2012 Şubat Anneleri

canım zaten kişiye göre değişiyor hamilelik belirtileri.. aslında ben pek takılmıyorum bu konulara çünkü herkesin hamilelik süreci farklı.

hııımmmm çok güzelmiş... bende yazayımm...

nasılsınızzz kızlaarrr bugünn sokaga atıcam kendmi evde durasım yok.. yarın da evlenme yıldönümümüz bakalımm kocişimm napcek.. sevgililer gününü kandil diye gecistiripp, cıkmaya basladıgımızz günün yıldönümündeysee tamamenn unutmustuu:97::97::97: dün sıkıntıdann güzel detayları unuttum.. ilk ultrasonda dr sıpamı anlatırkenn sülün gibi olcak uzun olcak iri bi kız olcak vs diye bebügümmm eliylee seni gidi seni işaretii yaptı ayy o kadarr komikti kii bi anda el kalkktı bütün parmakları toplamıss isarett parmagını sallayıpp duruyoo:90::90::90::90::90: dr bak ne kadar uyanıkk napıyosunuzz orda diyo dedi strestenn bütün gün bişi yiyemedimm. saat öglen 3.5 falandı diger dr a girdigimizdee.. ben ekranı hiç göremedim.. dr dedi ki annesi de öglen yemegini yemişş cocukk kıpırr kıpırr masallahh.. yok dedimm daha hiçbişi yiyemedim o onunn kendi kıpırdaklıgıı:90::90::90: o zamann kıpırdak bi bebek olcakk gercekten dedi. aksamm diger derdi atlatmıs gibi oluncaa kocise anlattımm işte adam sana standart dedi.. uzun boylu ve haftasına göre iri görünüyomus .. sülün gibi olcakmıs falan didim.. odun kocişimm de bana dedi kii erkek olsa uzun ve iri olmasına sevinilirdi de kızınn uzun ve iri olması nasıl olurr bilemedim dedi amann didimm o uzunn olsundaa gerisi bos esiminn yegenii bütün gece bana cikolata tasıdıı ya niye oynamıyo diye.. o kadarr oynayann cocukk babannesi karnımı sevdi konustuu, cikolata ,tatlı yemekk bana mısın demedi.. evimize geldikk kapıdan girdikk basladı oynasmayaa diyorum sizee cocuk sizi sevmicekk beni sevcekk sadece diyorumm dedimm kociş te kandırr sen kendini didi içimm içime sıgmıyoo yahu alısverişş yapmak istiyorumm. ama görümcemdee cok güzel kıyafetler var. 4 kocaman hurc. minnacık crocs ları bile saklamıs önce onları ayırcazz sonra ihtiyaca yönelikk calıscazz.. kızın adına da kararr verdim sayılırr galibaa defnee koyucamm

Günaydın Kızlar;

Dün 4 boyutlu ultrasonda bebeğimi gördük, şükürler olsun iyi.... 1 ay sonra tekrara gidicem, bakıcaz inşallah..

Masallah, hayırlı olsun canım, iyi haberler almana cok sevindim..

Tekrar gecmis olsun tatlım... sizden uzak olsun... Kendine iyi bak sekercim

merhaba bende şubat annesiyim inşallah. konunun sessiz takipçilerindenim ayrıca. bugün yazabildim ancak. benimde bir değişiklik olmazsa kızım olcak inşallah şimdilik herşey yolunda kilolar hariç
Merhaba, Allah tamamına erdirsin insallah canım, hosgeldin Kiloyu bosver, ama dikkat etmeyide unutma bence... ne cok sıkmak ne cok salmak.. dengesi en iyisi

Canım eminim ki gayet iyidir minnosun, herkesin hissedisi farklı oluyor , burdaki en buyuk tehlike karsilastırma yapmamız bence; oysa ki herkesin yapısı ve bünyesi farklı...

Paylasım icin Tesekkurler tatlım cok güzel bir siir, begendim....

Maşallah sülün kızımıza Canım ne güzel geçmiş randevun, cazgır bi de sizi eliyle tehdit ediyormuş
Yap şu alışverişi, fırfırlı don felan al da koy topiğeee

Canımmmmm cok tesekkur ederım

Bende senın gıbıyım.
ılla kıyaslama yapacagım, o hıssetmıs ben neden hıssetmedım.
Onun bebegı bu boydaymıs, benımkı neden degıl.
Sakın yanlıs anlasılmasın, kıskanclık yada hasetlık degıl benımkı.
Bebegım normal mı kendımce teshıs etme gayretındeyım sadece.

Galıba haklısın, o tarz yorumları okumamalıyım bende.

Evet, tansel yazdı sanırım, gercekten benımde hosuma gıttı.
Dusunce duadır.

Kesın benım kızım cok uslu olacak.
Annem bana hep derdı, 'sen oyle bır cocuktun kı, evde varlıgın hıssedılmezdı'
Belkıde benım kızım da bana cekecek.
Daha anne karnında basladı kuzum, benı uzmemeye.
Yerım ben onu, olurum onun ugruna.

Rabbım hepımızın meleklerını korusun, saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.

