- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.361
canım onada pek katılmıyorum benim ilk çocucuğum ben 14+3te hissetmeye başladım hemde gerçekten kgluyum göbek kısmımdan özellikle boyum 1,68 kg 73 yani bebeğin hareketli olup olmaması iç organların genişliği darlığı ve bebeğin cinsiyetinni çok önemi varmış bilginize
Azelyacım dün sen kremalı biskuvi yerken az ye diyordumya.... Bi baktım kendimi kantinde buldum.. Bi paketi almışım, odamda 2 dakika içinde bitirmişim..Fenada olmadı hani:))))))
Sen işini biliyosunnnnnn
Bak şu şiiri facede duvarına yapıştırmıştım çok hoşuna gitmişti, sen de yap
Hatta kızlar hepinizin yapın gariiii, kız anneleri de artık kız olarak değiştirsinler
Bir oğlumuz olmalı mesela; Gözleri sana gülüşü bana benzemeli.
Öğütler vermelisin sürekli ona, ara ara sana özenmeli mesela.
Senin parfümünü sıkmalı, saçlarını senin gibi yapmalı, senin gömleklerini giymeli, kravatlarını takmalı !
Yanıma gelip 'anne' yakışıklı oldum mu demeli.
Ve sonra ben sana bakmalıyım ♥
Günaydın Kızlar;
Dün 4 boyutlu ultrasonda bebeğimi gördük, şükürler olsun iyi.... 1 ay sonra tekrara gidicem, bakıcaz inşallah..
Ben de başlayacağım yürüyüşlerime ve egzersizlerime inşallah hafta sonu itibariyle...
Bize uzak değil, imalathane, ofisler ve depolar bitişik nizam binalarda.
Ama kontrol altında şu anda. Bize duman,alev vs. gelmedi.
Yani duman geldi de, duman yollarını tıkayınca sorun olmadı :))))
Allahtan sabah çıkmış, yoksa kül olurdu her yer
Merhaba, Allah tamamına erdirsin insallah canım, hosgeldinmerhaba bende şubat annesiyim inşallah. konunun sessiz takipçilerindenim ayrıca. bugün yazabildim ancak. benimde bir değişiklik olmazsa kızım olcak inşallah şimdilik herşey yolunda kilolar hariç
Gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım.
Ben bebegımın hareketlerını hala hıssetmedım.
Moralım cok bozuk bu yuzden.
Esıme 'gıdelım, ıcım rahatlasın' dıyorum.
'Bır ayda 3 kez gıdılmez' dıye kızıyor bana.
Ama ben cok korkuyorum, ya bebegıme bırsey olduysa.
Kımse benım bu endısemı anlamıyor
Sen işini biliyosunnnnnn
Hatta kızlar hepinizin yapın gariiii, kız anneleri de artık kız olarak değiştirsinler
Senin parfümünü sıkmalı, saçlarını senin gibi yapmalı, senin gömleklerini giymeli, kravatlarını takmalı !
nasılsınızzz kızlaarrrbugünn sokaga atıcam kendmi evde durasım yok.. yarın da evlenme yıldönümümüz bakalımm kocişimm napcek.. sevgililer gününü kandil diye gecistiripp, cıkmaya basladıgımızz günün yıldönümündeysee tamamenn unutmustuu:97::97::97: dün sıkıntıdann güzel detayları unuttum.. ilk ultrasonda dr sıpamı anlatırkenn sülün gibi olcak uzun olcak iri bi kız olcak vs diye bebügümmm eliylee seni gidi seni işaretii yaptı ayy o kadarr komikti kii bi anda el kalkktı bütün parmakları toplamıss isarett parmagını sallayıpp duruyoo:90::90::90::90::90: dr bak ne kadar uyanıkk napıyosunuzz orda diyo dedi strestenn bütün gün bişi yiyemedimm. saat öglen 3.5 falandı diger dr a girdigimizdee.. ben ekranı hiç göremedim.. dr dedi ki annesi de öglen yemegini yemişş cocukk kıpırr kıpırr masallahh.. yok dedimm daha hiçbişi yiyemedim o onunn kendi kıpırdaklıgıı:90::90::90: o zamann kıpırdak bi bebek olcakk gercekten dedi. aksamm diger derdi atlatmıs gibi oluncaa kocise anlattımm işte adam sana standart dedi.. uzun boylu ve haftasına göre iri görünüyomus .. sülün gibi olcakmıs falan didim.. odun kocişimm de bana dedi kii erkek olsa uzun ve iri olmasına sevinilirdi de kızınn uzun ve iri olması nasıl olurr bilemedim dedi amann didimm o uzunn olsundaa gerisi bos esiminn yegenii bütün gece bana cikolata tasıdıı ya niye oynamıyo diye.. o kadarr oynayann cocukk babannesi karnımı sevdi konustuu, cikolata ,tatlı yemekk bana mısın demedi.. evimize geldikk kapıdan girdikk basladı oynasmayaa diyorum sizee cocuk sizi sevmicekk beni sevcekk sadece diyorumm dedimm kociş te kandırr sen kendini didi içimm içime sıgmıyoo yahu alısverişş yapmak istiyorumm. ama görümcemdee cok güzel kıyafetler var. 4 kocaman hurc. minnacık crocs ları bile saklamıs önce onları ayırcazz sonra ihtiyaca yönelikk calıscazz.. kızın adına da kararr verdim sayılırr galibaa defnee koyucamm
Ben de arada çok endişeleniyorum, sizle de paylaşıyorum hatta.
