- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.781
Canım ikna konusunda başarılı oldum sanırım...
İlkinde bişeycik olmuyor
Hatta daha güzel oluyorlar taş gibi..
çok sıkıcı bir hava var dışarda bugün inanılmaz alışveriş yapasım var bebeğime ufff ama akşama kuzey güney var ve eşim çok yorgunnnn bugün hakkaten herkeste bir yılmışlık söz konusu neden kine? ben havaya bağlıyorum ama heryerde hava böle kasvetli değildir heralde
Ahh canım sorma, funnababyden alacaktım ama onlar 60*120 yapmıyorlarmış.
Ben de bizim burdan beğendim, içime sinen bir uyku seti buldum, sağolsun adam çok yardımcı oldu benim beşiğe göre yeniden ölçülendirdi. Sen ikeadan mı alacaktın beşiği? Aldın mı ya da?
mrb kızlar kısmet olursa bende şubat annesi olacagım sizleri uzun zamandır takip ediyorum ilk haftalarımızdan beri ama aranıza katılmam biraz gecikmeli oldu çünkü bundan önce 1düşügüm oldu ozamanda 2011nisan annelerini hem okuyor hemde yazıyordum ama benim kuzum beni bırakınca dünyam karardı...neyse geride kaldı onun için bu hamileligi bu zamana kadar takip edip öyle yazmak istedim 19haftadayım büyük bir ihtimalde kızım olacak kızlar ben bu cuma 3lü test yapdıracagım sizler yapdırdınız mı? buarada bir arkadaşımız kanda pıhtılaşma sorunu olan varmı diye sormuşdu adını hatırlayamayacagım arkadaşın bende hergün clexane 0,4 yapdırıyorum ve bunun diyetinide yapıyorum sormak istedigi bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım ve şimde igne zamanım geldi hergün aynı saatde yapdırıyorm dönünce sohbete katılırım görşrz by
Aahahaha deliye bak sen.. kız benim çok bilmiş eltim ben ilk hamile kalıp bebeğimi kaybettikten sonra 1,5 ay hamile kaldı... o da bebeğini kaybedince bile bunalıma girmiştim ben((
ayrtıca o nasıl bi manyak düşünce sistemi ya? Allah'ın izniyle hiç bişey olmayacak. ikiniz büyütürsünüz bebişinizi beraber. benim de çocukluk arkadaşım (eşlerimiz de aynı ölçüde samimi oldu) hamile. benden 1,5 ay sonra doğuracak. süper oluyor valla yanyana bı gelıyoruz 2 hamiş iki de hamiş eşi.
Amin inşallah canım...
Bu tür şeyleri düşünerek bugünün de tadını kaçırıyoruz kendi kendimize işte elimizde olmadan..
oluyor ya psikolojik vakayız galiba biz
mrb annişler,
bgn ders azdı ama azcık temizlik yaptık, yemek yaptık yine yorulduk.
cumartesi günü kontrol var, çok heyecanlıyım. tekmeci sıpa kocaman olmuştur herhalde...
keyifler yerindedir umarım, geçmişi okuyamıyorum artık. böyle idare ediciiz
Aldım tatlım, gardrop ve karyola aldım.
Hafta sonu da kurduk, calısma odasına.
Mınnacık sevımlı bır oda oldu.
Ama bebısımın dogumuna dogru karyolayı kendı odama alacagım.
Yada su mınık sepetlere hevesım var, onlardan alırım.
1 yasına kadar kullanırım dıyorum.
Offf desene uyku setı baslıbasına sorun olacak.
Iyı sen halletmıssın, darısı basıma o zaman.
Arkadaş ben hamile kalınca kitap vermişti bebek gelişimiyle alakalı…
Gerçi ben pek bakamamıştım ama,geri istedi kitabını da
selam kızlar...
tatil dönüşü yoğun tempodayım bütün yazışmalarınızı okuyorum ama yazamıyorum...
allah nasip ederse bu cumartesi bebeğimi görmeye gidicem...bu nasıl bir hasretmiş.
ekrandaki 1 karartıyı görmek için gün sayıyorum resmenn..
şafak 3
Uwwwww deme yaBunu duydum ya artık çocuğu uykusunda bile emziririm
Uff burda çok sıkıcı, günlük güneşlik hiç sevmem...Aralık çocuu olduğumdan mıdır nedir bana kasvetli, kapalı havalar yarıyor...
Güle güle kullanın canım...
Elif Naz da inşallah içinde huzurla uyur...
Sepette al bence ilk altı ay süper ollur...
Eski zamanlardeki beşikler var ya
Tahtadan...
Yerde sallanan falan...
ben onlardan almıştım kuzuma...
Çok severek kullanmıştım...
Eeee sen de bin mutteeeşem güneş okucam diyene kadar okuyaydın kitabı, bak Dünya hali belli olmuyor
güle güle kullan canım
ayşebahar daha iyi bilir ama
park yatak haricindeki sepetlerde
bebekler 6 aydan sonra yatamıyor
çünkü 6 ayda tutunarak kalkabiliyorlar
sepetlerden düşebilir diye düşünüyorum
benimde vardı öyle sepet gibi birşeyim ama sonra kaldırdık
Ohhh güle güle kullanın inşallah..O karyolaya yüksekliği 10 cm. olan yataklardan al canım, biz deli gibi 20 cm. yatağı aldık geldik, parmaklıklar kapandı :))) gittik viskon bi yatakla değiştirdik sonra..
Uyku setini eğer bulunduğun şehirden seçersen istediğin ölçülerde küçültüyorlar..Belki istediğin modelin 60*120sini bulursun canım. Ama ne olursa olsun o ürünlere değer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?