- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.781
Cok ıyı fıkır verdın, supersın canım.
Bunu yapayım evet, kesınlıkle yapayım.
Ama haksız degılım dımı, esıme kızmakta.
O geline sorsan annen kötü kayınvalidedir belki..
İşte aslına bakarsan kimse kimseden memnun değil..
Çünkü kimsede dört dörtlük değil..
Yeri geliyor annemde bana kızıyor yaptığım birşeyden ötürü ama onun dediği benim zoruma gitmiyor sonra düşünüyorum aynı şeyi kayınvalidem söylese çıldırırdım..
Aman başa gelmeden hiç bir konu hakkında ahkam kesmek iyi değil..
Kimse birbirnden memnun değil..
İyi anlaşan gelin kayınvalideyi bulmak çok zor..
sıkma o tatlı canını bu olayları yaşayan tek insan değilsin böyle düşün birde..
grip falan degilim canımcım sadece migdem gecede uyumadım dogru düzgün renni içtim oda fayda etmedi çorba yapacam şimdi açda olmuyor yazık bebegime pıtpıtlayıp duruyor yavrum aç heralde
kızzzzz ben çok iyi anlaşırım:)) çokta severiz birbirimizi Allah bozmasın 12 yıllık evliyim hiç kalbimi kırmamıştır aynı şekilde bende hep saygılıyımdır herşey karşılıklı heralde ama kayınpederim biraz huysuzdur ama iyi bir adamdır agızlarından daha gelin kelimesi çıkmamıştır hep kızım yavrum diye hitap ederler
Farkındalar tabıı.
Fark edılmeyecek gıbı degıl kı.
Mesela bır gun yazlıga gıdıyorlar yıne, benıde annemlere bırakacaklar.
Annem yemek telasına dusmus, hanı gıdıyoruz ya.
Ama bunlar daha yolun basında 'gec oldu' dedıler.
'Daha gıtmedık kı, bı' gıdelım yemek yer hemen kalkarsınız' dedım.
Kayınvalıdem 'yok, karanlıga kalırız' dıye ısrar ettı.
'O zaman buyrun cay ıcerız' dedım, 'yok yok' dedı.
Neyse evın onune geldık.
Kayınpeder valızımı cıkardı, 'hadı Allahasımarladık' dedı, basdı gaza gıttı.
Yanı bır merhaba dahı demedı aıleme.
Annem de garıbım merdıvenlerden kosuyor, 'dur bır yukarı cagırayım' dıye.
Dedım 'bırak Allah ını seversen, gelen gelırdı'
Ve dıyorum ya, annem geldıgınde hıc aramaz ve gelmezler.
Daha nıces benzerı olay var yasanan.
Ne mutlu sana canım..
Bende inşallah gelinimle öyle olurum..
bu arada ben çok yediğim zaman karnım çok sert oluyor..
hadi gelinlerimiz cadı oldu oğlanları ezdiler kaynanalık yapmayalım mı şimdi
valla çok ayıp etmişler ayıpta degil yaaa bu görgüsüzlük ne ayıp birşey annen adına çok üzüldüm biran kendimi onların yerine koydum eleferacım yanlış anlamassan bişey sormak istiyorum istenmeyen bir evlilikmi yaptınız kuzum böyle davranıyorlar merak ettim?
günayydın kızlarrrr... nasılsınızz bugün?? dün dükkan dükkan dolastık bornova da cocuguma bi don bulamadım yahubebek donu satılmıyorr bornovada en son bu atletli takımı buldum.. atlet büyük ama altını bezin üstüne giyebilirr sanırımm minnacık bide su omuz bezleri cok ucuzduu bende aldımm.. aslında gözüme bi kac sey kestirdim ama daha sık bulabilirim diye almadım.. kadifelere zaafım oldugunu da farketmişş bulunmaktayımm
Eki Görüntüle 262215
Eki Görüntüle 262216
Eki Görüntüle 262217
bugünn bizim evlenme yıldönümümüzz.. kocişş ise sagolsun beni sabah ailevi bir konudaa gerim gerim gerdii. aksam yemegi dısarda yeriz dedi ama hediyeden tık yok sanırımzaten sabah öyle bi duygusallıgı romantikligi de yoktu.. dün gece cocugumun bacagıı göbegimden dısarı cıkıcaktı zahmet edip kafasını ceviripp bakmadı bile.. hiç ipledigi yok yani. ilgi yok alaka yok.. yarın cesmedee insaat baslıcagı içinn hiç evde olmucakk simdi arayıp beni bukdar gerdigi için aksam evde yiyelim ben biyere cıkmıycam demek istiyorum. ama o zaman da laf etcek biliyorum
Ecrınım kızının cıcılerı cok tatlı.
