2012 Şubat Anneleri

adengokce ohh maşallah yarasınnn bebeiimize top top et olsun ya bizde çıkalım yemeğe bende yiyelim içelim gobişleri tokuşturalım

YARASIN GÜLÜMM... ohhh suyundan da koy kız... ohhhh löp löp et, bıngıl bıngıl yağ olsun. maşallahhh..
çıkalım şekerim nı demek.

eleviti ben 2 3 kez içtim sonra hemen bıraktım doktorum yerine süt iç dedi o zaman..aklında olsun kan hapıda çok iştah açıyor...bendede var

Kan hapı benim midemi bulandırıyor akşam yemek arasında alcam bundan sonra.. Kan hapı içmem gerek, kanım düşük.

Aman önceden analarımız bu kadar hapmı içiyordu, ben bu ilaç işine çok gıcığım....İlaç firmalarının dayatması gibi geliyor..

Kızlar hiç çıkasım yok ama gidiyorum, bol bol kaynatında okurken vakit geçsin
Ayy midem de yanıyor, ekşiyor bi yandan yaaa
Öptüm hepinizi

Dünyam80 hoşgeldin canım.
Yeni bi arkadaş geldi, kendini toipiğin çıtırı ilan edecekti hemen müdahale ettim, hakkını yidirmedim bilesin

Kimmis o cıtır ilan edecek kisiiii oglumla yerimizi vermem kimseye ona goreee

bende hiç birini içmiyorum ilaçların ama meyve ve proteine ağırlık verdim

selam hanımlar

2 gundur yoktum internetimiz kesildi. Baya kaynatmıssınız. Gecmisi okuyamadım. Kacırdıgım bisey yoktur insallah

yok yok hoşgeldin cano bugün kim geldi buraya bil bakalım sevdayolcusu sana selam söyledi hala hamile kalamadığını üzüldüğünü söylüyo bizi öslemiş Topiğimize nolmuş yokk diyo

bende hiç birini içmiyorum ilaçların ama meyve ve proteine ağırlık verdim

İyi yapıyorsun canım bende her gıdadan alıyorum. Kendime yeni bir uygulama getirdim. Pilav ve makarna yemiyorum. Bugün öğlen yemeğinde pilavı almadım çok istesemde. Yerine ekşi bir elma..

Adencim bende 6 kilo aldım, sizlerle aynıyım:))))
Dev anası gibi oldum..

O zaman topitoplar klübüne biletni keseyım şekerim.

bu bir yemek daveti mi ??? yemeğe bayılırımmm sen ne taraftasın ki doktorcum :) gel senle çıkalım hepimiz çıkalım

aman Allah'ım leyla hanım bu bı aşk mı? evet aşkkk!

(bkz:tosun paşa)

YARILDIM.

Dünyam80 hoşgeldin canım.
Yeni bi arkadaş geldi, kendini toipiğin çıtırı ilan edecekti hemen müdahale ettim, hakkını yidirmedim bilesin

ehehehehhehe valla çita gibi hızla konuya el koydu ben şahidim.

hatta sabri yıldız gibi uçtu havada durdu...

Hakkaten Dünyam topiğin çıtırı, biz biraz daha sıksak nerdeyse anası yaşında oluruz....

Evet en genc anne benim aranızda
Yerümü kimseye kaptırmammmmm. En genc kaynana da ben olucam

yok yok hoşgeldin cano bugün kim geldi buraya bil bakalım sevdayolcusu sana selam söyledi hala hamile kalamadığını üzüldüğünü söylüyo bizi öslemiş Topiğimize nolmuş yokk diyo

Ayyy kıyamam yaaa

Tedavi goruyor degil mi o? Topikde kimse kalmamıs ki ben girip bakıyordum arada. Herkes dagıldı gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…