2012 Şubat Anneleri

Maşallah bebişine annesi iyi bakmış 340 g olmuş:)))
Canımcım benim doktorumda 20. haftada yaptır dedi, bende 2 gün önce yaptırdım..
Sende doktorun ne zamna diyorsa o zamna yaptır, hemşireyede söyle bişey olmaz..

Kağıt helvamı oyyy güzel olur vallahi :) Marketlerde felan var alalımda akşama yiyelim..

Hoş geldin gün ışığı...
Off bebişinin maşallahı varmış..
Ben 18 haftalıken gittiğimde 185 grdı..

hoşgeldin canım maaşallah bebişine
hemşireye doktorum böyle böyle dedi bende ozaman yaptıracağım de

sağol caanımmmm..darısı başına..
.))))
geçmiş olsun,hadi atlatmışsın aşıyıda!

Evet doğru büyük çocuklar çömelerek yapıyorlar...
Hem uykuda bile yapsa kontrol etmesi gerekmez mi?
Sonuçta o emanet, kendi çocuğu gibi bakması lazım.
Sabi nihayetinde...

Değil mi?
Emanet evet...
Canım inan sorumluluk başka şey

ayşecim sen öğretmenmisin?

Evet canım
tarihçiyim ben
Ama müdür yardımcısıyım şimdi..

Hoşgeldin canım benim de canım kestane istiyor bugün deli gibi:84::84::84:

Oğlun nasılmış canım
Kocaman bişey olmuş...
umarım benimki de büyümüştür 1 haftada..
18. haftamda 172 grdı...

Kızlar kusura bakmayın aniden isim cıkıyor, bisey yazamadan gidiyorum.. ustalar gidip geliyor o yuzden....

Tatlım bende pek hatta hic yumurtacı degilimdir.. ama özellikle ilk 3 ay hergün yedim.. (Peynirle karıstirip pisirdim, peynir sündü yumurta tadı kayboldu falan öyle güzel oldu).. baska türlü yiyemiyorum.. simdi de 2 günde 3 günde 1 yiyorum... ama yogurt seviyorum bu iyi... Tatlım gerci ilk 3 ay da daha fena ama maydonoz cok yeme bence, iyi degil diyorlar...az biraz olur bence... evet evde yapılan salata, birde tavsiye semiz otu yapragi koyarsan cok güzel yakısıyor aklında olsun (üstelik semiz otu cok faydalı)

merhaba tatlım... soguk kıs günü dedin de ben cokkkkkk özledim kış mevsimini.. biz burda hala 31-35 derece arası gidip geliyoruz daha iyi yani... insallah 1 ay a kadar daha da serinler.......

hayırlı olsun tatlım.. güzel haberler almana sevindin.. yavruna masallah..

Hoş geldin gün ışığı...
Off bebişinin maşallahı varmış..
Ben 18 haftalıken gittiğimde 185 grdı..

doktorum ne dedi biliyormusun???için rahat etsin,bak!
şimdi ultrasonda zaten yazıyo ya boy,kilo falan,bende ayrıyetten sorunca dur şimdi söylicem dedi!sonra dediki,k,losu bukadar önemlimi dedi?bende evet dedim,internetten bakıp,haftasıyla uyumlu diye karşılaştırıyorum dedim.öyle şeylere çok takılmayın dedi!önemli olan organları iyimi,sağlığı iyimi dedi!
şukadarcık şeyin kilosunu neyapıcan dedi bana!merak işte dedim!

teşekkküüür ederim bitanem..

