- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.321
kızlar bende bir baş agrısı var anlatamam hergün insanın başı ağrırmı yaaaa ilaçta içmek istemiyorum akşam görümcemi aradım bu arada görümcem ebe hemşire ona sordum tansiyonda da oluyormuş sık sık tansiyonuna bak dedi yüksekse doktoruna git ciddi olabilir dedi merak ediyorum sizlerde de varmı?
benim hiç başım ağırmadı diyebilirim..hatta hemşire ikidir tansiyonum ölçtüğünde 14 falan çıkıyor,ona rağmen ağırdığını bilmem!
yyüksek tansiyonda genelde ense de ağırırmış!
Ben her hafta aç karnına tartılıp not ediyorum.
66 ile hamile kaldım şimdi 71 oldum. Boyum 1.75 pek kilolu durmuyorum am vucutta ağırlaşma var..
Bide doktorum hergün 45 dk yürüyüş dedi ama ben yapamıyorum..
bakalım inşallah su toplamıştır ficudümmm...
Sendeki kilo degil ödem ödemeşim bana ilk gebeliğimde dert yanardım çok kilo aldım diye oda sendeki kilo değil hayatım ÖDEM ÖDEM derdi:))))
Sendeki kilo degil ödem ödemeşim bana ilk gebeliğimde dert yanardım çok kilo aldım diye oda sendeki kilo değil hayatım ÖDEM ÖDEM derdi:))))
bu ödem'i ficuduma batıracağım bi iğneyle atabilir miyim acabası? bak ciddiyim. hani böyle eskiden balon şişirirdik de balonun ertesi gün havası iner sönük buruş buruş olurdu ya öyle olmam di mi?
bak olursam kapına dayanır bana hava bas der,im... o na göre.
ayyyy benim eşim çok katı bu konuda belki doktor olduğundan sürekli franliyor, yok gebelik şekeri olur yok bel fıtığın artar..
Offf bazen sinir bilem bozuyor, akşamalrı ekşi elmaları önüme koyuyor...
Bide zorla yürüyüş yaptırıyor yok normal doğum için çok iyiymiş....
Kızlar yaa.... Aksamdan beri okumadığım site arayıp sormadığım kimse kalmadı herkez kilosu az diyor 18+2 enaz 220 - 230gr olması lazımmış biz 190 gr ız.dr normal desede çok canım sıkıldı şimdiden böyle olursa 9 ay nasıl geçer diyede düşünüyorum kendime kızıyorum takmamaya çalışıyorum ama elimde degil zaten bastan beri 1 hafta geriden geliyoruz aslında 19+ 2 olmamız lazım.offffff
bahsekonu kiloysa benden dertlisi olamaz zair...
açılın kızlar bıraz dert yanayım...
52 ile hamile kaldım 58 oldum. şu an bildiğiniz marıo kardeşler kıvamındayım. topitop gibiyim. en boy bir derler ya ahahahaha öyle gibiyim biraz. ama işin garip olanı hala eski kotlarımı gıyebılıyor, hala eskı sutyenlerımı takıyorum. gören aaaaa sadece karnın var dıyor ama benım aynada gördüğün küçük ama enlemesıne kocaman bi fil yavrusu((
utanıyorum(
hayatım boyunca 54 kilodan yukarıya çıkmadım. hamile kaldıktan sonra tartıldığımda direk 55 olmuştum. hayatımın en buyuk şoklarından bırıyd sanırım. daha o nu sindiremeden 56 derken 57 derken 58... gece tartılsam kesın 60'a vururum yemınle.
işin anlamadığım kısmı da cidden 3 ay kusmama bişey yıyememe rağmen bu kadar kıloyu nasıl aldıgım! şimdi de baya baya dıkkat edıyorum. ama yok anam tartıda hiç sabit bı sayı goremedım daha.
bazende vucutta ödem oluyor..
amannnnn ne yapalım doğumdn sonra 2011 şubat anneleri zayıflıyor diye topik açarız... Zayıflarız herhal:))))
yürüyüşlere kaçıncı ayda başlamak lazım acaba!şimdiden başlamakmı gereliyo!son aylarımızda iyice kışa gelicek!
bahsekonu kiloysa benden dertlisi olamaz zair...
açılın kızlar bıraz dert yanayım...
52 ile hamile kaldım 58 oldum. şu an bildiğiniz marıo kardeşler kıvamındayım. topitop gibiyim. en boy bir derler ya ahahahaha öyle gibiyim biraz. ama işin garip olanı hala eski kotlarımı gıyebılıyor, hala eskı sutyenlerımı takıyorum. gören aaaaa sadece karnın var dıyor ama benım aynada gördüğün küçük ama enlemesıne kocaman bi fil yavrusu((
utanıyorum(
hayatım boyunca 54 kilodan yukarıya çıkmadım. hamile kaldıktan sonra tartıldığımda direk 55 olmuştum. hayatımın en buyuk şoklarından bırıyd sanırım. daha o nu sindiremeden 56 derken 57 derken 58... gece tartılsam kesın 60'a vururum yemınle.
işin anlamadığım kısmı da cidden 3 ay kusmama bişey yıyememe rağmen bu kadar kıloyu nasıl aldıgım! şimdi de baya baya dıkkat edıyorum. ama yok anam tartıda hiç sabit bı sayı goremedım daha.
kızlar geçmişe baktım kitap önerileriniz olmuş ben uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneşi okudum çok begenmiştim sürükleyici romanlardı en son kundakçıyı okudum oda güzeldi hatta hem okudum hem kızdım kadına bence sizde okuyun birde elif şafak aşk ta muhteşemdi.
bu ödem'i ficuduma batıracağım bi iğneyle atabilir miyim acabası? bak ciddiyim. hani böyle eskiden balon şişirirdik de balonun ertesi gün havası iner sönük buruş buruş olurdu ya öyle olmam di mi?
bak olursam kapına dayanır bana hava bas der,im... o na göre.
ayyyy benim eşim çok katı bu konuda belki doktor olduğundan sürekli franliyor, yok gebelik şekeri olur yok bel fıtığın artar..
eleveti bende duydum kg yaptığını o yüzden decavit kullanıyorum iştah falan açmıyo öteki türlü adamı pompalıyolar normal doğuramasın die sezeryana teşvik
yürüyüşlere kaçıncı ayda başlamak lazım acaba!şimdiden başlamakmı gereliyo!son aylarımızda iyice kışa gelicek!
kızlar geçmişe baktım kitap önerileriniz olmuş ben uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneşi okudum çok begenmiştim sürükleyici romanlardı en son kundakçıyı okudum oda güzeldi hatta hem okudum hem kızdım kadına bence sizde okuyun birde elif şafak aşk ta muhteşemdi.
bende sorucaktım laf arasında karıştı gitti!içlerinden en beyendiğin hanhgisiydi?en sürükleyici olan*uzun zamandır elime kitap aldığım yok valla!
ne kadar şanslı ama bı o kadar da şanssız insansın. de ne kadar acımasız haın kocan var . ekşi elmayla akşam mı bıter be. heee benım de yürüme bandım var evde üstüne ilk alındıgı gun test dırıver yapmak için çıkmıştım. bı kere de yalandan çıktım. öyle süs dıye aldım ben o'nu. benı bozar saglıklı yaşamak yürüyüş falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?