2012 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar..

benim bi sorum olacak..bel ağrınız oluyormu??
nasıl bi ağrı,biraz tanımlarmısınız?
çok korkuyorum:44:
benim bel ağrısı şey gibi ya nasıl desem,hani çok ayakta falan kalırız,yada iş yaparız yoruluruz da belimiz ağırır ya,onun gibi deği işte!!!!!!
regl ağrısı gibi!regl olmaya yakın ağırı ya,onun gibi bi ağrıya benziyo!çok tedirgin oluyorum!.((((

bende vıchy kullanıyorumm daha şimdiden ama hala var çatlaklarım 3 kilo aldım ama maalesef cildim çok hassas karnımda oluştu çatlaklar
çok sinirim bozuluyo ama napıyım eelimden geleni yapıyorum olmaması için hala oluyorsa demekki hakkaten yapacak bişey yokk
ama Allahtan beyaz tenliyim kırmızılıkları geçince çok fazla belli olmuyo

cnmmm hamilelikte oranlı kilo bile alsann yatkınlıgın varsa catlıyormussunn.. tamamenn bu dönemde salgılanan hormonlarla ilgiliymişş.. bizim kilomuzla alakası yokkmuss yanii

günaydın arkadaşlar çatlaklar için ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa önüne geçilemiyo kremler sadece biraz rahatlatıyor.hele birde annenizde kardeşinizde varsa sizde olması normal.

bende yoktu ,ve adetlerim hep düzenlidir..fakat nasıl oldu anlamadım,hamile kaldığım ay ,geç döllenme olmuş!öyle hiç gecikmez adetlerim,en fazla 1-2 gün oynar!ama ben 28 günde deği 30-32 günde 1 adet olurum,bellki o uüzden dojtorum 1 hafta geç döllenmiş dedi!adetim 1 hafta geçtiğinde
doktora gittim kan tahliliyle hamilelik kesinleşti ama kese olması gerekenden küçüktü!4.2 mm di!daha büyük olması gerekiyormuş.5 haftalık bir kese olması gerekirken 4 haftalık bir kese göründü!
seninde geç döllenme mi oldu canım????
adetlerin düzenlimiydi????

ayyy maşallahhhhh yaaa :):)

benim daha çok küçük olduğu için sanırım dışarıdan pek hissedilmiyo haraketler ama babası sevince bi kaç kez tepki verdi :)
ama benim kızımda anneci olun yaaa en çok beni sevsinn :)
(çok bencilim yavv)

benim eşimde diyo kızım bana düşkün olacak diye ama bakaım nasıl olacakkk

günaydın arkadaşlar çatlaklar için ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa önüne geçilemiyo kremler sadece biraz rahatlatıyor.hele birde annenizde kardeşinizde varsa sizde olması normal.

ben de henüz çatlak oluşmadı canım!
annemde göbeğinde var ama 3 doğum yapmış,kilosuda var ona bağlıyorum!bendede olurmu acaba?
çatlak yok diye doktorumada krem falan sormadım.

cnmmm hamilelikte oranlı kilo bile alsann yatkınlıgın varsa catlıyormussunn.. tamamenn bu dönemde salgılanan hormonlarla ilgiliymişş.. bizim kilomuzla alakası yokkmuss yanii

çok doğruu hakkaten ama ben şimdiden böyleyim 9 ay sonunda nasıl olacağımı düşünemiyorum bilee

hamile kalmadan öncede bi kaç ufak çatlağım vardı göbeğimde ama kilo alıp vermekten olduğunu sanmıyorum
benim oldum olası yemek yedikten sonra aşırııııı şişkinlik problemim vardı kesin o ani şişip inmelerden dolayı çatlamıştır karnım

ben de henüz çatlak oluşmadı canım!
annemde göbeğinde var ama 3 doğum yapmış,kilosuda var ona bağlıyorum!bendede olurmu acaba?
çatlak yok diye doktorumada krem falan sormadım.

annemde vardı.bendede oldu kız kardeşimdede oldu.hadi benim biraz kilom vardı ama kardeşim zayıftı kilo ile alakalı değil.

