2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar Merhaba;

Aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım...Bende Şubat annesiyim Allah nasip ederse...5 Şubat :)

evet canım onlardan ama ev yapımıydı çok alırdım hamilelikten önce.. ondan büyük ihtimal dolaba koy çıkar sanırım anlamadım bozulduğunu..tarihi yoktu ev yapımı olduğu için istediğin kadar alıyorsun onlardandı..çok sağolasın..hiç sorma bi an ölücem sanırım dedim..ama çıkarınca çok rahat etim gece 3 te bi başladık 4 kadar.. en çokta bebeğimede geçtiyse korkum oldu..ama iyiyim şimdi..çorba içtim şu saate kadar sadece..korkuyorum artık..daha öncede kendi yaptığım turşudan zehirlenmiştim hamile değildim ama yine aynı olmuştum.. çok zor..allahtan çıkarıyorumda rahat ediyorum..yoksa kana falan geçiyor sanırım.. bi daha asla almam..aman sizlerde dikkat edin yediklerinize...çalışmasan gidicem doktora ama hem bugün pazar hemde işteyim.. yarın yada salı günü gidicem..

Arkadaşlar Merhaba;

Aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım...Bende Şubat annesiyim Allah nasip ederse...5 Şubat :)

hoşgeldin cnm 87 doğumlumusun? bende 86 lıyım..allahım hayırlı evladlar versin hepimize.. dün bir bayan müşterimiz ailecek yemeğe geldi yeni oğlu oldu 3 aylık kucağıma aldım geri veresim gelmedi..resmen cennet kokuyordu..bebek kokusu cennet kokusuymuş..valla doğru..öyle tatlıydıki..o an doğurasım geldi..oğlumu çok merak ediyorum yaa...

Arkadaşlar Merhaba;

hoşgeldin canım :)
günaydın herkese bebek hareketlerini ben 16. haftada hissetmeye başlamıştım şuan 21. haftadayım dün ilk kez dışarıdanda görebildim müthiş bişey allah herkese yaşatsın inşallah

Evet 87 doğumluyum... hoşbulduk arkadaşlar...ben bebeğimin hareketlerini pıt ptı olarak hissediyorum bu aralar....Bazende hafiften karnım atıyor dışardan görünüyor yani.

benimde en bu aralar en korktuğum şey..geçenlerde canım bişey çekmişti,dışarıda yemek zorunda kaldık,öyle bilmeiğimiz bi yer değil gittiğimiz yinede sordum bak bozuk falan olmasın,hamileyim diyorum!:)))))
kendimi düşündüğümden değil,olurda zehirlenirim bebeğime geçer korkusu var işte!
seninde istifra etmen iıi olmuş..

sorma içim dışıma döndü ama olsun..oğluma bişey olmasın..

Evet 87 doğumluyum... hoşbulduk arkadaşlar...ben bebeğimin hareketlerini pıt ptı olarak hissediyorum bu aralar....Bazende hafiften karnım atıyor dışardan görünüyor yani.

bendede var bişey ama tam anlayamıyorum daha ben..bide işten dikkat edemiyorum sanırım..zaten tekmikler her zaman sürekli olmazmış..inş bende net anlarım..bu arada tekmelediği an kime bakarsan çocuk ona benzermiş..diyolar bizimki bilgisayara benzicek bu gidişle..inanmıyorum ben öyle şeylere ama eşim çok sinir ettiği için beni kesin ona benzicek..

Son günlerde midem çok acayip ekşiyor, gavisgon içiyorum azıcık o zaman rahatlıyorum...Ayrıntılı ultrason için haftaya doktora gideceğiz umarım bebişim çok sağlıklıdır.Ben üçlü yada ikili test yaptırmadım...Çoğu arkadaşım yaptırdı ama biz eşimle istemedik.

bende yaptırmadım...doktorum zaten eskiden testmi? vardı dedi ..

mide ekşimeleri ara ara bendede oluyo..
bizde sadece ikiliyi yaptırdık,birde ayrıntılıya giricez..çok korkuyorum ayrıntılıdan!(

Ya arkadaşlar sizce karyola almak için erken mi? Bir de park yatak mı alsak karyola mı kirada oturuyoruz...park yatağın kullanışı nasıl olur acaba?

cok gecmişş olsun hayatımm. bi süre acık gıdalardan uzak durr.. ne olmaz ne olmaz havalarda sıcak. baharatt da rahatsız etmiş olabilirr mideni. tatlım ilk zamanlarr öleydii hafiff hafiff kelebek cırpıntısını ben yorumlayamıyorum maaleseff ama parmagını degdiripp cekiyomussun gibiydi.. simdi öyle degill. uykudan uyanıyorum ben onun tepigine yaklasık 30 sn ye falan sürüyo.. altta üste yanda. baya da sert oluyorr ve karnıma bakarsam nerden vurdugu dısardann görünüyorr cok net sabırla bakmam lazım sadece. mesela az önce sanırım iki ayagıyla tepükledi cünkü göbek deligimin yanında ve aynı hizada daha altında aynı anda oldu bebeügüm su an yan yatıyormuss belkide elleri dicem ama elleri o kadar güclü müdür bilmiyorumm:44::44: ama dedigim gibi normalde 20 yi bitirmemm lazım yarın ama 21 i bitirdimm hatta 22+3 falan oluyo benimki büyük accık .. dr öyle didi. ondan tarih farkedebilir tatlımm.. dikkat et kendine

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar sizce karyola almak için erken mi? Bir de park yatak mı alsak karyola mı kirada oturuyoruz...park yatağın kullanışı nasıl olur acaba?

canım evde oda oda çok gezdiririm diyorsan park yatak al ama benim gibi kiracısın ve bir odada oturacaksan kış günü yazın ayıracaksanda karyola al..zaten çok az bir para farkı var aralarında..ben herşeyi içinde karyolayı hem sabit hem sallanabilir 4 çekmecelidii 300 tlye alıcam inş bir ay sonra..biraz araştırın erken sayılır..6 buçuk 7 aylık olalım bence..nolur nolmaz allah korusun..bide park yatak dandik olursa çok sesi oluyor haberin olsun..büyükte alma ideali 60 a 120 ebattakiler..

sağol canım..inşallah bende kesin anlarım..benimki daha küççük..

Anladım canım... Bencede erken eşime kalsa bebek arabasını, mama sandalyesini bile alacak:) dün kanz marka park yatak sorduk 170 olur dedi(yATAĞI HARİÇ) ama sallanması felan çok güzeldi..kumaşları naylonumsu oluyor genelde sanırım. biraz kıyafet, eksik gedik aldık ama yinede alınacak şey çooookkkk.Evimiz kalioferli ama bu hafta doğalgaza geçiyoruz umarım ısınır...bebiş kış çocuğu olacak ev biraz büyük ısınmassa artık bi çaresine bakacağız...

pardon ama gündem, 3.5 kilo süt iç dedi.inş ayda 2şer kilo alırız çünkü ilerde süt olması içinde gerekli bu hergün tartıya çıkıyorum canım çok şey yemek istiyor mesela 2 kaşık alıyorum iştahım kaapnıyor çok garip önceleri çok istifra ettim ondanmı acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…