2012 Şubat Anneleri

biliyorum canım aslıyla msn de falan konusuyoruz biz zaten. Kızını ogluma alıcam kerttik simdiden
Yakısıklı ogluma guzel bir gelin buldum :90:

Afferin sana iyi yapmıssın opuyorum seni kocaman

kestirmişin gözüne benimdi o gelin Neyse bende oyelkenin kızlardan birini alırım napayım

ya o değil de kasapyeliz varya nedense bu kıza saygı duyuyorum ister istemez.

adından mıdır nedir! kasap yeliz. böyle ağır abla hayali canlanıyor gozumde...

kasap yeliz. yeahhhhh

Hamilelik böyle işte türlü kelimesi direk yemek hatırlatıyor.
Bende bugün okulun bahçesinde (ki yıllardır ordadır o çiçek) çiçeği görüp alıça benzettim. Keşke yense dedim. Arkadaşlar gülmekten yarıldı:)))

kasap yeliz. yeahhhhh

Ya adengökçe seni kaç yaşındasın bi tanıtsana biraz kendini..

Seni çok seviyom ama hakkında bişe bilmiyom

hanımlar benim kaçmam gerekiyor söylemesi ayıp ev biraz uçuyor da... eee yemek falanda yapmak lazım adnan ziyagilin evi diil burası işleri ben yapıyorum görüşmek üzere arada gelip bi kaç laf atarım size

hanımlar benim kaçmam gerekiyor söylemesi ayıp ev biraz uçuyor da... Eee yemek falanda yapmak lazım adnan ziyagilin evi diil burası işleri ben yapıyorum görüşmek üzere arada gelip bi kaç laf atarım size

görüşrüz cnm kendine ii bak mucukkk izmirin taş hatunu inşallah çocucuğunda senin gibi güsel olur

Ya varya bombasın survıvordaki taner gibi oldu ohh yeahhhh

Ya adengökçe seni kaç yaşındasın bi tanıtsana biraz kendini..

Seni çok seviyom ama hakkında bişe bilmiyom

valla tesüf ederim ne demek o sen kaç yaşındasın? adam olacak çocuğa katılmış hatta ne katılması her gece bunun hayaliyle yanıp tutuşan çocuklar gibi hissettim kendimi.

(bak valla hep hayalını kurardım olmadı )

valla ben 28 yaşındayım ben ne kadar gevezeysem o kadar suskun, ben ne kadar enerjıksem o o kadar durgun bı adamla 26 yaşında evlendim. kaderimin alın yazısı diye seçtiğim adam gerçekten alın yazımın en okunaklı yeri oldu zamanla. iyi ki o'nu yazmış rabbım alnıma dıye her gece dua ederım. anneme acayip düşkünüm babamı da severım ama annem kadar değil. ne yalan diyim yani. 3 kardeşiz kardeşlerim için cidden ölürüm.

1.60-61 boylarındayım. kilom şu an utanarak söyluyorum ki;58. küçükken düğünlerde masa üstlerine çıkıp lambada yapan kızlardandım. abimin sünnetinde gelinlik giymişliğim bile vardır.

çeşitli renklerde toz bezim vardır. biraz titizim zaar. kadın gelmeden eve, evi temizlemeyle ünlüyümdür. aslan burcuyum ben. gıcık olduğum da ordan belli zaten.

kız böyle şey mi olur. sen sor ben yanıtlıyım :))) insan kendını nasıl anlatır:))

kasap yeliz. yeahhhhh

hehehe. walla hiç öyle değilim ağır abla hayalin uymadı bana

korkutmasın kasapyeliz çok uysalımdır aksine...takma adı nasıl değiştiririm bilmourm ki :26:

hayırdır bu arada ben fransız kaldım kertme durumu için mi yazışıyorsunuz

Aslan burcu musun kız, bak ondan benzeşiyozmuşuz…
Biraz benden kısasın ama o kadar olabilir :)

Oldu oldu hemde güzel oldu:) Bak aklımda bişeyler oluştu....

hanımlar benim kaçmam gerekiyor söylemesi ayıp ev biraz uçuyor da... eee yemek falanda yapmak lazım adnan ziyagilin evi diil burası işleri ben yapıyorum görüşmek üzere arada gelip bi kaç laf atarım size

valla geçen bende o'nu düşündüm. evlenmeden önce işten çıkınca kuaförde dergi bakıp fön çektirirken, geçen kuru fasülyeyi geceden suya koyduğumu anımsadım. pirinç falan seçiyorum işten çıkınca. hayat cidden garip. evlilik de :)

ben bilmem. adını görünce önümü ilikliyorum, üstümü başımı düzeltiyorum falan. höytt höytt bi isim.

kasap yeliz. bak bak isimdeki karizmaya bak.

Hadi bak herkes tanıtsın böyle kendini:))))))

Bende tanıtayımmmmmm bari

Ben 30 yaşındayım, 5 yıldır evliyim. Evliliğimin son 1,5 yılı gebe kalma mücadelesi ile geçti Tüp bebekler felan yorucu bir süreçten sonra şükürler olsun burdayım...,

Tipik bir kova kadınıyım.. Mantıklı bir tipimdir...Üniversitede öğretim görevliisyim.. Hamielikle beraber işleri sarmış durumdayım..

Boyum 1.75 kilo 72:))) oyyyy hiç böyle bir kilo yazmamıştımmmm..

güzelmiş
değiştirmeyi düşünüyordum ama iyisimi kalsın böyle sevdim bu durumu

ağır abla imajımla akıllarda kalıcı olayım

Mide fesadı geçiriyorum kızlar..

Öğlen yemekte su kabağı vardı ve ilk kez yemeye çalıştım ama içindeki nohutları ama doymadım
Şimdide gittim sölemesi ayıptır kocaman bir gözleme yaptırdım..
Hepsi birbirine girdi midemde..

hee aslanım. 11 ağustos. :)

20 avuztoz benim de. övünmek gibi olmasın ben de aslanım :)

Hep üniversitede öğretim görevlisi olmak istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…