2012 Şubat Anneleri

Cok ıyı fıkır verdın, supersın canım.
Bunu yapayım evet, kesınlıkle yapayım.
Ama haksız degılım dımı, esıme kızmakta.

Kendimi senin yerine koyduğum zaman tatlı bir dille eşime derdim ama bende annemi çok özledim o zaman haftaya yada bir kaç hafta sonrada onun yanına gidelim tmm mı felan derdim.. O da eli mahkum kabul ederdi..
Ya kaynım askerden gelecek eşim diyor haftaya hafta sonu gidelim memlekete diyorum bende işten izin alamam daha yeni geldik bayramdan ki düşün benimde yiğenim oldu onu görmek istiyorum ama izin alcam deyip strese girip çocuğumu strese sokmak istemiyorum diyorum dedim annenede söleme işten izin alamaz Limon felan deme dedim iki günlüğüne yolu zorsunuyor felan dededim..
Geçen ben uyumuştum baktım annesine söylüyor işten izin alamam diyor anne o nedenle gelemeyeceğiz..( bu arada tel sesine uyandım ben ) Çıldırırmısın ne yaparsın böyle bir durumda
Söyleme diye tembihliyorum bide haa
Kayınvalidem çalışmamı istemiyor otur memurluğa çalış diyor o bakımdan bende işimi hiç bir zaman gündeme getirmek istemiyorum..

Mutlaka.
Su da var, kımse kımseyı sevmek zorunda degıl.
Fakat en azından saygı duymalı.
Elbette kımse dort dortluk degıldır.
Ama hatalarını bastıran ıyı yanları vardır.
Yada o kadar degılse bıle, ıyı yanları gorulmeye gayret edılır.
Mesela abımın esının bu eksıklerı vardır.
Ama ben onun hep guleryuzlu olmasını cok severım.
Yada mesela bırseye ıhtıyacım oldugunda soylenmeden vermesı benı cok mutlu eder.
Yada bebegım ıcın bır kazak orecegını soylemesı benı onurlandırır.
Yanı herkesın kotu yonlerı olduug gıbı ıyı yonlerı de vardır.
Benımde kotu yanım var mutlaka.
Ama ıyı yanımda var, esımın hatrına bunları gorsunler ısterdım.
Nasıl benım aılem, benım hatrıma esımın sadece ıyı yanını goruyorsa.

grip falan degilim canımcım sadece migdem gecede uyumadım dogru düzgün renni içtim oda fayda etmedi çorba yapacam şimdi açda olmuyor yazık bebegime pıtpıtlayıp duruyor yavrum aç heralde

Hemen ıc corbanı o zaman.
Yazık melegıne, ac kalmasın kuzum.

Bende bıraz musade alayım sızden, bır kac ıngılızce terım okuyayım
Belkı ıse yarar.

Ne mutlu sana canım..
Bende inşallah gelinimle öyle olurum..

bu arada ben çok yediğim zaman karnım çok sert oluyor..

valla çok ayıp etmişler ayıpta degil yaaa bu görgüsüzlük ne ayıp birşey annen adına çok üzüldüm biran kendimi onların yerine koydum eleferacım yanlış anlamassan bişey sormak istiyorum istenmeyen bir evlilikmi yaptınız kuzum böyle davranıyorlar merak ettim?

günayydın kızlarrrr... nasılsınızz bugün?? dün dükkan dükkan dolastık bornova da cocuguma bi don bulamadım yahu bebek donu satılmıyorr bornovada en son bu atletli takımı buldum.. atlet büyük ama altını bezin üstüne giyebilirr sanırımm minnacık bide su omuz bezleri cok ucuzduu bende aldımm.. aslında gözüme bi kac sey kestirdim ama daha sık bulabilirim diye almadım.. kadifelere zaafım oldugunu da farketmişş bulunmaktayımm

bugünn bizim evlenme yıldönümümüzz.. kocişş ise sagolsun beni sabah ailevi bir konudaa gerim gerim gerdii. aksam yemegi dısarda yeriz dedi ama hediyeden tık yok sanırım zaten sabah öyle bi duygusallıgı romantikligi de yoktu.. dün gece cocugumun bacagıı göbegimden dısarı cıkıcaktı zahmet edip kafasını ceviripp bakmadı bile.. hiç ipledigi yok yani. ilgi yok alaka yok.. yarın cesmedee insaat baslıcagı içinn hiç evde olmucakk simdi arayıp beni bukdar gerdigi için aksam evde yiyelim ben biyere cıkmıycam demek istiyorum. ama o zaman da laf etcek biliyorum

