2012 Şubat Anneleri

canım boşver sen kayınvaldeni..
ben kilolu doğmasındansa normal doğan bebiş isterim. Kilolu doğan çoçuklarda diyabet riski vardır.
Doktor her gittiğimde kilosunu söyler ben pek önemsememe. İyimi derim gelişimi iyi haftası ile uyumlu der buda bana yeter..

hoşgeldin canım maaşallah bebişine
hemşireye doktorum böyle böyle dedi bende ozaman yaptıracağım de

hoşbulduk canım ,,sağolasın .sana cevap yazmamışım sanırım,atlamışım kusura bakma!heyecanıma ver!
dediğin gibi hemşireye de öyle dicem mecburen!ters tarafına gelip te yapmıyorum ozaman demez inşallah!

aynen bende çok kilolu bebek istemem ..normal kilosunda oldun,ayıyıla-haftasıyla uyumlu olsun yeter..

yok canım hiç takma kafana ..doktoruna güven ,o iyi diyorsa iyidir!
şu kayınvalidelerede ne oluyrsa!allhtan uzaktalarda rahatım!:82:

Haklısınız kızlar..
Normalde takan bir insan değilim işte bazen ara ara geliyorlar böyle..

Nerede yaşıyorsun elefera,nerden hangı semtten hastane bakıyorsun,neden eskı hastaneden vazgectın?

Canım ben ıstanbul da yasıyorum.
Avrupa yakası'nda, Sütlüce ye cok uzak olmayan her hangı bır hastane yeterlıydı benım ıcın.
Bu nedenle bana kalsa devam ederdım eskı hastaneye.
Ama esım pek begenmedı dıgerını, guzel degılmıs, bakımlı durmuyormus.
Bırde dogum ucretını duydu, 'bu fıyata dogum mu olur, saglık ocagı mı orası' dıye tepkı verdı.
Cok ucuz gercekten ucuz olması esıme guvenılır gelmedı.
Buldum sımdı bır hastane.
Sagolsun sevom tavsıye ettı kendı hastanesını.
Oraya gıdecegım 11 Ekım de.

dur ben sorıyım kardeşime muayene parasını. ben en son c.tesi oradaydım 12 aldılar benden belkide kardeş kıyağıydı:)))

cnm muayene ücreti 37 tl imiş. Doğum şuande kampanyadaymış 1000 tl.

12 TL dedın ya, ısıme gelmıstı
Haftada bır gıderdım, ozledıkce kızımı.
Hımm ınsallah kampanya bıtmeden dogururum bende
Ne zamana kadarmıs bu kampanya canım?
Yetısır mıyım acaba?
Olmadı 2012 subat ta yenıden kampanya baslatsınlar

Ben sana cok ozenıyorum.
Hele bırde cocuklarından hıc sıkayet etmıyorsun ya, bıtıyorum sana.
ınsallah bende senın gıbı bır anne olurum.

Valla ben ıs yerımde de oturuyorum.
Ama her defasında kopuklu kagıt havlu ıle sılıyorum.
Sınmıyor baska turlu ıcıme.
Dıgerlerıne bende gıdemıyorum.
Karnım cok acıyor sonra

kızlar çayı koyun ben kurabiye yapmaya gidiyorum birazdan gelirimm

Yapılır mı bu bana, canım nasıl kurabıye ıstıyor... offff
Gececek mı sımdı bensız bogazından soyle bakim?