Rabbım daha nıce guzel cıcıler almayı ve cok ama cok mutlu gunlerde gıyındırmeyı nasıp etsın.
Evlılık yıldonumunuz de kutlu olsun tatlım
Bence ıptal etme, aksam yemegını, dısarıda yıyın.
Hedıye almayabılır, bu noktaya cok da takılma.
Guzel bır aksam bence en guzel hedıyelerden bırıdır.
ınsallah nıce mutlu yıllarınız olur.
sagol tatlım benimaksamın güzel gecicegininn garantisi yok.. bende evde sinirleneyim bari diyorum konusurkenn gecen yıl bu saatlerde kuaföre gitmeye calısıyodum dedim.. o da gülerekk bende bunalımdaydım simdi onu söylücektim dedi. unutmaya calısıyodum ama sen dügünden 1 hafta önce de bunalımdaydın dedim. gece 10 da dısarı cıktım kız arkadasımla hı iyi deyip tlfnu kapattın dedim. evet bi umut vardı yine gülerek..ne salaksın söyleseydin evlenmezdik dedim. o da ben söyleyemezdim ama sen ben yapamıcam desen ayrılırdık dedi. ya sen böyle degildin zaman içinde adonlastınn neden dedim.güldü ama yorum yapmadı.. o bana direk dısarda yiyelim de demedi.. ben aksam ne yesek acaba dedimm.. sonra dısarda yeriz ya dedi. zaten demese ayıp olurdu artık. sonra x i de alalım dedi. cok iyi bi cocuk olmasına ragmen ilk aylar o kadar cok bizim eve geldi kii gag getirdi.. sonra saka yapıyorum zaten cagırmam onu ama annemi alırızz belki dedi. evlilikk yıldönümümğzde mi dedim?? güldüü yani olabilir falan dedi konu kapandı. biliyorum olur al desem alıcak bırakmaz.. ama kayınvalidem kibarlıgından gelmeyebilir. bunları yasıyoruz ama sonrada cok seviyorum seni sen bana fazlasın arasam bulamazdım gönlüme göre buldum falan diyo. o zaman da bi anlamı olmuyo işte
günayydın kızlarrrr... nasılsınızz bugün?? dün dükkan dükkan dolastık bornova da cocuguma bi don bulamadım yahubebek donu satılmıyorr bornovada en son bu atletli takımı buldum.. atlet büyük ama altını bezin üstüne giyebilirr sanırımm minnacık bide su omuz bezleri cok ucuzduu bende aldımm.. aslında gözüme bi kac sey kestirdim ama daha sık bulabilirim diye almadım.. kadifelere zaafım oldugunu da farketmişş bulunmaktayımm
Eki Görüntüle 262215
Eki Görüntüle 262216
Eki Görüntüle 262217
bugünn bizim evlenme yıldönümümüzz.. kocişş ise sagolsun beni sabah ailevi bir konudaa gerim gerim gerdii. aksam yemegi dısarda yeriz dedi ama hediyeden tık yok sanırımzaten sabah öyle bi duygusallıgı romantikligi de yoktu.. dün gece cocugumun bacagıı göbegimden dısarı cıkıcaktı zahmet edip kafasını ceviripp bakmadı bile.. hiç ipledigi yok yani. ilgi yok alaka yok.. yarın cesmedee insaat baslıcagı içinn hiç evde olmucakk simdi arayıp beni bukdar gerdigi için aksam evde yiyelim ben biyere cıkmıycam demek istiyorum. ama o zaman da laf etcek biliyorum
Bana süpriz yapacakmış ve o yüzden seni kızdırıyormuş gibi geldi canım, bir fikri olmasa bu kadar damarına basmazdı diye düşünüyorum, önce kızdırıyor sonra sevindirecek benim tahminim :))
Evlilik yıldönümün kutlu olsun bu arada nice uzun yıllara
Fıstık kızınında ilk donu hayırlı olsun donansın inşallah :)
