2012 Şubat Anneleri

saoll cnmmm ... azcıkk kalmıss sizinkine de benim ekim de de dogum günüm var.. 19 unda

kızlaar günaydıımm doktordan geldik az öncee miniğimi grdümmm tosbikim yatmış öle eller kollar oynnuoo bi sürü de foto çekildikk..herşey yolunda dedi doktor allahıma şükürler olsunn tompiş kızım benimmm bu arada bugün benimde ewlilik yıldönümümm 2.senemiz bitioo...ecrincim seninde ewlilik yıldönümün kutlu olsunn

aaa ne hoss tesadüfff seninkide kutlu olsun cnm.. bebegin içinde gözünaydın tatlımm.. ne güzel hersey yolundaymıs. sag salim kucagına da alırsın insallah

aaa ne hoss tesadüfff seninkide kutlu olsun cnm.. bebegin içinde gözünaydın tatlımm.. ne güzel hersey yolundaymıs. sag salim kucagına da alırsın insallah

saol cnm benim allahım hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn ayy şimdi düşünüoum da bu saatlerde kuafördeydim yaa ne acyip gelio insana dün gibi sanki her detayını hatırlıoumm... ilk dansımız felan ay bi hoş oldumm..yalının meleklerin sözü war parçasının aküstiğinde dans etmiştik:123:

Ecrınım, senı cok ıyı anlıyorum.
Ilk evlılık yıl donumumuz de benım ıcın husrandı cunku.
Ben buyuk hayaller kurmustum ve uzuntum bu yuzden buyuktu.
Sonra elınden geldıgınce telafı etmeye calıstı, ama unutmuyor ıste ınsan gecmısı.

Benım esım normalde ozel gunlerı onemsedıgı ıcın o kadar uzulmustum bırazda.
Dusun normalde ılk evlendıgımız aydan ıtıbarren, her ay donumunu kutlayan adam, yıl donumunu basıt bır sekılde kutlamak ıstedı.

Demek ıstedıgım esın bastan berı ozel gunlerı onesemıyorduysa, yapısında bu var demektır.
Ne kadar zorlasan da, ıstedıgın kıvama gelemez.
Ama belkı bıraz farklılastırabılırsın.

Ve ben yıne dıyorum, bence yemege gıtmezsen, daha uzucu gececek bu aksamın.
Belkı tartısacaksın esınle, belkı oturup saatlerce aglayacaksın.

Ama gıdersen bu aksamın guzel gecme ıhtımalı de var.

evet cnmm dogru söylüyosun.. gidicem zaten. su işlerimi bitireyim aksam üstü kuaföre gidicem.. azcık sacımı kestirip fön cektireyimm.. kese kesee belimden kulagıma geldi sacc yakında kescek bişi kalmıcak neyse kırıkları gider hem. kuaför de bana iyi gelir

Selam kizlar, dun sporumu yaptim, magnezyumumu da ictim, iyiym, cok sukur, kasik agrisi gecti donemlikti heralde, ama kalca agrisina devam, bacagima vuruyor resmen

bugun cumartesi gezip eglenmemiz gerekirken evdeyiz
Babamiz oda yapiyor bize ama abartti elektrik tesisatini da yeniliyor, uzun surecek yani isi, biz de oglumla ne yesek diye evin icinde dolaniyoruz, aksama dogru cikariz belki, o zamana kadar ders calisayim bari sinava giricem yakinda.

Evlilik yildonumu olanlari kutluyorum insallah bir omur boyu surer ilk gunku heyecan, bizim de yildonumu bu sefer katakulliye geldi, ama hediyemi gec de olsa kaptim hehe Ama benim bir dogum gunu hediyesi dusunmem lazim esiminki yaklasti...

guzel hafta sonlari sizlere bebiklere iyi bakin.

Son düzenleme:
Kızlar bana yardım edin nolur. Ben bu esimle ne yapıcam yaa?

Gene kavga ettik anneme geldim diye.. Evden dısarı cıkmıyım, butun gun ev isi yapıyım, anasına babasına kardesine kısacası sulalesine hizmet ediyim, doktora gitmeyeyim isteyen bir kocam var.. Kafayı yemek uzereyim yaa.. Resmen sogudum artık ondan..

Sana yazarken ben yelkenlerı ındırdım valla ecrın
Sabah nasıl kızmıstım esıme.
Akıllı bır de bana dıyorkı, 'hani bana nazlanıyorsun ya, babama da oyle nazlan, aılenı gormek ıstedıgını soyle'
Babasından bu kadar cekınen bır adam gormedım daha.

Seninde evlilik yıl dönümün kutlu olsun tatlım..

Anneni görmene neden kızıyor ki yahu?
Hem annenle yeni barışmıştın sen..
Kusura bakma ama kocan biraz eski kafalı gibi geldi..
Hani eskiden anne kısmına pek fazla gidilmezmiş felan diye kızarlarmış ya..