Bugün az hareket hissetim, yok dün daha çoktu filan diye.
Ama bu endişeleri de artık bu sürecin bir parçası olarak kabullendim...Kanıksadım.
Normal geliyor, normal geldikçe de daha az endişeleniyorsun.
Bak ben artık -çok özür dileyerek söylüyorum- doktordan geldim az önce şeklinde başlayan hiç bi iletiyi okumuyorum.
Belki de iyi şeyler yazıyor arkadaşlar, ama içim götürmüyor.
Yakında detaylı usg var Allah nasip ederse,ona kadar da böyle gider herhalde
Kıyaslama yapıyorum, araştırma yapıyorum ve bana iyi gelmiyor.
Sen de bebek hareketleri vs. gördün mü okuma geç
Kendimizi rahatlatmak da biraz elimizde.
İyi düşünelim iyi olsun. Düşünce duadır dedi bak arkadaşımız, çok güzel söz.
Ayrıca bebeğine birşey olsa, artık ilk haftalarda değiliz emin ol öyle o göbüşünü gere gere gezemezsin
Bebeğin gayet iyi, hareket hissetmek için de erken.
Lütfen başka şey düşünme canım.
Maşallah sülün kızımızaCanım ne güzel geçmiş randevun, cazgır bi de sizi eliyle tehdit ediyormuş
Yap şu alışverişi, fırfırlı don felan al da koy topiğeee
ene 5,5 aylık hamile miyiz biz şimdi?
5,5 ayda 6 kilo aldım. nasıl olduğunu bilemeden! canım hala burger kıngler, kolalar istıyor. hala eski kıyafetlerımı gıymeye çalışıyorum üstten olmayınca da bunalıma gırıyorum. saçlarımı kestıresım var. demin tuvalette ufak çaplı kustumne yersem yıyım midem kaynıyor. uykularım çok bozuldu. kalitesiz uyuyorum. gobegımı yatakta nereye koyacagımı bılemıyorum. yüzüstu yatmayı seven bırı olarak yana yatmak koyuyor bana. sırt üstu yatma dedıklerı için yatmıorum. bazen bebegımın kelebek hareketlerını pıt pıt vuruşlarını hıssedıyorum bazen tık olmuyor
kocam bence sen çok tatlı oldun dese de kendımı çirkın hıssedıyorum.
bunalımdayım zaar
hehhee önce don alcam zatenn eve ilk donu gircekk donansınn diyeymiş yaa
Tabii ki de bulacaksın;
İyi ki alttan almadın. Çünkü bu gibi durumlarda bakıcılar senin o an ona ihtiyacın olduğunu anlayıp iyice disiplinsiz davranıyorlar. öncelikle sigara kullanmıyorum deyip sigara kullanması hoş bir durum değil. güvensizlik yaratıyor sende ve bu durumda da mahçup olması gerekirdi bence. kızınla iletişim kuramıyor, sonra da ağlıyor diye şikayet ediyor. canım sen bakıya verdiği hizmet karşılığında bir ücret ödüyorsun, sanki hatır minnet bakıyormuş gibi memnuniyetsiz davranması ve ben yapamıycam galiba demesi bakıcının hoş değil.
Canım için rahat olsun, bulacaksın gönlüne göre.
Maşallah ona, şimdiden bayağı bir hareketli olacak senin ufaklık desene:)
Hafta sonu inaşşallah bulacağım karmaxim..
O kadar yüzsüz ki...
Sorumsuzluk diz boyu..
Dün eve gittim
Çocuk evde değil
Saat 1 de almış kendi evine götürmüş
Daha rahat içmiştir sigarasını...
Canım 4 boyutlu ultrason ne zaman çekilir bilmiyorum. doktorum bakayım dedi biizmde canımıza minnet:))) 1 ay sonra tekrar bakıcak inşallah...
