2012 Şubat Anneleri

Canım 4 boyutlu ultrason ne zaman çekilir bilmiyorum. doktorum bakayım dedi biizmde canımıza minnet:))) 1 ay sonra tekrar bakıcak inşallah...
Çok değişik bişey ya kafatası kemiklerini felan gösterdi, teknoloji harika bişey

günaydın kızlar;

dün 4 boyutlu ultrasonda bebeğimi gördük, şükürler olsun iyi.... 1 ay sonra tekrara gidicem, bakıcaz inşallah..
oyyy cnm benim nasıl bi duygu resmi yokmu hiç koysana bir görelim yavrunu inşallah sıra bizede gelecek

yok cnm 2düzey ultrasonda sadece iç organlara bakıyolar 4 boyutluda hem iç hem dış görüntüleyrbiliyorlar cnm

merhaba bende şubat annesiyim inşallah. konunun sessiz takipçilerindenim ayrıca. bugün yazabildim ancak. benimde bir değişiklik olmazsa kızım olcak inşallah şimdilik herşey yolunda kilolar hariç

Canımcım CD kayıdını 1 ay sonraki görüntüde verelim dedi, yüz hatlaraı belli değil..Ama organları inceledi...

Günaydın herkese ecrincim içini ferah tut bişey çıkmayacaktır kızın o kitleyi atacak üzülme iyimi geçmiş olsun tekrar

merhaba bende şubat annesiyim inşallah. konunun sessiz takipçilerindenim ayrıca. bugün yazabildim ancak. benimde bir değişiklik olmazsa kızım olcak inşallah şimdilik herşey yolunda kilolar hariç

merhaba hoşgeldin;
bende uzun zaman sessizce takip ettim, şimdilerde yazıyorum... Kiloları sorma canım bebişler büyüyor bizde büyüyoruz...

merhaba bende şubat annesiyim inşallah. Konunun sessiz takipçilerindenim ayrıca. Bugün yazabildim ancak. Benimde bir değişiklik olmazsa kızım olcak inşallah şimdilik herşey yolunda kilolar hariç

hoşgeldin cnm olsun geç olsun güç olmasın derler hayırlısı olsun kızlar epey çoğaldı maşallah kilolar bilmiyorum nolcak ben yarım kg aldım hamile kaldıım kgdan sonra çok şükür inşallah çok almayız ben zaten kg sınıfındayım fena olurum

Gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım.

Ben bebegımın hareketlerını hala hıssetmedım.
Moralım cok bozuk bu yuzden.
Esıme 'gıdelım, ıcım rahatlasın' dıyorum.
'Bır ayda 3 kez gıdılmez' dıye kızıyor bana.
Ama ben cok korkuyorum, ya bebegıme bırsey olduysa.
Kımse benım bu endısemı anlamıyor

günaydın güzel anneler..
sonunda hafta bitti yarın kızımı görücem.. dörtlü tarama testimiz var onu yaptırıcaz..
inşallah allahın izniyle onuda atlatırız kızımla..

ecrinn içini ferah tut sen , dua et.. bak görüceksin 2 hafta sonra hiç birşey çıkmıcak..

ayşebahar canım dün okudum bakıcıyla problemlerini ve şaşırdım kadına.. sigara konusunda yalan söylemesi, çocugunun ona alışamaması bence kesinlikle yeni birini bul..hem kızında mutlu değil bu durumdan her gün ağlamasından belli.. çok zor bir durum çocuğunu tanımadığın birine emanet etmek .. allah sabır versin sana..

Canımcım CD kayıdını 1 ay sonraki görüntüde verelim dedi, yüz hatlaraı belli değil..Ama organları inceledi...