Hoşgeldin canım...

Canım Allah bağışlasın yavruşlarını
Daha önceden kiloyla ilgili soru sormuştun takma bence kafana
Herkes ortalama bişeyler alıyor işte

Canım hoşgeldin...
bayılıyorum ben sana kız..
Biz de eşimle bir kaplıca yaptık geldik valla
Çok ihtiyacım vardı..
Güzel de geldi..
Sırtım ağrıyordu
gevşedim lokum gibi

Canım bence park beşik al...Diğeri ancak 6 ay kullanılır
Arzumun yoğurt yapmaları güzel..Ama Tefalde çıkarmış onu da alabilirsin

Canım oğluşununcinsiyeti belli oldu mu?
Böyle sormuştum doktoruma henüz 7 haftalık hamişken?

Ilk catlagim olustuuuu,karnimd akirmizi bir cizgi varrrrNe yapacagim ben yaaaaaaa

Canım olacağı varsa oluyor
Kaçış yok

Çok güzeller ben çok beğendim canım

Günaydınnnnnn

Allah analı bablı büyütsün canım
Şubata az kaldı kavuşacaksın o bebek kokusuna

Güle güle kullansın bebeğin canım

yaaaaa kızlar buraya geliyorum selam veriyorum günaydın diyorum kimse bi hoşgeldin demiyor çok alındım genelde selam veren herkeze cavap veriyorum ben

Günaydın laylacım

:79::79::79::79::79::79:
herkese mrb.....

Merhaba
Evet o kadar cici seyler var ki,bir tek Istanbul da bir yerde var galiba,
ben bundan aldim oglusuma
Ben buna bayıldım...
Güle güle giydir kuzuna

Canım geçmiş olsun..
Seni bu gece rüyamda gördüm..
Canını sıkacak küçük bir olay yaşayacaksın..
Umarım tersine çıkar rüyam...

Büyüyüro annesi o kocaman oldu bile.....

Canım ben yaşıyorum...
Hala yaşıyorum....
Yılda bir kez adet olurum ben..
Umurumda da değildir..

O yüzden 4 çocuk annesi oldum- olacağım

canım benim bel ağrılarım oluyor
voltaren krem verdi doktorum kullanıyorum

[/QUOTE]

hıııı,iyi ozaman canım ya evde voltaren krem var,akşam sürdüreyim bari!sağol..

olabilirr.. elini koyunca hissedemedi esimde kuzeni de.. ama bakıca göbekten cok net görünüyoo:44::44: bide benimkii 2_3 hafta daha büyük seninkindenn. ben o zaman cok hafiff hissediyodum benimm kızımm babasını iplemiyo simdilikk.. babasının evde oldugu saatlerde hepp uyanık ama ona pıtlamıyo bide uzanarakk oturunca daha cok hareket ediyo.. illa gelip bu koltuga yayılmam lazım:44: kızlarr ister istemezz annesine düskünn olurr ergenlik haricc.. öncee annesine benzemek şster hep onutaklit eder, sonra ergenlikte annesine gıcık olurr herseyi ben biliyorum derr , akabindee hepp annesinden farklı oldugunu düsünsedee bi gün bakarr o ne yaptıysa o da onu yapıyorr.. anneden kacıss yokk sevinebilirsin o acıdann.. zaten her anında durum ne olursa olsun sana ihtiyac duyacak

tşkr ederim canımcım ilk zamanlar tabiki zor olur alışır heralde annem çalışıyor o yüzden sadece senelik izinlerinde geliyor bu senede doguma anca gelir(
Calısması daha ıyı, en azından yalnız kalmayacak cok fazla.

anne olmak kolay değil işte... krem sürmüyormusun?
Kızma ama, su soze cok kızıyorum ben.
'Anne olmak kolay degıl'
Hele bu sozu kırk bıin kere kayınvalıdemden duyunca, ıyıce gıcık oldum bu cumleye.

