- 30 Kasım 2010
- 9.737
- 19.687
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.121
Ayşecim şöyle kışında anne olmak bana güzel geliyor. Lohusalıkta bol bol bitki çayları içeriz... Yaza kadar kiloları biraz atarız :))))
Maşallah canım, kıpırdanmaya başladığında evdeysen hemen uzan, aç karnını iyice bak nereye vuruyorsa, 10 vuruştan ya da dönüşten birinde mutlaka oynadığını görürsün :)
Yok canım bitmedi, kalkıyorum evdeyken pek oturmuyorum pc başında..Sabahtan azcık takıldım, sonra kaçırdığım dizileri takip ettim netten :)) Birazdan İffet'e bakıcam
Evet Hürremcimi izledim canım, içim açıldı kadını görünce :)) Bu hafta uyumuşum tv karşısında kaçırdım o yüzden
Sağol canım, senin de 2 haftacık birşey kalmış dıştan görmeye
Tansellim..
İnan kışın anne olmak gibisi yok...
Olmadım ama hep özenirdim..
İçim içime sığmıyor düşündükçe aslında
Çocuk okula başlarken de güzel olacak..
Kİlo verirkende
Sanırım 70-79 topikinde olurum ben
Kızlar bu arada tesadüf müdür nedir bilemiyorum ama ben eleviti gece içmeye başladım 2-3 gündür.
Sanki iştahımda azalma var gibi geldi…Belki psikolojiktir.
Bana doktorum sabah kahvaltıdayla birlikte al demişti ama..
Bende mi gece içsem ki?
Geçen sordum ya birkaç doktora, buraya da yazmıştım cevapları, gece alınabilir dediler...
Ben de kahvaltıyla alıyordum ama...
Doktorumu da bunun için aramak istemedim muayeneye gidince sorarım demiştim...
gerçekten güzel oluyor kısın dogum yapmak oglumu kasım da dogurdum yaza kadar büyümüştü hemde evde oluyorsun sıcak sıcak oturuyorsun ben birde çok üşürüm :))))
Ay layla yanında da kestane yiyelimmmmmmm
Hem de sobada kızarmış
yapalım valla sobamı kursak bu kış acaba :))))çocukken çok yapardık evler sobalı tabi senin canın fena çekmiş kestaneyi bu mevsimde oluyormuki:???????
Ev batıkentte canım...
Uygun fiyata (öyle uçuk fiyat istemeyen)sigara içmeyen..
Önceden beebk bakmış olsun mesela...
Az tecrübe ya
Yalan söylemesin bana
Bu sigara içmiyorum dedi..
İçiyor
Dün altını almamış mesela...
Layla avatarındaki bebek kızıma benziyorrrrrrrrrrrrrrr
Ösledim onuuuuuuuuuuuuuu
canımm şimdi okurken gördüm geçmişi.sen ankara batıkenttemisin? hani baska sehirlerde de oluyor ya aynı semt isimleri atlamayayım sazan gibi.komsu sayılırız ankaradaysan bende eryamanda oturuyorum.annemler halen batıkentte.bu bakıcı işini bi sorabilirim annemlere daha önce bi komsusu vardı ama o bebiş büyüdü okulluk oldu.
Daha çok iş yerindeyken hissediyorum canım ya. Belirli bir zamanı yok genellikle, tutarlı değil henüz hareketler.
Mesela hafta sonu ve pazartesi-Salı azdı hareketler. Salı akşam artmaya başladı, dün ve bugün çok çok fazla.
Evde yakalasam açıcam karnımı da o yoğun hareketli zamanlar hep dışarıda oluyor :))))
Babamız da merak ediyo ama,yakalayamadık. Acaba kilodan mı ki? Özyağlarım mı giriyor yavruşumla arama yoksa :)
Bi de bu haftanın özellikleri arasında kasıklarda ağrı diyordu 2 gündür var bende, ilk günden başladı hemen :)
Varmı sende de?
İffet normalde hangi gün ?
Nazome+,layla1955,ssshumo,bennebileyim,gunisigimmm,oyelken,limonlu_kek,Limon_ik,bblau azelya yok elefera yok onları da ben ekleyeyimmm
Şu an aşağıda olan kızlar...
Benim çıkış vaktim yaklaşıyor
Önce eczaneye ordan bakıcıya gideceğim konuşmaya
Bana dua edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi.....
Canım
ben eskişehirdeyim..
Ablam var ankarada
Sanırım o da eryamanda
Geldiğimde görüşmek isterim aslında
Ay nasıl buluşacaksak
Selam ben kk dan aysebahar
Bende nazome
Pek bi memnun oldum
Nazome+,layla1955,ssshumo,bennebileyim,gunisigimmm,oyelken,limonlu_kek,Limon_ik,bblau azelya yok elefera yok onları da ben ekleyeyimmm
Bana dua edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi.....
Bana dua edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi.....
Bana dua edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?