- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.041
Selam bayanlar umarım hamilelikler iyi gidiyorsur...
Eloşş bulamamışsın hastane...çocuk neredeyse gelecek sen hala hastane arıyosun
Bence dediğim hastaneyi bir düşün muayene ücretleri 12 tl enazından bi gidip görürsün.
benimde hiç çıkmazdı az az çıkmaya başladı aslında hamilelikten önce gtmek lazımdı vakit olmuyor maalesef,hamilelikte gidelebiliomu yaa lazere zararı olmazmı ki:26:
Bugün topikte işler kesat kimseler yok:
bblau, layla1955, elefera, bennebileyim, srgmn
bende var üzülme nerden çıktı bunlar bilmiyorum benim eşimde dogumdan sonra lazere gidersin diyor ama vakit olurmu bilmem:))önermiyorlar canım hamilelikte ben sormuştum sen bilirsin yinede
benim doğru düzgün bir bilgim yok lazer epilasyonla ilgili. ancak şu yazı bilgilendirici olabilir mi?
Hamilelik ve epilasyon-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
kimi insan vardır sürekli desteklenmek ister, ben eğer bu isteğini sezersem hemen ona göre davranıyorum ki rahatlasın, o anki sinirini atlatsın sonra bildiğim doğruyu söylüyorum.
bazen insan sadece haklı olduğunun onaylanmasını istiyor karşı taraf tarafından...
bu arkadaşa da öyle yaklaşmaya çalıştım ama bi dediğini bi daha diyo, bi daha, bi daha.
ben hamileyim kaldıramıyorum. bazen de başka işim varken geliyor, işim bölünüyor...dikkatimi veremiyorum, daha önemli birşeyle uğraşıyorum ama saygı göstermiyor.
işin kötüsü açıkça istemediğimi söylememe rağmen,etkisi kısa sürüyor.
göbekteki tüylere gelince benim de çok arttı.
çıktı diyeyim hatta çünkü göbeğimde yoktu, bebe yağı sürüyorum ondan mı acaba diyorum.
ama ben almayacağım.kendiliğinden dökülüyormuş, ama alırsam yer eder başıma bela etmek istemiyorum.
evet kesinlikle bebekle alakalı güzel şeyler düşünmek, hazırlıklarla alakalı aarştırmalar yapmak filan çok iyi geliyor insana.
geçen moralim bozukken burada bi beşiktir,nevresimdir konusu açıldı pamuk gibi oldum
Tatlım bende sımdı sana mesaj gonderdım.
Ama bana 42 TL dedıler, telefonda.
30 TL muayene, 12 TL devlet alıyormus.
O onemlı degıl, oderım.
Esım bır kac kısıden daha guzel yorumlar almak ıstedı.
Dun yatmıs sonunda kafasına, bır kac guzel yorum duyunca.
Ama sana sormamı ıstedı bır daha.
KK.dan bıle olsa bır arkadasım var benım dedım de
Mesajıma yanıt verırsen cok sevınırım canım.
Yoksa bu gıdıs bebegım evde dogacak Allah korusun
Tatlım bende sımdı sana mesaj gonderdım.
Ama bana 42 TL dedıler, telefonda.
30 TL muayene, 12 TL devlet alıyormus.
O onemlı degıl, oderım.
Esım bır kac kısıden daha guzel yorumlar almak ıstedı.
Dun yatmıs sonunda kafasına, bır kac guzel yorum duyunca.
Ama sana sormamı ıstedı bır daha.
KK.dan bıle olsa bır arkadasım var benım dedım de
Mesajıma yanıt verırsen cok sevınırım canım.
Yoksa bu gıdıs bebegım evde dogacak Allah korusun
slm kızlar nasılsınız konumuz şuan lazer...:) göbeklerinizdeki kıllara bence dokunmayın o kıllar zamanla dökülüyor bide karın büyüdüğü için dahada belirgin gibi duruyo..malum doğumdan sonra incek inş göbeklerimiz...
ayşebaharcım evinde mi bakılmasını istiyorsun, evin batıkentteydi değil mi biraz detay verirsen sağa sola not bırakıyorum.
Ayrıca anneme de haber vereceğim, var mı bakalım çevresinde çocuk bakmak isteyen tanıdığı birileri.
annem eczacılık fakültesinin orda oturuyor,sana da yakın.
Bence için rahat etmesi için eger zararı yoksa yıne de cektırsen ıyı olur ya da ıstersen baska bır yere ayrıntılı usgye gır,Gecen aylarda bır doktor bana plesentada amniotik bant gördugunu söylemıstı hemen ınternete kostum okudum korkudan öldum ,hemen doktoruma gıttım.O göremedıgını söledı ama ıcım rahat etmedı ,ayrıntılıya gıttım ramazandan sonraya randewu werdıler,o bayram nası gectı bıttı hıc anlayamadım .Ama sonunda 2 doktor daha yok öyle bırsey deyınce oh dedım ama resmen 20 gun öldüm ..Sakın kafana takma ve hemen gıt baska yerlere de göster.Allah saglık wersın ınsallah önemlı degıldır.Çok gecmıs olsun.
ayşebahar öncelikle sakin ol canım
birşey soracağım merak işte
bir çocuğun kreşte diğeri bakıcı da
senin aldığın maaş bunlardan çok daha fazla mı
yani çalışmasan da ikisine de sen baksan diye düşündüm de
Baharcıgım, ınsallah Rabbım gonlune gore verır.
