- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.001
Arkadaşlar Merhaba;
Aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım...Bende Şubat annesiyim Allah nasip ederse...5 Şubat :)
aaa..hay allah,canım çok geçmiş olsun..nasıl olduki öyle,tarihi falan mı geçmişti acaba!
yoğurt falan yeseydin bari,istifra ettikten sonra!allah korumuş,bebeğini ve seni!
bi doktora git yine bence!
şu marketlerde satılan acukadanmı yedin,bi ara bende çok dadanmıştım ona!korktum şimdi..tekrar geçmiş olsun..
hoşgeldiiin,,hayırlı olsun,,ilk bebeğinmi,cinsiyeti ne?
Arkadaşlar Merhaba;
Aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım...Bende Şubat annesiyim Allah nasip ederse...5 Şubat :)
Arkadaşlar Merhaba;
evet canım onlardan ama ev yapımıydı çok alırdım hamilelikten önce.. ondan büyük ihtimal dolaba koy çıkar sanırım anlamadım bozulduğunu..tarihi yoktu ev yapımı olduğu için istediğin kadar alıyorsun onlardandı..çok sağolasın..hiç sorma bi an ölücem sanırım dedim..ama çıkarınca çok rahat etim gece 3 te bi başladık 4 kadar.. en çokta bebeğimede geçtiyse korkum oldu..ama iyiyim şimdi..çorba içtim şu saate kadar sadece..korkuyorum artık..daha öncede kendi yaptığım turşudan zehirlenmiştim hamile değildim ama yine aynı olmuştum..çok zor..allahtan çıkarıyorumda rahat ediyorum..yoksa kana falan geçiyor sanırım.. bi daha asla almam.. aman sizlerde dikkat edin yediklerinize...çalışmasan gidicem doktora ama hem bugün pazar hemde işteyim.. yarın yada salı günü gidicem..
benimde en bu aralar en korktuğum şey..geçenlerde canım bişey çekmişti,dışarıda yemek zorunda kaldık,öyle bilmeiğimiz bi yer değil gittiğimiz yinede sordum bak bozuk falan olmasın,hamileyim diyorum!:)))))
kendimi düşündüğümden değil,olurda zehirlenirim bebeğime geçer korkusu var işte!
seninde istifra etmen iıi olmuş..
Evet 87 doğumluyum... hoşbulduk arkadaşlar...ben bebeğimin hareketlerini pıt ptı olarak hissediyorum bu aralar....Bazende hafiften karnım atıyor dışardan görünüyor yani.
Son günlerde midem çok acayip ekşiyor, gavisgon içiyorum azıcık o zaman rahatlıyorum...Ayrıntılı ultrason için haftaya doktora gideceğiz umarım bebişim çok sağlıklıdır.Ben üçlü yada ikili test yaptırmadım...Çoğu arkadaşım yaptırdı ama biz eşimleistemedik.
Son günlerde midem çok acayip ekşiyor, gavisgon içiyorum azıcık o zaman rahatlıyorum...Ayrıntılı ultrason için haftaya doktora gideceğiz umarım bebişim çok sağlıklıdır.Ben üçlü yada ikili test yaptırmadım...Çoğu arkadaşım yaptırdı ama biz eşimleistemedik.
bende yaptırmadım...doktorum zaten eskiden testmi? vardı dedi ..
selam kızlar... dün gece ölümden döndüm..çünkü zehirlendim ve 1 saat boyunca ne yediysem çıkardım üstelik pazar gecesi ve gece saatin geç olmasından dolayı doktorada gidemedim..ama zaten gerek kalmadı midemde ne varsa çıkınca çok rahat ettim..ama en çok bebeğime bişey olcak ya oda zehirlendiyse diye çok ama çok korktum...çok şükür şimdi iyiyim..ama insan hayatı bi anlık bi an uykudan uyanıpta o hale nasıl geldim inanın inanmak çok güç...eşimde çok korktu doktora gidelim dedi ama hamileliğimden önce başıma yine aynı şey geldiği için anladım zehirlendiğimi..allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun... neden olduğu tam belli değil ama sanırım acukadan yani çemenden oldu çok yedim yatmadan önce çünkü..bi daha asla almam sanırım..
ecrin bu tekmikleri sanki kelebek çırpınır gibimi? ben dün öyle bişey hissettim ama solumda ama sanki böyle parmaklarınla gıdıklarsınya öyle bişeydi acaba tekmiğimiydi bilmiyorum..bide ilklerin anlaması zormuş sanırım ondan anlayamadım..
Ya arkadaşlar sizce karyola almak için erken mi? Bir de park yatak mı alsak karyola mı kirada oturuyoruz...park yatağın kullanışı nasıl olur acaba?
cok gecmişş olsun hayatımm. bi süre acık gıdalardan uzak durr.. ne olmaz ne olmaz havalarda sıcak. baharatt da rahatsız etmiş olabilirr mideni. tatlım ilk zamanlarr öleydii hafiff hafiff kelebek cırpıntısını ben yorumlayamıyorum maaleseffama parmagını degdiripp cekiyomussun gibiydi.. simdi öyle degill. uykudan uyanıyorum ben onun tepigine yaklasık 30 sn ye falan sürüyo.. altta üste yanda. baya da sert oluyorr ve karnıma bakarsam nerden vurdugu dısardann görünüyorr cok net sabırla bakmam lazım sadece. mesela az önce sanırım iki ayagıyla tepükledi cünkü göbek deligimin yanında ve aynı hizada daha altında aynı anda oldu bebeügüm su an yan yatıyormuss belkide elleri dicem ama elleri o kadar güclü müdür bilmiyorumm:44::44: ama dedigim gibi normalde 20 yi bitirmemm lazım yarın ama 21 i bitirdimm hatta 22+3 falan oluyo benimki büyük accık .. dr öyle didi. ondan tarih farkedebilir tatlımm.. dikkat et kendine
canım evde oda oda çok gezdiririm diyorsan park yatak al ama benim gibi kiracısın ve bir odada oturacaksan kış günü yazın ayıracaksanda karyola al..zaten çok az bir para farkı var aralarında..ben herşeyi içinde karyolayı hem sabit hem sallanabilir 4 çekmecelidii 300 tlye alıcam inş bir ay sonra..biraz araştırın erken sayılır..6 buçuk 7 aylık olalım bence..nolur nolmaz allah korusun..bide park yatak dandik olursa çok sesi oluyor haberin olsun..büyükte alma ideali 60 a 120 ebattakiler..
iyi en azından sütünü yogurdunu yiyormuşsun valla benim doktor ne yediginden ziyade 3.5 lt su iç yeteli dedi bende 2 kilo aldım aman aman bir kilo almadım canını sıkma zaten 6 aydan sonra hızla kilo alıyorsun 7 kiloda çok degilmi sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?