- 17 Temmuz 2011
- 119
- 5
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.981
herkese iyi geceler arkadaşlar bebeklerinizle iyi uykular.....
canım beklenen vdoğum tarihin 25 şubat değil mi ??
http://lbdf.lilypie.com/MT50p3.png bunu kopyala imza kısmına yapıştır ...
evet canım 25 şubat
ama yapamadım dediğin şu imza yerini bi bulamadım kontrol panelinden
canım kontrol panelinde solda profili düzenle var oraya gir,orda alt tarafta çizelge var,oraya yapıştır linki
canım kontrol panelinde solda profili düzenle var oraya gir,orda alt tarafta çizelge var,oraya yapıştır linki
teşekkürlerrrr canım benim
şimdi iyi geceler bizim tv zamanı eşim bekliyor öptüm görüşmeek üzere byyyy
selam ,o karartılar emzirme döneminde de bir süre kalıyor ama zamanla tamamen geçiyor,bir de şu göbekte oluşan kahverengi çizgi de geçiyor,tüyler de dökülüyor,tek problem gögüsler bir inip bir şişmekten deforme oluyor(özelliiikle emzirme döneminde mutlaka kremlenin derim ben)ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 1 yılda anca toparladı göğüsler o da eskisi gibi olmadı,ama tekrar hamile kalıp azcık kilo alınca eski formuna girdiler,şimdi al baştan bir dahaaynı terane
günaydın şubat anneleri ben mart annelerindenim ama sezeryan olacağı için doğum şubata gelebilir o yüzden size de bir bakayım dedim maaşallah baya bir yazmışsınız
benim ikinci gebeliğim oğlum olacak inşallah sizlere sormak istediğim bir şey var ayrıntılı usg ye girdiniz mi ben 20.haftada gidicem ve bir de bebeklerinizin hareketlerini artık hissediyormusunuuz?sürekli olarak hissetmeye başladınız mı?ben 2-3 hafta önce ilk hissettim ama çok nadir oluyor ne zaman sürekli hissedeceğim acaba?bazen hissedip bazen hissetmeyince endişeye kapılıyorum çünkü bir tane bebişimi kaybettim hep korkuyorum bu yüzden cvplarsanız sevinirim
mrb...
benm bebişimde 19+2 günlük bende hiç hissetmiyorum ve kafayı çok takıyorum
2 gün önce aile hekiminde kalp atışlarını duydum çok şükür..
ama burda 17 haftalıklar bile o kadar çok hissettiklerini yazıyolarki
şaşırıyorum..:44::44:
mrb...
benm bebişimde 19+2 günlük bende hiç hissetmiyorum ve kafayı çok takıyorum
2 gün önce aile hekiminde kalp atışlarını duydum çok şükür..
ama burda 17 haftalıklar bile o kadar çok hissettiklerini yazıyolarki
şaşırıyorum..:44::44:
merak etme canım ben 19 um 18+6 DA Bİ HİSSETTİM 2 GÜNDÜR TIK YOK NORMAL YANİ ABLAM 21 DE İLK ( 2 BEBEKTİ ÜSTELİK )HİSSETTİ KIZ KARDEŞİM İLK BEBEKTE 15+4 HİSSTTİ KARIN DUVARIYLA ALAKALIYMIŞ SIKMA CANINI
tatlımm bennde aa o mu acaba, acaba hissetcek miyim anlıcak mıyım diyee düsünüpp duruyordum.. 20. haftaya girince o kadar net anladım kii.. gazla karıstırılmıyomus yani..bayaa ben burdayım diyo.üzülünce anne karnındaki bebek daha az harekett ediyor diyorlardıı ben aglayınca benimki daha cok harekett ediyorrmerak etme bugün yarın baslıcakk.. yada basladıı yemektenn sonra kendini dinle.. kalorili yemeklerr ona enerji verip hareketlendiriyomuss.. meyveli yogurt, cikolata gibi seylere cok hareketleniyor benimki.. makarna da öle cünkü beyaz un cok cabuk enerji acıga cıkartıyor. ama 17 de öyle hissetmedim ben hatta hiçç her pıt pıta kulak kabartıyodum.. ilk bebek olmasıyla alakalı.. sıkma canını bugün yarın emin olcaksın
tşkler canım...biraz daha bekleyim o zaman sayılı günler kaldı o zaman hissetmeme
bende artık 20.haftayı bekliyom bakalım o zamanda böylr giderse
bunalıma girerim kesinbende dün makarna yemiştim ,sanki bişey hisseder gibi oldum o kadar uğraştım bi
daha olmadı bana öyle geldi demek deyip ,elimi çektim karnımdan :44::44::44:
elini koymna hic gerekk yokk o hissettircek kendiniiben hiçç koymuyorumm cok tepiklenmedikcee . o zamann oksuyorummm yavaslıyoo bide benimki biraz irii .. yani sen beni suan yarın 21 e giriyoruz ama 22 ninn ortası gibi düsünn tatlım .. bugün yarınn baslar insallahh hissettirmeyee.. kilonu bilmiyorumm kilonlada alakalı olabilirr.. zayıflar daha erken hissediyorrmus:44::44:
selam kızlar... dün gece ölümden döndüm..çünkü zehirlendim ve 1 saat boyunca ne yediysem çıkardım üstelik pazar gecesi ve gece saatin geç olmasından dolayı doktorada gidemedim..ama zaten gerek kalmadı midemde ne varsa çıkınca çok rahat ettim..ama en çok bebeğime bişey olcak ya oda zehirlendiyse diye çok ama çok korktum...çok şükür şimdi iyiyim..ama insan hayatı bi anlık bi an uykudan uyanıpta o hale nasıl geldim inanın inanmak çok güç...eşimde çok korktu doktora gidelim dedi ama hamileliğimden önce başıma yine aynı şey geldiği için anladım zehirlendiğimi..allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun... neden olduğu tam belli değil ama sanırım acukadan yani çemenden oldu çok yedim yatmadan önce çünkü..bi daha asla almam sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?