- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.961
iyi akşamlar arkadaşlar yazılanları okumaktan fırsat bulamıyorum yazmaya neyse bende kızımın ismini ayşe yada gökçe koymak istiyorum iki ismin zor olacagını düşünüyorum bende
21. haftadayım ve 6.5 kilo aldım karından başka biyerimdede fazlalık yok nerde bu kilolar diyorum. fazla aldım galiba ama aşırıda yemiyorum ama düzenli besleniyorum. arkadaşlar birde şunu söylemek istedim yogurt sütten daha iyi besliyor bebegi, çocugu olan annelerden duydum ablamda dahil,
birde şu profillerdeki dogum zamanı galiba ticker galiba onu nasıl yapıyoruz bilen varmı
eşim de öğretmen o da aynısını söylüyor.öğretmen olunca isim koymak da zor oluyor,her isim birini hatırlatıyor,sonra hosuna gitmiyor bazen. kerem diye öğrencisi yok ondan rahatlıkla koyacaz ismini
littlesunshine sen hangi ismler arasında kararsız kaldın merak ettim
teşekkür ederim tavsiyeniz için doğru aynı anda kullanılmıyor iki isim aslında hilal ismi eşimin isteği ben istemiyorum ama eşimi de kırmamak adına tamam dedim ben kendi beğendiğim bi ismi ekleyip onu kullanmak istiyorum yine de tavsiyenizi dikkate alacağım...
canım hayırlı olsun ,isimleri de çok güzel,bence gökçe hoşticker için forumda anlatılıyor nasıl yapılacağı,bilgilerini yazarsan ben yazdımcı olurum istersen tabii.
canım hayırlı olsun ,isimleri de çok güzel,bence gökçe hoşticker için forumda anlatılıyor nasıl yapılacağı,bilgilerini yazarsan ben yazdımcı olurum istersen tabii.
Hoş geldin evet sohpet koyu bu akşam. ah ahhh arkadaşım ben kaç aydır sorup duruyodum bi yanıt alamadım kimseciklerden senin dediğin gibi avatarmı ne diyolar bide ama yapamadım çocuk doğacak ben hala yapıcam umarım:) senin isimde çok güzel allah ım hepimizinkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
ay say say bitmez ama öncelik sırasına göre Tuna, Kayra, Deniz, Eren, Ali, Kaan, Can, Ege, Demir, Bera... listeyi uzatırım daha. ama sanırım en içime sinen Tuna, ne yazıkki eşimin sevmediği bir arkadaşıymış. yine de olur dedi. bu sefer de ben kararsız kaldım... o hep kız isimleri düşünmüşçocuklara anket çalışması yaptıracağım bu gidişle
bir an kırılırsınız diye çekindim. anlayışınız için teşekkürler. dilerim en içinize sineni koyarsınız... ama Hilal gerçekten güzel...
bir an kırılırsınız diye çekindim. anlayışınız için teşekkürler. dilerim en içinize sineni koyarsınız... ama Hilal gerçekten güzel...
ayy canım ya bilgilerini söyle ben hemen yapayım sana...
foruma baktım ama bulamadım yardımcı olursan sevinirim canım sat 3 mayıs bdt 7 subat cinsiyet kız başak bişeye gerek varmı?
ay say say bitmez ama öncelik sırasına göre Tuna, Kayra, Deniz, Eren, Ali, Kaan, Can, Ege, Demir, Bera... listeyi uzatırım daha. ama sanırım en içime sinen Tuna, ne yazıkki eşimin sevmediği bir arkadaşıymış. yine de olur dedi. bu sefer de ben kararsız kaldım... o hep kız isimleri düşünmüşçocuklara anket çalışması yaptıracağım bu gidişle
herkese iyi geceler arkadaşlar bebeklerinizle iyi uykular.....
ay sahimi diyon.21 mayıs son adet tarihi şu an 18 hafta bugün doldu başka ne yazayım
http://lbdf.lilypie.com/QwdHp3.png canım bu kodu imza kısmına yapıstır kontrol panelinden,olmustur insallah :)
biz de bi ara kaan ı düşündük.kaan,tuna,demir çok güzel bence,benim de düşündüğüm isimler arasında vardı bunlar
iyi geceler arkadaşlar inşallah güzel bir uyku çekeriz ve sabahta bebeklerimizin tekmeleri ile uyanırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?