Çok değişik bişey ya kafatası kemiklerini felan gösterdi, teknoloji harika bişey
Hayırlı olsun tansellim sonuçlarına sevindim
Gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım.
Ben bebegımın hareketlerını hala hıssetmedım.
Moralım cok bozuk bu yuzden.
Esıme 'gıdelım, ıcım rahatlasın' dıyorum.
'Bır ayda 3 kez gıdılmez' dıye kızıyor bana.
Ama ben cok korkuyorum, ya bebegıme bırsey olduysa.
Kımse benım bu endısemı anlamıyor
CAnım arkadaşlar yazmışlar zaten...
Ama gerçekten evham yapma
günaydın güzel anneler..
sonunda hafta bitti yarın kızımı görücem.. dörtlü tarama testimiz var onu yaptırıcaz..
inşallah allahın izniyle onuda atlatırız kızımla..
ecrinn içini ferah tut sen , dua et.. bak görüceksin 2 hafta sonra hiç birşey çıkmıcak..
ayşebahar canım dün okudum bakıcıyla problemlerini ve şaşırdım kadına.. sigara konusunda yalan söylemesi, çocugunun ona alışamaması bence kesinlikle yeni birini bul..hem kızında mutlu değil bu durumdan her gün ağlamasından belli.. çok zor bir durum çocuğunu tanımadığın birine emanet etmek .. allah sabır versin sana..
İnşallah güzel geçer canım...
İnsanlar çeşit çeşit gülüm..
Bana da denk geldi işte
Sen işini biliyosunnnnnn
Çok güzelmiş canım
Günaydınnnnnnnnn
Geçmiş olsun :86:
Ben 5.5 ayda 7 kiloyu gördüm şu an.
aynen yaaa burger patates kola ranch sos acı sos üçlüsü offffff ben kaç aylık oldum yarım tam 18.hafta bitcek?ufff yarım kg aldım az mı acep hepiniz bunalıma soktunuz beni şu anda eşimde bana diyo hatun çok güsel oldun bakmaya izlemeye doyamıyorum seni dio tam bir kadın oldun bebeğinide alınca hiç hayal edemiyorum seni diyo:93:ene 5,5 aylık hamile miyiz biz şimdi?
5,5 ayda 6 kilo aldım. Nasıl olduğunu bilemeden! Canım hala burger kıngler, kolalar istıyor. Hala eski kıyafetlerımı gıymeye çalışıyorum üstten olmayınca da bunalıma gırıyorum. Saçlarımı kestıresım var. Demin tuvalette ufak çaplı kustumne yersem yıyım midem kaynıyor. Uykularım çok bozuldu. Kalitesiz uyuyorum. Gobegımı yatakta nereye koyacagımı bılemıyorum. Yüzüstu yatmayı seven bırı olarak yana yatmak koyuyor bana. Sırt üstu yatma dedıklerı için yatmıorum. Bazen bebegımın kelebek hareketlerını pıt pıt vuruşlarını hıssedıyorum bazen tık olmuyor
kocam bence sen çok tatlı oldun dese de kendımı çirkın hıssedıyorum.
Bunalımdayım zaar
ilk kez duydum bak bunu da. Neye donanıyormuş peki?
Dün kaynanam da bana aldığı boxer'ı gösterdi. Minicik bişey. Adam baksırı bildiğiniz. önünde de düğmesi var. Düğmeyi açıp o minnak pipişiyle ordan işeyecek zaar.
ilk kez duydum bak bunu da. neye donanıyormuş peki?
dün kaynanam da bana aldığı boxer'ı gösterdi. minicik bişey. adam baksırı bildiğiniz. önünde de düğmesi var. düğmeyi açıp o minnak pipişiyle ordan işeyecek zaar.
pikepolat, canım benım.
Haklısın, benım de dustugum hata bu ıste.
Karsılastırma yapıyorum.
ecrıncıgım, cok sevındım senın adına.
Cok guzel, demek sana ısaret parmagını kaldırdı.
Ne heyecan verıcı dimi?
ha 6 ha 7 aramızda 1 kilonun lafı mı olur? niye böyle olduk biz? sende minyondun bıldıgım kadarıyla... önceden kilon da yoktu gayet normal saglıklı bı kadındın oyle tahmın edıyorum.
nıye böyle şiştik? ya tamam yıyorum ama bundan önce ne yıyorsam şimdi de aynı ölçüde. abartma yok, gece yemek yok... nıye boyle azelya he nıye? neden şiştik?
bu olanlar insanlığa sığar mı içimde ateş var üzüyorsunuz beni!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?