evlilik yıldönümüzün kutlu olsun nice yıllara saglıklı huzurlu ve çocuklu bir yastıkta kocayın inşallahkızının donu atletide çok güzel güle güle giydirirsin inşallah
Eki Görüntüle 262215
Eki Görüntüle 262216
Eki Görüntüle 262217
masAllah kizlar yolun yarisina geldiniz ne guzel Allhim saglicakla kucaginiza almak nasip etsin insAllah
sagol tatlım benimaksamın güzel gecicegininn garantisi yok.. bende evde sinirleneyim bari diyorum konusurkenn gecen yıl bu saatlerde kuaföre gitmeye calısıyodum dedim.. o da gülerekk bende bunalımdaydım simdi onu söylücektim dedi. unutmaya calısıyodum ama sen dügünden 1 hafta önce de bunalımdaydın dedim. gece 10 da dısarı cıktım kız arkadasımla hı iyi deyip tlfnu kapattın dedim. evet bi umut vardı yine gülerek..ne salaksın söyleseydin evlenmezdik dedim. o da ben söyleyemezdim ama sen ben yapamıcam desen ayrılırdık dedi. ya sen böyle degildin zaman içinde adonlastınn neden dedim.güldü ama yorum yapmadı.. o bana direk dısarda yiyelim de demedi.. ben aksam ne yesek acaba dedimm.. sonra dısarda yeriz ya dedi. zaten demese ayıp olurdu artık. sonra x i de alalım dedi. cok iyi bi cocuk olmasına ragmen ilk aylar o kadar cok bizim eve geldi kii gag getirdi.. sonra saka yapıyorum zaten cagırmam onu ama annemi alırızz belki dedi. evlilikk yıldönümümğzde mi dedim?? güldüü yani olabilir falan dedi konu kapandı. biliyorum olur al desem alıcak bırakmaz.. ama kayınvalidem kibarlıgından gelmeyebilir. bunları yasıyoruz ama sonrada cok seviyorum seni sen bana fazlasın arasam bulamazdım gönlüme göre buldum falan diyo. o zaman da bi anlamı olmuyo işte
Ecrincim evlilik yıldönğmğnğz kutlu olsun..
Bizimkide 3 Ekim..
Hatta akşam eşime ne alcan bana dedim ama sorum cevapsız kaldı..
Çok şükür öyle hediye takıntım yok ama bakalım yapar heralde bişeler..
Bu arada bebişinin ilk donuda hayırlı olsun..
Canım benım, neyın garantısı var kı?
Ama su var kı, nasıl bır gun yasayacagımız bıraz da bızım elımızde.
Bızler cok duygusal davranıyoruz, eslerımız ıse bızlerın odun vererek mantıklı hareket etmesını beklıyor.
Mesela esıne gore annesı ıle yıl donumunuzu kutlamak cok buyuk sorun degıl.
Cunku o yanında sen oldugun surece, dıger kısılerın varlıgından rahatsız olmuyor.
Sen ıse (bu bende olsam) bu ozel gununuzu yalnız kutlamak ıstıyorsun, sıze ozel oldugunu o sekılde hıssedeceksın.
Erkekler bızım kadar detaycı olmadıkları ıcın anlasamıyoruz ıste.
Mesela ben bu aksam esımle yazlıga gıdersem ona gore mantıklı davranmıs olacagım.
Bana gore ıse gururumu hıce saymıs...
Bu nedenle gunumuzun nasıl gececegı secımlerımız ıle ılgılı.
He bırde secım yaparken kendımıze de guzel bır gerekce sunmamız ıle ılgılı.
Bılmem anlatmak ıstedıgımı anlatabıldım mı?
Ama bu aksam esın surprız yapmasa bıle, ki bence beklentıye gırmen senı daha buyuk hayal kırıklıgına ugratır...
Dısadırda basbasa yemegınızı yıyın, ama tabıı mumkunse annesı olmasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?