Masallah ikinize debenim de kontrolum ekim ortasi ama ben de sana uyacam dayanamayip haftaya doktora gidecem sanirim 15 gunde bir gormeyince dayanamiyorum
Asiyi ben de sormustum 20. haftada yaptirabilirsin dedi,her doktor farkli dusunuyor tabi,sen de doktorunu dinle istersen icin daha cok rahat eder

sağol canımi,iyidi maşalah..ben biraz aç gitmiştim daha doğrusu evde yedim çıkmadan ama gidene kadar öldüm açlıktan.önce pek haraket etmedi,hatta yüzünü hiç göstermedi,elin koymuş kapatmış,öylece duruyordu,birtek ayakları oynuyordu ..doktor dediki 'bu ne düşünüyor bukadar dedi':))
sonra ne olduysa birden karnımı bastırdı biraz doktor,ayy bi haraketlendi ,kudurdu resmen!allahtan ölçü alması falan bitmişti!:)))

Doğru diyorsunuz önemli olsan ağlıklı olması..
Zayıfda olsa olur ben onu pamuklara sarmalar sararımm

Ama işte insan ister istemez aklına soru işareti takılıyor acaba ben iyi beslenemiyorum diye..
Ablamın bebişide 4 kilo doğunca kendi kendime diyorum ben iyi beslenemiyorum ona annem baktı o nedenle tosuncuk geldi felan diye..
Saçmalıyorum işte..
Birde kayınvalidem sürekli ablamla beni karşılaştırıyor, canımı sıkıyor bazen..
Aklıma türlü türlü şeyler geliyor nedense..

sağol canım...iyimi kötü mü yaptım bilmiyorum ama, arada gitmek iyi oluyo yaa..git valla sende!:))
eşimsiz gittim bide!şimdi akşam gelince ultrasonun zararlarını sayar durur bana!
:90:he he,evet dicem bende!

Ewet tetanoz mutlaka olmalıyız.O zaman ben de doktora göre hareket edeyım,zaten sekreterı cevap werıyor genelde.Ama pzt gıtmek ıstemıyorum .

Arkadaslar bence karnınızdan görduklerınız bebek olamaz eger 21.haftayı gecenler degılsenız.Cunkı ne zaman okusam bunlar yazıyor.Sadece ıkıncı gebelık yasayanlar daha erken hıssedebılıyor o kadar.Daha 20 cm bırseyı nası görebılecegız kı?
Hamilelik (Gebelik) 19. Hafta

Eğer hala daha gebeliğinizi hafta olarak değil de ay olarak hesaplıyorsanız bu haftadan itibaren beşinci ayınıza girdiğinizi söyleyebilirsiniz.Eski kıyafetlerinizin hemen hemen hiçbirinin üzerinize olmadığını fark edeceksiniz. Gebe kıyafetlerinin her kadına çok yakıştığını unutmayın. Fark edeceğiniz başka bir değişiklik ise memelerinizdeki kahverengi alanın gidrek büyümeye başlamasıdır. Areola adı verilen bu bölge memenin yarısını kaplayabilir. Bu normal bir durumdur ve doğumdan sonra onikinci aya kadar devam edebilir. Pekçok çalışan gebe kadın öğle aralarında yarım saat kadar yürmenin kendilerine çok iyi geldiğini söylemekte. Sizde bunu deneyebilirsiniz. Yürüyüş hem bünyeniz hem de psikolojik durumunuz için yararlıdır. İçinizde neler olduğuna bakacak olursak, bebeğinizin vücudu krem benzeri bir madde ile çevrilidir. Onun hassas cildini uzun süre suda kalmanın etkilerinden koruyacak olan bu maddenin adı vernix caseosa'dır. Ultrasonda ise bebeğinizin sürekli hareket halinde olduğunu görebilirsiniz. Bu hareketleri pekçok kadın ilk önceleri içinde sanki bir kelebeğin kanat çırpmasına benzetmektedirler. Ne yazık ki henüz eşiniz sizin bu heyecanınıza ortak olamayacak. Çünkü hareketler henüz dışarıdan elle hissedilebilecek kadar kuvvetli değil.

yok canım hiç takma kafana ..doktoruna güven ,o iyi diyorsa iyidir!
şu kayınvalidelerede ne oluyrsa!allhtan uzaktalarda rahatım!:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…