Allah korkusu olan, bebegıne sevgı ıle bakan.
Bblacugum, bende is arkadaslarımla ozelımı konusmayı sevmem.
Bırde yenı tanıstıgım kısılerle hemen samımı olmak ıstemem.
Isım geregı bıraz konuskanım, kabuguma cekılemıyorum.
Ama asırı konusan, sureklı dert yanan tıplerden hıc hazzetmıyorum..
Bı arkadasım var-dı.
Vardı dıyorum, uzulerek. (Hanı su fıkrını kabul etmedım dıye benımle konusmayan arkadasım)
O mesela (bekarken) annesınden dert yanardı.
Bende sakınlessın dıye, ısın guzel yanından bakmaya calısır, 'o annen' dıye devam ederdım.
Bana cok ofkelenırdı.
'Ben bırıne kızıyorsam, destekle benı' derdı. Sonra da kızar gıderdı.
Ahh ahh o zaman anlamamısım benı kendı ıstedıgı gıbı bıcımlendırmek ısrtıyormus meger
Bu agda konusu;
Valla esımden gecen aksam cok utandım.
Benım gobus hamılelıkten berı epey tuylendı.
O anda kocamla eglenıyorum, yok valla yaramazlık yapmıyorum, ama acık dıyım meyıllıydım
Kocacıgım gobusumdekı tuylerı gordu, 'bu neeeee!' demesı ıle bi utandım
Ama ınanın alsam da ıkı gun sonra pırt cıkıverıyor, oysa benım gobusum bu kadar tuylenmezdı.
Bıde ben lazere baslamıstım, hamılelıgın 3. ayından sonra gıdılebılır dıye bılıyorum.
Yanlıs mıyım acaba?
Yav 1 seans daha gıtsem yeter zati.
He bacılar, gıdılır mı kı?
slm kızlarr günaydın hepinizee nasılsınız bakalım,ecrinn inş iyi haberler alarak gelir.bu aralar hassasız zaten bu tarz haberlerle iice üzülüouz inş yanlış grmüştür doktor...yine ewdeyim bu ew hayatı çok sıkıcı özellikle de yalnızsanızayşebaharcımm bakıcı durumu çok zor yaa biz daha bebeklerimizi kucağımıza almadan endişeleniouz,bebeği birine emanet etmek çok zor...keşke eskişehirde olsaydımm iyi bir bakıcı bulana kadar bakardım walla kızınaa...hemde tecrübe edinirdim..inş iyi birini bulursun cnm yaa insanın aklının ewde kalması çok zor olsa gerekk:85:
Kızlar ya söylemesi ayıptır şimdiden ben normal tuvalete otururken zorlanıyorum..
Özellikle yemek yeyip şiştikten sonra..
Sizlerde benim gibi rahatsız oluyormusnuz ki?
Acep ben çok mu yiyorum..
kızlar az önce saba tümerle bugünde ünlü beslenme uzmanı profesör hamilelerin ne yemesi gerektiğini söledi..ekmek ve tatlıdan genelde kaçınılcakmışşş..günde kesinlikle cewiz ve fındık yenmeliymiş en çok demir kaynağı bunlardaymış.ıspanakta çok demir yokmuşş..hergün mutlaka balık ve meyve yenmeliymiş...ama balık kesinlikle yağda yenmemeliymiş.ve sağlıklı yağ tüketilmesi gerekiomuşşş...ve mutlaka yumurta yenmedi gerekiomuş kayısı kıvamında yada yağda fazla pişirilmemelymişş:26:
Kızlar ya söylemesi ayıptır şimdiden ben normal tuvalete otururken zorlanıyorum..
Özellikle yemek yeyip şiştikten sonra..
Sizlerde benim gibi rahatsız oluyormusnuz ki?
Acep ben çok mu yiyorum..
evet bendede var ben uzun zamandır klozet kullanıyorum sende öyle yapsan rahat edersin yanlış anlamadım sorunu umarım
kızlarr günaydınn. cok moralim bozukdetaylı usg ye girdim. hersey cok güzel.. dr bebek kesin kız dedi. uzun boylu bi kız olucak ekollar bacaklar ayaklar vs cok düüzgün diye devam etti.. 21+5 görünüyo iri bi kız dedi. ama kalp odasının birinde kirec varmıs. sok oldum. 2li ve 3 lü test normalse amniyosenteze gerek yok bence ama dr una sor dedi. dr a cıktım o da dedi ki behcet uz a git anne karnında bebegin kalbinin ekosunu falan cekebiliyorlar raporu göster cektir. belki de önemli bişi cıkmayabilir ama cektir dedi. sok oldum
Ev batıkentte canım...
Uygun fiyata (öyle uçuk fiyat istemeyen)sigara içmeyen..
Önceden beebk bakmış olsun mesela...
Az tecrübe ya
Yalan söylemesin bana
Bu sigara içmiyorum dedi..
İçiyor
Dün altını almamış mesela...
alaturka tuvalete mi canım?
ben bayramda biel zorlanıyordum 18. haftamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?