Anneni görmene neden kızıyor ki yahu?
Hem annenle yeni barışmıştın sen..
Kusura bakma ama kocan biraz eski kafalı gibi geldi..
Hani eskiden anne kısmına pek fazla gidilmezmiş felan diye kızarlarmış ya..

Evet yeni barıstım annemle ama esim barısmamı da istemiyordu ki :)

Neden kusura bakıyım? Evet benim kocam geri kafalıymıs artık kesin olarak anladım bunu..

Napıcam bilmiyorum ya offf

En guzelını yapıyorsun ecrınım.
Emın ol kuafore gıttıgınde keyfın daha da artacak.
Sımdıden ıyı eglenceler canım.

Dunyam, esını en ıyı tanıyan sensın canım.
Ne sekılde davranırsan, senı daha ıyı anlar, sen bılırsın.
Sımdı ben esıme uyguladıgım polıtıkaları sana anlatsam, belkı ters teper.
O nedenle ne yapman, esıne kendını nasıl ıfade etmen gerektıgını kendın bulmalısın.
Belkı ıse bır mektup yazmakla baslayabılırsın ama.

naber kızlar nasılsınz?nasıl gıdıyo hamılelık?bizim çok şükür ii gidiyor oğlumla.kızlar sız bebek sekerlerını nasıl yapıcaksınz ya?jhazır sekerledrn mı alacaksınz yok sa elde mı bıseyler yapacaksınz?bebek şekerleri diyte ayrı bı bolum var mı kk da?aradım ama bulamadım ?ne dusunuyorsuzn??*

Evet yeni barıstım annemle ama esim barısmamı da istemiyordu ki :)

Neden kusura bakıyım? Evet benim kocam geri kafalıymıs artık kesin olarak anladım bunu..

Napıcam bilmiyorum ya offf

Eleferanın dediği gibi her erkeğin anladığı ayrı bir dil var bence..
Yani eşini sinirlendirmeden nasıl anlatbilirsin senin üzüldüğünü bunu düşün..
Tatlı bir dille konuşmayı denesen..
Çünkü ben eşime nazaran biraz sinirli bir yapıyım ve zamanında sesimi yükselttiğim çok olmuştu baktım ama o benden daha çok soğuyor ve hiç cevap vermiyor..şimdi ise tatlı dille anlatıyorum bak bunu bunu yapma ben hoşlanmıyorum felan diyorum oda anlayışla karşılıyor..Ama işte her erkekte bundan anlamaz..:S

Ohhh canım gözünaydın Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun, bir ömür ağız tadınız bozulmasın

Ne desem sana yardımcı olmayacak, sen başından koz vermişsin çünkü eline, annene gitmeye karışmasına ne hakkı varmış onun? Allah yardımcın olsun Yeliz, daha taze evlisin, ama eşin pek umut vadetmiyor bana göre.

Merhaba canım.Ben bebek şekerini hazır sipariş vericem, çalıştığım için kendim yapamam, uğraşacak vaktim yok maalesef.

Ah elefera'm..

Keske bulabilsem de ne yapmam gerektigini burda sizlere sormasam..
Mektup mu? Benim odunların efendisi kocama mı?

Ona dedigim gibi hep evde oturucam 3 tane cocuk dogurucam sulalesine hizmet edicem. Sozunden cıkmıycam..
O bunu istiyor.

Çok şükür iyi gidiyor tatlım..
Senin hamilelikte iyi gidiyordur umarım..
Ben bebek şekeri yapmayı düşünmediğim için yorumda bulunamıcam..

benn seninnkiyle benimkinii yanyanan koyupp dövücem sorun cözülcekk

ben hep indiriyorumm zatenn o bakımdan seni anlamaktayım cnm benn nazlanmıyorum emme alttan alıyorumm.. yaa burda nokta nokta anlattım kayınvalidemle böyle böyle oldu diye. ona da aynen öyle anlattım.. ne laf tasıma var ne bişi o gün gayet normaldii aradan 1 hafta gecti. e sen o günn caktırmadann bana annemi sikayett ettin diye lafa basladı.. o zaman kayınvalidemle barıstıgıma pişman oldum eskidenn kocişe tombul kelebegim diyodumm artıkk odunların efendisi diyorumm.. karı koca cagg atladık

yaa evet bende kafamda bigudilerle makyajj yaptırmaya gitmiştimm bizde historia de un amor da dans etmiştikk.. hikaye adamın ölen karısına duydugu sevgiyi anlatıyodu ama müzik cok hosuma gidince nasıl olsa kimse anlamıcak bunu diye ondan dans etik.. orda mı hata yaptık acaba ayrılık sarkısıyla evlenmemek mi lazımdı:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…