıştır ficudümmm...

ben bi yerde okumuştum.gebelikte ödem oluyorya..alt bacakalrımızın bilekten hemen yukarıdaki kemik varya ön taraf ama,yan değil.oraya bastırdığımızda
eğer belli bir süre içeri çökük kalıyorsa,vücudumuz su topluyor demekmiş!
ben denemiştim hemen eski halini almıştı,çökük kalmamıştı yani!sizde deneyin.

selam kizlar nasilsinizzz, bebisleriniz nasil? Ben de okuldan yeni geldim cok yorgunum liselilerle ugrasmak zor,ben de sinifci olmak istiyorum gozleri isil isil bakan minik minik ogrenciler...

Sendeki kilo degil ödem ödem eşim bana ilk gebeliğimde dert yanardım çok kilo aldım diye oda sendeki kilo değil hayatım ÖDEM ÖDEM derdi:))))

ayyyy benim eşim çok katı bu konuda belki doktor olduğundan sürekli franliyor, yok gebelik şekeri olur yok bel fıtığın artar..
Offf bazen sinir bilem bozuyor, akşamalrı ekşi elmaları önüme koyuyor...
Bide zorla yürüyüş yaptırıyor yok normal doğum için çok iyiymiş....

Sendeki kilo degil ödem ödem eşim bana ilk gebeliğimde dert yanardım çok kilo aldım diye oda sendeki kilo değil hayatım ÖDEM ÖDEM derdi:))))

bu ödem'i ficuduma batıracağım bi iğneyle atabilir miyim acabası? bak ciddiyim. hani böyle eskiden balon şişirirdik de balonun ertesi gün havası iner sönük buruş buruş olurdu ya öyle olmam di mi?

bak olursam kapına dayanır bana hava bas der,im... o na göre.

yürüyüşlere kaçıncı ayda başlamak lazım acaba!şimdiden başlamakmı gereliyo!son aylarımızda iyice kışa gelicek!

kızlar geçmişe baktım kitap önerileriniz olmuş ben uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneşi okudum çok begenmiştim sürükleyici romanlardı en son kundakçıyı okudum oda güzeldi hatta hem okudum hem kızdım kadına bence sizde okuyun birde elif şafak aşk ta muhteşemdi.

ben nasıl besliyeceğim bebeği yaaaaaa

keşke ben 58 olsam

bazende vucutta ödem oluyor..
amannnnn ne yapalım doğumdn sonra 2011 şubat anneleri zayıflıyor diye topik açarız... Zayıflarız herhal:))))

aha aha aha çok iyi fikir 2012 olcak tabiii

[SUB][/SUB]
yürüyüşlere kaçıncı ayda başlamak lazım acaba!şimdiden başlamakmı gereliyo!son aylarımızda iyice kışa gelicek!

dün doktorum yürüyüş yap dedi... ama biraz yürüyünce kasığımda hafif acı olsun hemen korkuyorum. Bu korkudanmı nedir yürümek istemiyorum..
evet kışın yürümemiz çok zor....ben normelde bile hep düşerim karda..

maşallah cnm sen sağlıklı olda siz zayıfsınız hadi benim boy 1,70 kg 73 le hamile kalınca korktum ben kesin doğurana kadar 90 olur yuvarlanırım die ama şimdilik iyi gibi yarım kgcuk almışm inşallah çok şişmem en fazla 80ile doğursam yeter bana eşim her hafta sonu deli gbi yürütüyo beni geçen hafta büyük adada gezdik fena yürüdüm ondan önceki haftada balık tutacaz die sarayburnunda 3km yürümüşümdür ordanda galataya yürüttü dilim çıkıyo hafta içi yürüyemiyorum die hafta sonu acısını çıkartıyo

bende sorucaktım laf arasında karıştı gitti!içlerinden en beyendiğin hanhgisiydi?en sürükleyici olan*uzun zamandır elime kitap aldığım yok valla!

o iğneyi önce sen dene işe yararsa banada yap :)) gökçecim ben ilkinde 20 kilo aldım annem yarmagül gibiydin diyo bana ama dogumdan 2 ay sonra eski kilom geri geldi öyle sarkma falanda olmadı bende çatlakta yoktu heralde esnek bir cildim var sıkmayın kendinizi veririsiniz

ne kadar şanslı ama bı o kadar da şanssız insansın. de ne kadar acımasız haın kocan var . ekşi elmayla akşam mı bıter be. heee benım de yürüme bandım var evde üstüne ilk alındıgı gun test dırıver yapmak için çıkmıştım. bı kere de yalandan çıktım. öyle süs dıye aldım ben o'nu. benı bozar saglıklı yaşamak yürüyüş falan.

eleveti bende duydum kg yaptığını o yüzden decavit kullanıyorum iştah falan açmıyo öteki türlü adamı pompalıyolar normal doğuramasın die sezeryana teşvik

Aynen katiliyorum cunku dr bana vitamin hapini hergun icme cok kilo alirsin sen normal dogum yapmayi dusunuyorsun dedi.Duzgun beslenemdigini dusundugun gunler ic dedi bu da 3 gun de bir falan.Yoksa cok zorlanirsin dedi.Tabi bunyesi zayif olanlarin istahsiz olanlarin icmesi lazim bence..Ama ben vitamini az almama ragmen yinede kilo almaya devam ediyorum.Cok yemiyorum ekmegi az yiyorum haftada bir kac kez yuruyus yapiyorum peki neden kilo aliyorum nerdeyse 6 kilo olacak, bugun tartilmak istemedim shok olmamak icin

Benim doktor da yürü dedi de hala yürüyemedim çok üşeniyorum.
1-2 de egzersiz verdi...Hatta orda yaptım ama şimdi neydi unuttum,inşallah resimli broşürden çözerim :26:

Şimdiden başlamak lazım, hatta baştan başlamak lazımmış...

Ben az önce tavsiye üstüne bin muhteşem güneşi aldım bakalım nasılmış....

bende sorucaktım laf arasında karıştı gitti!içlerinden en beyendiğin hanhgisiydi?en sürükleyici olan*uzun zamandır elime kitap aldığım yok valla!

khaled hosseını; uçutma avcısı ve bin muhteşem güneş çok güzeldi.ama dedigim gibi KUNDAKÇI da iyiydi bence buları al kışın kitap okumayı çok severim ben

He ya keşke benim de kadın doğumcu kocam olsa, hadi olmadı bari ultrasonum olsa evde.....
Benim koşu bandı da uzun süre süs mahiyetinde durduktan sonra kardeşimin evine transfer oldu, şimdi de onun evini süslüyo :)))

valla canım ben hamile olduğumu ögrendiğim günden beri işe yürüyerek geliyorum her sabah yaklaşık 30-40 dk mesafe..
öyle yavaşta yürümüyorum gayet tempolu ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum..

maşallah ne sancım oluyor yürürken ya da başka şikayetim gayet rahatım. havalar çok kötü gitmediği sürece kışın dahi yürüyerek gelmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…