- 17 Temmuz 2011
- 119
- 5
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.041
Arkadaşlar Merhaba;
Aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım...Bende Şubat annesiyim Allah nasip ederse...5 Şubat :)
sorma içim dışıma döndü ama olsun..oğluma bişey olmasın..
kızlar şu bavulla gezme işine çok güldüm çok tatlısınız ya hepimiz aynıyız sanırım çok hevesli ve heyecanlıyız ne yapalım ama komikte olsa elimizde değil
canım herşeyini sanki biraz büyük almışın gibi geldi yada fotoların öyle..ama hastane için zıbın takımını iki takım al ki kirlendiğinde diğerini giydirirsin bebeğe..biberon emzik düşünmüyormusun? emmezse çok lazım olur.. bezlerinide depola şimdiden ama çok küçük boydan fazla alma..
canım ben ilk başta her ikisinide düşündüm çünkü benim evimde doğalgazlı ama her yeri yakmicam.. Bambamda en fazla 6 ay yatıyor haberin olsun..ben ondan vazgeçtim en az 3 4 yaşına kadar yatar diye normal beyaz mobilya beşik alıcam..park yataktanda memnun olmayan çok kişi var ilk başta çok düşünmüştüm ama eşimde onu istemedi..sen bilirsin yinede ilerde yatak alırım dersen parklada idare edersin..ama yaşına geldiğinde çocuk için fazla yararlı olacağını sanmıyorum bide çamaşırları her an elinin altında olması lazım bence çekmeceli bi beşik alsan daha iyi mobilya ama sen bilirsin..park yatakların markası çok önemli dandiklerde çok ses ve bozulma oluyormuş..dikkat et..
canım artık iki odada soba yakıcaz çünkü babamız gece calışıp gündüz evde nöbetten çıkıp evde anlıyacagın iki çocuk olacak benim biri bir odada öbürü öbür odada :))) neyse bende oda seklinde alayım diyorum bebege oda yapayım bide günlük kullanmaya bi park yatak oturma odasına kurarım artık böyle işteee. Teşekkürler yorum için
sobanın sıcağını hiçbişey tutmuyor ama iki odandada soba olması çok zor senin için hem yaza kadar ev batar hemde allah korusun sakın kömür atıp yatma geceKömür kor olsun öyle yatın gece..aman zehirlenme falan insan korkuyor dikkat edin canım sakın.. bide bebeği sürekli aynı ısıda odada tutmaya çalış..bi sıcak bi soğuk çok hasta olur..ahh ahh benim kardeşlerimin biride aralıkta doğdu ne sıkıntı yaşamıştık,o zaman doğalgaz yoktu....sobada en çok özlediğim şey hani çamaşırları üzerine asıyorsunya..2 dakikada kuruyo..doğalgazda 2 günde anca oda çok yakarsan... Oda mis gibi yumuşatıcı kokuyorya o bir başkaydı eskiden..ahh ahh allah kolaylık versin canım..işimiz zor hepimizin ama anne olmak çok güzel bi duygu..
ay say say bitmez ama öncelik sırasına göre Tuna, Kayra, Deniz, Eren, Ali, Kaan, Can, Ege, Demir, Bera... listeyi uzatırım daha. ama sanırım en içime sinen Tuna, ne yazıkki eşimin sevmediği bir arkadaşıymış. yine de olur dedi. bu sefer de ben kararsız kaldım... o hep kız isimleri düşünmüşçocuklara anket çalışması yaptıracağım bu gidişle
bir an kırılırsınız diye çekindim. anlayışınız için teşekkürler. dilerim en içinize sineni koyarsınız... ama Hilal gerçekten güzel...
ooo ffffff ooffff tuna deme bana lütfen bak yine eşime zıplicam ben hep tuna istedim hatta nişanlıyken bile öyle olmasını istemiştim ama eşim şu çocuklar duymasındaki tuna yüzünden vaz geçti değiştik kıramadım bende onu o erkeği istedi isim için öyle olsun dedim ,
canım ben ilk başta her ikisinide düşündüm çünkü benim evimde doğalgazlı ama her yeri yakmicam.. bambamda en fazla 6 ay yatıyor haberin olsun..ben ondan vazgeçtim en az 3 4 yaşına kadar yatar diye normal beyaz mobilya beşik alıcam..park yataktanda memnun olmayan çok kişi var ilk başta çok düşünmüştüm ama eşimde onu istemedi..sen bilirsin yinede ilerde yatak alırım dersen parklada idare edersin..ama yaşına geldiğinde çocuk için fazla yararlı olacağını sanmıyorum bide çamaşırları her an elinin altında olması lazım bence çekmeceli bi beşik alsan daha iyi mobilya ama sen bilirsin..park yatakların markası çok önemli dandiklerde çok ses ve bozulma oluyormuş..dikkat et..
merhaba kizlar. ben cagla kimileriniz hatirlar gebeligimizin ilk haftalarinda girmistim bebis gorunmemisti 10gun beklemek lazim denmisti coksukur bebis gorundu 5gun gec dollenme seklinde hesaplandi 28 subat mdt. kizim olucak yine bir kizim daha var bu ikinci :) kizim 2bucuk yasinda. tekrar tanitayim kisaca kendimi viyanada yasiyorum 3bucuk yillik evliyim. 26yasindayim.. bu zamana kdr pek giremedim Turkiyede tatildeydim sonra kizim hastalandi ustune ben hastalandim anca toparlanabildik. bundan sonra bolbol girmeye calisirim..
mrb ark ben 19+2 hamileyim kaç aylık oluyor??
5. aydasın:) ben de 18+6 az kaldı 20 haftalık olunca yarılayacağız hamileliği inşallah:)
Gunaydın hanımlar yenıden merhaba sızler ve bebısler ıyısınızdır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?