2012 Şubat Anneleri

Ayyy içime fenalıklar geldi okurken, iyice kafam karıştı
Bu hatuna katılmıyorum 1 konuda o da çamaşır yıkama filesi.Bence lazım, makinanın orasına burasına kaçabilir şuncacık eldivenler...Hem bahsettiği 3 tl.lık bi torba, kısmışta kısmış anam bu da
[/QUOTE]

ay ben hiçç duymadım o torbayı ya evlenirkenn alısverişş cok kolayy olmustu benim için.. anneminn mutfagındaa sinir akademisini bitirdigimden neye ihtiyacım oldugunu bliyordumm cünkü.. ama simdii her kafadann bi ses cıkıyo benimm her işime kosan bi görümcem var bayan hesap uzmanı.. cocukk odası diyorumm ,en kücük görümcem bence koltugu at oda yap sen il cocukk bu derken, o cok gereksizz zaten 2 yasına kadar senle yatcak diyo al bibeşikk at odana yatsın orda hatta alma dur buluruzz bi beşikk diyo.. zaten oda koycak yerimiz yok da cocuk da 2 yasına kadar anneyl babayla yatar mı yaff... :44::44: ona kalsa 3_4 te de yatar.. bide alt acma sistemi olan bi sifonyerr yeter de artar bile.. görümcemlerden biri bebegin kıyafetlerini hiç ayrı ve farklı deterjanla yıkamamıs.. bu da camasır astıgın odanın kapısını bile kapatman lazım o deterjan kokusu gelmicekk içeri diyo bunlarr basit ölcümler.. hep bi muhalefet durumu:97::97:

Diyosunn Temam okurum o zaman yazdığında.
Maşallah maşallah emsin, darısı başıma ne kadar emerse o kadar iyi canım ya.

Allah tamamına erdirsin

İnşallah canım…
Aklıma salak salak şeyler geliyo ya
Şimdi o benim çok iyi arkadaşım ve eşlerimiz de iş arkadaşı. Çok güzel görüşüyoruz.
Çok da seviyorum.
Şimdi ya bebeğime bir şey olursa,onunki devam ederse ben onunla görüşemem üzüntüden filan gibi gerzek düşünceler geliyo aklıma. Hemen kovuyorum tabi bu sapıkımsı düşünceleri
Of ya sizin de böyle düşünceleriniz oluyo mu?

yani bencede öyle yap cnm yazık çünkü özenmen güsel tabide sonrasınıda düşünmek lasım allah kolaylık versin biz bir tane ile sen 2 tane ile nasıl uğraşcan canişkom yanına annen filan gelcek mi?

Allah korusun..
Benim ara ara yatarken eşime ya da anneme birşey olursa ben ne yaparım, nasıl yaşarım gibi düşünceler geliyor..Ağlayacak gibi oluyorum, sonra aklıma başka şeyler getiriyorum..

Diyosunn Temam okurum o zaman yazdığında.
Maşallah maşallah emsin, darısı başıma ne kadar emerse o kadar iyi canım ya.

Ne kadar emse o kadar iyi de gülüm...
2 çarpı 4 eşittir 8 etti mi?
8 yılda göğüsler ne hale gelir biliyon değil mi?

Kesinlikle operasyon geçireceğim ama..
Eşime bana farzmış dedim...

Kutsal kitabımızda 2 yıl emzirin diyor dedim..

Ama lafı nereye getireceğim bak:86::86:
Hatta 8 yıl emzirenlere kocaları dikleştirme ve silikon ameliyatı yapsın diye
bir hadis varmış dedim...

Kimmiş onu diyen Haz. Ayşe Bahar mı diyor????

Hakkındır 8 yıl dile kolay, yaptır gitsinnnnn Bakalım ben birincide ne hale gelicem

Allah korusun..
Benim ara ara yatarken eşime ya da anneme birşey olursa ben ne yaparım, nasıl yaşarım gibi düşünceler geliyor..Ağlayacak gibi oluyorum, sonra aklıma başka şeyler getiriyorum..

Allah korusun…Bu insan beyni ne fena bişey ya….
Allah hepimizin ailesini,evladını,eşini dostunu korusun…

allah seni bildiği gibi yapsın ayşe bahar pardon haz.ayşeahar çok güldüm yaaa

Aahahaha deliye bak sen.. kız benim çok bilmiş eltim ben ilk hamile kalıp bebeğimi kaybettikten sonra 1,5 ay hamile kaldı... o da bebeğini kaybedince bile bunalıma girmiştim ben ((

ayrtıca o nasıl bi manyak düşünce sistemi ya? Allah'ın izniyle hiç bişey olmayacak. ikiniz büyütürsünüz bebişinizi beraber. benim de çocukluk arkadaşım (eşlerimiz de aynı ölçüde samimi oldu) hamile. benden 1,5 ay sonra doğuracak. süper oluyor valla yanyana bı gelıyoruz 2 hamiş iki de hamiş eşi.

oluyor ya psikolojik vakayız galiba biz

yani bencede öyle yap cnm yazık çünkü özenmen güsel tabide sonrasınıda düşünmek lasım allah kolaylık versin biz bir tane ile sen 2 tane ile nasıl uğraşcan canişkom yanına annen filan gelcek mi?

amin canım çok sağol

Allah korusun..

çocuk olduktan sonra da bana hep şuraya götürelim bakkala gidelim diyorlardı
bende ya elini bırakırsa araba çarparsa
parkta salıncak kafasına çarparsa
gibi düşüncelerim çok oluyor

mrb kızlar kısmet olursa bende şubat annesi olacagım sizleri uzun zamandır takip ediyorum ilk haftalarımızdan beri ama aranıza katılmam biraz gecikmeli oldu çünkü bundan önce 1düşügüm oldu ozamanda 2011nisan annelerini hem okuyor hemde yazıyordum ama benim kuzum beni bırakınca dünyam karardı...neyse geride kaldı onun için bu hamileligi bu zamana kadar takip edip öyle yazmak istedim 19haftadayım büyük bir ihtimalde kızım olacak kızlar ben bu cuma 3lü test yapdıracagım sizler yapdırdınız mı? buarada bir arkadaşımız kanda pıhtılaşma sorunu olan varmı diye sormuşdu adını hatırlayamayacagım arkadaşın bende hergün clexane 0,4 yapdırıyorum ve bunun diyetinide yapıyorum sormak istedigi bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım ve şimde igne zamanım geldi hergün aynı saatde yapdırıyorm dönünce sohbete katılırım görşrz by

Hoşgeldin Alara Alarara ismini çok severim kuzenimden dolayı, önce onu söyliyim :)) Allah tamamına erdirsin inşallah, sorunsuz bir hamilelik geçirirsin umarım

Hakkındır 8 yıl dile kolay, yaptır gitsinnnnn Bakalım ben birincide ne hale gelicem

Canım ikna konusunda başarılı oldum sanırım...

İlkinde bişeycik olmuyor
Hatta daha güzel oluyorlar taş gibi..

allah seni bildiği gibi yapsın ayşe bahar pardon haz.ayşeahar çok güldüm yaaa

Canım hep gül emi...
bizde inan her gün kakara kikiri
sen çalışıyor muydun demet?
birde bebeğin erkek ti değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…