Ve hepınızden Rabbım razı olsun.
Gonlumu rahatlattınız.

Sızı cok ama cooook sevıyorum

ene 5,5 aylık hamile miyiz biz şimdi?

5,5 ayda 6 kilo aldım. nasıl olduğunu bilemeden! canım hala burger kıngler, kolalar istıyor. hala eski kıyafetlerımı gıymeye çalışıyorum üstten olmayınca da bunalıma gırıyorum. saçlarımı kestıresım var. demin tuvalette ufak çaplı kustum ne yersem yıyım midem kaynıyor. uykularım çok bozuldu. kalitesiz uyuyorum. gobegımı yatakta nereye koyacagımı bılemıyorum. yüzüstu yatmayı seven bırı olarak yana yatmak koyuyor bana. sırt üstu yatma dedıklerı için yatmıorum. bazen bebegımın kelebek hareketlerını pıt pıt vuruşlarını hıssedıyorum bazen tık olmuyor

kocam bence sen çok tatlı oldun dese de kendımı çirkın hıssedıyorum.

bunalımdayım zaar

Geçmiş olsun :86:

Ben 5.5 ayda 7 kiloyu gördüm şu an.

hehhee önce don alcam zatenn eve ilk donu gircekk donansınn diyeymiş yaa

ilk kez duydum bak bunu da. neye donanıyormuş peki?

dün kaynanam da bana aldığı boxer'ı gösterdi. minicik bişey. adam baksırı bildiğiniz. önünde de düğmesi var. düğmeyi açıp o minnak pipişiyle ordan işeyecek zaar.

pikepolat, canım benım.
Haklısın, benım de dustugum hata bu ıste.
Karsılastırma yapıyorum.

ecrıncıgım,
cok sevındım senın adına.
Cok guzel, demek sana ısaret parmagını kaldırdı.
Ne heyecan verıcı dimi?

Geçmiş olsun :86:

Ben 5.5 ayda 7 kiloyu gördüm şu an.

ha 6 ha 7 aramızda 1 kilonun lafı mı olur? niye böyle olduk biz? sende minyondun bıldıgım kadarıyla... önceden kilon da yoktu gayet normal saglıklı bı kadındın oyle tahmın edıyorum.

nıye böyle şiştik? ya tamam yıyorum ama bundan önce ne yıyorsam şimdi de aynı ölçüde. abartma yok, gece yemek yok... nıye boyle azelya he nıye? neden şiştik?

bu olanlar insanlığa sığar mı içimde ateş var üzüyorsunuz beni!!!!

Gokceeeee
Bana da esım dıyor 'hamılelıgınde daha bır guzellestın' ama ben ınanmıyorum ona.
Kendımı cok cırkın buluyorum.

Baharım, dusunmemeye gayret edıyorum.
ınsallah Rabbım ızın verır, gorurum o gunlerı.

Sen ne yaptın, konusabıldın mı bakıcınla?

aynen yaaa burger patates kola ranch sos acı sos üçlüsü offffff ben kaç aylık oldum yarım tam 18.hafta bitcek?ufff yarım kg aldım az mı acep hepiniz bunalıma soktunuz beni şu anda eşimde bana diyo hatun çok güsel oldun bakmaya izlemeye doyamıyorum seni dio tam bir kadın oldun bebeğinide alınca hiç hayal edemiyorum seni diyo:93:

o boxeri yirimm bende geçen hafta gezerken gördüm süper donlar var ya bıcır bıcır yirim ben içim gidiyo nasıl bir duygudur bu yaaa

ay yesinler onunn boxer ını donanıyomus derkenn yanii herseyi cok olurr bereketli olur gbi cnm. sanırımm yeni gelininn evine ilk mercimek bulgur vs seyler sokmak gibi cnm bereket bolluk icabı

evett öyle gercektenn.. hareketli olması cok daha güzel bişeymişş.. öncedenn ultrasonn kovalıyoduk ama simdi iyi oldugunu anlatmak ona kalmıs tamamen.. hareketini duyunca hıhh iyi diyosun denemelerr yapıyorum işte cikolata yemek müzik vs.. tepki vermesii akabinde cok hoss bişi.. aradaki bag böyle gelisiyor bence.. allah ım hepimizinn meleklerini korusunn insann minyatürlerii nolcek
bizimki önceki kontrolde doktorr cevirip cinsiyeti göremeyince gerilmiştimm.. couumm dönsenee artıkk bakk dünyayı yedimm kol bacakk salla diye mi diee söyleniodumm.. o zaman da elini suratına kapatıpp kafasını saga sola sallamıstıı.. rahatt bırak beni artık der gibiydi

Son düzenleme:

İvit dipçik gibiydim , 49 kiloydum.. Hadi ben yedim de aldım sen niye aldın??
Ama ben sevdim kendimi ya, azcık daha kilo aldığımda şöyle 60-62 o zaman resimlerimi çekicem bol bol ilerde gülmek için..Ha zayıflamak içinde işe yarar, bi dobiş resmimi bi de shakiranın belinin resmini yanyana koyacam, başlıcam mekiğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…