Tatlım verse de ekleme zaten, ben 4 boyutlu renkliyi ekledim, sonra topikten çok sevdiğim bi arkadaşım uyardı kendime geldim, bizler iyi gözle bakarız ama bu topiğe gelip ziyaretçi olarak takip eden de çok, ne olur ne olmaz nazar olur dedi hak verdim..
Gözünaydın canım ayrıca maşallah bebişine , neler hissettin görünce? Ben çok aşırı duygulanmıştım

Merhaba, Allah tamamına erdirsin

canım benimm.sıkma canını eğer bebeğine bişey olmus olsa ki allah korusun cookk baska belirtiler olurdu tatlım.uslu bi cocuk olduğu niye gelmiyor aklına annesi:) eğer illada hissedicem diye beklediğin zaman hiç bişey hissetmez oluyosun tatlım.bende cok kafama takardım ilkinde seni görmediğim için bilmiyorum ama canım benim, benim doktorum bana demiştiki sen 50 kiloluk bir anne olsan her oynasmayıdaha net hissedersin.yani karın yapımız,daha önce ki vucut yapımız hatta zayıf olupta karın cevresi yağlı olan kişiler bile bu hareketleri gec hissedermiş.sıkma canını hiç bişeyciği yoktur afacanın

canım ilk bebekse hissetmemen normal ama merak etme önümüzdeki günlerde hissedersin sertliktemi yok elini koydugun zaman yataga uzan ayaklarınıda uzat o zaman anlarsın bebeğinin nerde olduğunu

cnm benim korkma kızın olacağı için biraz geçten gelir hareketler korkma 20haftaya kadar duymamak normalmiş doktorlar öyle diyor gece sessizlikle elini karnına koyduğunda pıt pıt atıyorsa bebeğin kaşp atışlarını hissedersin aslında kulak ver hareketlerde en geç 20 haftada hissedersin ama eşinde haklı bir ay içinde o kadar ultrasona girmekte iyi değil allah korkusun bişi olsa kanaman olur ne bilim söylemek istemiyorum bebeğe bişi olsa zehirlenirsin öyle bişi yok şükür korkma o yüzden

canım 16. haftamda kendi doktoruma gittiğimde 2 hafta içinde hissetmeye başlıcaksın dedi.. ve gerçekten 1 hafta sonra içimde bir şeyin
hareket ettiğini hissettim.. ama benim okuduğum kadarıyla annenin karın yapısıyla da alakalıymış erken hissetmek..

kilolu hamile kalanlar daha geç hissedermiş, birde ben sürekli hareket halindeysem hissedemiyorum hiç..
ama içini ferah tut, inan bana gayet mutludur içerde şuan bebişin..

Çok endişeleniyorsan yakındaki aile hekimine git canım, hemşire kalbini dinletir sana rahatlarsın.Hareketlere gelince 20. haftaya kadar yolu var, senin kız pek nazlı annesi nasıl geç gösterdi, şimdi de geç vuracak :) Belki anneye kalkan eller kırılsın diyordur Şaka bir tarafa endişelenme, bugün yarın hissedersin sende.

Son düzenleme:

kızlar ben dün aksam dolanırken görmüştüm bunu size de söyleyeyim demiştim ama aksam olduğu için gözden kaçmış olabilir.şimdi elefera endişelenince yine aklıma geldi tekrar paylasayım dedim.

Azelyacım nazar boyutunu düşünmemiştim, haklıısın. Allahım bebişlerimizi korusun...
Dün gittik eşimin arkadaşının çalıştığı özel hastaneye orda baktırdık. Bakın dedim latince kelime kullanmadan bana anlatın. eşim doktor olunca doktora giidnce ben hiç bişey anlamıyorum iyi diyolara tamam diyorum:))) Bu sefer bende heryerini anlayarak gördüm. GÖZ ÇUKURLARI, DUDAKLARI, ELLERİ, KÜÇÜÇÜK KALBİ, BEYNİ, BEYİN KEMİKLLERİ, İDRAR TORBASI, MİDESİ V.B.. Ayyy mucize gibi.. Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun....

kızlar ben dün aksam dolanırken görmüştüm bunu size de söyleyeyim demiştim ama aksam olduğu için gözden kaçmış olabilir.şimdi elefera endişelenince yine aklıma geldi tekrar paylasayım dedim.

Ben alıcaktım bunu gittigidiyorda 60 tl.ya görmüştüm, ama 2 hafta geçti aradan bebğimi hissetmeye başlayınca vazgeçtim, yani uzun süre kullanılabilecek bi ürün değil, elefera da 2 hafta içinde hisseder tahminimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…