- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.581
Ben de akşam içeyim o zaman eleviti..Gerçi benim iştah kendimi bildim bileli açık
İskenderrrrrrrBana yasak artık, iyi ki yemişim o gün haaa
Bu arada ben tıfılım korkmayın 1,53üm aslen, ama düz hesap 1,55e yuvarlıyorum onuYani kilo olarak boyumu geçtim, yuvarlanacak biri varsa o da benim
Dunyam80 hoşgeldin
adengokce ohh maşallah yarasınnn bebeiimize top top et olsunya bizde çıkalım yemeğe bende yiyelim içelim gobişleri tokuşturalım
Bu arada ben tıfılım korkmayın 1,53üm aslen, ama düz hesap 1,55e yuvarlıyorum onuYani kilo olarak boyumu geçtim, yuvarlanacak biri varsa o da benim
ohhhh yarasın. benım de 2 kaldı boyuma ulaşmaya :))) ehehehe
Sen teee o edirneden çıksan çıksan benle çıkarsın yemeğe tamam mııııııı
eleviti ben 2 3 kez içtim sonra hemen bıraktım doktorum yerine süt iç dedi o zaman..aklında olsun kan hapıda çok iştah açıyor...bendede var
Selam hanımlar
2 gundur yoktum internetimiz kesildi. Baya kaynatmıssınız. Gecmisi okuyamadım. Kacırdıgım bisey yoktur insallah
YARASIN GÜLÜMM... ohhh suyundan da koy kız... ohhhh löp löp et, bıngıl bıngıl yağ olsun. maşallahhh..
çıkalım şekerim nı demek.
ohhhh yarasın. benım de 2 kaldı boyuma ulaşmaya :))) ehehehe
ay sanki beeen selvi boylu al yazmalı 1,58 im bendeee
Dünyam80 hoşgeldin canım.
Yeni bi arkadaş geldi, kendini toipiğin çıtırı ilan edecekti hemen müdahale ettim, hakkını yidirmedim bilesin
Dunyam80 hoşgeldin
Yeni bi arkadaş geldi, kendini toipiğin çıtırı ilan edecekti hemen müdahale ettim, hakkını yidirmedim bilesin
Kan hapı benim midemi bulandırıyor akşam yemek arasında alcam bundan sonra.. Kan hapı içmem gerek, kanım düşük.
Aman önceden analarımız bu kadar hapmı içiyordu, ben bu ilaç işine çok gıcığım....İlaç firmalarının dayatması gibi geliyor..
selam hanımlar
2 gundur yoktum internetimiz kesildi. Baya kaynatmıssınız. Gecmisi okuyamadım. Kacırdıgım bisey yoktur insallah
Kızlar hiç çıkasım yok ama gidiyorum, bol bol kaynatında okurken vakit geçsin
Ayy midem de yanıyor, ekşiyor bi yandan yaaa
Öptüm hepinizi
Kızlar hiç çıkasım yok ama gidiyorum, bol bol kaynatında okurken vakit geçsin
Ayy midem de yanıyor, ekşiyor bi yandan yaaa
Öptüm hepinizi
bende hiç birini içmiyorum ilaçların ama meyve ve proteine ağırlık verdim
Adencim bende 6 kilo aldım, sizlerle aynıyım:))))
Dev anası gibi oldum..
bu bir yemek daveti mi ??? yemeğe bayılırımmm sen ne taraftasın ki doktorcum :) gel senle çıkalım hepimiz çıkalım
Hakkaten Dünyam topiğin çıtırı, biz biraz daha sıksak nerdeyse anası yaşında oluruz....
yok yok hoşgeldin cano bugün kim geldi buraya bil bakalım sevdayolcusu sana selam söyledi hala hamile kalamadığını üzüldüğünü söylüyo bizi öslemişTopiğimize nolmuş yokk diyo
bu bir yemek daveti mi ??? yemeğe bayılırımmm sen ne taraftasın ki doktorcum :) gel senle çıkalım hepimiz çıkalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?