Hehehee...
Senın yerınde olsam kesın bende derdım, ıstenmeyen bır evlılık yapmıs dıye.
Ama oyle degıl ıste.
Aksıne bız dugun tarıhını bıraz erteleyelım dedık, kayınpederım olmaz dedı.
Esımı saymıyorum bıle!
Kayınvalıdem de gecen seneye kadar 'senı kızlarımdan daha cok sevıyorum' derdı.
Kayınpederım sarılırdı, hal hatır sorardı.

Bugun bu noktaya gelmıs olmamızın nedenı ıse esımın kız kardesı.
Onunla aramızda yasananlar ve kayınvalıdemın benı dınlemeden yargılaması.
Evlerıne gıtmeyınce, kayınpeder elefera neden gelmıyor dıyınce de, benı suclu gosterıp, kızını aklaması oldu.

Adam bana sormadı bıle, ne oldu dıye.
Esım de, 'dogruyu soylersen babam X i dayaktan öldürür' dedı.
Bende her ne kadar X huzurumu kacırıp, bana cok zor gunler yasatsa da babasına bırsey demedım.
Belkı benım yuzumden bır tokat atar, vıcdanım rahat etmez dıye.
Ama ıste boyle de kendı kendımı yıyıp, bıtırıyorum.

Ecrınım kızının cıcılerı cok tatlı.
Rabbım daha nıce guzel cıcıler almayı ve cok ama cok mutlu gunlerde gıyındırmeyı nasıp etsın.

Evlılık yıldonumunuz de kutlu olsun tatlım

Bence ıptal etme, aksam yemegını, dısarıda yıyın.
Hedıye almayabılır, bu noktaya cok da takılma.
Guzel bır aksam bence en guzel hedıyelerden bırıdır.
ınsallah nıce mutlu yıllarınız olur.

sagol tatlım benim aksamın güzel gecicegininn garantisi yok.. bende evde sinirleneyim bari diyorum konusurkenn gecen yıl bu saatlerde kuaföre gitmeye calısıyodum dedim.. o da gülerekk bende bunalımdaydım simdi onu söylücektim dedi. unutmaya calısıyodum ama sen dügünden 1 hafta önce de bunalımdaydın dedim. gece 10 da dısarı cıktım kız arkadasımla hı iyi deyip tlfnu kapattın dedim. evet bi umut vardı yine gülerek..ne salaksın söyleseydin evlenmezdik dedim. o da ben söyleyemezdim ama sen ben yapamıcam desen ayrılırdık dedi. ya sen böyle degildin zaman içinde adonlastınn neden dedim.güldü ama yorum yapmadı.. o bana direk dısarda yiyelim de demedi.. ben aksam ne yesek acaba dedimm.. sonra dısarda yeriz ya dedi. zaten demese ayıp olurdu artık. sonra x i de alalım dedi. cok iyi bi cocuk olmasına ragmen ilk aylar o kadar cok bizim eve geldi kii gag getirdi.. sonra saka yapıyorum zaten cagırmam onu ama annemi alırızz belki dedi. evlilikk yıldönümümğzde mi dedim?? güldüü yani olabilir falan dedi konu kapandı. biliyorum olur al desem alıcak bırakmaz.. ama kayınvalidem kibarlıgından gelmeyebilir. bunları yasıyoruz ama sonrada cok seviyorum seni sen bana fazlasın arasam bulamazdım gönlüme göre buldum falan diyo. o zaman da bi anlamı olmuyo işte