Muhteşem yüzyılı izledim ve geldim
Ben 21. haftamı geçtim 22. haftamdayım, az önce hareket ettiğini hissedince karnıma baktım, kıyafetim ince dar bi body, dışardan bile gördüm Darısı hepinizin başına kızlar, gerçekten kendi kendime güldüm oturduğum yerde, dünyanın en güzel duygusu bence

kızlar bence kilo konusuna takmayın sağlıklı olsun önemli olan o...benim arkadaşım oğluna 2.400 gr doğurdu çocuğu şimdi görün obeziteye yaklaştı yani bide erkek çocuğuydu

yawrum iznin bittimi senin yoksun sabahlarıı

canımmm..geçmiş olsun..kesin hiç bişeycik yoktur bebeğinin kalbinde!ultrasondaki en ufak bi leke görüp,bunu bişey sanan doktorlar oluyo canım!bende hamile kalmadan önce rahminde perde var bile dendi!buda ultrasonda gördüğü bi karartıyı ,kötüye yoran bi doktorun yüzünden oldu!
dualarımız seninle,sen de bol bol dua et!sen yinede doktorunu dinle,dediğini ihmal et,çektir..

merhaba tatlım... soguk kıs günü dedin de ben cokkkkkk özledim kış mevsimini.. biz burda hala 31-35 derece arası gidip geliyoruz daha iyi yani... insallah 1 ay a kadar daha da serinler.......

[/COLOR]

Kışı ilk kez bu yıl daha çok sevdim...
İlk kez kışın doğacak bebeğim...
Kartopu annesi olacağız hepimiz...

Hay maşallah canım ya
Düşünen adam deseydin ya doktoruna..
O bir bilim adamı

Ben sana cok ozenıyorum.
Hele bırde cocuklarından hıc sıkayet etmıyorsun ya, bıtıyorum sana.
ınsallah bende senın gıbı bır anne olurum.

İnşallah canım sende harika bir anne olacaksın...

Hürremimi mi izledin bacımmmmm
Ben gece izliyorum
Amin canım
Ben 19. haftamdayım
az önce içimde hissettim şehzademi...
Ama dıştan benim için erken...
Senin için hayırlı olsun kuzey paşaya
Ben burdayım deyooooo

Ayşecim şöyle kışında anne olmak bana güzel geliyor. Lohusalıkta bol bol bitki çayları içeriz... Yaza kadar kiloları biraz atarız :))))

yawrum iznin bittimi senin yoksun sabahlarıı

Yok canım bitmedi, kalkıyorum evdeyken pek oturmuyorum pc başında..Sabahtan azcık takıldım, sonra kaçırdığım dizileri takip ettim netten :)) Birazdan İffet'e bakıcam

Evet Hürremcimi izledim canım, içim açıldı kadını görünce :)) Bu hafta uyumuşum tv karşısında kaçırdım o yüzden
Sağol canım, senin de 2 haftacık birşey kalmış dıştan görmeye

Senin çocuk dizi düşkünü olcak anam kesin
Oyuncu felan neyimde olabilir

Ben de 22. Haftadayım daha dışarıdan görmedim hareketliliği ama içimde birinin oynaştığı çok net ve kesin artık bana göre :)
Önceden daha gazımsı hareketlerdi ama şimdi çok bariz. Üstelik ilk gebeliğim ve göbek kısmında yağlanma da var, öyle zayıf değilim ama, hissediyorum hamdolsun :))

Maşallah canım, kıpırdanmaya başladığında evdeysen hemen uzan, aç karnını iyice bak nereye vuruyorsa, 10 vuruştan ya da dönüşten birinde mutlaka oynadığını görürsün :)

Kızlar bu arada tesadüf müdür nedir bilemiyorum ama ben eleviti gece içmeye başladım 2-3 gündür.
Sanki iştahımda azalma var gibi geldi…Belki psikolojiktir.

[COLOR="#4B0082"

[I][COLOR="#4B0082"]Yapılır mı bu bana, canım nasıl kurabıye ıstıyor... offff
Gececek mı sımdı bensız bogazından soyle bakim?
[/COLOR]

valla şimdi oturdum insan evde olunca ne yapacagını şaşırıyor kurabiyeleride pişirdim bak üzüldüm şimdi çok mu canın çekti yaaaaaaa İstanbulda da degilimki sanada getireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…