Saol cnm çok şükür evet gördüm bebişimi..
Valla cnm herşey normal diyor doktor bende birşeyden şüpheleniyorum ama doktora soramadım bilmiyorum :S
Yaptırmayı düşünüyorum aşıyıda..
Neyden suphelenıyorsun?

Ben kayınvalıdemın boyle yaptıgını bılmıyordum ınan.
Bır gun dugune gıtmesı soz konusu oldu, 'gıdecek mısın?' dedım.
'Bakalım X (esım) altın verırse gıdecegım' dedı.
Gıttı, demek kı altını vermıs esım.
Sonra yıne bır dugunde baktım esımı aramıs, 'X kısının dugunune gıdecegım su kadar para gonder' dıyor.
Boyle ıste canım, bızımkıler tam anlamı ıle somurmek ıcın var.
Dun yola cıktık mesela, esım odedı hep.
Babası sonuncu da, bır kere parayı soyle bır uzattı esıme, esım almadı, hemen gerı koydu.
Yazlıktan calınan esyaların bır kısmını aldı, camasır makınesı yoktu orada onu aldı.
Alıyor da alıyor yanı.
Ve kımse 'yok alma oglum, sızın dunya kadar borcunuz var bırde bebegınız olacak' demıyor.
Ee elefera da calısıyor nasılsa!
Dun o salak komsu kadın dıyor kı;
'bebegını verırsın kayınvalıdene, getırır buraya, sen orada calısırsın, borcunuzu odersın'
Hayır, ılk kez karsılastıgım kadın benım borcum olup-olmadıgını nerden bılıyor! Ona ne!
Kayınvalıdem de ardından, 'ee mecbur calısacak, borc var' dıyor.
Calısıp, borcu oderken ıyı guzel, ama eve sahıplenmek olunca soz konusu o ev ogullarının evı!

Anlayacagın senınkılerle benımkıler bırbırlerını aratmayacak duzeydeler.
Belkı senın tek farkın, esın fark etmıstır bırseylerı ve oyle elıme gectı aıleme yapayım demıyordur.
Yada yapıyor mu, bılmıyorum.

Oluyor canım benım.
Tam da regl olacakmısım gıbı agrır.
Ve genelde regl gunlerımde.
Bende perıyodık oldugunu dusunerek kendımı kasmıyorum acıkcası.
Senın de belkı oyledır.

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

amannnnnnnnnn şöyle düşündümde beni nelerr belkiyo nelerrrrrrrrrrrrr eyvah eyvahhhhh
gözüm korktu sanki birazzz
ama olsun yaaa oldum olası kızım olsun istemiştim Rabbim gönlüme göre verdi çok şükürrr
herşeyine razıyım ben meleğiminnnn

Son düzenleme:
Ben yemek yemeye gıdeyım, donunce bıraz calısayım.
Sonra size döneceğum...

Ayy dun yol boyunca ha usak haaa... dınleyınce benımde sıve kaydı sanırsam

bende 14_15 yaslarındaykenn catladımm amaa neden bilmiyorum haketten.. :44::44:

aysebaharcımmmmm gelmişşşş hossgeldinnnnnn

[

Oluyor canım benım.
Tam da regl olacakmısım gıbı agrır.
Ve genelde regl gunlerımde.
Bende perıyodık oldugunu dusunerek kendımı kasmıyorum acıkcası.
Senın de belkı oyledır.
[/QUOTE]

nezaman ağırdığına hiç dikkat etmedim canım yaa,belki benimde öyledir..

31 orta yaş mı
Nayır, nolamaz ya

ahahahahahhaah pota bakkk...

hıııı,iyi ozaman canım ya evde voltaren krem var,akşam sürdüreyim bari!sağol..[/QUOTE]

benim sırtım çok ağrıdığında voltaren almaya gondermıştım eşimi eczacı bunu hangı doktor yazdıysa eşinizin hamıle oldugunu bılmıyor mu dıye sormuştu. ben kullanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…