Bana süpriz yapacakmış ve o yüzden seni kızdırıyormuş gibi geldi canım, bir fikri olmasa bu kadar damarına basmazdı diye düşünüyorum, önce kızdırıyor sonra sevindirecek benim tahminim :))
Evlilik yıldönümün kutlu olsun bu arada nice uzun yıllara
Fıstık kızınında ilk donu hayırlı olsun donansın inşallah :)

evlilik yıldönümüzün kutlu olsun nice yıllara saglıklı huzurlu ve çocuklu bir yastıkta kocayın inşallah kızının donu atletide çok güzel güle güle giydirirsin inşallah

umarımm öyle olurr azelyacımm. cünkü benimm sınırlarımm zorlanıp duruyo sürekli.. zaten sinirim stresim üstümde. bide ona katlanamıyorum.. kayınpederim vefat edeli 2.5 ay oldu. ben cocukla ilgii bişi anlatırken askım allah biliyo içimde suan hiç cocuk heyecanı sevgisi istegi yok bilmiyorum babam vefat ettigi için mi diyo. ama bununn aksine her aksam yada gün içinde yegenlerini tek tek arıyo. hele biri 12 yasında bacaklarında tüyleri cıkmıs artık kapkara askitom diyo ona.. cıldırıyorum.. babasınınn bunalımı onu yegenlerinden uzaklastırmadı ama canımı veririmm o kadar seviyorum diyo:95::95::95::95: bi tek cocugumuzun özürlü vs olabilme ihimalinden korkuyo o dönem alkollü gecelere denk geldigi için. o zaman da aldırırız diyo zaten. ben yegenlerini sevmesin demiyorum ama böyle yaptıgı içinn karsıt tepki geliştiriyorum ister istemez.. bilmiyorum ya belkide cok hassasım

masAllah kizlar yolun yarisina geldiniz ne guzel Allhim saglicakla kucaginiza almak nasip etsin insAllah

Ecrincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
Bizimkide 3 Ekim..
Hatta akşam eşime ne alcan bana dedim ama sorum cevapsız kaldı..
Çok şükür öyle hediye takıntım yok ama bakalım yapar heralde bişeler..
Bu arada bebişinin ilk donuda hayırlı olsun..

Son düzenleme:

Canım benım, neyın garantısı var kı?
Ama su var kı, nasıl bır gun yasayacagımız bıraz da bızım elımızde.
Bızler cok duygusal davranıyoruz, eslerımız ıse bızlerın odun vererek mantıklı hareket etmesını beklıyor.
Mesela esıne gore annesı ıle yıl donumunuzu kutlamak cok buyuk sorun degıl.
Cunku o yanında sen oldugun surece, dıger kısılerın varlıgından rahatsız olmuyor.
Sen ıse (bu bende olsam) bu ozel gununuzu yalnız kutlamak ıstıyorsun, sıze ozel oldugunu o sekılde hıssedeceksın.
Erkekler bızım kadar detaycı olmadıkları ıcın anlasamıyoruz ıste.
Mesela ben bu aksam esımle yazlıga gıdersem ona gore mantıklı davranmıs olacagım.
Bana gore ıse gururumu hıce saymıs...
Bu nedenle gunumuzun nasıl gececegı secımlerımız ıle ılgılı.
He bırde secım yaparken kendımıze de guzel bır gerekce sunmamız ıle ılgılı.
Bılmem anlatmak ıstedıgımı anlatabıldım mı?
Ama bu aksam esın surprız yapmasa bıle, ki bence beklentıye gırmen senı daha buyuk hayal kırıklıgına ugratır...
Dısarıda basbasa yemegınızı yıyın, ama tabıı mumkunse annesı olmasın!

Son düzenleme:

saoll cnmmm ... azcıkk kalmıss sizinkine de benim ekim de de dogum günüm var.. 19 unda

yok cnm artık cagırmaz heralde valla hiçbişi beklemiyorum cünkü sevgililer gününde,önceki dogumgünümde falan yeterince hayal kırıklıgına ugramıstım.. gecen yılki dogumgünüm dügünden hemen sonraydı.. herkes ondan önce gelmişti.. işi uzadı beyiminn.. gece 10 da tesrif ettigi yetmedi o günde elinde hediye yoktu.. pastamı da kayınvalidem almıstı.. kayınpederim geldi rahmetli sözde aynı işi yapıyolar o gelemedi.. hediyeyi almayı unutmuss arkadasınınn dükkanından.. hediyeye gerekk yoktuda zaten olay bittikten sonra geldin hediyeyi iptal edip bi cicek alaydın dedim. görümcemm ee asıl hediyeye gecelim hadi bakalım deyince yerin dibine girmişti olay hediye degill ki nezakett incelik ne bileyim..neyse arayıpp kendimi daha fazla sıkmamm zaten ben cıkmıycam diyerekk. hayırlısıyla su gün bi bitsin de:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…