2012 Şubat Anneleri

Ayşecim şöyle kışında anne olmak bana güzel geliyor. Lohusalıkta bol bol bitki çayları içeriz... Yaza kadar kiloları biraz atarız :))))

Tansellim..
İnan kışın anne olmak gibisi yok...
Olmadım ama hep özenirdim..
İçim içime sığmıyor düşündükçe aslında

Çocuk okula başlarken de güzel olacak..
Kİlo verirkende
Sanırım 70-79 topikinde olurum ben

Maşallah canım, kıpırdanmaya başladığında evdeysen hemen uzan, aç karnını iyice bak nereye vuruyorsa, 10 vuruştan ya da dönüşten birinde mutlaka oynadığını görürsün :)

Daha çok iş yerindeyken hissediyorum canım ya. Belirli bir zamanı yok genellikle, tutarlı değil henüz hareketler.
Mesela hafta sonu ve pazartesi-Salı azdı hareketler. Salı akşam artmaya başladı, dün ve bugün çok çok fazla.
Evde yakalasam açıcam karnımı da o yoğun hareketli zamanlar hep dışarıda oluyor :))))
Babamız da merak ediyo ama,yakalayamadık. Acaba kilodan mı ki? Özyağlarım mı giriyor yavruşumla arama yoksa :)
Bi de bu haftanın özellikleri arasında kasıklarda ağrı diyordu 2 gündür var bende, ilk günden başladı hemen :)
Varmı sende de?

İffet normalde hangi gün ?

Son düzenleme:

gerçekten güzel oluyor kısın dogum yapmak oglumu kasım da dogurdum yaza kadar büyümüştü hemde evde oluyorsun sıcak sıcak oturuyorsun ben birde çok üşürüm :))))

Bana doktorum sabah kahvaltıdayla birlikte al demişti ama..
Bende mi gece içsem ki?

Geçen sordum ya birkaç doktora, buraya da yazmıştım cevapları, gece alınabilir dediler...
Ben de kahvaltıyla alıyordum ama...
Doktorumu da bunun için aramak istemedim muayeneye gidince sorarım demiştim...

Geçen sordum ya birkaç doktora, buraya da yazmıştım cevapları, gece alınabilir dediler...
Ben de kahvaltıyla alıyordum ama...
Doktorumu da bunun için aramak istemedim muayeneye gidince sorarım demiştim...

Doktor kullanabilirsin dediğine göre kullanabilirsin cnm..
Ben Pazartesi kısmetse gitcem gittiğimde kendi doktorumada sorayım bari..

gerçekten güzel oluyor kısın dogum yapmak oglumu kasım da dogurdum yaza kadar büyümüştü hemde evde oluyorsun sıcak sıcak oturuyorsun ben birde çok üşürüm :))))

Ay layla yanında da kestane yiyelimmmmmmm
Hem de sobada kızarmış

Layla avatarındaki bebek kızıma benziyorrrrrrrrrrrrrrr

Ösledim onuuuuuuuuuuuuuu

Nazome+,layla1955,ssshumo,bennebileyim,gunisigimmm,oyelken,limonlu_kek,Limon_ik,bblau azelya yok elefera yok onları da ben ekleyeyimmm

Şu an aşağıda olan kızlar...
Benim çıkış vaktim yaklaşıyor
Önce eczaneye ordan bakıcıya gideceğim konuşmaya
Bana dua edin kızlar...

Öpüyorum hepinizi.....

yapalım valla sobamı kursak bu kış acaba :))))çocukken çok yapardık evler sobalı tabi senin canın fena çekmiş kestaneyi bu mevsimde oluyormuki:???????

Sorma canım ya
Aslında 1 haftadır gözümde tütüyor
demedim adamıma
Desem hemen bulmaya falan kalkar

az daha sabrederim...
2 aya kalmaz çıkar

Benimkisi de en çok gece yattığımda kıpırdanıyor, bir de sabahları.
Kasık ağrım bi tek çişim gelince oluyor, henüz olmadı ağrı bende yani canım..Sadece bu ara midem çok ekşiyor.

İffet normalde hangi gün ?

Sanırım Cumartesi juliam

herkes selam.. nasılsın kızlar ?
ben bugün bayağa kötüyüm dün gece çok kötü gaz sancım vardı, hayatımda böyle bir şey yaşamadım ben ya ne oturabildim ne uyuyabildim gezdim durdum
kocişide uyutmadım..

işede geç geldim o yüzden şimdide hafif sancım var gibi..

bir alışveriş sitesi buldum , güzel şeyler var bebekler için..
bakmak isterseniz belki butikbebe diye bi site.. bir bakın derim ben fiyatlarda uygun..

kolay gelsin iyi akşamlar bende seni öptüm dualarım seninle Allah yardımcın olsun

Tatlım ismim çıkmasa da çoğu zaman aşağıdayım ben, gizli moddayım
Canım hadi inşallah anlaşırsınız bakıcıyla, şansın bol olsun

hayırlı haberler al insallah canım.az önce ben sazanlık mı yaptım neprofil bilgilerinde eskişehir yazıyomusdemekki orda da batıkent varmış.bende kendi adıma öpüyorum iyi aksamlar canım.

güle güle caanımmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…